[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 1‒20 | 21‒40 | 41‒60 ] [ Все сообщения ]
Женя | Re: [17] | [Ответить] |
> Ну знаете ли... Возьмите к примеру ученика 7 класса обычной
> школы, который учит английский, и попросите перевести этот > же текст на английский. Думаю что с точки зрения > англичанина, там ошибок будет значительно больше. Так > почему же некоторые прямо-таки требуют: или говори на > академическом украинском, или не говори вообще. Ведь это > скорее всего написано человеком не моложе 30 лет, который > как минимум половину жизни говорил исключительно на > русском, и вот сейчас пытается выучить украинский. Такое > косноязычие со времем пройдет, а дети этого человека уже > будут нормально говорить на украинском. Так вот почему бы до тех пор, пока не вырастет поколение, которое добровольно-принудительно учит украинский в солидном объеме с младых лет, не прекратить переучивать уже состоявшихся и определившихся людей? Да, на это уйдут > десятки лет, десятки лет государство должно исскутвенно > создавать и поддерживать языковую среду, иначе само > существование этого государства ставиться под угрозу. Браввиссимо, маэстро! :-))))))))) От того, что я говорю не по-украински, и все мои друзья и родичи тоже, существование государства - под угрозой! Фраза века! :)))))))))))))))))))))))))) Это > проблема огромных масштабов, которую можно решить только > комплексно и в течении долгого времени. Проблемы у кого-то в голове (ничего личного, ессно), раз считается, что русский язык - это проблема, и его нужно "решать". А вы тут, вывески, > ошибки, мелочи это все. Да и то правда! Ну и что, что с ошибкой?! Зато - на мооооове! :-))))) | ||
НИКОЛАЙ | Re: [17] | [Ответить] |
Пусть научатся правильно сами писать , а потом граматеи будут указывать другим без ошибок писать, это я о комитете о мовах... | ||
Вых. | Re: [22] | [Ответить] |
> Пусть научатся правильно сами писать , а потом граматеи
> будут указывать другим без ошибок писать, это я о комитете > о мовах... - Чем кумушек считать, трудиться, Не лучше ль на себя, кума, оборотиться? - Ей Мишка отвечал... PS. И где у нас есть такой комитет? | ||
НИКОЛАЙ | Re: [23] | [Ответить] |
> > Пусть научатся правильно сами писать , а потом граматеи >
> будут указывать другим без ошибок писать, это я о комитете > > о мовах... - Чем кумушек считать, трудиться, Не лучше ль > на себя, кума, оборотиться? - Ей Мишка отвечал... PS. И где > у нас есть такой комитет? --Комитет о языках у верховной раде... | ||
Вых. | Re: [23] | [Ответить] |
www.parlament.org.ua
Комітети Верховної Ради України станом на 1 січня 2006 року Комітет з питань охорони здоров'я, материнства та дитинства Комітет у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Комітет з питань культури і духовності Комітет з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму Комітет з питань Європейської інтеграції Комітет з питань свободи слова та інформації Комітет з питань науки і освіти Комітет з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Комітет з питань соціальної політики та праці Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Комітет з питань національної безпеки і оборони Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Комітет у закордонних справах Комітет з питань правової політики Комітет з питань промислової політики і підприємництва Комітет з питань будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства і зв'язку Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин Комітет з питань економічної політики, управління народним господарством, власності та інвестицій Комітет з питань фінансів і банківської діяльності Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Комітет з питань бюджету | ||
НИКОЛАЙ | Re: [25] | [Ответить] |
> www.parlament.org.ua Комітети Верховної Ради України станом
> на 1 січня 2006 року Комітет з питань охорони здоров'я, > материнства та дитинства Комітет у справах пенсіонерів, > ветеранів та інвалідів Комітет з питань культури і > духовності Комітет з питань молодіжної політики, фізичної > культури, спорту і туризму Комітет з питань Європейської > інтеграції Комітет з питань свободи слова та інформації > Комітет з питань науки і освіти Комітет з питань прав > людини, національних меншин і міжнаціональних відносин > Комітет з питань соціальної політики та праці Комітет з > питань екологічної політики, природокористування та > ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Комітет з > питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності > Комітет з питань національної безпеки і оборони Комітет з > питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією > Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та > організації роботи Верховної Ради України Комітет з питань > державного будівництва та місцевого самоврядування Комітет > у закордонних справах Комітет з питань правової політики > Комітет з питань промислової політики і підприємництва > Комітет з питань будівництва, транспорту, > житлово-комунального господарства і зв'язку Комітет з > питань аграрної політики та земельних відносин Комітет з > питань економічної політики, управління народним > господарством, власності та інвестицій Комітет з питань > фінансів і банківської діяльності Комітет з питань > паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та > ядерної безпеки Комітет з питань бюджету --Ну и что из этого? Тему не надо было тогда создавать раз нет такого, а коль документ вышел, то он юридической силы не имеет, по томучто один человек в сговоре одной партии не имеет право командные указы и распоряжения издавать без проголосовавших представителей других депутатов, что из этого- указ не правомерен, а значит это всё пустое и не заслуживает его обговаривать и естественно выполнять! | ||
Вых. | Re: [26] | [Ответить] |
> --Ну и что из этого?
