[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒6 ]
Україна | Люді бєгут із твєрской області | [Ответить] |
З 1 лютого без відмін курсуватимуть лише електрички "Москва-Твер".
На напрямку "Твер-Бологе" залишається 2 електрички щоденно. На напрямку "Твер-Торжок" - 1 електричка. На напрямку "Торжок-Ржев" - 1 електричка тричі на тиждень. На напрямку "Бологе-Окулівка" електрички курсуватиме лише одна електричка чотири рази на тиждень, і лише до Углівки. Дільниця "Углівка-Окулівка" швидкісної траси "Москва-Петербург" лишається без приміського сполучення. На решті напрямків області курсування приміських поїздів припиняється взагалі. До речі, сусідчина сестра живе в селі, багато років возила в Твер молоко, сир, зелень. З новим розкладом вона залишиться без копійки!!!!!! У лютому місяці планує здати корову на м'ясокомбінат і приїхати до своєї сестри (моєї сусідки) в Україну, бо нема як вижити! Афоризм: "За МКАДом жіздні нєт" укотре знаходить підтвердження... Прішла зіма, скончалось лєто, спасібо вовачкє за ето. | ||
VCR-5 | Re: Люді бєгут із твєрской області | [Ответить] |
Это что за "азаривщина" ??? :-)))) | ||
Кондуктор | Re: Люді бєгут із твєрской області | [Ответить] |
https://www.youtube.com/watch?v=DEOCNItMH3k | ||
Меня знают | Re: Люді бєгут із твєрской області | [Ответить] |
Та пусть бегут, они же бегут не в украину, было бы глупо где дефолт РЕАЛЬНОСТЬ бежать... | ||
Старый знакомый | Re: Люді бєгут із твєрской області [0] | [Ответить] |
планує здати
> корову на м'ясокомбінат і приїхати до своєї сестри (моєї > сусідки) в Україну, бо нема як вижити! > Афоризм: "За МКАДом жіздні нєт" укотре знаходить > підтвердження... > Прішла зіма, скончалось лєто, спасібо вовачкє за ето. Не розповiдайте бiльше таких жахiв. Бо я, осьо, наразi, прочитавши це, навiть не знаю, чи зможу очi заплющити з ввiмкненим свiтлом. Про вимикання, взагалi, й мови бути не може. Бо ж буде, оце, в темрявi, мерехтiти той iхнiй вовочка, що електрички вiдмiняэ. А без електричок життя нема! Так i не засну, мабуть! | ||
Сан Саныч | Re: Люді бєгут із твєрской області [0] | [Ответить] |
> З 1 лютого без відмін курсуватимуть лише електрички
> "Москва-Твер". > На напрямку "Твер-Бологе" залишається 2 електрички щоденно. > На напрямку "Твер-Торжок" - 1 електричка. > На напрямку "Торжок-Ржев" - 1 електричка тричі на тиждень. > На напрямку "Бологе-Окулівка" електрички курсуватиме лише > одна електричка чотири рази на тиждень, і лише до Углівки. > Дільниця "Углівка-Окулівка" швидкісної траси > "Москва-Петербург" лишається без приміського сполучення. > На решті напрямків області курсування приміських поїздів > припиняється взагалі. > До речі, сусідчина сестра живе в селі, багато років возила > в Твер молоко, сир, зелень. З новим розкладом вона > залишиться без копійки!!!!!! У лютому місяці планує здати > корову на м'ясокомбінат і приїхати до своєї сестри (моєї > сусідки) в Україну, бо нема як вижити! > Афоризм: "За МКАДом жіздні нєт" укотре знаходить > підтвердження... > Прішла зіма, скончалось лєто, спасібо вовачкє за ето. Вы б лучше за своей страной смотрели — вдруг что интересное пропустишь © | ||
Меня знают | Re: Люді бєгут із твєрской області [0] | [Ответить] |
И сколько убежало, и куда? |
[ Список тем | Создать тему ]