[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒68 ]
Тимофей Беспятов | И ещё про адм-терр. изменения | [Ответить] |
2 Маху:
Полесское и Вильча: таки да отменили статус пгт - в 2003 уже таких не было, хотя на самой карте они обозначены как пгт, но написано что их всего 30 в Киевобласти при том, что 30 было в 1999 году, но с тех пор появилось 2 новых пгт (Вел.Димерка и ещё одна (!) Калинiвка). Значит 2 исчезли, и в списке на той же карте их уже нет. А давайте попробуем собрать: чё ещё поменялось с 1998 года? ну Буча (город с 2006) Ланiвцi и Шумськ (терн.обл.) стали городами (вроде 2000) ...эт я точно помню... а какие пгт появились? | ||
AMY | Re: И ещё про адм-терр. изменения [0] | [Ответить] |
>ну Буча (город с 2006)
с 2007 | ||
Andruha | Re: И ещё про адм-терр. изменения [0] | [Ответить] |
Если есть такой интерес, то откройте Лигу, или сайт ВР и посмотрите там все Постановы ВР, которыми изменялись границы административно-территориальных единиц, а также их статус. | ||
Timofey Bespyatov | мне проще самому это всё... | [Ответить] |
ненавижу все эти официальные документы... скукотищщща | ||
Rebe | Re: мне проще самому это всё... | [Ответить] |
По поводу Вильчи и Полесского - на административной карте Киевской области за 2001 год (светло-зелёная карта, официальное издание) эти посёлки подписаны серым цветом как и всё в зоне отчуждения (в т.ч. Припять и Чернобыль).
Но вот в списках городов Припять и Чернобыль упомянуты с нулевым населением, а вот в списках посёлков - ни Вильчи, ни Полесского | ||
Тимофей Беспятов | Re: мне проще самому это всё... | [Ответить] |
Да видел я. Дык вот - я о том же, но Вильча и Полесское НЕ учитаны (в отличие от Прип и Черн) в количестве пгт области (см.выше), так что означает это только одно...
Хотя Припять и Чернобыль по-прежнему остаются городами, хоть и с нулевым населением... | ||
Rebe | Re: мне проще самому это всё... | [Ответить] |
А почему, собственно, интересуют изменения с 1998 года?
Не уж то, книжечка "Міста України" наличествует? | ||
Тимофей Беспятов | канэшны:) | [Ответить] |
:) | ||
Rebe | Re: канэшны:) | [Ответить] |
Я сравнивал ее с картой админделения за 2004 год и помню было еще несколько изменений статуса НП. Вечером посмотрю свои записи на домашнем компе. | ||
АП | Микулинці | [Ответить] |
Еще Микулинці Тернопольской обл. стали городом.
А пиво Микулинецьке - это весчь, вот! | ||
Rebe | Як і обіцяв | [Ответить] |
Подивився вдома свої файли. Ситуація така:
Різниця між даними «Міста України» та карти України Вінницька – Липовець Дніпропетровська – Перещепине Донецька – Миколаївка Житомирська – Баранівка, Олевськ Закарпатська – Перечин Львівська – Новий Калинів (2005)(?) Рівненська – Березне Тернопільська – Ланівці, Шумськ На рахунок НКалинова - НЯП у Львівських ЗМІ була інфа. Значить + Микулинці! | ||
Тимофей Беспятов | что я пока нашёл и упорядочил (по тем картам, что у меня есть) | [Ответить] |
ДОНЕЦЬКА
смт Дворіччя і смт Сіль увійшли до складу м. Соледар (десь між 1999 і 2003) КИЇВ смт Пуща-Водиця увійшло до складу м. Київ (десь між 1999 і 2003) КИЇВСЬКА смт Вільча і смт Поліське втратили статус смт (після 1999) отримали статус смт - Велика Димерка та Калинівка (до 2003) (тепер Калинівок - дві!) ЛУГАНСЬКА жодних змін ЛЬВІСЬКА отримав статус смт Новий Калинів (до 2003) ТЕРНОПІЛЬСЬКА смт Ланівці і смт Шумськ отримали статус міст (очевидно, 2000) ЧЕРНІВЕЦЬКА жодних змін | ||
Тимофей Беспятов | Re: что я пока нашёл и упорядочил (по тем картам, что у меня есть) | [Ответить] |
буду в столице - наверное ещё прикуплю что-то и разберусь
Новий Калинов стал пгт раньше чем 2005, В 2003 уже числился таковым всё указанное Ребе - это что ГОРОДА ТЕПЕРЬ??? А Любашёвка? эээ хотя да, на карте она пока как пгт | ||
Rebe | Re: что я пока нашёл и упорядочил (по тем картам, что у меня есть) | [Ответить] |
Так воно виходить з огляду на карту Адміністративно-теріторіального поділу України від 2004 року (1:1000000). Я ретельно переписав всі міста і пгт, порівнюючи з даними наявної на карті таблиці за областями. Так що навряд чи щось загубив - усе збіглося. Я навіть купив топографічну карту Донецької області, щоб знайти всі пгт, які на дрібнішій карті не позначені. За усіма областями збіглося.
