[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒39 | 40‒47 | 48‒67 ] [ Все сообщения ]
ტიმოფიი ბესპიატოვი | Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) | [Ответить] |
Найсхідніше, найзахідніше, найпівнічшніше та найпівденніше місто, де ви побували. (відносно Києва) | ||
ტიმოფიი ბესპიატოვი | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) | [Ответить] |
зх Познань pol
сх Руставі geo пн Рибінск rus пд Руставі geo ukr: зх Берегове сх Краснодон пн Ківерці пд Ялта | ||
רעב שורא | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) | [Ответить] |
зх Бірмінгем
пн Аеропорт Вентаа у Гельсінкі пд Пріморско, Болгарія сх Челябінськ, ру уа: зх Мукачеве пн не транзитом, тоді Шацьк сх Маріуполь, тоді Жданов пн Кацивелі | ||
Ночной_Дозор | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) | [Ответить] |
сев. С.полюс
юг. Йоханнесбург вос.Осака зап. Сан-Франциско | ||
Стефан | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [3] | [Ответить] |
> сев. С.полюс
А как туда попадают?.. Тоже хочу :-) С. Лонгйербюен (Шпицберген) Ю. Сан-Николас (Аруба) З. Гонолулу (Гавайи) В. Токио | ||
no_rem | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [3] | [Ответить] |
зх Братислава
сх Аделаїда пн Санкт-Петербург пд Аделаїда | ||
Opex | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [3] | [Ответить] |
сев Москва, м. Сокол, ру
вост Адлер, Краснодарский край, ру юж Созопол, Болгария зап Карловы Вары, Чехия УА сев или ст. Хутор-Михайловский, Сумская обл., или Заречное Ривненская обл. юж Форос, Крым вост Макеевка, Дон обл. зап - Чоп, Закарпатская обл. | ||
Ночной_Дозор | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [4] | [Ответить] |
> > сев. С.полюс
> А как туда попадают?.. Тоже хочу :-) Тур на лед. "Арктика". Сейчас уже - никак. | ||
Коронатор | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [4] | [Ответить] |
Зап - Мехико
Вост - Ульяновск Юг - Севилья Сев - Питер | ||
Саня | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [4] | [Ответить] |
Пн.-Берген-no
Пд.-Ялта Зх.-Карлови Вари-cz Сх.-Лубенський р-н Полтавщини(безпосередньо), ст.Синельникове на Дніпропетровщині(у поїзді) | ||
Саня | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [4] | [Ответить] |
Додаю Україну:
Пд.-Ялта Пн.-Ковель Зх.-Берегове Сх.-Лубенський р-н Полтавщини(безпосередньо), ст.Синельникове на Дніпропетровщині(у поїзді) | ||
RVR | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [4] | [Ответить] |
N - Амстердам або Берлін (на одн.широті)
W - Брюссель, Антверпен S - Ялта (1988), Одеса (2002) O - Джанкой (1988), Черкаси (2002) В Україні: N- Луцьк або Київ (одн. широта) W- Чоп S- Ялта O - Черкаси, Кіровоград | ||
Maxy | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [4] | [Ответить] |
Якщо брати у свідомому віці то:
N-Москва, білоруський вокзал W-Будапешт S - Ялта O - Ростов-на-Дону в Україні N-Новгород-Сіверський W-Чоп (не транзитом) S -Ялта O - Іловайськ (пересаджувався з автобуса на електричку), Макіївка | ||
Дарницький | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [4] | [Ответить] |
В мене - скромно...
Якщо рахувати місця, в яких я ставав на землю, а не проїжджав, то так: ЗХ - Київ :)))) ПН - Москва (УА - Бобровиця:)) СХ - Москва (УА - Харків) ПД - Ялта (Алупка) Найближчим часом розширю діапазон (особливо на захід:))... | ||
АП | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [8] | [Ответить] |
> Зап - Мехико
... > Юг - Севилья Севилья не испанская, что-ли? | ||
АП | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [0] | [Ответить] |
> Найсхідніше, найзахідніше, найпівнічшніше та найпівденніше
> місто, де ви побували. (відносно Києва) север, восток - Сыктывкар, РФ юг, запад - Key West, FL, USA | ||
Коронатор | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [14] | [Ответить] |
> > Зап - Мехико ... > Юг - Севилья Севилья не испанская,
> что-ли? Испанская - она южнее Киева и Бургоса. | ||
АП | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [16] | [Ответить] |
> > > Зап - Мехико ... > Юг - Севилья Севилья не испанская,
> > что-ли? > Испанская - она южнее Киева и Бургоса. И севернее Мехико | ||
Я_R | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [16] | [Ответить] |
зх - Прага
сх - Аделаїда пн - Санкт-Петербург пд - Аделаїда Укр: Пд.- Ялта (Форос - проїздом) Пн.- Конотоп (Добрянка - проїздом) Зх.- Берегове (Чоп - проїздом) Сх.- Макіївка (Амвросіївка - проїздом) | ||
Сан Саныч | Re: Крайні точки ваших подорожей (опитування:-)) [16] | [Ответить] |
Напишу, наверное, и я.
Весь мир: W - Будапешт O - Улан-Удэ, Бурятия, Россия N - Санкт-Петербург S - Тбилиси Украина: W - Львов (а четырьмя годами ранее Чоп - проездом по пути в Венгрию) О - Донецк N - дачный массив у села Ровжи в Вышгородском районе Киевской области (а еще в советское время украино-белорусская граница - проезом по пути в Питер) S - Симеиз |
[ Список тем | Создать тему ]