Памяти киевских трамваев:: Форумы::

ТРАМВАЙНЫЙ САЛОН
Светские беседы на околотрамвайные темы
Правила | ЧаВо | Новости ]

Список тем | Создать тему ]

0‒7 ]

no_remПлатіжні картки[Ответить
[0] 2007-08-31 15:11Хто скільки має карток дебетних/кредитних, в яких банках, в яких випадках і як часто ними користується?

Особисто я маю 4, у кожної своє призначення :) Три з них — Visa Classic, одна — Electron. Одна кредитна (якщо грошей не вистачає :)), дві (основні) — дебетні, у гривнях та євро (для поїздок за кордон). На четверту мені перераховують зарплатню, це малий банк, з яким договір у підприємства, але я з неї лише знімаю гроші... Незручно, але забагато клопоту міняти.

Розраховуюсь карткою майже всюди, де працює термінал.

Банки — Надра, ОТР, МКБ.

ДарницькийRe: Платіжні картки[Ответить
[1] 2007-08-31 15:53Чому зацікавила ця тема?

Visa Electron у Приват-банку лише для отримання зарплатні.

ヴィアチェシラヴ ヴィアチヘンコRe: Платіжні картки[Ответить
[2] 2007-08-31 15:58Visa electron в проминвестбанке. Получаю на нее степуху. Пользуюсь 1 раз в месяц - собственно для получения.

no_remRe: Платіжні картки [1][Ответить
[3] 2007-08-31 16:05> Чому зацікавила ця тема?

Тому що я раніше теж лише знімав гроші, а потім почав відкривати для себе все нові і нові зручності від володіння картками. Один лише факт, що за всі комунальні можна платити в будь-який час не виходячи з дому багато чого вартий :) От і цікаво, як із цим справи у інших.

ДарницькийRe: Платіжні картки [3][Ответить
[4] 2007-08-31 16:09Я, значить, іще до Вашого рівня прогресивності не доріс... :-)

no_remRe: Платіжні картки [3][Ответить
[5] 2007-08-31 16:17а дарма :)

Сергій_ПRe: Платіжні картки [0][Ответить
[6] 2007-08-31 17:00> Хто скільки має карток дебетних/кредитних, в яких банках, в
> яких випадках і як часто ними користується?

На сім'ю - 5 кредитних та 2 дебітних, одна з яких від Промінвестбанку. Останні - від різних американських банків. Усі американські кредитні картки - платинові Віза або МастерКард.
Використовуються:
дебітна Промінвестбанку - для пересуну крошей за межі України,
дебітна американська - для готівки.
З кредитних - дві лежать майже без використання,
останні 3, на яких з кожної трансакції повертається від 3 до 5%, використовуються для розрахування за послуги або товарів в різних місцях.

Ночной_ДозорRe: Платіжні картки [0][Ответить
[7] 2007-08-31 17:50Никогда дома не пользуюсь картами в магазинах. Поэтому даже не знаю будут здесь работать смарт карты. Ведь вроде не везде есть жабки?

0‒7 ]

Список тем | Создать тему ]

Новое сообщение   [Поддерживаются: <a><b><u><i><tt><pre><s><small><sub><sup>]

Автор:
Электронный адрес:
Тема сообщения:
 Отправлять ответы на указанный электронный адрес

SMForum v1.30 2011-11-16 © Stefan Mashkevich 2002‒2011