ЗюІю Також мрію проїхатися на Попудренка 54, щось у Львові з новими виданнями "Картографії" сутужно! До речі, у Львові два роки тому викинули у продаж карти компанії "Наш світ" з Тернополя (12 нових поступлень міст та селищ до моєї колекції). З інших моїх поступлень варто зазначити випуск карти Радехівського району (з мапою Радехова) і Хмільника (картографічної типографії з Вінниці). Крім того, на карті автомобільних шляхів АРК ззаду є плани ряду міст, що раніше не публікувались - Бахчисарай, Сакі, Гурзуф, Старий Крим, Коктебель, Алупка | ||
Зигфрид | Re: что я пока нашёл и упорядочил (по тем картам, что у меня есть) | [Ответить] |
смт Пуща-Водиця у складі Києва з моменту заснування у 1899 році! Просто У 2002 (?) коли райони переділяли (з 14 робили 10) у Пущі та Осокорок відібрали статус смт | ||
Сильвестр | Re: что я пока нашёл и упорядочил (по тем картам, что у меня есть) | [Ответить] |
"У складі Києва" та "підпорядковане Києву" - то різні речі. 1981 року Пущу-Водицю було виділено в окремий населений пункт із надання статусу смт. 1984 року те саме проробили з Осокорками - хоча їх було включено (повернуто) до складу Києва ще 1987 року. Вуглегірськ підпорядкований Єнакієвому, Алупка - Ялті, Буча - Ірпеню, але ж не "у складі"! А до речі, коли місто Інгулець було приєднане до Кривого Рога? | ||
Rebe | Re: что я пока нашёл и упорядочил (по тем картам, что у меня есть) | [Ответить] |
У книзі "Міста України" Інгулець ще окреме місто, а ось на мапі (до речі офіційному виданні, 2004 року (тільки-но перевірив у магазині) Інгулець як явище вже відсутній.
Чи то після кидання гранати у Вітренко таке зробили? До речі сам факт приєднання Інгульця до Кривого Рогу спричинив доволі слабке зменшення населення у цьому промисловому гіганті. Ще б пак, 40 тисяч приписали потихеньку... | ||
Тимофей Беспятов | Re: что я пока нашёл и упорядочил (по тем картам, что у меня есть) [15] | [Ответить] |
А до
> речі, коли місто Інгулець було приєднане до Кривого Рога? 2002 кажется | ||
Тимофей Беспятов | Інгулець | [Ответить] |
перевірити дуже легко - просто там було десь 668 тисяч, а раптом стало 704 (у 2005 - вже 696). От і подивіться коли саме це сталося, моя пам*ять каже 2002, але перевірити зараз не можу | ||
Сильвестр | Re: Інгулець | [Ответить] |
А вообще, более дурацкого шага, чем офицмальное присоединение Ингульца к Кривому Рогу, я не встречал. Правда, говорят, в истории был такой факт, когда Дерри (что в Северной Ирландии) официально включили в состав Лондона. Продержалось это недолго, хотя североирландский город с тех пор и называется уже Лондондерри. А Ингулец с Кривым Рогом просто физически не соприкасается. И если Балаклаву ещё можно воспринимать как удалённую часть Севастополя, район, отделённый от центра незастроенной территорией, то между Ингульцом и Кривым Рогом - куча других населённых пунктов. | ||
Тимофей Беспятов | Re: Інгулець | [Ответить] |
Ничего подобного, наспунктов между ними нет, есть рядом с Ингульцом пгт вроде, но Широкое (райцентр!) ли это - точно не помню (хотя карта в метре от меня лежит, доставать лень) | ||
Тимофей Беспятов | Дерри | [Ответить] |
а как такое чудо с Лондоном случилось? это же сколько виски надо было выпить местным верховным канцкрысам, чтобы ТАКОЕ отмочить!
