[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒229 | 230‒249 | 250‒269 | 270‒289 ] [ Все сообщения ]
Вых. | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [248] | [Ответить] |
> > >це чия цитата?
> > Я думаю, нічия... > > Але винесено в заголовок теми... Ну, сьогодні тему так > назвемо... А завтра - статтю в "Таймс"... > Вообще да, это оригинальный подход - свято верить инфе, > предоставленной одним лишь никому не известным сайтиком > (зато из домена ua!!!). А, так фраза "З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с)" взята с никому не известного сайтика под доменом ua! | ||
no_rem | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [248] | [Ответить] |
> - статтю в "Таймс"... Вообще да, это оригинальный подход -
> свято верить инфе, предоставленной одним лишь никому не > известным сайтиком (зато из домена ua!!!). Редактори нікому невідомого сайтика з домену ua, що називається Lenta.ru, в глибокому розпачі... | ||
Вых. | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [251] | [Ответить] |
> Редактори нікому невідомого сайтика з домену ua, що
> називається Lenta.ru, в глибокому розпачі... - А слева ви видите памятник неизвестному матросу Изе Рабиновичу. - Простите, но какой же это неизвестный матрос, если известно, что он - Изя Рабинович? - Ой, я вас умоляю, но таки неизвестно, был ли он матросом! | ||
no_rem | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [249] | [Ответить] |
Про всяк випадок зазначу, що зробити вигляд, ніби мого повідомлення 249 не існує - теж типова поведінка... ееее... альтернативно інтелігентної людини. Поки я ще пишу на цьому форумі, я не дозволю усім "невнимательным" підтасосвувати факти про мене. | ||
Женя | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [249] | [Ответить] |
2) Визнати, що
> ця фраза має якесь відношення до мене і надати докази. > П.С.: Школа ОРТ та РТР дарма не минула... До получения извинений за хамло ты в игноре. Вместе с Rebe, от которого я их тоже так и не получил, и прочей компанией. Полный список валялся где-то в соседней теме. | ||
no_rem | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [249] | [Ответить] |
Ок! Прошу в Жені вибачення за те, що назвав його поведінку "типовою поведінкою хамла". Я не стримався від надлишку емоцій. Більше цього не повториться.
Твоя черга. | ||
Vyacheslav | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [249] | [Ответить] |
В суді
- Ви публічно заявили, що Рабинович хам. Це не відповідає дійсності, і Ви маєте це публічно спростувати. - Яким чином? - Скажіть "Рабинович не хам, вибачте." - Рабинович не хам? Вибачте... | ||
:))
Ні, я цілком серйозно визнаю свою поведінку недостойною, і цей вчинок помилковим. Я людина, в мене є слабкості, це було проявом однієї з них. Ще раз прошу вибачення. | ||
Женя | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [256] | [Ответить] |
> В суді - Ви публічно заявили, що Рабинович хам. Це не
> відповідає дійсності, і Ви маєте це публічно спростувати. - > Яким чином? - Скажіть "Рабинович не хам, вибачте." - > Рабинович не хам? Вибачте... Да, где-то так оно и выглядит... | ||
no_rem | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [258] | [Ответить] |
> Рабинович не хам? Вибачте... Да, где-то так оно и
> выглядит... Ще раз повторюю, це відверто. Я не мав права на подібні вислови. Відповідь на 249 буде? | ||
Женя | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [256] | [Ответить] |
>:))
>Ні, я цілком серйозно визнаю свою поведінку недостойною, і цей вчинок помилковим. Я людина, в мене є слабкості, це було проявом однієї з них. Ще раз прошу вибачення. Окей, принимается. :) Мне будет несколько сложнее доказать свою правоту. Как мне кажется, отгадка лежит тут: http://forums.mashke.org/cgi-bin/forum.cgi?n=3&a=lm&t=2281&ft=1&s=nd&fm=0&lm=-1 , среди удаленных сообщений. | ||
no_rem | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [260] | [Ответить] |
Всі мої видалені повідомлення (підтвердити можуть Стефан та Misha).
24 І це пише той, якому нібито все одно, якою мовою хто спілкується... мда... 31 за що така честь? 33 На "привычный" тобі "язык"? І до чого тут осінь-2004? 35 > > На "привычный" тобі "язык"? Гы. Вообще-то, до осени`2004 > я не видел ни одного твоего сообщения, написанного не > по-русски. :-)))))))) Тому що я почав писати на форумі якраз восени 2004 року 38 > > > > На "привычный" тобі "язык"? Гы. Вообще-то, до > > осени`2004 > я не видел ни одного твоего сообщения, > > написанного не > по-русски. :-)))))))) Тому що я почав > > писати на форумі якраз восени 2004 року. По-русски. > :-))))))) І що з того? :) Запитання в 249 залишається відкритим. | ||
Sturm | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [260] | [Ответить] |
Только известный БОЯНИСТ (не будем тыкать пальцами) мог поднять тему 2х летней давности :) | ||
Sturm | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [260] | [Ответить] |
В тему про евреев:
Попал еврей в антимир. Идёт по антиулице, сворачивает в антипереулок, открывает антидверь, поднимается по антилестнице, звонит в антизвонок, открывается антидверь, за ней стоит АНТИСЕМИТ :) | ||
Дарницький | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [260] | [Ответить] |
І тут те саме!.. :-(
Упливаю... ;-) | ||
Sturm | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [264] | [Ответить] |
> І тут те саме!.. :-( Упливаю... ;-)
Да! ДА! Женя VS Forum :) | ||
Женя | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [265] | [Ответить] |
> > І тут те саме!.. :-( Упливаю... ;-) Да! ДА! Женя VS Forum
> :) Примерно так и получается. Потому что большинство нормальных людей отсюда уже свалило. | ||
Женя | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [265] | [Ответить] |
> Запитання в 249 залишається відкритим.
Вот и замечательно. Теперь курим #247. | ||
no_rem | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [265] | [Ответить] |
До чого тут Ребе?
Моє питання стосується лише тебе, та наведеною тобої моєї цитати, і ще невідомо чиєї цитати, яку ти подав так, ніби вона моя. Мені потрібне підтвердження чи спростування. Що поліниться чи не поліниться Ребе, даної справи аж ніяк не стосується. Відповідь буде? | ||
Дарницький | Re: З самого моменту появи на форумi я пишу виключно украiнською!(с) :-)))))))))))))))))) [266] | [Ответить] |
> Примерно так и получается. Потому что большинство
> нормальных людей отсюда уже свалило. Значить, я тут у меншості. :-)) |
[ Список тем | Создать тему ]