[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒516 | 517‒536 | 537‒556 ] [ Все сообщения ]
Sturm | Re: [534] | [Ответить] |
От що цікаво, якщо наприклад я тут почну себе некультурно поводитись (матюкатися та поливати брудом інших) то Стефан мене одразу забанить. А деякі (не будемо показувати пальцем) - роблять це як звичайні речі. Чим не дискримінація? ;-) | ||
Dogma | Re: [537] | [Ответить] |
> От що цікаво, якщо наприклад я тут почну себе некультурно
> поводитись (матюкатися та поливати брудом інших) то Стефан > мене одразу забанить. А деякі (не будемо показувати > пальцем) - роблять це як звичайні речі. Чим не > дискримінація? ;-) Да, естессно, дискриминация)))) Тут есть блатные и неблатные. Но прикол состоит в том, что (по старой русской пословице "вору явленному ( то есть ловленному не горячем) веры нет" Так с этой точки зрения спичи нашего героя №3 уже смех вызывают. На них могут повестись только новички форума. А где эти новички? Публика в основном прекрасно знает кто есть кто. | ||
Sturm | Re: [538] | [Ответить] |
> > От що цікаво, якщо наприклад я тут почну себе некультурно
> > поводитись (матюкатися та поливати брудом інших) то > Стефан > мене одразу забанить. А деякі (не будемо > показувати > пальцем) - роблять це як звичайні речі. Чим не > > дискримінація? ;-) Да, естессно, дискриминация)))) Тут > есть блатные и неблатные. Розподіл на "блатних" та "неблатних" - типова риса радянського строю, СОВКА. Я думаю, далі не потрібно розповідати ху із ху енд вай? І я не вчу нікого жити, я лише констатую факти, описую те що бачу, що відбувається на моїх очах. А факт - річ уперта! (с) | ||
Женя | Re: [532] | [Ответить] |
> P.S. А ввічливого ставлення до інших учасників форуму,
> взагалі не існує як такого. К тем, которые предлагают валить из этой страны - естественно. | ||
no_rem | Re: [532] | [Ответить] |
Коли про утиски та дискримінацію одночасно кажуть представники обох груп-опонентів, це, напевне і є демократія? :) | ||
Зигфрид | Re: [532] | [Ответить] |
А как быть с теми, кто существование этой страны не признают и открыто презирают все, что ее даже формально характеризует? | ||
no_rem | Re: [532] | [Ответить] |
Пропоную не визнавати факт їх існування та відкрито зневажати все, що їх навіть формально характеризує. Є якісь інші ідеї? :) | ||
Dogma | Re: [532] | [Ответить] |
Думаю, их надо лишать избирательных прав, законодательно.
И -люстрация (ох как ее ненавидели во времена СССР, помню как орали что в ФРГ есть понятие "запрета на профессию") | ||
Rebel | Re: [532] | [Ответить] |
2 Dogma,так вы за свои слова отвечать будете?доказательсв того,что я наезжаю на всё украинское вы так и не предоставили. | ||
no_rem | Re: [545] | [Ответить] |
> 2 Dogma,так вы за свои слова отвечать будете?доказательсв
> того,что я наезжаю на всё украинское вы так и не > предоставили. Треба піти шляхом Жені: сказати, що поки на цьому форумі є НИКОЛАЙ / Федосов / хто завгодно, і поки вони пишуть усіляку дурню, ніхто ніякі посилання шукти не буде, і взагалі ніхто нікому ніякі посилання шукати не обіцяв :))) Це буде чесно, и зовсім не "свидомо" :))) | ||
Rebel | Re: [546] | [Ответить] |
> > 2 Dogma,так вы за свои слова отвечать будете?доказательсв
> > того,что я наезжаю на всё украинское вы так и не > > предоставили. Треба піти шляхом Жені: сказати, що поки на > цьому форумі є НИКОЛАЙ / Федосов / хто завгодно, і поки > вони пишуть усіляку дурню, ніхто ніякі посилання шукти не > буде, і взагалі ніхто нікому ніякі посилання шукати не > обіцяв :))) Це буде чесно, и зовсім не "свидомо" :))) Такого изречения не видел,но вижу что тут творится...и многие ли так сливаются? | ||
no_rem | Re: [547] | [Ответить] |
> чесно, и зовсім не "свидомо" :))) Такого изречения не
> видел,но вижу что тут творится...и многие ли так сливаются? Багато хто в розпалі дискусії плутає реальні факти з вигадками та стереотипами у власній голові. Я особисто називаю це брехнею, хоча це слово не всі люблять. | ||
no_rem | Re: [547] | [Ответить] |
Загалом це виглядає так: є якась людина А, якій опонують люди Б, В, Г (:)) та інші, а також ще певна кількість людей на інших ресурсах. А всмоктує в себе певну суму думок, які у нього в свідомості поєднуються в такий собі образ ідеального ворога. І потім, коли якийсь Д викаже щось схоже на одну з думок цієї суми, то на Д переноситься ставлення таке, яке існує відносно ідеального ворога. Тому не важливо, що саме говорив Д — в очах цієї людини він відповідальний за висловлювання Б, В, Г та інших.
Сподівюсь, я не дуже всіх заплутав :) | ||
Dogma | [Ответить] | |
Интересно как.
Народ уже начинает справками запасаться "не наезжал, не участвовал" | ||
Сергей Федосов | Re: | [Ответить] |
Догма, ты уже выспалась? Отдохнула?
Так как там насчёт ссылок на мои "шовинистические высказвания"? Долго ещё ждать? | ||
Dogma | Re: | [Ответить] |
Хамить и указывать - своим холопам будете. Разогнались!
По сабжу: Не беспокойтесь, вы не гражданин Украины, вам справку не надыть =) Просто обьявят персоной нон-грата и дело с концом. | ||
ტიმოფიი ბესპიატოვი | Re: | [Ответить] |
Уже отмнили. Жаль, повторюсь, но факт. Хотя с оговоркой, что ранее запрещённые к въезду товарищи обязаны признать нарушение собой украинских законов. Но террористов формально это не касается. А как же!;) | ||
Max_zp | Re: [553] | [Ответить] |
> Уже отмнили.
Не відмінили, а провели амністію :) У зв'зку із подіями на Говерлі в цьому списку вже з'явилися дві людини. | ||
Сергей Федосов | Re: [552] | [Ответить] |
> Хамить и указывать - своим холопам будете. Разогнались!
Нет уж, если ты занимаешься склоками и клеветой, придётся привыкать, что тебе будут именно указывать. :-) | ||
Dogma | Re: [555] | [Ответить] |
Флаг в руки, и со всего разгона... а я мешать не буду- отойду в сторону ))) |
[ Список тем | Создать тему ]