[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒158 | 159‒178 | 179‒199 ] [ Все сообщения ]
стэпан бандэра | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [178] | [Ответить] |
> > > > > евреев, как нацию. В то же время Сталин с Берией
> были > > > > > отнюдь не русскими. Так, что претензии нужно > > > высказывать > > > > не > > > > > России, а Грузии. > > > Вы че, как можно Грузии претензии высказывать, когда > > > команда из Вашингтона не поступала? > > При чем тут это? Или кроме как штампами вы мыслить не > > умеете? Моими действиями, моими мнениями вашингтон не > > управляет. > Сказала марионетка... слишком толстый троллинг, не интересно. | ||
стэпан бандэра | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [110] | [Ответить] |
> > >Моя бабушка (украинка)
> > Чому ж Ви соромитесь користуватись укр. мовою?! > На ней разговаривает слишком много дебилов. не хочу. чтоб > меня с ними путали. А русским то сколько дебилов пользують - вам и не снилось :) так что если уж быть последовательным, говорите на эсперанто - наверное единственным языком которым дебилы не владеют потому что он искусственный. | ||
стэпан бандэра | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [82] | [Ответить] |
> Но в таком случае, на мой взгляд, нужно осуждать
> Большевицкую партию, в которую входили и русские, и > украинцы, а не Россию, как государство. именно россию, и именно как государство (не как народ). | ||
))) | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [180] | [Ответить] |
> > > >Моя бабушка (украинка)
> > > Чому ж Ви соромитесь користуватись укр. мовою?! > > На ней разговаривает слишком много дебилов. не хочу. чтоб > > меня с ними путали. > А русским то сколько дебилов пользують - вам и не снилось > :) На себя намекаете? | ||
Guest | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [177] | [Ответить] |
> явно русофильские коммунисты и регионалы
я не бачив і не чув спонукання від них примушувати носити лапті, співати калінку та іншу фофудью - в чому там русофільство? Зате апеляцій до "прав чєлавєка" та ішні абсолютно ліберастичні сектантські камлання, лізуть з усіх спічів - послухайте того ж калєснічєнка. > и про-украинские бютовцы. Та невже? Тоді чому серед бютівських очільників немає жодного українця - чомусь всі до одного євреї. Чи це жидобандерівці? | ||
стэпан бандэра | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [183] | [Ответить] |
> > явно русофильские коммунисты и регионалы
> я не бачив і не чув спонукання від них примушувати носити > лапті, співати калінку та іншу фофудью - в чому там > русофільство? Зате апеляцій до "прав чєлавєка" та ішні > абсолютно ліберастичні сектантські камлання, лізуть з усіх > спічів - послухайте того ж калєснічєнка. Дивуюся, як можна бачити в до мозгів кісток совкових регіональних функціонерах лібералів. Ліберальна риторика колесніченка - це тільки тактична уступка, прикриття. > > и про-украинские бютовцы. > Та невже? Тоді чому серед бютівських очільників немає > жодного українця - чомусь всі до одного євреї. Чи це > жидобандерівці? Національність це не те ж саме що етнічне походження. | ||
Guest | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [184] | [Ответить] |
> Дивуюся, як можна бачити в до мозгів кісток совкових
> регіональних функціонерах лібералів. Це ваша, ліберастів, найбільша підступність, переконувати українців, розповідаючи про совків і "справжніх лібералів", яких, звичайно в нас немає і до них ще треба дорости, затягуючи в часі той сатанінський неоліберальний експеримент, який за 20 років знищив стільки українців, скільки було знищено під час голодомору або 2 світової війни. Але, нащастя, особливо після ющенка, українці вже прокидаються від того дурману. > Національність це не те ж саме що етнічне походження. національність має пряме відношення до етнічного походження. | ||
стэпан бэндэра | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [185] | [Ответить] |
> > Дивуюся, як можна бачити в до мозгів кісток совкових
