Памяти киевских трамваев:: Форумы::

ТРАМВАЙНЫЙ САЛОН
Светские беседы на околотрамвайные темы
Правила | ЧаВо | Новости ]

Список тем | Создать тему ]

0‒2 | 3‒22 ] [ Все сообщения ]

MishaRe: ПРИГОВОР#2[Ответить
[3] 2006-06-16 12:55Никого банить кроме уже забаненных никто не планирует. К некоторым Вашим сообщениям тут есть претензии, просьба воспринимать удаление как нормальную критику.

Я_RПРИГОВОР#2 - дешевый цирк, да и все...[Ответить
[4] 2006-06-16 17:37но не об этом речь...

Форум просто умер сегодня... :-) Может стоит отказаться от жесткого бана? Прикольные дни были... :)

MishaRe: ПРИГОВОР#2 - дешевый цирк, да и все...[Ответить
[5] 2006-06-16 17:38Потоки грязи - это весело, но не постоянно же их наблюдать. Поэтому политика меняться не будет...

mikolalexRe: ПРИГОВОР#2 - дешевый цирк, да и все...[Ответить
[6] 2006-06-16 18:12Навчи дурня богу молитись, то він і голову розіб"є... (лише український фольклор! :D). А якщо серйозно, то ви, як мені здається, кидаєтесь з однієї крайності в іншу...

MishaRe: ПРИГОВОР#2 - дешевый цирк, да и все...[Ответить
[7] 2006-06-16 18:14Давайте не углубляться в обсуждение политики модерирования. Это можно сделать по электронной почте Стефана или моей: barashkov<at>komitet.kiev.ua

no_remRe: ПРИГОВОР#2 - дешевый цирк, да и все... [5][Ответить
[8] 2006-06-16 18:16> Потоки грязи - это весело, но не постоянно же их наблюдать.
> Поэтому политика меняться не будет...

Гадаю, що прикольними були не "потоки грязи", а дні, коли з нами був Николай :-) І саме з його зникненням форум "помер" :-)))

MishaRe: ПРИГОВОР#2 - дешевый цирк, да и все... [5][Ответить
[9] 2006-06-16 18:16Николай, думаю, вернётся :)

Kay[Ответить
[10] 2006-06-16 21:292 no_rem:
> Гадаю, що прикольними були не "потоки грязи", а дні, коли з нами був Николай :-) І саме з його зникненням форум "помер" :-)))
Почему умер? Меньше флуда, меньше необоснованных политических выпадов... Или Вы считаете, что количество тем важнее их качества?

НиколайRe:[Ответить
[11] 2006-06-16 21:47Я Вам всем говорю, что я вернусь когда :
1- обязательную регистрацию зделают
2- когда смягчат репрессии по этому форуму
3- когда сообщение не дочитав до конца и не проанализировал его модератор убирает, ну пусть со всем глубочайшим уважанием к Мише и Стефану пусть они сами с собой и общаются культурно о погоде на луне! Потомучто о политике говорить не возможно так как если сообщение не флуд то обязательно провакационное или оскорбительное . А если Дурак это дурак его никак не назовёшь милашкой.
4- обсуждать на форуме буду только одну тему что касается трамвая и троллейбуса на Оболони , всё остальное мне не интересно после вышеизложенного , а Герои должны знать что о них народ думает , и цензура этому препятствие, делай так что бы его хвалили , а не ругали!

MishaRe:[Ответить
[12] 2006-06-16 21:48Никаких репрессий нет и не будет. О политике можно говорить вежливо.

MishaRe: [10][Ответить
[13] 2006-06-16 23:34К сведению no_rem: удалено провокационное сообщение.

no_remRe: [10][Ответить
[14] 2006-06-16 23:44> 2 no_rem:
> > Гадаю, що прикольними були не "потоки грязи", а дні, коли
> з нами був Николай :-) І саме з його зникненням форум
> "помер" :-)))
> Почему умер? Меньше флуда, меньше необоснованных
> политических выпадов... Или Вы считаете, что количество тем
> важнее их качества?
>

Повторюю провокаційне повідомлення без провокації :-)

Повідомлення Я_R, на яке я відповідав, я розцінив як стьоб. Стьобом було й моє повідомлення, тому не варто так серйозно його сприймати.