Якщо Ви стверджуєте, що у Верховній Раді є комітет з мовних питань, я навів повний перелік Комітетів Верховної Ради. Такого Комітету нема. > Тему не надо было тогда создавать раз нет такого, Тему створив Стефан... > а коль документ вышел, то он юридической силы не имеет, по томучто > один человек в сговоре одной партии не имеет право Який документ? Чи у нас Верховна Рада уже рекламу для таксі затверджує? > командные указы и распоряжения издавать без проголосовавших > представителей других депутатов, что из этого- указ не > правомерен, а значит это всё пустое и не заслуживает его > обговаривать и естественно выполнять! Прочитайте тему спочатку і поясніть, до чого тут вищенаписане. | ||
НИКОЛАЙ | Re: [26] | [Ответить] |
> Замовити наше таксі можна по телефону 058, 2305700,
> 8(050)4444000, або заповнивши бланк замовлення і Вас > відвезуть у любий куточок України. > ---------------------------- > И, самое главное: кому стало лучше спаться от того, что > текст написан с грамматической ошибкой? А раптом клієнта відвезуть у любий його серцю куточок України? В КІНЦІ КІНЦІВ, У ВКАЗАНОМУ реченні треба було б додати - НА ПРОТЯЗІ кількох годин. Такий сервіс позбавить мене ВІД багатьох проблем. Мені не треба буде багато ЧЕРЕЗ ЩО перейматися, ПРИЙМАТИ заспокійливі ліки. Тому я ВСПІЮ ПРИЙНЯТИ участь в запланованих МІРОПРИЄМСТВАХ. Так що, я РАХУЮ, що все В ПОРЯДКУ. ---Я об этом... Впрочем вы меня убедили я перепутал тему. | ||
AMY | Re: [24] | [Ответить] |
> > И где у нас есть такой комитет?
> --Комитет о языках у верховной раде... Что-то никак не могу найти такого комитета, НИКОЛАЙ, помогите пожалуйста http://gska2.rada.gov.ua/pls/site/p_komitis | ||
Trender | Re: [21] | [Ответить] |
> Так вот почему бы
> до тех пор, пока не вырастет поколение, которое > добровольно-принудительно учит украинский в солидном объеме > с младых лет, не прекратить переучивать уже состоявшихся и > определившихся людей? Ці речі взаємозалежні. Який сенс батькам наполягати, щоб їхня дитина вивчала українську в школі, якщо в них самих немає незручностей при використанні російської (або від незнання української). > Браввиссимо, > маэстро! :-))))))))) От того, что я говорю не по-украински, > и все мои друзья и родичи тоже, существование государства - > под угрозой! Фраза века! :)))))))))))))))))))))))))) Росія вже не раз натякала на введенні військ в Україну під приводом захисту російськомовних мешканців. > Ну и что, что с ошибкой?! Зато - на мооооове! :-))))) Пишіть на мові без помилок. Вам що хтось забороняє? | ||
Rebe | Re: [21] | [Ответить] |
До речі, що там війська.
