[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒25 | 26‒45 | 46‒65 | 66‒85 | 86‒151 | 152‒171 ] [ Все сообщения ]
no_rem | Re: "Вибори" [42] | [Ответить] |
> что интересно, пупуньі ещё не опубликовали программу, а уже
> имеют кучу "сторонников" Нічого, при написанні програми почнуться розколи та взаємні звинувачення :))) | ||
no_rem | Re: "Вибори" [44] | [Ответить] |
> ой там предложение недоосмьісленно... Короче все названия
> подобного рода никогда не обозначают явно политическую > ориентацию партии, однако избирателям запоминаются. В > отличие от всяких > "социал-национал-патриот-радикал-сельхоз"-товарищей... Отже, треба створити партію "Хочу, чтоб все!", і перемога забезпечена? | ||
ტიმოფიი ბესპიატოვი | Re: "Вибори" [44] | [Ответить] |
Нет конечно. Дело в лидерах и лицах партии разумеется тоже | ||
Ночной_Дозор | Re: "Вибори" [45] | [Ответить] |
> > И СФ, и Женя мне лично не нравятся, но каждьій по-своему.
> > Но они пока заявки в Центр-Но_рем-Ком не подавали. > Ну тоді Дозора запросіть. Буде вам лідер комуніст бояніст > ;-) Увольте, у вас свой есть. | ||
Сергій_П | Re: "Вибори" [49] | [Ответить] |
> > > И СФ, и Женя мне лично не нравятся, но каждьій
> по-своему. > > Но они пока заявки в Центр-Но_рем-Ком не > подавали. > Ну тоді Дозора запросіть. Буде вам лідер > комуніст бояніст > ;-) Увольте, у вас свой есть. Ні, не звільнимо. Як комуніст, працюватимете там, куди Партія пошле! Ти диви, як розпустилися... | ||
Ночной_Дозор | Re: "Вибори" [49] | [Ответить] |
Я правый уклонист-ревизионист. Обявляю набор партию и конкурс на бренд. | ||
Kay | На столе лежит программа... извините... :) | [Ответить] |
Щодо програми партії ПУН - можна починати її писати.
1. Інтереси України - понад усе. Виходячи з цього треба планувати зовнішню політику. У розбудові держави орієнтуватися на європейські стандарти, але водночас не забувати, що Росія найближчим часом збільшуватиме вплив на міжнародній арені через те, що вона є значним експортером енергоносіїв, попит на які збільшуватиметься з часом. 2. Внутрішня політика. Мовне питання - надання російській, молдавській та ін. мовам статусу регіональних (місцевих) за умови покладання витрат на впровадження цього рішення на місцеві бюджети. Економіка: лібералізація, оптимізація податків, монетизація пільг, демонополізація. Суспільне життя: цікаво б було розгорнути дискусыю щодо створення Агенції Соціальної Безпеки (див. Олег Дивов: "Выбраковка"). Поки що - все. Далі буде. | ||
Сергій_П | Re: На столе лежит программа... извините... :) [52] | [Ответить] |
> Поки що - все. Далі буде.
Економіка: лібералізація, оптимізація > податків, монетизація пільг, демонополізація. Дуже широке. Я б додав: зупинити зустрічні потоки грошей та жебрання місцевих влад перед урядом. Для цього податки на землю, майно та доходи підприємств збираються в місцеві бюджети, податки на зарплатню та ПДВ (споживання, торгівля) - до державного з ціллю фінансування державних програм та частково місцевих. Якось так. | ||
Ночной_Дозор | Re: На столе лежит программа... извините... :) [52] | [Ответить] |
Наивные, какую партию не создавай на Украине, получается а-ля КПСС. Тобиш - набор лозунгов и лидер во главе. | ||
Ночной_Дозор | Re: На столе лежит программа... извините... :) [52] | [Ответить] |
ПДВ - категорически против. Только налог с продаж. Причем часть - федеральный, часть муниципальный. Налог же на недвижимость не так же не должен 100% идти в земли. | ||
Сергій_П | Re: На столе лежит программа... извините... :) [55] | [Ответить] |
> ПДВ - категорически против. Только налог с продаж. Причем
> часть - федеральный, часть муниципальный. Добре, домовимося. Треба встановити, яку частину треба державному бюджету, яку - місцевому, так аби Харків або Львів не жебрали на метро, якщо вже так хочеться його збудувати, а витрачали свої гроші на що заманеться: метро, трамвай, міліцію, школи. Налог же на > недвижимость не так же не должен 100% идти в земли. Не розумію. | ||
Ночной_Дозор | Re: На столе лежит программа... извините... :) [56] | [Ответить] |
> Не розумію.