Гадав, що хто-хто, а Ви це зрозумієте :-)

KayRe: акція[Ответить
[15] 2006-06-17 00:022 no_rem:
Я-то в принципі здатен це зрозуміти. :)
Але в деяких питаннях та/або стосовно декого я вже не маю ані сил, ані бажання комусь підігрувати. Навколо і так аж занадто негативу, а мовчання і співчутливі посмішки аж ніяк не тягнуть за собою його зменшення. Тож деякі речі я волів би називати їх власними іменами. Небажання застосовувати мозок за його прямим призначенням - дурістю, проблеми з освітою та/або небажання вчитися - невіглаством, щоденне проголошення сумнівних істин - невмотивованою пихою.
І, як наслідок, вітаю більш жорсткі правила форуму і принцип, за яким вони б застосовувалися, - "не вмієш - навичмо, не хочеш - примусимо".
Злий я сьогодні... ну, Ви зрозуміли... :)

no_remRe: акція [15][Ответить
[16] 2006-06-17 00:12> Але в деяких питаннях та/або стосовно декого я вже не маю
> ані сил, ані бажання комусь підігрувати.

Так це ж підігрування для підкреслення абсурду :-) Я иіг би сказати прямо, як в першій версії мого попереднього повідомлення, але Ви просто не встигнете його прочитати :-)

Навколо і так аж
> занадто негативу, а мовчання і співчутливі посмішки аж ніяк
> не тягнуть за собою його зменшення. Тож деякі речі я волів
> би називати їх власними іменами. Небажання застосовувати
> мозок за його прямим призначенням - дурістю, проблеми з
> освітою та/або небажання вчитися - невіглаством, щоденне
> проголошення сумнівних істин - невмотивованою пихою.
> І, як наслідок, вітаю більш жорсткі правила форуму і
> принцип, за яким вони б застосовувалися, - "не вмієш -
> навичмо, не хочеш - примусимо".

Повністю згоден. Я теж сьогодні багато витратив часу на доведення, що треба карати, карати і ще раз карати :-)
(ух... не думав, що колись таке скажу!)

> Злий я сьогодні... ну, Ви зрозуміли... :)

Гумор - найкращі ліки!

KayRe: акція [15][Ответить
[17] 2006-06-17 00:392 no_rem:
> Я міг би сказати прямо, як в першій версії мого попереднього повідомлення, але Ви просто не встигнете його прочитати :-)
Невже тепер тут так оперативно все робиться? Ну то це, мабуть, на краще... :)

MishaRe: акція [15][Ответить
[18] 2006-06-17 00:41Спасибо за понимание :)

НИКОЛАЙRe: Я НЕВЕРНУЛСЯ![Ответить
[19] 2006-06-23 01:20Наши и ваши герои с которыми сотрудничаете , должны знать что думают о них простые граждане, ато эта показуха ни к чему хорошему не приведёт, просто уйдут все с этого форума и его надо будет закрыть!

MishaRe: Я НЕВЕРНУЛСЯ![Ответить
[20] 2006-06-23 01:41И отлично. Пусть знают. Кто возражает?

НИКОЛАЙRe: Я НЕВЕРНУЛСЯ![Ответить
[21] 2006-06-23 12:40ПРОШУ ПРОЩЕНИЯ, ПРОВЕРКА СВЯЗИ...

KayRe: Я НаВЕРНУЛСЯ![Ответить
[22] 2006-06-23 18:49может, проверку баном? :)

0‒2 | 3‒22 ] [ Все сообщения ]

Список тем | Создать тему ]

Новое сообщение   [Поддерживаются: <a><b><u><i><tt><pre><s><small><sub><sup>]

Автор:
Электронный адрес:
Тема сообщения:
 Отправлять ответы на указанный электронный адрес

SMForum v1.30 2011-11-16 © Stefan Mashkevich 2002‒2011