[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒30 ] [ Все сообщения ]
Дарницький | 911 | [Ответить] |
Підніміть руку ті, хто не вірить у те, що 11 вересня все було так, як нам показали по телеку. | ||
Ночной_Дозор | Re: 911 | [Ответить] |
Какого года? | ||
ტიმოფიი ბესპიატოვი | Re: 911 | [Ответить] |
что значит "было не так"? | ||
Misha | Re: 911 | [Ответить] |
А как? Буш взорвал WTC? | ||
Trender | Re: 911 [3] | [Ответить] |
> А как? Буш взорвал WTC?
Щось таке. | ||
no_rem | Re: 911 [3] | [Ответить] |
А які інші версії? | ||
Misha | Re: 911 [4] | [Ответить] |
> > А как? Буш взорвал WTC?
> Щось таке. А зачем? | ||
Дарницький | Re: 911 [6] | [Ответить] |
> А зачем?
ХЗ, навіщо підривати свої будівлі разом із людьми. Але те, що за кілька днів до цього один дядько придбав ці будинки, то це наче правда. І те, що нові війни в Азії потрібні тим, хто на них заробляє і хто заробить на наркотрафіку в Афганістані й на нафті в Іраці. Ще чув, що система ППО США була чомусь майже відключена в цей час. | ||
Дарницький | Re: 911 [6] | [Ответить] |
> А зачем?
Можливо, це зробив зовсім не Буш, а якісь дядьки з числа капіталістів. Спитаєте: хіба хтось наважився б на таке?.. Але ж ПРЕЗИДЕНТА країни Кенеді хтось убив... А потім — його брата й сина... | ||
Misha | Re: 911 [6] | [Ответить] |
Как нам рассказывали на военке, в США фактически нет системы ПВО для обороны страны. УЖ не знаю, правда ли. | ||
Дарницький | Re: 911 [9] | [Ответить] |
Ну, щось є, напевно. | ||
Misha | Re: 911 [9] | [Ответить] |
В смысле что у них для этих целей истребители, а когда они поняли, что самолеты летят в здания, поднять их в воздух уже не было времени, типа так. | ||
Дарницький | Re: 911 [9] | [Ответить] |
Не знаю. Але коли збираються 70 експертів у різних галузях, щось там вивчають, аналізують і приходять до висновку, що будинки підірвано зсередини, то це варто хоча би просто уваги. | ||
ヴィアチェシラヴ ヴィアチヘンコ | Re: 911 [9] | [Ответить] |
> Как нам рассказывали на военке, в США фактически нет
> системы ПВО для обороны страны. УЖ не знаю, правда ли. Судя по тому, что пишет "Авиация и время", они совершенно не готовы к атакам с близких расстояний. Если цели надо лететь через океан - ее перехватят и собьют на пол-дороги. А если - пару сотен километров - то вероятность прорыва очень высока. | ||
Misha | Re: 911 [12] | [Ответить] |
> Не знаю. Але коли збираються 70 експертів у різних галузях,
> щось там вивчають, аналізують і приходять до висновку, що > будинки підірвано зсередини, то це варто хоча би просто > уваги. Элементарный вопрос. Не легче ли было организовать тогда классический теракт со взрывом домов изнутри? К чему весь этот самолетный цирк? | ||
Дарницький | Re: 911 [14] | [Ответить] |
> Элементарный вопрос.
> Не легче ли было организовать тогда классический теракт со > взрывом домов изнутри? > К чему весь этот самолетный цирк? Не знаю. Для більшого ефекту — так страшніше... До речі, в антиутопічному художньому романі "1984" саме така ситуація. Коли "ворогів" створювала сама хунта... ;-) | ||
Misha | Re: 911 [14] | [Ответить] |
1984 можно куда угодно за уши притянуть :) | ||
Дарницький | Re: 911 [16] | [Ответить] |
> 1984 можно куда угодно за уши притянуть :)
Але цікавий романчик... :-) | ||
Dim | Re: 911 [14] | [Ответить] |
http://www.ae911truth.org | ||
Дарницький | Re: 911 [18] | [Ответить] |
> http://www.ae911truth.org
Так ото і я ж кажу... |
[ Список тем | Создать тему ]