[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 ]
Ночной_Дозор | Hitler - The Rise of Evil | [Ответить] |
Кто хорошо знает события того времени, что в этом фильме не соответствует исторической достоверности? Не очень знаком с хронологией той Германии. | ||
Дарницький | Re: Hitler - The Rise of Evil | [Ответить] |
Пліз, лінк на рос./укр.-мовний варіант.
Хоча — там усе ясно... Тоді взагалі були якісь придуркуваті часи. Наче на всіх щось найшло... А Гітлер був пішаком у чужій грі. Хто насправді ним користувався більше — якась купка капіталістів чи секта типу сатаністів — інше питання. До речі, по СТБ розповідали, що дружина Сталіна була вимушена зробити понад 10 абортів. Перший — десь у віці 16 років, коли Коба проміняв свою коханку на її ж дочку, майбутню дружину тирана. Є підозра, що дружина була одночасно його ж дочкою... | ||
Ночной_Дозор | Re: Hitler - The Rise of Evil | [Ответить] |
Про Сталина и все подобное не будем.
Какой линк Вас интересует? | ||
Sturm | Re: Hitler - The Rise of Evil [0] | [Ответить] |
> Кто хорошо знает события того времени, что в этом фильме не
> соответствует исторической достоверности? Не очень знаком с > хронологией той Германии. Неофашисты вестимо. К сожалению таких знакомых нет. > Про Сталина и все подобное не будем. Почему же? Сталин в тех событиях (2я МВ) тоже замешан. | ||
Ночной_Дозор | Re: Hitler - The Rise of Evil [0] | [Ответить] |
И ww2 здесь не при чем. Говорите пожалуйста по существу или промолчите. | ||
ヴィアチェシラヴ ヴィアチヘンコ | Re: Hitler - The Rise of Evil [0] | [Ответить] |
А о каких "тех событиях" идет речь? | ||
Ночной_Дозор | Re: Hitler - The Rise of Evil [0] | [Ответить] |
Странно. Неужели никто не видел этот фильм? Если это так - могу рекомендовать. | ||
רעב שורא | Re: Hitler - The Rise of Evil [0] | [Ответить] |
Я дивився цей фільм тричі - два рази на шведській телевізії, один раз - на норвезькій. Наче б то все нормально там з хронологією. | ||
Ночной_Дозор | Re: Hitler - The Rise of Evil [7] | [Ответить] |
> Я дивився цей фільм тричі - два рази на шведській
> телевізії, один раз - на норвезькій. Наче б то все > нормально там з хронологією. С моей точки зрения, так же. А вот в некторорых отзывах, рецензиях говорится, что не совсем. Понятно - фильм сильнейший, возможно что-то и немного обострили, упростили. | ||
Дарницький | Re: Hitler - The Rise of Evil [7] | [Ответить] |
ФАБУЛУ ДО СТУДІЇ! :) | ||
רעב שורא | Re: Hitler - The Rise of Evil [7] | [Ответить] |
Фабула проста - життя Адольфа Алоїзовича від Першої Світової до приходу до влади. З усіма перипетіями пивного путчу, відсидки і т.і. | ||
Дарницький | Re: Hitler - The Rise of Evil [7] | [Ответить] |
Ну то й що?
Там є якісь маловідомі факти?.. Все ясно. Знайшовся посередній чоловічок із амбіціями вождя (комплексами неповноцінності), придатний до перетворення на тирана. Був використаний і викинутий тими силами, які його тягли наверх. Можливо, контора Гітлера була якось пов'язана з нечистою силою. Варто згадати пошуки Шамбали, спіритичні сеанси, тлумачення Нострадамуса та інші речі. | ||
Ночной_Дозор | Re: Hitler - The Rise of Evil [7] | [Ответить] |
Да, вы посто посмотрите и, если сможете, ответьте на вопрос. | ||
Дарницький | Re: Hitler - The Rise of Evil [12] | [Ответить] |
> Да, вы посто посмотрите и, если сможете, ответьте на
> вопрос. Жаль витрачати час. До того ж, можливо, я бачив цей фільм, але не ототожнюю з цією назвою. | ||
Ночной_Дозор | Re: Hitler - The Rise of Evil [12] | [Ответить] |
Зачем тогда вообще сюда писать?.... | ||
Дарницький | Re: Hitler - The Rise of Evil [14] | [Ответить] |
> Зачем тогда вообще сюда писать?....
ОК, не буду... ;-) | ||
Зигфрид | Re: Hitler - The Rise of Evil [14] | [Ответить] |
Уверен, что фильм выдержан в духе пропаганды. Смотреть не буду принципиально. | ||
Ночной_Дозор | Re: Hitler - The Rise of Evil [14] | [Ответить] |
Это художественный фильм. | ||
Зигфрид | Re: Hitler - The Rise of Evil [14] | [Ответить] |
Уууууу....
Я-то думаю, чего так прусь от документалок и короткометражек :-) | ||
רעב שורא | Re: Hitler - The Rise of Evil [14] | [Ответить] |
Фільм цікавий не тим, що там зображено Алоізича. Просто, на відміну від, скажемо, Сокуровського "Молоха", у фільмі американці намагались з документальною точністю відтворити життя фюрера в 15-річний період, щоб розібратися якими були передумови та якими були сходини "зростання" цього "злого генія" 20 століття. |
[ Список тем | Создать тему ]