[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒15 | 16‒39 | 40‒59 | 60‒77 | 78‒97 ] [ Все сообщения ]
Vyacheslav | Re: Присвячується українофобам :) [15] | [Ответить] |
> > Якщо навіть таке мало б місце, но невже б Ви розмовляли
> > українською, якби ситуація була б іншою? > Нет. Я считаю, что говорить можно на любом языке, лишь бы > меня понимали. А так как все русский язык здесь понимают > отлично, мне говорить по-украински просто нет смысла. Тоді навіщо вигадуваати про те, що в тому, що Ви не розмовляєте українською, хтось винен окрім Вас самих? | ||
AMY | Re: Присвячується українофобам :) [15] | [Ответить] |
> Я считаю, что
> говорить можно на любом языке, лишь бы меня понимали. А так > как все русский язык здесь понимают отлично это поправимо :-( | ||
Sturm | Re: Присвячується українофобам :) [8] | [Ответить] |
> > http://www.rusk.ru/st.php?idar=111441 Присвячується >
> українофобам. Коментарі до статі також. Хто саме тут > > українофоб я думаю, знає сам. Тикати пальцем не будемо ;-) > Дійсно не будемо, ви перший :-)) Обгрунтуйте!!! Крім тупого "переводу стрілок" більш ні на що нездатні? ;-) | ||
Sturm | Re: Присвячується українофобам :) [16] | [Ответить] |
> > > Якщо навіть таке мало б місце, но невже б Ви розмовляли
> > > українською, якби ситуація була б іншою? > Нет. Я > считаю, что говорить можно на любом языке, лишь бы > меня > понимали. А так как все русский язык здесь понимают > > отлично, мне говорить по-украински просто нет смысла. Тоді > навіщо вигадуваати про те, що в тому, що Ви не розмовляєте > українською, хтось винен окрім Вас самих? +5!!! Така ситуація називається російською"сам себе лекарь" ;-) | ||
Сергей | Re: Присвячується українофобам :) [18] | [Ответить] |
> > > http://www.rusk.ru/st.php?idar=111441 Присвячується > >
> українофобам. Коментарі до статі також. Хто саме тут > > > українофоб я думаю, знає сам. Тикати пальцем не будемо ;-) > > Дійсно не будемо, ви перший :-)) Обгрунтуйте!!! Крім > тупого "переводу стрілок" більш ні на що нездатні? ;-) А ви не розумієте. Своїми діями на форумі ви розпалюєте українофобію, тобто ви у своєму списку під першим номером. До речі, а чого нема коментарів стосовно листівки тягнибоківців: Лайка перетворює тебе в москаля, з фотографією польського дідугана? | ||
Вых. | Re: Присвячується українофобам :) [10] | [Ответить] |
> > у нас любого кто выскажет свое мнение
> > отличное от мнения свидомых сразу же записывают в > украинофобы. > Встревать в дискуссию не буду, но вот эта фраза — в десять > баллов. > (В двенадцать, если угодно :-) ИМХО, обратное утверждение тоже верно? Те, кто с пеной у рта не кричит "Даешь русский вторым государственным" и "Помогите, притесняют" - твердолобые нацики? | ||
no_rem | Re: Присвячується українофобам :) [20] | [Ответить] |
> тягнибоківців: Лайка перетворює тебе в москаля, з
> фотографією польського дідугана? А громадянство його де зазначене? | ||
Сергей | Re: Присвячується українофобам :) [22] | [Ответить] |
> > тягнибоківців: Лайка перетворює тебе в москаля, з >
> фотографією польського дідугана? А громадянство його де > зазначене? Стаття про нього з фото була надрукована в одному варшавскому виданні. | ||
Вых. | Re: Присвячується українофобам :) [20] | [Ответить] |
> До речі, а чого нема коментарів стосовно листівки
