[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒39 | 40‒54 | 55‒74 ] [ Все сообщения ]
Vyacheslav | Крокодили | [Ответить] |
А чому крокодилів ще ніхто не обговорює?
Крім крокодила, який вже третій місяць плаває в морі біля Маріуполя, пішли чутки, що іншого крокодила бачили у Київському водосховищі біля с. Козаровичі | ||
ヴィあちぇしらヴ ヴィあちちぇんこ | Re: Крокодили | [Ответить] |
Закусывать надо (ц). | ||
Vyacheslav | Re: Крокодили | [Ответить] |
http://rep-ua.com/74228.html
Працівники МНС шукають в Київському водосховищі крокодила Працівники МНС в Київській області перевіряють заяви місцевих жителів і відпочиваючих про те, що в Київському водосховищі біля села Лютіж Вишгородського району вони бачили крокодила. Про це «proUA» повідомили у Центрі пропаганди ГУ МНС в Київській області. Щоб перевірити та попередити розповсюдження подібних чуток працівниками МНС біля берегу водосховища встановлено сітки на випадок, якщо з’явиться «загадкова рептилія», а водна акваторія між селами Лютіж та Казаровичі патрулюється працівниками МНС і МВС. У Центрі пропаганди відзначили, що 6-го серпня до редакції газети «По-киевски» звернулися громадяни, які відпочивають на оздоровчій базі «Ювілейна» біля села Лютіж Вишгородського району. Вони розповіли, що вже декілька днів налякані чутками про те, що в Київському водосховищі з’явився крокодил. Тому майже ніхто не наважується купатися і загоряти на березі. Статті з розповідями очевидців, які бачили крокодила з’явились також в газетах «Факти» та «Комсомольська правда». Для перевірки даної інформації було створено оперативну групу з працівників МНС Київської області та водолазно-рятувальної станції. Також залучено спеціаліста Київського зоопарку. Виявилось, що з заявою про те, що перебуваючи на катері близько 20-ї години на відстані 100 метрів від берегу, було помічено пропливаючого крокодила, до правоохоронців звернувся директор однієї з місцевих фірм, який з двома робітниками проводив роботи по намивці пляжу в селі Лютіж. Голова Лютіжської сільської Ради також розповіла працівникам МНС, що вже неодноразово чула від односельців про існування загадкової тварини, а місцева жителька навіть запевнила, що крокодил з’їв її собаку. | ||
Anton | Re: Крокодили | [Ответить] |
Цікаво, цього крокодила хтось додумається сфоткати, чи ні? | ||
Sturm | Re: Крокодили [3] | [Ответить] |
> Цікаво, цього крокодила хтось додумається сфоткати, чи ні?
Напевне тільки його труп :) | ||
Вых. | Re: Крокодили [3] | [Ответить] |
Я крокодил, крокожу и буду крокодить! | ||
Женя | Re: Крокодили [2] | [Ответить] |
Працівники МНС в Київській
> області перевіряють заяви місцевих жителів і відпочиваючих > про те, що в Київському водосховищі біля села Лютіж > Вишгородського району вони бачили крокодила. Мiсцевим жителям i вiдпочиваючим - також [1] 2007-08-13 20:58 Закусывать надо (ц). :-) | ||
Вых. | Re: Крокодили [2] | [Ответить] |
Это я на День Вышгорода выпил пига и полез купаться в Киевское море. Ну, а поскольку определенное внешнее сходство имеется - похудел я, позвоночник выпирает - могли у людей несведущих возникнуть ассоциации... | ||
Зигфрид | Re: Крокодили [2] | [Ответить] |
Скажу честно - я фанат Шуфрича! | ||
Вых. | Re: Крокодили [8] | [Ответить] |
> Скажу честно - я фанат Шуфрича!
Дядя Нестор фосфором надышалси? Глюкъ? | ||
ტიმოფიი ბესპიატოვი | Re: Крокодили [8] | [Ответить] |
Когда уже у нас наконец-то заведётся Лох-Несское чудовище? Реальное.
А то в политике таких много, надоели уже... Хочу на настояшшьіго дракона поглядець! | ||
Стефан | Re: Крокодили [10] | [Ответить] |
> заведётся <..> настояшшьіго
Вопрос совсем в сторону: любопытно, что это за такая раскладка клавиатуры, на которой есть "ё", но нет "ы"? :-) | ||
no_rem | Re: Крокодили [10] | [Ответить] |
В українській розладці є і завжди був символ "ё". Принаймні, на всіх клавах, якими я користувався :) Взагалі, було б непогано на цю клавішу розмістити апостроф, але... | ||
no_rem | Re: Крокодили [10] | [Ответить] |
...на цій... :) | ||
ant132 | Re: Крокодили [12] | [Ответить] |
> було б непогано на цю клавішу розмістити апостроф, але...
ти не один... (так думає багато) :) | ||
Стефан | Re: Крокодили [12] | [Ответить] |
> В українській розладці є і завжди був символ "ё".
?! Зачем он там? | ||
Стефан | Re: Крокодили [14] | [Ответить] |
> > було б непогано на цю клавішу розмістити апостроф, але...
> ти не один... (так думає багато) :) А отредактировать раскладку под свое желание слабО? ;-) | ||
Vyacheslav | Re: Крокодили [15] | [Ответить] |
> > В українській розладці є і завжди був символ "ё".
> ?! Зачем он там? Спитайте Біллі... | ||
Стефан | Re: Крокодили [17] | [Ответить] |
> Спитайте Біллі...
Воистину... Там, где люди думают о деле, а не о том, как придушить конкурентов, получается, к примеру, такое: http://www.infoukes.com/fonts/unix/yawerty.koi8u.txt ----------------------------------------------------- `1234567890-=\ І!@їЇґҐ&*()_ЧЄ і1234567890-чє QWERTYUIOP[] ЯВЕРТЮУИОПШЩ явертюуиопшщ ASDFGHJKL:" АСДФГХЙКЛ:" асдфгхйкл;' ZXCVBNM<>? ЗЬЦЖБНМ<>? зьцжбнм,./ ----------------------------------------------------- Апостроф — пожалуйста, "ё" не смог найти при всем большом желании... :-) | ||
no_rem | Re: Крокодили [16] | [Ответить] |
> > > було б непогано на цю клавішу розмістити апостроф,
> але... > ти не один... (так думає багато) :) А > отредактировать раскладку под свое желание слабО? ;-) чесно кажучи, навіть не здогадувався, що це можливо :) |
[ Список тем | Создать тему ]