[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒103 | 104‒123 | 124‒143 | 144‒163 | 164‒183 ] [ Все сообщения ]
| Володя | Re: Я бы выматерился [120] | [Ответить] |
| Нет, он говорил именно о Жилянской, новое название которой он не воспринимает, у меня опечатка. | ||
| Женя | Re: Индустриальную переименовали? [3] | [Ответить] |
| > Борис, ну материться-то зачем??
Это не мат, а констатация факта. :-) | ||
| Женя | Re: Индустриальную переименовали? [11] | [Ответить] |
| > А как вопросы
> переименования улиц решаются в странах ЕС?? почти уверен, что они такой фигней занимаются крайне редко и по действительно серьезным поводам, как то война или нечто подобное. | ||
| Женя | Re: Я бы выматерился [105] | [Ответить] |
| > Если
> все, как один, будут продолжать называть улицу > Индустриальной — власть должна будет по крайней мере > задуматься. Ну а если нет... значит, согласны.? Что я, что все мои знакомые, по-прежнему продолжают называть станции метро "Большевик" и "Жовтневая". Думаю, дело исправит только смена поколений.. | ||
| Женя | Re: Я бы выматерился [110] | [Ответить] |
| > > Если > все, как один, будут продолжать называть улицу >
> Индустриальной ? власть должна будет по крайней мере > > задуматься. Ну а если нет... значит, согласны.? Интересно, > как большинство киевлян называют современную ул.Черновола? > :)? А где она? :) | ||
| Вячеслав Вятченко | Re: Я бы выматерился [128] | [Ответить] |
| > > > Если > все, как один, будут продолжать называть улицу >
> > Индустриальной ? власть должна будет по крайней мере > > > задуматься. Ну а если нет... значит, согласны.? Интересно, > > как большинство киевлян называют современную > ул.Черновола? > :)? А где она? :)? Это Косиора. Идет от воздухофлотского моста на Лукьяновку. | ||
| Володя | Re: Я бы выматерился [128] | [Ответить] |
| Сегодня на двери лифта повесили объявление: В связи с переименованием Индустриальной в Гетьмана обратиться В ЖЭК с паспортами. Я надеялся, что переименование не утвердят официально без согласия жителей, этими переименованиями власть делает вид, что занимается чем-то полезным, а на деле продолжают дальше разрушать Киев…
P.S. Я бы вообще ничего не переименовывал… Везде говорят (в СМИ), что у нас демократия, хотя реально это не так. | ||
| mikolalex | Re: Я б НЕ выматерился [128] | [Ответить] |
| а) Мне від цих всіх "видатних діячів" просто коробить. Та й від дат теж, до речі. Станції метро і СТ повинні мати оригінальні, автентичні назви .
Київський СТ - просто жах! Ні одної нормальної назви! Всі ці "інтернаціоналісти", типу Лепсе, Роллан і т.д. А Харків! Ну як би гарно звучало "Павлове Поле"! Так ні, 23 серпня, неначе в насмішку над Днем Незалежності!!! б) нібито Донбас зробили цапом-відбувайлом. Ага, не так то просто! Якщо зняти фінансування, наприклад, донецького метро, з бюджету можна, то скинути місцевих бариг з міської і районної влади - ні! Ніяких змін! "А на манеже все те же"!!!! Ні про яке "насадження оранжевих кадрів" і мови йти не може! "Не сдадим ни пяди" - такий лозунг нашої місцевої влади! в) "Київ деградує"??? Добре там, де нас нема, така ваша психологія. Приїдьте навіть не в Костянтинівку, приїдьте в Донецьк, і вам все стане ясно ;) г) вулиця Індустріальна. Ну скажіть, де там індустрія? Завод Більшовик, та й годі! На 75% свої вона проходить через житлові квартали... Гетьман - ЛОЛ!!! Якщо хто не памятає, нагадаю - він вроджений ГеЛьман, а потім, щоб здаватися чистішим українцем, змінив одну буковку у прізвищі. По цьому видно взагалі, чи достойний він такої честі, як перейменування вулиці ;) Гонгадзе - достойний, згоден. Наче все ;) | ||
| Angel | Re: Я б НЕ выматерился [128] | [Ответить] |
| ==Так ні, 23 серпня, неначе в насмішку над Днем Незалежності!!!
