[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒39 | 40‒190 | 191‒210 ] [ Все сообщения ]
OTTO777 | Мій улюблений стиль музики | [Ответить] |
Тут пропоную обговорювати улюблені стилі музики і виконавців що подобаються.
Я обожнюю стиль Диско *80, так прикольно, дуже люблю ретро, інша тема це Мадонна, також подобається Мерлін Менсон, це теж тема дуже довга і невичерпна.))) | ||
mazilo | Re: Мій улюблений стиль музики | [Ответить] |
скільки тобі років? | ||
OTTO777 | Re: Мій улюблений стиль музики | [Ответить] |
а як ти думаєш?) але не багато) оу, ще забув сам41 і іноді люблю послухати щось з українського року типу скінхейтс або що. | ||
думаю 27, на скільки помилився?
Я люблю послухати рнб, хіп-хоп, електро, трошки року і тяжкого року. П.С. Ріана просто СУПЕР!!! | ||
Помилився ти аж на 9 років, тобто мені 17) так, я тут перерахував те що слухаю постійно, а от так можу послузати і ту саму ріану і BEP... коротше я взагалі музику люблю але більш завсе подобається те що в пості №1, доречі, а тобі скілько, думаю, що не більше 20-23, я вгадав? | ||
вгадав, а точніш? просто вгадати вік людини за її постами дуже тяжко, я подумав якщо ти любиш музон 80-х, то тобі повинно бути багатенько років, не вгадав. Я раз зайшов на біг мір нет і давай дивитися фотки дівчат, по одній, двом фоткам роблю ставку скільки їй, а потім дивлюся вік, дак от переглянувши десь сотню я майже всіх вгадував або з точністю до року, або +/- 1-2 роки, рідко було, що помилявся на багато років.
Доречі раз вже це форум оффтопа, то в цій темі можна базарити все , що завгодно і по морді не дадуть я так зрозумів. Дак ось, OTTO777 ти слухаєш музон в транспорті?? Якщо так, то певно на мобілці як я, хочу взнати які в тебе навушники, бо свої я доламав після 1-го року щоденних мук наж ними, тепер хочу взяти вже якісніші, ніж ті, що були, а були нокія HS-23, тоїсть найрозповсюдженіші. Що порадиш? Особливо для метро і не великі. | ||
Ну в мене особисто Самунг і мама колись купляла собі Ф300 той що бйонс рекламувала, так в мене навушники від нього. Вони з резиновими вставками, такі як в останніх СЕ. Пораджу навушники від 3250, в них навіт рев метро не чути тим більше писк сіті. Музику слухаю постійно. в транспорті дуже подобається слухати Земфіру чомусь) Доречі який телефон у тебе? А, так там роз*єм буде із"джеком" отже зможеш під*єднати в перспетиві до телевону навіть косс. Ось такі справи.
