[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒39 | 40‒59 | 60‒179 | 180‒199 ] [ Все сообщения ]
Misha | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [8] | [Ответить] |
Господа "патриоты" :) | ||
dimentiy | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [8] | [Ответить] |
Кто позволил агитацию за день и в день выборов? :-) | ||
Стефан | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [8] | [Ответить] |
На данном форуме украинские законы не действуют :-) | ||
dimentiy | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [8] | [Ответить] |
:-)
А вообще, результаты пока что вполне предсказуемые. | ||
Лариса | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [8] | [Ответить] |
>Националистам искренне желаю ровно одного: чтобы в один
>прекрасный день вы сами оказались "неправильной" >национальности, и ваши методы были применены против вас же. Вы этого заслужили. Здрастє))) Вперше стикаюсь з такою непоінформованою людиною.(Я на Вас не седжусь, але просто щиро дивуюсь). В радянському союзі ми були вже "неправильної національності", а до 1905 року ВВАЖАЛИ, ЩО НАС НЕМАЄ ЯК ТАКИХ І ЗАБОРОНЯЛИ СПІЛКУВАТИСЯ І ДУМАТИ НАШОЮ МОВОЮ!!!! Тому побажали іншим побути на нашому місці. Але поки що ми інших на Соловки не засилали і не труїли, як робила з нами Москва. Взагалі, рекомендую ознайомитися з поетами "розстріляного відродження"(ХХ ст., міжвоєнний період). Будь-яка адекватна людина не лише Європи, а й світу, якби дізналася про це подробиці, як мінімум сказала б що це жах, а то і заплакала б, навіть не будучи українцем. Тут уже не йде мова про "політизацію" і "фашизм"... Якщо людей розстрілювали і засилали за те лиш, що вони ...ВИХВАЛЯЛИ ІНДУСТРІАЛІЗАЦІЮ!!! І слова не казали за права українського народу, то про що може йти мова, погодьтеся! І ЧОМУСЬ ІСТОРИКИ (ПРИНАЙМНІ ОФІЦІЙНІ) БІЛЬШЕ СПІВЧУВАЮТЬ НАВІТЬ ЖЕРТВАМ ГОЛОКОСТУ, НІЖ СВОЇМ УКРАЇНЦЯМ. Мені жаль жертв голокосту, але треба мати праильні пріоритети. Стефан, Ви мене дивуєте з тім'єчка до самих п'яток)))) | ||
жаль=шкода. | ||
Андрій Костюк | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [25] | [Ответить] |
> жаль=шкода.
Обидва варіанти правильні. | ||
>Спорить не буду ввиду изначальной бесполезности.
>Продолжайте ""бити жидву i москалiв"" ©. А українці з Вами сперечатись будуть. Бо ми пам'ятаємо, що наша національна гордість, одна з найвеличніших дочок нашого народу, писала: "Я на вбогім сумнім перелозі буду сіять барвисті квітки, буду сіять квітки на морозі, буду лить на них слози гіркі. І від сліз тих гарячих розтане та кора льодовая, міцна..." "Я на гору круту крем'яную буду камінь важкий підіймать. І несучи вагу ту страшную, буду пісню веселу співать". По-перше, не треба там ставити © Хоча б тому, що цей вислів, хоч і можливо повторюваний, є абсолютно звичайним (я маю на увазі не його зміст, а з точки зору мовознавства). Якщо я ледь не щодня чую, припустимо:"Обережно, двері зачиняються! Наступна зупинка - станція Тюшки", то давайте скажемо, що це "крилатий вислів" чи ще щось таке... >"бити жидву i москалiв" А нас не бив ніхто ніколи? Цариця Катька, скотина, що проти козаків виробляла! | ||
Лариса | [Ответить] | |
Пані Фаріон треба цілувати кожен пальчик!!!! | ||
Лариса | Re: | [Ответить] |
Андрій Костюк, дякую, щось перемкнуло мене)) | ||
Vyacheslav | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [20] | [Ответить] |
> Господа "патриоты" :)
Ви вважаєте, що хтось тут голосував за "Руський блок"? | ||
Vyacheslav | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [17] | [Ответить] |
> Продолжайте "бити жидву i москалiв" ©.
Ви вважаєте, що якщо в ролі "окупантів та їх посібників" виступають "жиди і москалі" - то їх бити не можна? | ||
Стефан | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [24] | [Ответить] |
> до 1905 року ВВАЖАЛИ, ЩО НАС НЕМАЄ ЯК
> ТАКИХ І ЗАБОРОНЯЛИ СПІЛКУВАТИСЯ І ДУМАТИ НАШОЮ МОВОЮ!!!! Медицина бессильна. | ||
Misha | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [31] | [Ответить] |
> Ви вважаєте, що якщо в ролі "окупантів та їх посібників"
> виступають "жиди і москалі" - то їх бити не можна? Нужно, нужно. Ведь и правда, жиды оккупировали Украину, это очевидно. Бейте их обязательно, побольше и почаще. Переходите, наконец, к реальным действиям (вы ведь на них всё-таки способны без высокого покровителя, например, в Берлине?). Ситуации нужна логическая развязка. | ||
Стефан | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [31] | [Ответить] |
> Ви вважаєте, що якщо в ролі "окупантів та їх посібників"
> виступають "жиди і москалі" - то їх бити не можна? Мне нечего на это ответить. Цивилизованный мир, начиная с 1945 года, отошел от идеалов фашизма. Но кто-то остался им верен. Не знаю, что еще сказать... | ||
Vyacheslav | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [31] | [Ответить] |
Тобто після 1945 року знищувати окупантів - це фашизм? Чи Ви вважаєте, що якщо пззицію опонентів назвати фашизмом, то власна позиція виглядатиме переконливіше?
Краще б подумали над тим, що такого робить нинішня влада, що "Свобода" в 23(!) регіонах України отримала кращій результат, ніж у найкращій для себе області на попередніх виборах 5 років тому. | ||
dimentiy | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [31] | [Ответить] |
Самое печальное, что у нас продолжают национализмом, фашизмом и нацизмом называть одно и то же, ставя в пример режим третьего рейха. Это в корне неправильно, чисто из терминологии. | ||
Misha | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [35] | [Ответить] |
> Тобто після 1945 року знищувати окупантів - це фашизм?
Уничтожайте, уничтожайте. Когда приступите? | ||
Guest | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [36] | [Ответить] |
Найстрашніший фашизм - ліберальний, бо вбиває непомітно, присипляючи людей солодкою брехнею. | ||
Vyacheslav | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [37] | [Ответить] |
> > Тобто після 1945 року знищувати окупантів - це фашизм?
> Уничтожайте, уничтожайте. Когда приступите? Вже знищили. |
[ Список тем | Создать тему ]