Налог на недвижимость, по своей природе, не может полностью принадлежать местным сообществам. Что-то должно идти выше, вплоть до центра. | ||
Женя | Re: "Вибори" [42] | [Ответить] |
> что интересно, пупуньі ещё не опубликовали программу, а уже
> имеют кучу "сторонников" Я считаю, что ето очень наглядная > демонстрация електорального менталитета украинцев - реакция > на "маячкоьіе" названия политсил... Ну так это из той же серии, что и 95-97% за Ю в И-Ф и Львове. Программа по барабану, головнэ - за свого. :-D | ||
Сергій_П | Re: На столе лежит программа... извините... :) [57] | [Ответить] |
> Налог на недвижимость, по своей природе, не
> может полностью принадлежать местным сообществам. Что-то > должно идти выше, вплоть до центра. "А братани не знають!" (с) Є різні системи, але є багато країн, де податки на нерухомість залишаються на місці: Нідерланди, Нова Зеландія, США, Ізраїль, Канада тощо. Не знаю, як "податки на нерухомість" французькою та німецькою, тому не можу нічого сказати Не звачаючи на це, хотів би запитати яка є така принципова річ, що "по своей природе, не может полностью принадлежать местным сообществам". | ||
Ночной_Дозор | Re: На столе лежит программа... извините... :) [59] | [Ответить] |
> Не звачаючи на це, хотів би запитати яка є така принципова
> річ, що "по своей природе, не может полностью принадлежать > местным сообществам". В силу "неестественного" происхождения. Один из постулатов римского права, как, к примеру, принцип деления жилища только по вертикали. | ||
Сергій_П | Re: На столе лежит программа... извините... :) [60] | [Ответить] |
> В силу
> "неестественного" происхождения. Один из постулатов > римского права, как, к примеру, принцип деления жилища > только по вертикали. Прошу вибачити, я не настільки знаю філософію римського права, щоб пам'ятати звідти розділ про "штучне походження". Бачу, що не існує простого пояснення, але шукати щось мені не хочеться. Дякую. | ||
Ночной_Дозор | Re: На столе лежит программа... извините... :) [60] | [Ответить] |
По простому, если ты построил дом - должен содержать и армию, которая будет его защищать. Армия дожна завоевывать землю а защищать недвижимость. | ||
Дарницький | Re: На столе лежит программа... извините... :) [52] | [Ответить] |
> Щодо програми партії ПУН - можна починати її писати.
Не ПУН, а ППУН! :) > 1. Інтереси України - понад усе. Виходячи з цього треба > планувати зовнішню політику. У розбудові держави > орієнтуватися на європейські стандарти, але водночас не > забувати, що Росія найближчим часом збільшуватиме вплив на > міжнародній арені через те, що вона є значним експортером > енергоносіїв, попит на які збільшуватиметься з часом. Економіка: лібералізація, оптимізація > податків, монетизація пільг, демонополізація. Пропоную видобування енергоносіїв віднести до пріоритетів державної сфери. Суспільне > життя: цікаво б було розгорнути дискусыю щодо створення > Агенції Соціальної Безпеки (див. Олег Дивов: "Выбраковка"). > Поки що - все. Далі буде. Детальніше, пліззз... 3. Реформа силових структур, судової системи. Карочє, навести ПОРЯДОК і зменшити корупцію. Як це зробити — ще не знаю. :-) | ||
no_rem | Re: На столе лежит программа... извините... :) [63] | [Ответить] |
> зменшити корупцію. Як це зробити — ще не знаю. :-)
Напевне, багатократним збільшенням штрафів та посиленням кримінальної відповідальності. Я думаю, легше буде почати боротьбу з корупцією знизу (хоча риба й гниє з голови...). Влаштовувати рейди в ДАІ та лікарнях, школах, інших закладах, де дати на лапу іноді просто вимагають. Якщо не дозволяти брати маленьким чиновникам, то вони й самі не захочуть давати тим, хто вище. А якщо долучити їх ще й до процесу викриття хабарників, пообіцявши винагороду, це може мати ефект. | ||
Женя | Re: На столе лежит программа... извините... :) [64] | [Ответить] |
> > зменшити корупцію. Як це зробити — ще не знаю. :-)
> Напевне, багатократним збільшенням штрафів та посиленням > кримінальної відповідальності. Не логично. Почему банальный гаишник берет взятку? Да не потому, что он такой весь из себя плохой, а потому, что дома жрать нечего. Начинать надо с человеческих зарплат, а не с уголовно-штрафных санкций. Я думаю, легше буде почати > боротьбу з корупцією знизу (хоча риба й гниє з голови...). > Влаштовувати рейди в ДАІ та лікарнях, школах, інших > закладах, де дати на лапу іноді просто вимагають. А почему "вимагають", подумать слабО? Ведь сам же перечисляешь как раз именно ГОСструктуры. Якщо не > дозволяти брати маленьким чиновникам, то вони й самі не > захочуть давати тим, хто вище. А якщо долучити їх ще й до > процесу викриття хабарників, пообіцявши винагороду, це може > мати ефект. Ага. Пересажать персонал всех поликлиник, школ и милиции. Отличная идея, батенька. :-D |
[ Список тем | Создать тему ]