1994. Козирєв обіцяв захист "саатечіствіннікав" вплоть до використання ядерної зброї. І є після чого за що нас, москалів, любити? | ||
Женя | Re: [31] | [Ответить] |
> > Так вот почему бы > до тех пор, пока не вырастет
> поколение, которое > добровольно-принудительно учит > украинский в солидном объеме > с младых лет, не прекратить > переучивать уже состоявшихся и > определившихся людей? Ці > речі взаємозалежні. Який сенс батькам наполягати, щоб їхня > дитина вивчала українську в школі, якщо в них самих немає > незручностей при використанні російської (або від незнання > української). Значит, начнем с того, что создадим трудности взрослым людям? Отличная идея! > Браввиссимо, > маэстро! :-))))))))) От > того, что я говорю не по-украински, > и все мои друзья и > родичи тоже, существование государства - > под угрозой! > Фраза века! :)))))))))))))))))))))))))) Росія вже не раз > натякала на введенні військ в Україну під приводом захисту > російськомовних мешканців. Полюбому! И именно поэтому надо говорить исключительно по-уркаински! :-)))))))))))))))))))))) > Ну и что, что с ошибкой?! Зато > - на мооооове! :-))))) Пишіть на мові без помилок. Вам що > хтось забороняє? Нет. Я предпочитаю писать на языке. | ||
Rebe | Re: [31] | [Ответить] |
>Нет. Я предпочитаю писать на языке.
Тількі не всі чорнила варто пхати до рота. :) Написане без помилок сприймається незалежно від мови. Це в вас "мова"- це обов'язкова українська. А ви давно не думали, що це просто мова - будь-яка. | ||
Misha | Re: [31] | [Ответить] |
> До речі, що там війська.
> 1994. Козирєв обіцяв захист "саатечіствіннікав" вплоть до > використання ядерної зброї. > І є після чого за що нас, москалів, любити? Это ж надо - этим национал-предателем ещё и пугают, оказывается :) | ||
Rebe | Re: [31] | [Ответить] |
>Это ж надо - этим национал-предателем ещё и пугают,
>оказывается :) Знову жупели? А суд був? | ||
НИКОЛАЙ | Re: [31] | [Ответить] |
Ой та кто там будет взрывать бомбы ядерные, может Корею ещё попросить, не смешите, кто то говорил , мои тампоны в ушах... | ||
Misha | Re: [35] | [Ответить] |
> >Это ж надо - этим национал-предателем ещё и пугают,
> >оказывается :) > Знову жупели? А суд був? Просто смешно - пугать людьми, которіе продавали страну по 10 раз на дню и делали всё в интересах других стран - любых, каких угодно, кроме России :) | ||
Женя | Re: [33] | [Ответить] |
> >Нет. Я предпочитаю писать на языке. Тількі не всі чорнила
> варто пхати до рота. :) Написане без помилок сприймається > незалежно від мови. Це в вас "мова"- це обов'язкова > українська. А ви давно не думали, що це просто мова - > будь-яка. Я не понимаю - неужто сложно игнорировать мои сообщения? Или нужно в законодательном порядке просить внести в правила пункт о том, что форумянин А, которого форумянин Б попросил себя игнорировать , обязан придерживаться этой просьбы? Детский сад, ясельная группа, чесслово.. | ||
רעב שורא | Re: [33] | [Ответить] |
>Детский сад, ясельная группа, чесслово..
Ці слова чітко відносяться до великої кількості постів під ніком Женя. Ігнорити - це моя особиста справа, як і будь-якого форумчанина. Але бажано виконувати настанови модераторів, а то сьогодні вже в пості знову виклюнулися "нацики". Чи попередження треба повторювати регулярно, бо забувається? | ||
Женя | Re: [39] | [Ответить] |
> >Детский сад, ясельная группа, чесслово.. Ці слова чітко
> відносяться до великої кількості постів під ніком Женя. > Ігнорити - це моя особиста справа, як і будь-якого > форумчанина. Але бажано виконувати настанови модераторів, а > то сьогодні вже в пості знову виклюнулися "нацики". Чи > попередження треба повторювати регулярно, бо забувається? Стефан, прошу более внятно объяснить товарищу, что я не желаю видеть его посты, являющиеся ответами на мои. Почему я спокойно могу приходить мимо, а ему надо обязательно всунуть свой орган обоняния куда не просят? |
[ Список тем | Создать тему ]