ктстаи когда это было? | ||
Сильвестр | Re: Дерри | [Ответить] |
>Ничего подобного, наспунктов между ними нет, есть рядом с Ингульцом пгт вроде, но Широкое (райцентр!) ли это - точно не помню (хотя карта в метре от меня лежит, доставать лень)
Вот именно, дорога, насколько я знаю, идёт именно через Широкое. И, насколько я представляю по карте (в южном конце Кривого Рога не был), "старая" территория Кривого Рога и территория Ингульца не соприкасаются. И уже после присоединения Ингульца видел на картах административного деления Днепропетровской области его территорию, которая выглядит как анклав. То есть, единой территории Кривого Рога нет. Ну а город, части которого разделены несколькокилометровым провало, - это профанация. >а как такое чудо с Лондоном случилось? Точно не помню, кажется, 19 век. Связано это было с желанием усмирить ирландцев. | ||
Сергей_П | Re: Дерри | [Ответить] |
Не было, не было этого. Бабки для восстановления или отстройки города давали какие-то лондонские гильдии сразу после начала оккупации Ирландии. Тогда и назвали. | ||
Сильвестр | Re: Дерри | [Ответить] |
Надо уточнить. Слышал несколько лет назад по радио в довольно серьёзной (поверьте, могу отличить) программе. | ||
Сергей_П | Re: Дерри | [Ответить] |
Ну что ж, все когда-то ошибаются. В том числе и я. | ||
Rebe | Дуже Кривий Ріг | [Ответить] |
Наскільки я пам'ятаю, Інгулець - не єдина жертва Кривого Рога. Здається років 25 тому подібна участь була в міста Великі Терни (чи як їх там?) | ||
Сильвестр | Re: Дуже Кривий Ріг | [Ответить] |
Веселі Терни, й не 25 тому, а десь у п'ятдесятих, а то й раніше. Але Веселі Терни, на відміну від Інгульця, фактично були просто продовженням Кривого Рога на північ, хай навіть тоді забудова й не була суцільною. І зараз, якщо їхати тролейбусом, Ви й не зрозумієте, що то було колись інше селище (містом були Терни, теж приєднані колись давно до Кривого Рога). | ||
Зигфрид | Re: Дуже Кривий Ріг | [Ответить] |
Виходить, місто вже 70км у довжину і 18 у ширину? | ||
Vyacheslav | Re: Дуже Кривий Ріг | [Ответить] |
До речі, зараз із Києва є окремий автобус до Кривого Рогу і окремий - до Тернів :-) | ||
Сильвестр | Re: Дуже Кривий Ріг | [Ответить] |
То це й раніше було. Був, наприклад, автобус Золотоноша - Терни. Автостанція так звалася завжди, є ще одна автостанція у Кривому Розі - Мікрорайон, автобуси до неї з Дніпропетровська теж звуться Дніпропетровськ - Мікрорайон. | ||
Тимофей Беспятов | АС Терни | [Ответить] |
Був я на тій автостанції. Мертва - жах. Пару автобусів на день і жодної людини (прям як у Луганській обл, тільки там суцільно так). | ||
Тимофей Беспятов | Іще дужчий Кривий Ріг! | [Ответить] |
