[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒29 ] [ Все сообщения ]
Сергей | Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном | [Ответить] |
Уже второй раз эта программа на Первом Национальном.
Это песни в стиле диско 80-х. На сей раз будут Эдита Пьеха, В. Легкоступова, Ани Лорак, Я. Пополавская и А. Тиханович, ВИА "Добры молодцы", "Лейся песня", "Синяя птица", Л. Сенчина, В. Павлик, В. Шпортько, Светлана и Виталий Билоножки, Н. Бучинская, Н. Чепрага, Н. Валевская, С. Захаров, А. Кудлай, В. Мулерман, Д. Колдун, Gallina, Дмитрий и Назарий Яремчуки, Ассоль, В. Козловский, Т. Недельская, Л. Прохорова, А. Воевуцкий, "Земляне", "Поющие сердца", "Ариэль", "Кобза", "СМС", "Алиби", "Домино", квартет "Гетьман". В прошлый раз были Вячеслав Добрынин, ВИА "Пламя", "Авиатор", Майя Мигаль, "Экс-президеты" и другие. Современные украинские исполнители что, тоже перепевают песни 80-х? Если кто посмотрит хоть кусочек концерта, поделитесь, пожалуйста впечатлениями. | ||
Сан Саныч | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [0] | [Ответить] |
> Современные украинские исполнители что, тоже
> перепевают песни 80-х? А что им еще делать, если собственный репертуар на порядок хуже? | ||
no_rem | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [1] | [Ответить] |
> песни 80-х? А что им еще делать, если собственный репертуар
> на порядок хуже? А трава, пам'ятаєте яка трава раніше була зелена? | ||
Борис S. | А трава, пам'ятаєте яка трава раніше була зелена? | [Ответить] |
так-так ... | ||
Trender | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [2] | [Ответить] |
> А что им еще делать, если собственный
> репертуар на порядок хуже? > А трава, пам'ятаєте яка трава > раніше була зелена? Все-таки перша фраза є більш вірною. Зараз гарна музика є, але вона зовсім не є масовою. Інколи гарні пісні, або навіть виконавців знаходиш випадково. А те, що зараз у масовому порядку крутять по ТБ та радіо, здебільшого і музикою назвати складно. Так би мовити, воно плаває зверху, бо воно не тоне, і в таких кількостях, що крім нього, побачити щось інше досить складно. І подивіться на нинішніх виконавців — з'являються невідомо звідки, за пару місяців розкрутки стають "мега зірками", випускають 1-2 альбоми 3-го сорту, потім через 1-2 роки зникають. Їх замінюють нові "мега зірки", яких через 1-2 роки також міняють на нові. | ||
no_rem | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [2] | [Ответить] |
Невже зараз немає цікавої музики? Просто не треба зациклюватися на іменах, що крутять по радіо та телебаченню. Гірше тим, в кого немає інтернету. А якщо у вас він є - перед вами відкриваються безмежні можливості, сотні тисяч альбомів, слухайте та обирайте. що подобається. | ||
no_rem | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [2] | [Ответить] |
П.С.: Я проти будь-яких художніх комісій, нехай співають всі, в кого є бажання чи гроші, а я буду обирати, кого я хочу слухати. | ||
Сильвестр | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [2] | [Ответить] |
Да, Эдита Пьеха в стиле диско - это круто. С удовольствием послушал бы их в оригинале (теперь звёзд на сцене, а не в клипах, почти и не увидишь). Слушать их в постсоветских перепевках - только расстраиваться. | ||
Gregory | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [2] | [Ответить] |
зеленная, хорошая трава:)
все это - песни и исполнители - умиротворяющие социально-политические проблемы. рок послушайте, батенька | ||
Зигфрид | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [4] | [Ответить] |
> А те, що зараз у
> масовому порядку крутять по ТБ та радіо, здебільшого і > музикою назвати складно. Так би мовити, воно плаває зверху, > бо воно не тоне, і в таких кількостях, що крім нього, > побачити щось інше досить складно. Можливо, ви не повірите, але у 70ті було теж саме, але на порядка чотири гірше. Якщо на сцені з'являлася електрогітара - це було щось на кшалт повного роздягання сьогодні, або матюків. Я не про стилі музики, а про відношення до певних речей. > І подивіться на нинішніх > виконавців — з'являються невідомо звідки, за пару місяців > розкрутки стають "мега зірками", випускають 1-2 альбоми > 3-го сорту, потім через 1-2 роки зникають. Ви також не повірите, але більшість радянських "мегазірок" випускали не більше. Чемпіонами з випуску альбомів були Ала Пугачова та Іосиф Кобзон. Перша - 11 альбомів, другий - 12 (включаючи "живі"). Це дуже середній показник у світі. Група №0 "Песняры" випустила за весь час всього 6 альбомів (2 з них взагалі рахувати не люблять), а більшість не забутих досі ВІА - по 1-2. Єдине, що тоді їм не давали "зникнути" - все ж люди з музичною освітою, трудовою книжкою у фіналмонії, мали працювати 8 годин на день у обов'язковому порядку. > Їх замінюють > нові "мега зірки", яких через 1-2 роки також міняють на > нові. Назовіть 10 таких зірок, починаючи з 2000 року, за виключенням "Фабрики звезд" ;-) Гарантую, задача не з простих. Інтернет вам у допомогу. | ||