А тобі точніше незнаю, чомусь здається що тобі 21. Але вгвдати не можу)) зрозуміти можна з реплік деяких і норову) А *80 це не показник, зараз багато хто з молоді любить аля ретро, от і я туди ж) | ||
Зигфрид | Re: Мій улюблений стиль музики | [Ответить] |
Я на 9 років старший, але ніколи не чув, щоб 70ті називали ретро :-))))
Я сам більш за все люблю музику, яку дуже важко віднести до якогось стилю. Чим важче, тим цікавіше :-) | ||
Я написав що люблю *70 і ретро)))
А я важку музику не дуже, готику і тп не дуже полюбляю. Виключення-менсон, але і в нього якось певного напряму немає. | ||
masterboy | Re: Мій улюблений стиль музики | [Ответить] |
"Я обожнюю стиль Диско *80, "
+ 1 А на концерте недавнем был ? ) "якщо ти любиш музон 80-х, то тобі повинно бути багатенько років," Это не критично )) Я далеко не поклонник Битлза, но его слушают многие , кому поменьше чем мне (29 лет). | ||
Ні не був, але дуже хотів піти-не вийшло, саме в тоді був дуже зайнятий, але дуже люблю ретро та *80, і це не тільки стосується музики, ще дуже подобаються ретрокари)) Але *80 це для мене не тільки бітлз) хоча вони мені теж подобаються. | ||
у мене старенька нокія 6151, роз*єм для уш широкий, тоїсть можна підключити такі навушники через які і звук можна регулювати і функція "хендс фрі" є. В мене такі як рааз і були, але хочу взяти КОСС з переходником. Як вам такі? http://www.e-katalog.com.ua/opinion_ie.php?resolvedName_=KOSS-THE-PLUG
OTTO777 майже вгадав, мені рівно 20 років. | ||
Незнаю, особисто мені не подобається, як на мене то заїжжена тема а взагалі мені більше до смаку http://www.e-katalog.com.ua/opinion_ie.php?resolvedName_=KOSS-PORTA-PRO . Але у самого гарнітура така от http://www.picatom.com/e/SP_A1104-1.html а ось і моє нещастя- . Взагалі найбільше я люблю мої студійні) але я раз їх спрбував одягнути на вулиці, то люди оглядалися)) Вони мало не більші за мою голову і швидко телефон сідає, але звук шиканий) "Як вам такі?" а чому не тобі, ми знову на ви переходимо?) різниця у три роки не така вже й велика))) http://www.oopshi.nl/images/samsung-sgh-e900-oopshi-nl.gif | ||
Зигфрид | Re: Мій улюблений стиль музики | [Ответить] |
Студійні вуха це божественно, але є ліміт 1.5 години на день без шкоди для здоров\'я. Тож я не пожалкував грошей на підложні колоночки Acoustic Research AR-11 ;-) Все ж таки слухати і отримувати задоволення від музики у дорозі у повній мірі неможливо! :-)
Otto, а де у Тебе ліміт по ретро? 60ті, 50ті, 40ві? | ||
Взагаліто подобається десь до 50, далі вже занадто старе воно для мене. А юзаючи Вікіпедію, прочитав що *80 це вже також ретро) | ||
Так, але в мене на день коли я кудись їду не менше 2-3 виходить нажаль, але коли просто ходжу до школи то взагалі слухаю тільки дома на своїй 5.1) | ||
DenVol | Re: Мій улюблений стиль музики | [Ответить] |
Любимые стили музыки: клубняк и рок.
Из клубняка: Trance, Progressive Trance, House, Techno, Dance, Melodic Trance. Из рока и его проявлений: Old School, Art-Rock, Folk-Rock, Metal, Power Metal. Из остального: Lo-Fi, New Age, Классика, Pop(только изысканные вещи, кому надо, могу и о них подробнее рассказать), Disco, e t c... Если что-то забыл, потом дополню. Слушаю музыку либо на своей Nokia 3110c со стандартной Нокийской гарнитурой на два уха, либо чаще на своем Creative Zen Nano Plus, уши AKG K412P. Зашибезное сочитание!!! ))))) | ||
А в школі написали заборону на використання мобільних)) Тому у школі слухати не виходить. | ||
Д-616 | Re: Мій улюблений стиль музики | [Ответить] |
ну у меня такие музыкальные вкусы: Iron Maiden, Judas Priest, Gregorian, кое-что из Queen, Арии, Рамштайн, и Менсона тоже, вообще тяжелую музыку - хэви-метал, готику, ну и более экзотические вещи вроде некотрых саундтреков из фильмов и даже кое-что из Эминема (хотя рэп вообще не люблю), ну а про ретро - пределом являются 30-е годы. (XIX века :))) ) Телефон у меня Нокиа 6300, гарнитура стандартная. На занятиях ничего не слушаю потому что учусь не в школе, забивать и игнорить преподов нельзя. Ну а на работе слушаю, конечно. А теперь попробуйте угадать сколько мне лет :)) | ||
22 я думаю, але якщо ні щось у районі 20-25) так я забув рамштайн) |
[ Список тем | Создать тему ]