Історія "поїдання" Рогом інших міст і селищ оживилася у 90-х роках, коли після помітного скорочення населення з 730 тис. десь до 700 до КР приєднали кілька селищ міського типу, які "под руку попались" - напр. Мирівське (4й тролейбус, там же - ЦГЗК) чи Калініно та Залізничне, усіх не пам*ятаю зараз без карти. Після цього стало десь 715 тис. потім, щоби знову "підтянути" кількість до 700 (а вона вже становила лише 668 тис.у 2002) очевидно вирішили повністю включити і м.Інгулець, яке дійсно виглядає як анклав. Справа в тому, що Інгулець на той час був НАЙБІЛЬШИМ в Україні містом, яке було підпорядковане іншому місту (але й там кільк.нас. скоротилася за 42 до 38 тисяч) і було виділене в окремий міський адм. район (всього їх у КР - 8). Тоді ж для "повноти картини" включили і маленьке селище Зелене поряд із Інгульцем. (див. нижче)
От і знову він (КР) став десь із 704 тисячами, але на даний момент вже є лише десь 694... На черзі - Жовті Води??? :-))))))))))) | ||
Тимофей Беспятов | Ось іще (різниця між 1998/99 та 2004/05) | [Ответить] |
АРК
жодних змін СЕВАСТОПОЛЬ жодних змін ОДЕСЬКА жодних змін ДНІПРОПЕТРОВСЬКА смт Перещепине отримало статус міста м. Інгулець та смт Зелене увійшли до складу м. Кривий Ріг утворене нове смт - Авіаторське (вказане без населення) | ||
Тимофей Беспятов | До речі, якщо глянути на карту... | [Ответить] |
..., то Терни і Веселі Терни, хоча й були приєднані дуже давно, досі залишаються самостійними утвореннями, а Терни - виглядають взагалі як окреме місто зі своїм центром та "спальними" мікрорайонами, хоча й офіційно вже давно є районом К.Рогу. У Тернах навіть є кілька тролейбусних ліній (16; 15; 10+15) - тобто не просто наскрізна лінія, а от така розгалужена мережа (ну краще дивитися схему, якої в Інтернеті (НОРМАЛЬНОЇ схеми!) Н Е М А) :(( | ||
Тимофей Беспятов | Re: До речі, якщо глянути на карту... | [Ответить] |
...і своє тролейбусне депо! | ||
Тимофей Беспятов | зовсім забув!!! | [Ответить] |
смт Таромське увійшло до складу м. Дніпропетровськ (а я й не помітив спочатку!) | ||
Rebe | Re: зовсім забув!!! | [Ответить] |
Угу, увійшло. До речі на карті "Днепропетровск" 2002 року видання Таромське вказане як частина Ленінського району, а от на новій карті "Дніпропетровськ" йому вже намальовані кордони. | ||
Тимофей Беспятов | Re: зовсім забув!!! | [Ответить] |
йому - Таромському? тобто це як - окремий район чи що? нiасiлiлъ! | ||
Rebe | Re: зовсім забув!!! | [Ответить] |
Та не як район, а як селище | ||
Николай | Re: зовсім забув!!! | [Ответить] |
До 192Х? года Дарница принадлежала Черниговской губернии. | ||
Тимофей Беспятов | Re: зовсім забув!!! [39] | [Ответить] |
> Та не як район, а як селище
як це так? воно БУЛО селищем, а стало частиною району, якого - зараз не скажу... | ||
Rebe | Re: зовсім забув!!! [39] | [Ответить] |
Власне цікаво, що на першій мапі навіть меж селища не вказано. Все у Ленінському районі. А на новішій - з'явилися межі | ||
Тимофей Беспятов | Re: зовсім забув!!! [39] | [Ответить] |
дивно | ||
mikolalex | КР | [Ответить] |
Ех, жаль, нема тут зараза Ангела, він би вам розказав, що і до чого.
