[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒10 ]
no_rem | Нервишки? или утка... | [Ответить] |
http://www.pravda.com.ua/archive/2005/april/21/news/6.shtml
"Наша Україна" та УНП звернулися до генпрокурора Піскуна провести комплексну перевірку виділення земельних ділянок головою Київської міськради Олександром Омельченком. Про це у четвер з парламентської трибуни заявив нардеп Юрій Оробець. Він також розповів про протистояння у 60 окрузі Києва, де на виборах переміг представник "Нашої України", але місцева влада намагається завадити визнанню цієї перемоги. Оробець також розповів, що у четвер Омельченко о 7 годині ранку особисто "вчинив бандитський напад на пікет, власноруч намагався порвати прапор". Як відомо, вранці у четвер "Форум порятунку Києва" блокував всі входи до Київради, виступаючи проти виділення земель у Києві під будівництво. | ||
Ночной_Дозор | Re: Нервишки? или утка... | [Ответить] |
Ух ты! Представляю картину. Фоторепортаж бы увидеть. А может и по ТВ что покажут. | ||
no_rem | Re: Нервишки? или утка... | [Ответить] |
http://kyiv.proua.com/ukr/news/2005/04/21/113652.html
...Народний депутат підкреслив, що у зв’язку з цим Генпрокуратура повинна провести слідчі дії «з приводу хуліганства з боку мера міста»... | ||
Ночной_Дозор | Re: Нервишки? или утка... | [Ответить] |
Только что об этом по Интеру. Омеля еще и камеру кому-то хотел поломать. | ||
Борис S. | Re: Нервишки? или утка... | [Ответить] |
Молодец омеля - ТАК ДЕРЖАТЬ !! | ||
Достали таки гада, не выдерживает! :-) | ||
http://www.obkom.net.ua/news/2005-04-21/1300.shtml
Александр Омельченко удивлен «наездам» «Нашей Украины» Киевский мэр Александр Омельченко выразил удивление заявлениям народного депутата Юрия Оробца, который сегодня из трибуны Верховной Рады обвинил мэра в «нападении» на пикетчиков, которые находятся под мэрией. Отвечая на вопрос журналистов, столичный председатель отметил, что «этот вопрос лучше поставить депутату Оробцу, пусть он отвечает за свои слова не только перед Верховной Радой, но и перед журналистами». «Я так думаю, что когда начинается мой рабочий день, то депутат Оробец даже не потягивается», – подчеркнул Александр Омельченко. Напомним, что сегодня фракция «Нашей Украины» обратилась к Генпрокурору Пискуну с требованием расследовать инцидент, который якобы произошел сегодня утром возле здания киевской мэрии. По версии нардепа Оробца, мэр Омельченко рвал плакаты пикетчиков и отбирал видеокамеры у журналистов. | ||
Борис S. | Re: Нервишки? или утка... | [Ответить] |
> «Я так думаю, что когда начинается мой рабочий день, то депутат Оробец даже не потягивается»
Вот это уже перл !!! Давай омеля, давай ! "Сникерсни" ещё пару раз :-)) P.S. Видать плохо спится бедному трутяге.-) | ||
Vyacheslav | Re: Нервишки? или утка... | [Ответить] |
http://www.rada.gov.ua/zakon/new/STENOGR/21040507_32.htm
10:56:30 ОРОБЕЦЬ Ю.М. Шановний Голово! Шановні народні депутати України! У черговий раз я хочу привернути вашу увагу до тих подій, які діються в Київській міській державній адміністрації. Вже виграно п'ять судів у Шевченківському районі з приводу довиборів до міської ради по 60 округу у місті Києві. Однак, рішення суду ігнорується територіальною комісією, окружними комісіями. Це робиться під тиском мера Олександра Омельченка. Кожен день під Київською міською радою збираються пікети Киян, які протестують проти систематичної корупційної схеми роздачі земельних ділянок, проти безсистемної забудови у місті Києві. Однак, ніяк на це ніхто не реагує. Звертаю увагу Генерального прокурора України, що жодного рішення суду з приводу виборів не було виконано. Сьогодні сталася надзвичайно подія. Олександр Омельченко о 7 годині ранку вийшов з мерії і сам особисто вчинив бандитський напад на пікет. Він особисто почав рвати лозунги, відібрав відеокамеру. Такої ганьби, щоб мер переслідував власних виборців, Україна ще не знала. Київ такої ганьби також не знав. Звертаюся до генерального прокурора України вчинити слідчі дії з приводу цього хуліганського випадку. прошу генерального прокурора здійснити перевірку комплексну всіх земельних справ у місті Києві і виділення всіх земельних ділянок. А також здійснити перевірку всіх фактів незаконного будівництва у місті Києві. Прошу вважати це офіційним запитом до генерального прокурора України. Дякую. | ||
Стефан | Re: Нервишки? или утка... [8] | [Ответить] |
> Сьогодні сталася надзвичайно подія. Олександр Омельченко о
> 7 годині ранку вийшов з мерії і сам особисто вчинив > бандитський напад на пікет. Він особисто почав рвати > лозунги, відібрав відеокамеру. Говорили же: о-по-хме-ляй-ся!! | ||
Ночной_Дозор | Re: Нервишки? или утка... [8] | [Ответить] |
Сведения оказались уткой? |
[ Список тем | Создать тему ]