[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒39 | 40‒59 | 60‒79 | 80‒3050 | 3051‒3070 ] [ Все сообщения ]
| Sturm | Re: Давайте українізуємось? [38] | [Ответить] |
| > > "Эта страна" Ты не здесь живешь? Это не страна, это
> укрнацики, обиженные природой и обделенные мозгами. > Нормальные украинцы (именно украинцы, а не "хохлы") не > называют россиян "москалями". И при этом говорят по-русски? ;-) | ||
| Sturm | Re: Давайте українізуємось? [37] | [Ответить] |
| > > "Эта страна" Ты не здесь живешь? Здесь, к сожалению...
> Эта страна мне противна. Приходится мириться... Вихід з такої ситуації є загальновідомим :) | ||
| Neches | Re: Давайте українізуємось? [38] | [Ответить] |
| А чтобы гимн Украины играл когда форум загрузится сделать не хотите? Пистатая идея - дарю бесплатно. | ||
| ant132 | [Ответить] | |
| своє імхо:
1. мені однаково зрозумілі обидві мові, а при можливості вибрав б укр. :) 2. нязр, мова було більше "українськості", а не забирання рос.версії 3. а взагалі, це тема не для "трам.салуну", куди й треба її послати. п.с. укр. сайтів [якщо рах. усі транспортні] трохи більше, % з 30. а ще є рос. сайт про львіський е.т. з укр. і рос. версіями. | ||
| Dogma | Re: Давайте українізуємось? [38] | [Ответить] |
| А ты, бот, отуда вылез? =) | ||
| DenVol | Re: Давайте українізуємось? [40] | [Ответить] |
| > > > "Эта страна" Ты не здесь живешь? Это не страна, это >
> укрнацики, обиженные природой и обделенные мозгами. > > Нормальные украинцы (именно украинцы, а не "хохлы") не > > называют россиян "москалями". И при этом говорят по-русски? Такие люди умеют говорить, как по-русски, так и по-украински, при надобности. Они не делают вид, что не знают русского языка, думая, что таким образом они защищают свою страну. | ||
| Dogma | Re: Давайте українізуємось? [38] | [Ответить] |
| Это к автору поста 42)))) относилось | ||
| Murcielago | Re: Давайте українізуємось? [40] | [Ответить] |
| > > > "Эта страна" Ты не здесь живешь? Это не страна, это >
> укрнацики, обиженные природой и обделенные мозгами. > > Нормальные украинцы (именно украинцы, а не "хохлы") не > > называют россиян "москалями". И при этом говорят по-русски? Да. | ||
| Ночной_Дозор | Re: Давайте українізуємось? [37] | [Ответить] |
| Да уж... не завидую модератору. Тем интереснее однако его решение. | ||
| Dogma | Re: Давайте українізуємось? [48] | [Ответить] |
| > Да уж... не завидую модератору. Тем интереснее однако его
> решение. Всепоминаю как вы называли провокатором Полярного Птаха...Только за то, что о н предложил помочь сделать украинскую версию форума...Тож поучительно перечитать)))) | ||
| Rebel | [Ответить] | |
| Как я понял предлагается возможность выбора языка интерфейса форума и перевод сайта?пусть согласовывают и занимаются заинтересованые люди.Если бы была идея про навязывание,был бы другой разговор.