Спробую його замістити ;) Ну по-перше: "...і своє тролейбусне депо!" то не депо, а профілакторій. В КР два депо, одне центральне(біля автовокзалу) а друге на Роковатій. "А вообще, более дурацкого шага, чем офицмальное присоединение Ингульца к Кривому Рогу, я не встречал. " "А Ингулец с Кривым Рогом просто физически не соприкасается. И если Балаклаву ещё можно воспринимать как удалённую часть Севастополя, район, отделённый от центра незастроенной территорией, то между Ингульцом и Кривым Рогом - куча других населённых пунктов" Гм, дозволю собі з цим не погодитися. Побудували ІнГЗК, а побіля нього робітниче селище. Ні інфраструктури, ні інших підприємств. А від самого КР до Інгульця тягнуться валкою невеликі селища і виселки при кар"єрах. Назвати їх селами - ніяк, смт - теж не тягнуть, всі вони ні що інше як околиці КР. Погодьтесь, прилучити їх у склад КР - то правильний крок А трохи далі лежить і Інгулець. Тепер у складі Інгулецького району КР не тільки це місто, а й усі виселки-околиці аж до ЮГОКа включно. "..., то Терни і Веселі Терни, хоча й були приєднані дуже давно, досі залишаються самостійними утвореннями, а Терни - виглядають взагалі як окреме місто зі своїм центром та "спальними" мікрорайонами, хоча й офіційно вже давно є районом К.Рогу. У Тернах навіть є кілька тролейбусних ліній (16; 15; 10+15) - тобто не просто наскрізна лінія, а от така розгалужена мережа (ну краще дивитися схему, якої в Інтернеті (НОРМАЛЬНОЇ схеми!) Н Е М А) :((" Ну, як так вже дивитись, то і район Роковатої можна "оформити" в окремий район. Там і свій великий ринок, і щось ніби центра ;) Якось балакали ми з Ангелом. А: Є у нас автобус, по маршруту пл. Звільнення - Терни але на ньому ніхто з кінця в кінець не їздить. Я: Що, невже з Терн в Соцмісто майже ніхто не їздить? А: Так, у них там на Роковатій і ринок свій великий, і вся інфраструктура. Зверніть увагу - на Роковатій, а не в самих Тернах. Так що, може колись, за царя Панька, Терни і були абсолютно окремим містом з усіма атрибутами, але зараз, за роки "співжиття", вони настільки зрослися, що розєднані навіть теоретично не можуть бути. Так само як Донецьк, Макіївка. | ||
Angel | Re: Дуже Кривий Ріг [27] | [Ответить] |
===Ех, жаль, нема тут зараза Ангела, він би вам розказав, що і до чого.
Я здесь для разбора ваших полетов вдоль и поперёк Кривого Рога :) > Веселі Терни, й не 25 тому, а десь у п'ятдесятих, а то й > раніше. Але Веселі Терни, на відміну від Інгульця, фактично > були просто продовженням Кривого Рога на північ, хай навіть > тоді забудова й не була суцільною. Терны был городом где-то в сер. 60-х. И то - недолго. До 10 лет посёлок тот имел статус города, а потом его присоединили к Кривому Рогу. ===І зараз, якщо їхати > тролейбусом, Ви й не зрозумієте, що то було колись інше > селище (містом були Терни, теж приєднані колись давно до > Кривого Рога). Все равно явно видно. Несколько участков дороги идут по самой настоящей степи по одну сторону и узкой полосой хаток по другую сторону. ===То це й раніше було. Був, наприклад, автобус Золотоноша - Терни. Автостанція так звалася завжди, є ще одна автостанція у Кривому Розі - Мікрорайон, автобуси до неї з Дніпропетровська теж звуться Дніпропетровськ - Мікрорайон. По-подробнее, пожалуйста о ней и её местонахождении. Автостанцию с таким названием в первый раз слышу. ===На черзі - Жовті Води??? :-))))))))))) Про присоединение этого города уже давненько слухи идут. Но пока что - ничего конкретного. ==="...і своє тролейбусне депо!" то не депо, а профілакторій Хоть и профилакторий, но больше подходит термин мини-депо. ===А від самого КР до Інгульця тягнуться валкою невеликі селища і виселки при кар"єрах. Поселки и сёла эти когда-то были нормальными селами - лет этак 50-60 назад и ранее. До появления карьеров и шламоотстойников там были полноценные колхозные поля. Сейчас там во многих местах зона обрушения, потому народ и старается уходить из тех мест + довольно грязно там. ===Ну, як так вже дивитись, то і район Роковатої можна "оформити" в окремий район. Там і свій великий ринок, і щось ніби центра ;) В принципе это так и есть в Кривом Роге. ==Є у нас автобус, по маршруту пл. Звільнення - Терни але на ньому ніхто з кінця в кінець не їздить. По-укр: пл. Визволення, а не Звільнення.;) Ноо єто не существенно. Маршрут №228 Пл. Освобождения-СевГОК (РОФ-1) в КР существует. Обслужиавется автобусами МАЗ-103/104. Проезд зональный 1,25/2,50. 2,50 оплачивается при пересечении зоны. Граница зоны - ост. Спорткомплекс. Т.е. даже если сели за одну остановку до Спорткомплекса и выходите через одну после него, то за проезд надо заплатить 2,50. Время в пути - в среднем 1 час 45 мин. | ||
Rebe | Донецька область | [Ответить] |
Купив вчора зелену офіційну карту адміністративного поділу Донецької області. І виявив там цікавий феномен, якого не зустрічав в жодному іншому регіоні - селище сільського типу (!?)
