[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒2 | 3‒22 ] [ Все сообщения ]
Misha | Re: ПРИГОВОР#2 | [Ответить] |
Никого банить кроме уже забаненных никто не планирует. К некоторым Вашим сообщениям тут есть претензии, просьба воспринимать удаление как нормальную критику. | ||
Я_R | ПРИГОВОР#2 - дешевый цирк, да и все... | [Ответить] |
но не об этом речь...
Форум просто умер сегодня... :-) Может стоит отказаться от жесткого бана? Прикольные дни были... :) | ||
Misha | Re: ПРИГОВОР#2 - дешевый цирк, да и все... | [Ответить] |
Потоки грязи - это весело, но не постоянно же их наблюдать. Поэтому политика меняться не будет... | ||
mikolalex | Re: ПРИГОВОР#2 - дешевый цирк, да и все... | [Ответить] |
Навчи дурня богу молитись, то він і голову розіб"є... (лише український фольклор! :D). А якщо серйозно, то ви, як мені здається, кидаєтесь з однієї крайності в іншу... | ||
Misha | Re: ПРИГОВОР#2 - дешевый цирк, да и все... | [Ответить] |
Давайте не углубляться в обсуждение политики модерирования. Это можно сделать по электронной почте Стефана или моей: barashkov<at>komitet.kiev.ua | ||
no_rem | Re: ПРИГОВОР#2 - дешевый цирк, да и все... [5] | [Ответить] |
> Потоки грязи - это весело, но не постоянно же их наблюдать.
> Поэтому политика меняться не будет... Гадаю, що прикольними були не "потоки грязи", а дні, коли з нами був Николай :-) І саме з його зникненням форум "помер" :-))) | ||
Misha | Re: ПРИГОВОР#2 - дешевый цирк, да и все... [5] | [Ответить] |
Николай, думаю, вернётся :) | ||
Kay | [Ответить] | |
2 no_rem:
> Гадаю, що прикольними були не "потоки грязи", а дні, коли з нами був Николай :-) І саме з його зникненням форум "помер" :-))) Почему умер? Меньше флуда, меньше необоснованных политических выпадов... Или Вы считаете, что количество тем важнее их качества? | ||
Николай | Re: | [Ответить] |
Я Вам всем говорю, что я вернусь когда :
1- обязательную регистрацию зделают 2- когда смягчат репрессии по этому форуму 3- когда сообщение не дочитав до конца и не проанализировал его модератор убирает, ну пусть со всем глубочайшим уважанием к Мише и Стефану пусть они сами с собой и общаются культурно о погоде на луне! Потомучто о политике говорить не возможно так как если сообщение не флуд то обязательно провакационное или оскорбительное . А если Дурак это дурак его никак не назовёшь милашкой. 4- обсуждать на форуме буду только одну тему что касается трамвая и троллейбуса на Оболони , всё остальное мне не интересно после вышеизложенного , а Герои должны знать что о них народ думает , и цензура этому препятствие, делай так что бы его хвалили , а не ругали! | ||
Misha | Re: | [Ответить] |
Никаких репрессий нет и не будет. О политике можно говорить вежливо. | ||
Misha | Re: [10] | [Ответить] |
К сведению no_rem: удалено провокационное сообщение. | ||
no_rem | Re: [10] | [Ответить] |
> 2 no_rem:
> > Гадаю, що прикольними були не "потоки грязи", а дні, коли > з нами був Николай :-) І саме з його зникненням форум > "помер" :-))) > Почему умер? Меньше флуда, меньше необоснованных > политических выпадов... Или Вы считаете, что количество тем > важнее их качества? > Повторюю провокаційне повідомлення без провокації :-) Повідомлення Я_R, на яке я відповідав, я розцінив як стьоб. Стьобом було й моє повідомлення, тому не варто так серйозно його сприймати. Гадав, що хто-хто, а Ви це зрозумієте :-) | ||
Kay | Re: акція | [Ответить] |
2 no_rem:
Я-то в принципі здатен це зрозуміти. :) Але в деяких питаннях та/або стосовно декого я вже не маю ані сил, ані бажання комусь підігрувати. Навколо і так аж занадто негативу, а мовчання і співчутливі посмішки аж ніяк не тягнуть за собою його зменшення. Тож деякі речі я волів би називати їх власними іменами. Небажання застосовувати мозок за його прямим призначенням - дурістю, проблеми з освітою та/або небажання вчитися - невіглаством, щоденне проголошення сумнівних істин - невмотивованою пихою. І, як наслідок, вітаю більш жорсткі правила форуму і принцип, за яким вони б застосовувалися, - "не вмієш - навичмо, не хочеш - примусимо". Злий я сьогодні... ну, Ви зрозуміли... :) | ||
no_rem | Re: акція [15] | [Ответить] |
> Але в деяких питаннях та/або стосовно декого я вже не маю
> ані сил, ані бажання комусь підігрувати. Так це ж підігрування для підкреслення абсурду :-) Я иіг би сказати прямо, як в першій версії мого попереднього повідомлення, але Ви просто не встигнете його прочитати :-) Навколо і так аж > занадто негативу, а мовчання і співчутливі посмішки аж ніяк > не тягнуть за собою його зменшення. Тож деякі речі я волів > би називати їх власними іменами. Небажання застосовувати > мозок за його прямим призначенням - дурістю, проблеми з > освітою та/або небажання вчитися - невіглаством, щоденне > проголошення сумнівних істин - невмотивованою пихою. > І, як наслідок, вітаю більш жорсткі правила форуму і > принцип, за яким вони б застосовувалися, - "не вмієш - > навичмо, не хочеш - примусимо". Повністю згоден. Я теж сьогодні багато витратив часу на доведення, що треба карати, карати і ще раз карати :-) (ух... не думав, що колись таке скажу!) > Злий я сьогодні... ну, Ви зрозуміли... :) Гумор - найкращі ліки! | ||
Kay | Re: акція [15] | [Ответить] |
2 no_rem:
> Я міг би сказати прямо, як в першій версії мого попереднього повідомлення, але Ви просто не встигнете його прочитати :-) Невже тепер тут так оперативно все робиться? Ну то це, мабуть, на краще... :) | ||
Misha | Re: акція [15] | [Ответить] |
Спасибо за понимание :) | ||
НИКОЛАЙ | Re: Я НЕВЕРНУЛСЯ! | [Ответить] |
Наши и ваши герои с которыми сотрудничаете , должны знать что думают о них простые граждане, ато эта показуха ни к чему хорошему не приведёт, просто уйдут все с этого форума и его надо будет закрыть! | ||
Misha | Re: Я НЕВЕРНУЛСЯ! | [Ответить] |
И отлично. Пусть знают. Кто возражает? | ||
НИКОЛАЙ | Re: Я НЕВЕРНУЛСЯ! | [Ответить] |
ПРОШУ ПРОЩЕНИЯ, ПРОВЕРКА СВЯЗИ... | ||
Kay | Re: Я НаВЕРНУЛСЯ! | [Ответить] |
может, проверку баном? :) |
[ Список тем | Создать тему ]