ტიმოფიი ბესპიატოვი | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [9] | [Ответить] |
Назовіть 10 таких зірок, починаючи з
> 2000 року, за виключенням "Фабрики звезд" ;-) Гарантую, > задача не з простих. Інтернет вам у допомогу. Видимо, речь шла именно о ФЗ и т.п. Хотя вне ФЗ - вполне достойных исполнителей - появилось и тут же исчезло также немало. Будем вспоминать?? Для примера, хотя бы гр. Лакмус. 1 альбома с них хватило. (кстати если он у кого-то есть в мп3 - объявитесь пожалуйста!) | ||
no_rem | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [9] | [Ответить] |
В мене десь їх диск валявся | ||
ტიმოფიი ბესპიატოვი | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [11] | [Ответить] |
> В мене десь їх диск валявся
Ааааа!! найди. надеюсь, он ещё живой | ||
Trender | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [9] | [Ответить] |
> "Песняры" випустила за весь час всього 6 альбомів (2 з них
> взагалі рахувати не люблять), а більшість не забутих досі > ВІА - по 1-2. Ці пісні приємно слухати і зараз. Не дивлячись на солідний вік вони не забуті. А чи можна сказати подібне про топ-10 хітів 1998 або 2001 року? Хтось взагалі пам'ятає що тоді було хітом? > Єдине, що тоді їм не давали "зникнути" - все > ж люди з музичною освітою, Зараз музична освіта взагалі не потрібна :)) > 2000 року, за виключенням "Фабрики звезд" ;-) Гарантую, > задача не з простих. Інтернет вам у допомогу. Вибачайте, але я в цьому колупатися не хочу :)) | ||
no_rem | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [13] | [Ответить] |
> сказати подібне про топ-10 хітів 1998 або 2001 року? Хтось
> взагалі пам'ятає що тоді було хітом? маааай харррт уіллл гоу оооооннн енд оооооннн! :) | ||
Dim | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [13] | [Ответить] |
> "Песняры" випустила за весь час всього 6 альбомів (2 з них
> взагалі рахувати не люблять), а більшість не забутих досі > ВІА - по 1-2. Потому что работали на ставку, а не по контракту. | ||
Сан Саныч | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [14] | [Ответить] |
> > сказати подібне про топ-10 хітів 1998 або 2001 року?
> Хтось > > взагалі пам'ятає що тоді було хітом? > маааай харррт уіллл гоу оооооннн енд оооооннн! :) Мається на увазі - з репертуару російських та українських виконавців. | ||
no_rem | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [16] | [Ответить] |
> > > сказати подібне про топ-10 хітів 1998 або 2001 року? >
> Хтось > > взагалі пам'ятає що тоді було хітом? > маааай > харррт уіллл гоу оооооннн енд оооооннн! :) Мається на увазі > - з репертуару російських та українських виконавців. Одинокая :) | ||
Сан Саныч | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [17] | [Ответить] |
> > > > сказати подібне про топ-10 хітів 1998 або 2001 року?
> > > > Хтось > > взагалі пам'ятає що тоді було хітом? > маааай > > харррт уіллл гоу оооооннн енд оооооннн! :) Мається на > увазі > > - з репертуару російських та українських виконавців. > Одинокая :) Ірина Білик, я правильно зрозумів? "Любов - зіронька моя..."? | ||
Сан Саныч | Re: Золотые хиты ХХ века на Первом Национальном [2] | [Ответить] |
> > песни 80-х? А что им еще делать, если собственный
> репертуар > > на порядок хуже? > А трава, пам'ятаєте яка трава раніше була зелена? Я мав на увазі, що ті пісні запам'яталися багатьом і переспівуються не по одному разу (в тому числі, дійсно, і зірками сучасної естради, як цілком слушно було зазначено вище, і особисто я це пояснюю кризою жанру в цих зірок, оскільки самі вони не взмозі створити щось конкурентноздатне), а що запам'ятається масовому споживачу через 20 - 30 років з того, що співається зараз (підкреслюю - знову ж таки масово, з переліку широковідомих суперхітів)? Особисто я вважаю це питання риторичним... |
[ Список тем | Создать тему ]