Правда на багатьох з них (карта від 2003 року) в графі населення стоїть прочерк. Отака цікава дивина адмінутворень. | ||
Тимофей Беспятов | Хіба ви не знали? | [Ответить] |
В Україні офіційно є 4 типи поселень:
МІСЬКІ: міста та селища міського типу СІЛЬСЬКІ: села та селища [сільського типу] - тобто маленькі селища при зал. станціях, якихось окремих підприємствах, можливо дачні участки і все таке... На адм-терр. картах селища від сіл неможливо відрізнити, а от на топографічних 100.000 та 200.000 села позначені "прямими" літерами, а селища - "косими", хоча й так само одного кольору | ||
Rebe | Re: Хіба ви не знали? | [Ответить] |
Чесно - ні | ||
Тимофей Беспятов | Re: Хіба ви не знали? | [Ответить] |
тому вони всі (ну, багато з них) і мертві..., з прочерком:) | ||
НИКОЛАЙ | Re: Хіба ви не знали? [49] | [Ответить] |
> тому вони всі (ну, багато з них) і мертві..., з
> прочерком:) Териконы. | ||
Gregory | Re: Хіба ви не знали? [49] | [Ответить] |
даешь включение в состав Киева:
1. Коцюбинское 2. Вишневое 3. Борщаговки Петропавловская, Софиевская, 4. Чайки | ||
Тимофей Беспятов | Re: Хіба ви не знали? [50] | [Ответить] |
> > тому вони всі (ну, багато з них) і мертві..., з >
> прочерком:) Териконы. не понял реплики... выражайтесь яснее, плиз | ||
НИКОЛАЙ | Re: Хіба ви не знали? [52] | [Ответить] |
> > > тому вони всі (ну, багато з них) і мертві..., з > >
> прочерком:) Териконы. не понял реплики... выражайтесь > яснее, плиз Териконы находятся около шахтёрских населённых пунктов, эти населённые пункты вымирают постепенно из-за условий жизни и труда , терриконы это выробатанный грунт из тунелей в которых добывают уголь. Если вы понимаете , что угледобыча становится не популярным видом професии , поэтому многие оттуда уезжают куда угодно. Населённые пункты остаются почти мёртвыми , ну не будут вносить на карту площадью 500 хат с численностью 25 человек отметку что это населённый пункт, скорее внесут на топографическую что это бывший нас.пункт. | ||
Тимофей Беспятов | Re: Хіба ви не знали? [52] | [Ответить] |
Не, ну понятно это всё...
