[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒7 ]
no_rem | Платіжні картки | [Ответить] |
Хто скільки має карток дебетних/кредитних, в яких банках, в яких випадках і як часто ними користується?
Особисто я маю 4, у кожної своє призначення :) Три з них — Visa Classic, одна — Electron. Одна кредитна (якщо грошей не вистачає :)), дві (основні) — дебетні, у гривнях та євро (для поїздок за кордон). На четверту мені перераховують зарплатню, це малий банк, з яким договір у підприємства, але я з неї лише знімаю гроші... Незручно, але забагато клопоту міняти. Розраховуюсь карткою майже всюди, де працює термінал. Банки — Надра, ОТР, МКБ. | ||
Дарницький | Re: Платіжні картки | [Ответить] |
Чому зацікавила ця тема?
Visa Electron у Приват-банку лише для отримання зарплатні. | ||
ヴィアチェシラヴ ヴィアチヘンコ | Re: Платіжні картки | [Ответить] |
Visa electron в проминвестбанке. Получаю на нее степуху. Пользуюсь 1 раз в месяц - собственно для получения. | ||
no_rem | Re: Платіжні картки [1] | [Ответить] |
> Чому зацікавила ця тема?
Тому що я раніше теж лише знімав гроші, а потім почав відкривати для себе все нові і нові зручності від володіння картками. Один лише факт, що за всі комунальні можна платити в будь-який час не виходячи з дому багато чого вартий :) От і цікаво, як із цим справи у інших. | ||
Дарницький | Re: Платіжні картки [3] | [Ответить] |
Я, значить, іще до Вашого рівня прогресивності не доріс... :-) | ||
no_rem | Re: Платіжні картки [3] | [Ответить] |
а дарма :) | ||
Сергій_П | Re: Платіжні картки [0] | [Ответить] |
> Хто скільки має карток дебетних/кредитних, в яких банках, в
> яких випадках і як часто ними користується? На сім'ю - 5 кредитних та 2 дебітних, одна з яких від Промінвестбанку. Останні - від різних американських банків. Усі американські кредитні картки - платинові Віза або МастерКард. Використовуються: дебітна Промінвестбанку - для пересуну крошей за межі України, дебітна американська - для готівки. З кредитних - дві лежать майже без використання, останні 3, на яких з кожної трансакції повертається від 3 до 5%, використовуються для розрахування за послуги або товарів в різних місцях. | ||
Ночной_Дозор | Re: Платіжні картки [0] | [Ответить] |
Никогда дома не пользуюсь картами в магазинах. Поэтому даже не знаю будут здесь работать смарт карты. Ведь вроде не везде есть жабки? |
[ Список тем | Создать тему ]