А так-лучше перенести тему.Не слишком приятно видеть языковой холивор в транспортной теме. | ||
| Sturm | Re: Давайте українізуємось? [2] | [Ответить] |
| > Пропоную українізувати сайт комітету,
це можливо і технічно не складно, всі питання до власника > всі форуми, це проблематично, украънофоби не дозволять ;) > сайт > пам?яті київських трамваїв, електротранспорт України та > інші. Російську версію можна лишити. Людина, яка погано > володіє українською за бажанням зможе повернутися до > попереднього варіанту. Не мати україномовної версії сайту ? > сором, це дискримінація власного народу. Всім відвідувачам > мають забезпечуватися рівні умови Ідеальний варіант - сайт іх можливістю вибору однієї із трьох мов. | ||
| ant132 | Re: [43] | [Ответить] |
| а взагалі, це
> тема не для "трам.салуну", куди й треба її послати. * для трам.салону звичайно :) рішення модераторське просте й однозначне ;) | ||
| Sturm | Re: Давайте українізуємось? [47] | [Ответить] |
| > > > > "Эта страна" Ты не здесь живешь? Это не страна, это >
> > укрнацики, обиженные природой и обделенные мозгами. > > > Нормальные украинцы (именно украинцы, а не "хохлы") не > > > называют россиян "москалями". И при этом говорят по-русски? > Да. Любопітно, почему русские уезжая на ПМЖ в те же США говорят там по английски а не по русски? ;) | ||
| Ночной_Дозор | Re: Давайте українізуємось? [49] | [Ответить] |
| > > Да уж... не завидую модератору. Тем интереснее однако его
> > решение. > Всепоминаю как вы называли провокатором Полярного > Птаха...Только за то, что о н предложил помочь сделать > украинскую версию форума...Тож поучительно перечитать)))) Перечитывать, перечитывать и перечитывать. Верный путь научиться называть явления своими именами. | ||
| Murcielago | Re: Давайте українізуємось? [53] | [Ответить] |
| > > > > > "Эта страна" Ты не здесь живешь? Это не страна, это
> > > > укрнацики, обиженные природой и обделенные мозгами. > > > > Нормальные украинцы (именно украинцы, а не "хохлы") не > > > > называют россиян "москалями". И при этом говорят > по-русски? > Да. Любопітно, почему русские уезжая на ПМЖ в > те же США говорят там по английски а не по русски? ;) Наверно, потому что в США русский язык не распространен так, как в Украине. Для тебя это новость? Кроме того, я предполагаю,что в своих ареалах обитания и со своими экс-соотечественниками они говорят таки по-русски (-: | ||
| Dogma | Re: Давайте українізуємось? [47] | [Ответить] |
| 2 Sturm^ Потому что там терпеть их барские замашки никто не будет =) | ||
| Sturm | Re: Давайте українізуємось? [54] | [Ответить] |
| > Перечитывать, перечитывать и перечитывать.
> Верный путь научиться называть явления своими именами. Кто бы говорил... | ||
| небайдужий патріот | Re: Давайте українізуємось? [22] | [Ответить] |
| Дехто з вас на стільки ненавидить все українське! Сайт пам'яті київських трамваїв - важливий історичний ресурс, він ЄДИНИЙ розкриває білі плями з історії трамваю в українській столиці. Матеріали сайту можуть бути використані для вивчення історії рідного краю у навчальних закладах. Я маю право вивчати свою історію своєю ж рідною мовою?
Комітет громадська організація, покликана захищати українську столицю, її транспорт. сайт комітету та форум - її обличчя. Це найбільший трамвайний форум України, це ЄДИНИЙ трамвайний форум міста. Ви говорите про дискримінацію трамваю, як європейського транспорту, а водночас дискримінуєте РІДНУ мову найбільшої європейської країни. Є немало патріотів, саме патріотів, а не україно чи русофобів, і в Києві, повірте, вони теж є (хочу щоб мене порівнювали саме з ними, а не з такими, як наприклад пан Рассипаєв). Цим людям не байдужа доля України, рідної мови, рідного міста та трамваю, вони не захищають щось вибірково. їм догроге все своє, ріцдне. І їм, як і мені хочеться спілкуватись УКРАЇНСЬКОЮ. | ||
| небайдужий патріот | Re: Давайте українізуємось? [22] | [Ответить] |
| І не потрібно все перекручувати. Те, що ви, пане Р та його однодумці чогось не розумієте не означає, що воно так і є.
Я не хочу з кимсь сваритися, нести розкол, хаос, як ви. Я проти приниження чиїхось прав чи ще чогось подібного, я від вас відрізняюсь! Моя пропозиція ? ЗАЛИШИТИ російську, англійську версії, + доповнити сайти УКРАЇНСЬКОЮ версією. На мою думку потрібно перекласти всі існуючі матеріали, та меню. Ваших віршів ніхто перекладати не збирається, змушувати писати на форумах українською теж (це особиста справа кожного, його свідомість). Я ЗА ВІЛЬНИЙ ВИБІР! ЯКОГО ЗАРАЗ НЕМАЄ | ||
[ Список тем | Создать тему ]