Но если там 25 человек живёт, то наносить будут, а если в селе осталось до 5 челоек, то уже вряд ли. | ||
Тимофей Беспятов | Re: Хіба ви не знали? [52] | [Ответить] |
"Чисельність наявного населення України на 1 січня 2005 року" говорить нам ось що:
"...2.1. Адміністративно-територіальні зміни за 2004 рік Дніпропетровська область 1. Новоутворений населений пункт Авіаторське віднесено до категорії селищ міського типу та підпорядковано Дніпропетровській міській раді. Житомирська область 1. Утворено Новоівницьку с/р Андрушівського району. 2. Виключено з облікових даних с. Дібрівка Володарсько-Волинського району. Закарпатська область 1. До категорії міст районного значення віднесено смт Перечин Перечинського району. 2. Утворено Дюлянську с/р Виноградівського району. Запорізька область 1. Виключено з облікових даних села Азовське і Степок Якимівського району. Кіровоградська область 1. Виключено з облікових даних с. Вільянівка Компаніївського району, села Люб[???] і Шевченкове Устинівського району. Луганська область 1. Утврено Смілянську с/р Слов'яносербського району. Миколаївська область 1. Виключено з облікових даних с. Новопетрівка Березанського району. 2. Відновлено і взято на облік села Зелений Гай і Пряме Вознесенської міськради. Одеська область 1. Виключено з облікових даних с. Суха Верба Березівського району, с. Мар'янівка-Перша Фрунзівського району. Полтавська область 1. Виключено з облікових даних села Дідів Яр і Закроїха Лохвицького району, с. Красне Семенівського району, с. Новий Артополот Чорнухинського району. Сумська область 1. Виключено з облікових даних с. Холодне Роменського району. Тернопільська область 1. Ліквідована Деренівська с/р Теребовлянського району. 2. Відновлено і взято на облік с. Завалля Борщівського району. Хмельницька область 1. Виключено з облікових даних с. Вишневе Летичівського району." . . "Виключено з облікових даних" - це напевно "повністю вимерле", так? | ||
Rebe | Re: Хіба ви не знали? [52] | [Ответить] |
Тоді виходить, що "відновлено і взято на облік" - там що, вурдалаки поселилися? | ||
Rebe | Re: Хіба ви не знали? [52] | [Ответить] |
До речі, інфа з посту [55] підтверджує намальоване на мапі "Україна. Адмін-тер поділ" за 2004 рік. Ось лише вражає швидкість втілення на карту. Так недовго на мапі наступного року Буча вже буде містом!!! | ||
Женя | Re: Дуже Кривий Ріг [45] | [Ответить] |
> По-укр: пл. Визволення, а не Звільнення.;)
Мне кажется, что "пл. Визволення" - это больше подходит, если её хотели назвать "освобождения от кого-то, к примеру, фашистов", а "Звільнення" - если "освобождения Васи Пупкина из тюрьмы". :-) | ||
Тимофей Беспятов | Re: Дуже Кривий Ріг [45] | [Ответить] |
согласен, но реплика как всегда не в тему | ||
Женя | Re: Дуже Кривий Ріг [59] | [Ответить] |
> согласен, но реплика как всегда не в тему
А пройти мимо и не сообщать об этом, было, конечно, невозможно... ;-))) | ||
Тимофей Беспятов | Re: Дуже Кривий Ріг [59] | [Ответить] |
кому - мне? | ||
Женя | Re: Дуже Кривий Ріг [61] | [Ответить] |
> кому - мне?
если Тимофей Беспятов из [59] и [61] - это один и тот же человек, то да. | ||
Tim Besp. | Re: Дуже Кривий Ріг [61] | [Ответить] |
Ya dumal (60) bylo pro avtora (60)... A voobsche diskussiya taki ne po teme... | ||
Женя | [Ответить] | |
net, 60 bilo pro avtora 61 i 63. :) | ||
Tim Besp. | Re: | [Ответить] |
ya uzhe dogadalsya:-) | ||
Rebe | Re: | [Ответить] |
Придбав в Києві нові карти міст - Вишгорода, Вишневого та Борисполя. Так от, цікаво, на картах довколишніх територій на карті Вишгорода, підписаної до друку вже цього року, Буча - місто!!! | ||
Opex | Re: [66] | [Ответить] |
> на карті Вишгорода, підписаної до друку вже цього року,
> Буча - місто!!! Це вірно, з нового року Буча набуває статусу міста. Вже зараз в Бучі формуються всі установи, що має мати місто - адміністрація, суди, міліція, підприємства житлово-господарського комплексу... | ||
Тимофей Беспятов | Re: [66] | [Ответить] |
Да, всё верно, сам такое купил |
[ Список тем | Создать тему ]