23 августа - их местный праздник! День освобождения Харькова ==Приїдьте навіть не в Костянтинівку, приїдьте в Донецьк, і вам все стане ясно ;) Что я и доказываю, правда, косвенно на Трамвайном форуме. ==Гонгадзе - достойний, згоден. Подобных борзописцев немало замочили уже немало, так что - в честь каждого улицы называть??? | ||
| 1. Я прекрасно знаю, що 23 серпня - то день міста у Харкові!!!
2. "Борзописець" - то термін не для Георгія Гонгадзе, хоча заслугами і досягненнями він до названня в честь нього вулиці трохи не дотягує ;) | ||
| Angel | Re: Я б НЕ выматерился [128] | [Ответить] |
| ===2. "Борзописець" - то термін не для Георгія Гонгадзе, хоча заслугами і досягненнями він до названня в честь нього вулиці трохи не дотягує ;)
Как раз про него и сказано. | ||
| Дочитався! ;)
>Кстати, понаблюдав несколько недель назад за работой кабминовской >"горячей линии", заметил, что больше всего жалоб поступает именно >из Харькова (совпадение? возможно, статистики точной у меня нет, >просто в тот день было так). Жалуются, что практически все (за редким >исключением) осталось в регионе по-старому - те же лица, те же >чиновники, те же коррупционеры, те же нарушения, те же >"политические репрессии" (да-да, мстят втихомолку агитировавшим за >Ющенко... их же меньшинство). Так что непонятно, чего так >нервничает Паша? В вашем болоте все по-старому. І це буде так! :-) САМЕ ТАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
| Сергей | Re: Я б НЕ выматерился [131] | [Ответить] |
| > а) Мне від цих всіх "видатних діячів" просто коробить. Та й
> від дат теж, до речі. Станції метро і СТ повинні мати > оригінальні, автентичні назви . Київський СТ - просто жах! Мені теж, дуже не подобаються у нас в Харкові назви з такими "видатними діячами" як Масельський та Ващенко. Добре, що хоч націоналістів нема, бо вони пропонували такі назви, що просто жах. > Ні одної нормальної назви! Всі ці "інтернаціоналісти", типу > Лепсе, Роллан і т.д. А Харків! Ну як би гарно звучало > "Павлове Поле"! Так ні, 23 серпня, неначе в насмішку над > Днем Незалежності!!! Ви чого, це ж День Визволення Харкова від німецьких окупантів. Та і звучить так, ух-х-х. А День Незалежності - незалежності від кого??? б) нібито Донбас зробили > цапом-відбувайлом. Ага, не так то просто! Якщо зняти > фінансування, наприклад, донецького метро, з бюджету можна, > то скинути місцевих бариг з міської і районної влади - ні! > Ніяких змін! "А на манеже все те же"!!!! Ні про яке > "насадження оранжевих кадрів" і мови йти не може! "Не > сдадим ни пяди" - такий лозунг нашої місцевої влади! в) Як на мене то всі ці хлопці, незалежно від свого кольору, який щас не змінює тільки ледащій, повинні висіти догори ногами на міських стовбах. > Гетьман - ЛОЛ!!! Якщо хто не памятає, нагадаю - він > вроджений ГеЛьман, а потім, щоб здаватися чистішим > українцем, змінив одну буковку у прізвищі. По цьому видно > взагалі, чи достойний він такої честі, як перейменування > вулиці ;) Гонгадзе - достойний, згоден. Наче все ;) Ні, всіх іх, як кажуть "паганые маскали" - ф газенваген. | ||
| mikolalex | Re: Я б НЕ выматерился [131] | [Ответить] |
| Добре, що хоч націоналістів нема, бо вони пропонували такі назви, що просто жах.
