[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒5 | 6‒25 ] [ Все сообщения ]
mazilo | Re: А де ви Живете?? | [Ответить] |
Мінська ЁУ, а Петрівка ще більше ЁУУУ!!! | ||
Саня | Re: А де ви Живете?? | [Ответить] |
Солом'янський район,Олександрівська слобідка,біля Червонозоряного проспекту.
В цілому транспортна система району задовольняє,адже є вибір тролейбусів і трохи-автобусів. Щодня користуюся Тр3,рідше-Тр8,17,19,21,22,40,42,ще рідше- Тр 27.Автобусами користуюся мало-А69-немає потреби,їздив би на А 71-але ж усі знають,як він ходить. Добре те,що в разі чого можна швидко(за7-10 хв)дійти до Севастопольської площі, тролейбусом 10 хвилин їзди до метро "Вокзальна" і трохи більше(15-20)-до метро "Республіканський стадіон" або "Либідська"(20 хвилин на Тр 42). | ||
maks | Re: А де ви Живете?? | [Ответить] |
Березняки. Березняковская.
Часто пользуюсь А №48, 49, 95. Теперь уже буду часто пользоваться и Тр №43. Несколько реже, но пользуюсь еще А №51, 55, 108. Иногда попадаю на А №42, 46, 62, 70, 87 (на двух последних не езжу, но иногда замечаю бусы на этих маршрутах) и Тр №46, 46к. | ||
OTTO777 | Re: А де ви Живете?? | [Ответить] |
В мене питання, на скільки можна надіятися на А97, і де на нього краще сідіти, Чи є тут хтось зі святошино, або хто там часто буває щоб підказав мені? | ||
відповідь на пост №7
і це ти в одних пробках і тянучках мабуть стоїш? Я так скільки буваю - завжди в них попадаю, я той район за це прокляв. | ||
Sturm | Re: А де ви Живете?? | [Ответить] |
У нас зазвичай стоїть вул.Василенка у напрямку ст.м.Берестейської. Трами їздять :) | ||
Д-616 | Re: А де ви Живете?? | [Ответить] |
На Соломенке бывают но не очень часто пробки в районе Соломенской пл. Один раз вообще все глухо стояло от Кавказской по Урицкого и Соломенской аж до Протасового яра. Вот трамвая на выделенке здесь очень не хватает, троллейбусы всегда застряют в пробке. | ||
Зиберт | Re: А де ви Живете?? | [Ответить] |
Приорка
ул. Вышгородская 3 мин до 18,6 Тр 72А и 32А, 11 мин. до 24тр 35, 36Тр и 102А. | ||
ტიმოფიი ბესპიატოვი | Re: А де ви Живете?? | [Ответить] |
сосед Штурма:), токо Василенко.
Т14.15, но приходится часто игнорировать, равно как и А9 - до метро иногда пешком быстрее, по крайней мере нервов точно меньше | ||
maxiWELL | Re: А де ви Живете?? | [Ответить] |
г.Боярка (9 километров от Киева)
Транспорт: МТ 368, 369, 720. Причем остановка почти возле дома.Жалб, что нет троллейбусов или автобусов. | ||
А до електрички вам далеко? | ||
НИКОЛАЙ | Re: А де ви Живете?? | [Ответить] |
Я живу в удобном месте , в транспортном месте нормально. | ||
maxiWELL | Re: А де ви Живете?? | [Ответить] |
>А до електрички вам далеко?
OTTO777, 20 минут пешком.Наверное, далеко. Но, в принципе, на маршрутках,которые проходят мимо моего дома(!!!) можно добраться даже в центр Киева (если денег не жалко). | ||
я один час у Ірпінь їздив, так хоч маршруткою було трохи ближче до місця призначення, електричкою їздив з принципу=) | ||
В бровари можна від лісової на шарняк добратися, там маршрутка тіпа "караван" шарова ходить тіки від імені "термінала". Народа на неї вранці у броварах, а ввечері на лісовій УЖОС!!!
Проїзд у бровари 3 грн, от вам люди і економлять по 6 грн в день. | ||
SEmix | Re: А де ви Живете?? | [Ответить] |
Троещина, Данькевича
Тр30,31,46,46к,А101,Т28, 33(командировочные по утрам) Всем пользуюсь поравну | ||
Д-616 | Re: А де ви Живете?? [21] | [Ответить] |
> Троещина, Данькевича Тр30,31,46,46к,А101,Т28,
> 33(командировочные по утрам) Всем пользуюсь поравну забыли про Т2 :)) Или вам до него далеко? | ||
SEmix | Re: А де ви Живете?? [22] | [Ответить] |
> > Троещина, Данькевича Тр30,31,46,46к,А101,Т28, >
> 33(командировочные по утрам) Всем пользуюсь поравну забыли > про Т2 :)) Или вам до него далеко? Я и про Тр10 "забыл" :-))))) Прям под моим домом ездит! В никуда... | ||
maxiWELL | Re: А де ви Живете?? [22] | [Ответить] |
>В бровари можна від лісової на шарняк добратися, там маршрутка тіпа
> "караван" шарова ходить тіки від імені "термінала". Народа на неї вранці >у броварах, а ввечері на лісовій УЖОС!!! >Проїзд у бровари 3 грн, от вам люди і економлять по 6 грн в день. Эх, везет броварчанам! А у нас,никаких ТРЦ пока нет... Добраться до метро "Житомирская","Святошин",ж-д. Вокзала стоит - 6 грн, до площади Победы - 7 грн. И при этом - никаких бесплатных "супермаркетовских" экспресс-маршруток... | ||
Володя Царенко | Re: А де ви Живете?? [22] | [Ответить] |
Индустриальная /Лебедева-Кумача. А 69. ТР.21, 22,27,42.
Неплохо, хотя частые пробки. Но до метро "Шулявская" за 15 минут можно дойти. |
[ Список тем | Создать тему ]