[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒3 ]
no_rem | Руки загребущие | [Ответить] |
http://kyiv.proua.com/ukr/news/2005/04/19/132126.html
Омельченко хоче об`єднати Київ і Київську область у єдиний регіон 19 квiтня 2005 13:21 Мер Києва Олександр Омельченко виступає за створення Столичного регіону, який би об`єднав Київ і Київську область. Про це Омельченко заявив у вівторок, повідомляють «Українські новини». Він повідомив, що озвучив цю ідею в присутності вищого керівництва держави. "Я не залишив свого переконання, що Київ і Київщина повинні бути єдиним економічним простором, єдиним регіоном. Я продовжую так вважати і залишаю за собою таке право", - сказав Омельченко. Він навів приклад Фінляндії, яка за чисельністю населення майже така ж, як Київ і Київська область. "Я більше скажу, ... населення Фінляндії 4,8 млн. осіб, а Київ і Київщина - 4,5 млн. осіб. Це держава і можна створити такі умови Києву і Київщині, що через 4-7 років можна буде показати рівень життя, який би відповідав Фінляндії, яка сьогодні на 4-м місці у світі", - сказав Омельченко. На його думку, створення Столичного регіону залишається питанням політичної волі. Омельченко не уточнив, чи обговорював він цю ідею з Київським губернатором Євгенієм Жовтяком і повідомив, що до питання про Столичний регіон можна повернутися, коли стануть ясними загальні тенденції розвитку економіки, держави - у середині року. | ||
Ночной_Дозор | Re: Руки загребущие | [Ответить] |
Вот и идет он куда подальше. Что ни идея то один бред. | ||
Стефан | Re: Руки загребущие [0] | [Ответить] |
> "Я більше скажу, ... населення
> Фінляндії 4,8 млн. осіб, а Київ і Київщина - 4,5 млн. осіб. > Це держава і можна створити такі умови Києву і Київщині, що > через 4-7 років можна буде показати рівень життя, який би > відповідав Фінляндії, яка сьогодні на 4-м місці у світі", - > сказав Омельченко. Что не так? Вам же четко сказали: "показати"! :-) | ||
Anton | Re: Руки загребущие [0] | [Ответить] |
Ещё один федераст?
:-) |
[ Список тем | Создать тему ]