А які саме, напишіть плз., я серйозно, просто цікаво ;) Ви чого, це ж День Визволення Харкова від німецьких окупантів. Та і звучить так, ух-х-х. А День Незалежності - незалежності від кого??? То ваша думка, моє ж імхо я написав - більше автентичних назв, по історичних назвах районів і т.п. Тому , знову ж таки, Павлове Поле мені набагато більше сподобалося б ;) А День Незалежності - незалежності від кого??? Від Росії, хіба це не очевидно? Але тут, я відчуваю, я зачепив дуже важку тему, так що будь ласка, хто б це не був, завчасно прошу не виплескувати тут всі ваші думки про історичне буття Росії і України, бо однаково нічого нового ви тут не взнаєте і не скажете. За Гонгадзе - ранувато ;) Майбутнє краще покаже, хто чого достоїн, а зараз ще рано... | ||
| Сергей | Re: Я б НЕ выматерился [137] | [Ответить] |
| > Добре, що хоч націоналістів нема, бо вони пропонували такі
> назви, що просто жах. А які саме, напишіть плз., я > серйозно, просто цікаво ;) Щось пов'язане з Чорноволом та іншими "борцями за свободу", але нажаль не пам'ятаю конкретні назви. Ви чого, це ж День Визволення > Харкова від німецьких окупантів. Та і звучить так, ух-х-х. > А День Незалежності - незалежності від кого??? То ваша > думка, моє ж імхо я написав - більше автентичних назв, по > історичних назвах районів і т.п. Тому , знову ж таки, > Павлове Поле мені набагато більше сподобалося б ;) Нам видніше :)) А День > Незалежності - незалежності від кого??? Від Росії, хіба це > не очевидно? Але тут, я відчуваю, я зачепив дуже важку > тему, так що будь ласка, хто б це не був, завчасно прошу не > виплескувати тут всі ваші думки про історичне буття Росії і > України, бо однаково нічого нового ви тут не взнаєте і не > скажете. Та ні, виплескувати не будемо, але ж Україна без Росії, та й навпаки не можуть існувати. Але звісно без Путіна та його "друзів", дермократів, лібералів, та націоналістів з обох боків. За Гонгадзе - ранувато ;) Майбутнє краще покаже, > хто чого достоїн, а зараз ще рано... Мені вся ця історія з Гонгадзе нагадує типовий американський триллер-бойовик-комедію. Та й за що було його вбивати, Кучму образив, ну вбили але б "тихо"-там КАМАЗ з причепом та ін., а тут і відрізані голови, і міліціонери - "вовкулаки", і багато ще цікавого. Але от відповіді нема: кому це було потрібно? | ||
| Сергей Федосов | Дважды член ООН :-)) | [Ответить] |
|
> Павлове Поле мені набагато більше сподобалося б ;) А День > Незалежності - незалежності від кого??? Від Росії, хіба це > не очевидно? Конечно очевидно! Правда, маленькая нескладушка выходит - в тот день Россия и Украина и так были почти независимы ("суверенны"), хотя обе входили в СССР. Украина даже в ООН независимо входила! Даже свой "суверенитет" провозгласила на месяц и четыре дня позже России. Может, это была "независимость от СССР"? Тогда, простите, что делал президент уже совсем независимой страны в Беловежской Пуще? :-))) Очевидно, что это независимость именно от России. От той самой свободной и демократической России того времени, которой испугалась ваша партноменклатура, спешно посиневшая и пожелтевшая от страха, что "свои" в Москве с треском провалились. И дабы избавить себя от "ой, что теперь будет", быстренько отделила свой маленький советский союзик и срочно занялась новой идеологией. | ||
| Зигфрид | Re: Дважды член ООН :-)) | [Ответить] |
| Почти согласен.
Только почему из 15 республик ни одного исключения не было? | ||
| Сергей Федосов | Re: Дважды член ООН :-)) [140] | [Ответить] |
| > Почти согласен. Только почему из 15 республик ни одного
> исключения не было? Не понял вопрос... | ||
| Зигфрид | Re: Дважды член ООН :-)) [141] | [Ответить] |
| > Не понял вопрос...
Насчет независимости от России. Почему ни одна из республик не высказала желание идти дальше вместе со "свободной и демократической Россией"?Думаю, это все же был распад СССР, а затем уже были попытки создания других союзов, одна другой неудачнее | ||
| Сергей Федосов | Re: Дважды член ООН :-)) [142] | [Ответить] |
| > > Не понял вопрос... Насчет независимости от России.
> Почему ни одна из республик не высказала желание идти > дальше вместе со "свободной и демократической > Россией"? Как не пожелали? Многие как раз желали, Казахстан, например... | ||
[ Список тем | Создать тему ]