> тягнибоківців: Лайка перетворює тебе в москаля, з > фотографією польського дідугана? А може, це польський дідуган такої точки зору дотримується? :-))) | ||
Ночной_Дозор | Re: Присвячується українофобам :) [24] | [Ответить] |
> > До речі, а чого нема коментарів стосовно листівки
> > тягнибоківців: Лайка перетворює тебе в москаля, з > > фотографією польського дідугана? > А може, це польський дідуган такої точки зору дотримується? > :-))) С чего бы это Тягныбок озаботился проблемами ворожего ляха?)) | ||
ტიმოფიი ბესპიატოვი | Re: Присвячується українофобам :) [24] | [Ответить] |
А где связь между "варшавским изданием" и там фактом, что изображённый дидуган - поляк? Если украинские журналы пишут про французов/немцев/индусов, то что - они тут же от этого стают украинцами? | ||
Sturm | Re: Присвячується українофобам :) [20] | [Ответить] |
> > > > http://www.rusk.ru/st.php?idar=111441 Присвячується >
> > > українофобам. Коментарі до статі також. Хто саме тут > > > > українофоб я думаю, знає сам. Тикати пальцем не будемо > ;-) > > Дійсно не будемо, ви перший :-)) Обгрунтуйте!!! > Крім > тупого "переводу стрілок" більш ні на що нездатні? > ;-) А ви не розумієте. Своїми діями на форумі ви розпалюєте > українофобію, тобто ви у своєму списку під першим номером. А Ви наче ні? ;-) Ви "білий та пухнастий" ??? :-) | ||
Стефан | Re: Присвячується українофобам :) [13] | [Ответить] |
> У нас демократична держава, і кожен може записуваати кого
> завгодно куди завгодно. Чим усі й користуються. И это хорошо сказано! :-) | ||
Вых. | Re: | [Ответить] |
Сорри за офф. В списке значится 32 сообщения, а показывает только 28. Кто не закусывал? | ||
Вых. | Re: Присвячується українофобам :) [20] | [Ответить] |
> До речі, а чого нема коментарів стосовно листівки
> тягнибоківців: Лайка перетворює тебе в москаля, з > фотографією польського дідугана? А теперь по сути проблемы. Сегодня на "Плюсах" в утреннем эфире рассказали прикол. На территории Новгородского кремля стоит памятник, открытый лет 150 назад, еще при участии императорской семьи (кому - не помню, хотя 20 лет назад и видел его собственными глазами). Так вот, в ходе реставрационных работ на бронзовом памятнике было обнаружено "улюблене слово росіян" ((с) - ведущие 1+1), которое, как показала экспертиза, было отлито вместе с памятником еще в те времена. Руководство музея приняло решение оставить этот памятник устной речи в неприкосновенности, чтобы таким образом привлечь дополнительных туристов. | ||
Vyacheslav | Re: [33] | [Ответить] |
> Сорри за офф. В списке значится 32 сообщения, а показывает
> только 28. Кто не закусывал? Догма з Федосовим не в ту тему потрапили :) | ||
no_rem | Re: [33] | [Ответить] |
Теми для всіх та не для всіх — нікому нічого не нагадує? Пропоную зняти всі бани, а при необхідності посилювати жорсткість модерування. | ||
Женя | Re: [36] | [Ответить] |
> Теми для всіх та не для всіх — нікому нічого не нагадує?
> Пропоную зняти всі бани, а при необхідності посилювати > жорсткість модерування. Против. | ||
Sturm | Re: [36] | [Ответить] |
> Теми для всіх та не для всіх — нікому нічого не нагадує?
> Пропоную зняти всі бани, а при необхідності посилювати > жорсткість модерування. +1. Я - за | ||
ტიმოფიი ბესპიატოვი | Re: [36] | [Ответить] |
оскільки модерування як такого тут нема взагалі, то я скоріше проти. лайно просто розбризкається по всім темам. не треба |
[ Список тем | Создать тему ]