[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒12 ]
თიმოფეი ბესპიატოვ | Про совпадения | [Ответить] |
Да удивится DenVol, но я открыл ещё одну "интересную тему".
Просто вот вспомнилось мне вдруг и удивилось. Вдруг:)... Короче, во время революции я ездил в Вииницу и мне попалась агрессивно настроенная (против одного из кандидатов) бабулька с белорусским акцентом, говорила что лично бы убила одного из них и всё такое, интересовалась не в Киев ли я случайно еду на Майдан... Вобщем не было бы в этом ничего примечательного, если бы я не обнаружил в поезде, едущем из Донецка в Одессу спустя полтора года в же моём купе (ну точнее вагоны-то плацкартные) всё ту же бабульку! Оказалось, что она может быть совсем не такой агрессивно настроенной, а ещё любит играть в шахматы и возит их с собой. Ну пришлось согласится... Так вот я и думаю - этж какая ничтожная вероятность вот такого вот совпадения!.. Бррр! Лучше бы у меня вот так лотерейный билет совпал хоть раз!$-) | ||
no_rem | Re: Про совпадения [0] | [Ответить] |
> Бррр! Лучше бы у меня вот так лотерейный билет совпал хоть
> раз!$-) А ти їх часто купуєш? | ||
თიმოფეი ბესპიატოვ | Re: Про совпадения [0] | [Ответить] |
НЕТ:)))))))))) Как старый еврей | ||
רעב שורא | Re: Про совпадения [0] | [Ответить] |
Не такий вже й старий :)
| ||
თიმოფეი ბესპიატოვ | Re: Про совпадения [0] | [Ответить] |
я не о вас. вы ж не еврей
анекдот был такой типа жалуется еврей Б-гу типа "ну когда же я наконец выиграю в лотерею, ну когда же?" А Б-г ему и говорит типа "а скока ты билетов-то покупаешь в месяц?" А тот типа "каких ещё билетов?" | ||
no_rem | Re: Про совпадения [4] | [Ответить] |
> анекдот был такой типа жалуется еврей Б-гу типа "ну когда
> же я наконец выиграю в лотерею, ну когда же?" А Б-г ему и > говорит типа "а скока ты билетов-то покупаешь в месяц?" А > тот типа "каких ещё билетов?" ось і я про те саме :))) | ||
no_rem | Re: Про совпадения [4] | [Ответить] |
Щодо співпадінь. Був у мене друг на одній роботі. Ми звільнились в один день, пішли працювати в різні компанії... і вийшло так, що ці різні компанії знаходились в одному й тому ж будинку, лише на різних поверхах! :-) Ще півтора року ми знову працювали "разом" :-)
Це лише одне співпадіння, а взагалі їх у мене трапляється багато. Бонус до співпадінь. З загадкового. Мене чомусь в магазинах якщо й обраховують, то виключно в мою користь. То більше здачі дадуть, то товар якийсь не врахують в чеку, а то й касир візьме 100 грн., а здачі дасть як з 200 :-) В когось ще таке буває? | ||
רעב שורא | Re: Про совпадения [4] | [Ответить] |
В мене колись було "антиспівпадіння". Коли я почав грати в "Що?Де?Коли?" у дружній нам команді було подружжя. В дівчини було дуже знайоме обличчя. Ну подібна на когось, кого знав раніше, ну й що з того...
Так от, одного разу ми потрапили до театру, тут раптом їй дзвонить чоловік, бо приїхав забрати її додому. Я питаю, де цей твій дім. Вона називає мою адресу, тільки номер квартири на два поверхи вище. Виявляється, ми обидва не впізнали одне одного. Я ж знаю її років зо 10! Просто, не могли уявити, що люди, які проживають поруч, потрапляють в одну й ту саму доволі вузьку компанію знавців. | ||
רעב שורא | Re: Про совпадения [4] | [Ответить] |
>то й касир візьме 100 грн., а здачі дасть як з 200 :-) В когось ще
>таке буває? Стандартна виплата рекету :) | ||
Олександр Ільченко | Re: Про совпадения [6] | [Ответить] |
> Бонус до співпадінь. З загадкового. Мене чомусь в магазинах > якщо й обраховують, то виключно в мою користь. То більше > здачі дадуть, то товар якийсь не врахують в чеку, а то й > касир візьме 100 грн., а здачі дасть як з 200 :-) В когось > ще таке буває? А потім касир 100 гривень зі своєї кишені доплачує... | ||
☺☻ | Re: Про совпадения [6] | [Ответить] |
> Щодо співпадінь. Був у мене друг на одній роботі. Ми
> звільнились в один день, пішли працювати в різні > компанії... і вийшло так, що ці різні компанії знаходились > в одному й тому ж будинку, лише на різних поверхах! :-) Ще > півтора року ми знову працювали "разом" :-) Це лише одне > співпадіння, а взагалі їх у мене трапляється багато. Бонус > до співпадінь. З загадкового. Мене чомусь в магазинах якщо > й обраховують, то виключно в мою користь. То більше здачі > дадуть, то товар якийсь не врахують в чеку, а то й касир > візьме 100 грн., а здачі дасть як з 200 :-) В когось ще > таке буває? ---Ну прям таки кашпировско-чумакова стефания с элементами Кио... | ||
no_rem | Re: Про совпадения [9] | [Ответить] |
> А потім касир 100 гривень зі своєї кишені доплачує...
Те, що гроші дають, не означає, що я їх беру. Напевно, тому такі речі так часто і трапляються, що я не наживаюся на цьому :-) | ||
רעב שורא | Re: Про совпадения [11] | [Ответить] |
>Те, що гроші дають, не означає, що я їх беру. Напевно, тому такі
>речі так часто і трапляються, що я не наживаюся на цьому :-) В мене також після таких варіантів в голові сидить підспудне питання, яке я постійно вбиваю в корені: "А може таки почати брати?" |
[ Список тем | Создать тему ]