> > регіональних функціонерах лібералів. > Це ваша, ліберастів, найбільша підступність, переконувати > українців, розповідаючи про совків і "справжніх лібералів", > яких, звичайно в нас немає і до них ще треба дорости, > затягуючи в часі той сатанінський неоліберальний > експеримент, який за 20 років знищив стільки українців, > скільки було знищено під час голодомору або 2 світової > війни. Але, нащастя, особливо після ющенка, українці вже > прокидаються від того дурману. Ненароджені люди - це зовсім не те ж саме, що знищені. В африці бідність значно страшніша ніж в україні, і в той же час афроафриканці розмножуються як кролики, так що "ліберальний експеримент" тут не винуватий. Винуватий соціалістичний експеримент 1917-1991, який знищив у людях здатність до співпраці. > > Національність це не те ж саме що етнічне походження. > національність має пряме відношення до етнічного > походження. Ні не має. | ||
Лариса | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [185] | [Ответить] |
> > > >Моя бабушка (украинка)
> > > Чому ж Ви соромитесь користуватись укр. мовою?! > > На ней разговаривает слишком много дебилов. не хочу. чтоб > > меня с ними путали. А Ваша бабуся Вам теж такою здається? Цікаво... Чи Ви думаєте, що вона темніша за сучасну молодь, яка на Вас давить? Сумніваюсь. | ||
Лариса | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [185] | [Ответить] |
> Регіанали, комуняки, ударєниє і бютоголові є безнаціоналами
> Частково погоджуся. Єдине, що із цього списку Батьківщина є більш приємливою. | ||
Андрій Костюк | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [186] | [Ответить] |
> > > Національність це не те ж саме що етнічне походження.
> > національність має пряме відношення до етнічного > > походження. > Ні не має. Чергова дискусія про означення. | ||
Лариса | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [186] | [Ответить] |
> дискусія про означення.
А що? Як не вистачає розуму - це звичайна справа. Не варто зважати на інфантильних людей. | ||
Vyacheslav | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [98] | [Ответить] |
> (Табачник — разумный человек, у которого все эти политические игры уже в печенках сидят и который за кресло министра уже не держится. "Не нравится вам моя деятельность — ну вас к черту, пусть пробует другой"... Слышал я это из уст человека, который это слышал от самого Табачника, будучи с ним лично знаком.)
Не прокоментуєте в світлі останніх призначень? | ||
Vyacheslav | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [98] | [Ответить] |
Ще про Табачника
http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/50db0322bfc5c/ | ||
Стефан | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [191] | [Ответить] |
> (Табачник — разумный человек, у которого все эти политические игры уже в печенках сидят и который за кресло министра уже не держится. "Не нравится вам моя деятельность — ну вас к черту, пусть пробует другой"... Слышал я это из уст человека, который это слышал от самого Табачника, будучи с ним лично знаком.)
> Не прокоментуєте в світлі останніх призначень? Неделю отдыхал от Интернета :-), поэтому не в материале. О чём здесь речь? | ||
Сергей Федосов | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [191] | [Ответить] |
Не в материале, но "вонючую бабу" стёр". Чистоплюй... всё верно, главное, чтобы костюмчик сидел. | ||
Сергей Федосов | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [191] | [Ответить] |
http://www.lenta.ru/news/2013/01/02/march/
Прямые призывы к войне и резне. Ментяры ни хрена не делают. Догадайтесь, почему. Что ж, хотите войну - получите. И войну, и резню. И это - правильно. Образ пещерных дикарей вы уже получили (говнюки - давно пройденный этап). | ||
Misha | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [191] | [Ответить] |
Это Россия виновата. | ||
Стефан | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [191] | [Ответить] |
Да... "Досить бухати, час воювати" — производит.
А трогать их... ну как же их можно трогать, это ж цвет и надежда нации! "Кому належить Київ? — Нам!" © | ||
Misha | Re: Голосуємо завтра ЗА нашу СВОБОДУ! [191] | [Ответить] |
Там ещё было "Москалей на ножи". Думаю, виноват лично Путин. |
[ Список тем | Создать тему ]