[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒39 | 40‒59 | 60‒361 | 362‒381 ] [ Все сообщения ]
JaMoS | Re: UMC - МТС [18] | [Ответить] |
> Если МТС отменит плату за соединение, то Киевстару
> 3,14159здец. Таки да... Одно дело, когда платы за соединение нет у оператора с неполным покрытием (типа моего "БиЛайна"), и совсем другое - у оператора, который ловит где хочешь. | ||
Trender | Re: UMC - МТС [16] | [Ответить] |
> Подробностей конечно не знаю, но
> ведь он никогда не был государственным? Ні, це не вірно. UMC починався як спільний проект України та іноземного інвестора, частка держави була здається 50% або щось біля того (але точно не менше 30%). Я не знаю подробиць, але здається держава й досі володіє певною кількістю акцій. | ||
JaMoS | Re: UMC - МТС [18] | [Ответить] |
> Замінити "Український" на "Московські" при відомому відношенні українців до Москви та її мешканців, то не є ворожим проявом?
А Вы не знали, что МТС - это "Мобильные ТелеСистемы"? Сразу, понимаете ли, "московские"... в каждой тени Вам злые москали мерещатся :))) | ||
Trender | Re: UMC - МТС [18] | [Ответить] |
> Если МТС отменит плату за соединение, то Киевстару
> 3,14159здец. Дуже вони їх цим налякають :)) Тоді вже і Київстар відмінить плату за з'єднання. Ніби в Київстарі не розуміють що до повної відміни плати за з'єднання усе йде. Але поки що в цьому немає сенсу, тому і не знімають. | ||
no_rem | Re: UMC - МТС [18] | [Ответить] |
По-моєму, МТСу свого часу контрольний пакет акцій продав саме [поки що] державний Укртелеком. | ||
no_rem | Re: UMC - МТС [20] | [Ответить] |
> > Если МТС отменит плату за соединение, то Киевстару >
> 3,14159здец. Таки да... Одно дело, когда платы за > соединение нет у оператора с неполным покрытием (типа моего > "БиЛайна"), и совсем другое - у оператора, который ловит > где хочешь. Тим часом у київстарівського "Мобілича" вже сьогодні немає ПЗС :) | ||
no_rem | Re: UMC - МТС [20] | [Ответить] |
http://uk.wikipedia.org/wiki/UMC
UMC (Ukrainian Mobile Communications) - оператор мобільного зв'язку в Україні. Компанія була створена у 1992 році як спільне підприємство 4-ох компаній : ВАТ "Укртелеком", Україна, 51% акцій; TDC Tele Danmark, Данія, 16.3% акцій; Royal KPN N.V., Нідерланди, 16.3% акцій; Deutsche Telekom, Німеччина, 16.3% акцій. Перший оператор мобільного оператор мобільного зв'язку. У 2003 році увесь пакет акцій викупила компанія МТС (Мобільні ТелеСистеми). На грудень 2006 року кількість абонентів складає більше 18 мільйонів (разом з сервісом передплачуваного зв'язку Sim-Sim та віртуальним оператором Jeans) | ||
Trender | Re: UMC - МТС [22] | [Ответить] |
> А Вы не знали, что МТС - это "Мобильные
> ТелеСистемы"? Власне тут не все так просто. МТС, МГТС, МТУ и «Скайлинк» мають одного хазяїна. Тут треба зауважити що: МГТС - Московская городская телефонная сеть Скайлинк, ранеее известен как МСС — МОСКОВСКАЯ СОТОВАЯ СВЯЗЬ МТУ — чікої розшифровки так і не знайшов, але це однозначно московський телефонний оператор МТС — Мобильные ТелеСистемы Вимушений визнати свою помилку в трактуванні МТС, але це єдина фірма у загальній структурі, де літера "М" не означає "московський" :) | ||
Ночной_Дозор | Re: UMC - МТС [26] | [Ответить] |
> ВАТ "Укртелеком", Україна, 51% акцій;
> TDC Tele Danmark, Данія, 16.3% акцій; > Royal KPN N.V., Нідерланди, 16.3% акцій; > Deutsche Telekom, Німеччина, 16.3% акцій. > Перший оператор мобільного оператор мобільного зв'язку. У > 2003 році увесь пакет акцій викупила компанія МТС (Мобільні > ТелеСистеми). Ну вот. Деньги ваши, стулья наши. "Участие" Укртелекома заключалось исключительно в допуске к телу. Немцы те хоть БУ-шное оборудование дали. А вот Моторола тогда не прошла. Догадайтесь с трех раз почему. А еще вспомните моногие ли тогда могли себе позволить сотки - тогдашний атрибут исключительно бандитов. Моторолла по тем правилам играть не захотела. Единственно честной всегда была только GT. Пришли турки, пришли МТС, ситуция стала выравниваться. В чем же собственно их обвинять. Сотки теперь есть у любого дворника. | ||
Аксёнов Дмитрий | Re: UMC - МТС [26] | [Ответить] |
Ура! Ура! Ура!
Хоть и не люблю МТС, т.к. гадкая и мажорная связь, но рад за то что, наконец, "задавили" название UMC.Деловые люди в России пользуютсятолько МТСом, реже БиЛайном. Мегафон - больше как молодёжный, хотя, последнее время, по качеству связи обгоняет МТС. У БиЛайна единственный плюс, что по всем соседним областям тарификация такая же как и у себя в области. Т.е. уехал в соседнюю область и платишь по обычному тарифу как у себя, а не втридорого. У остальных такого нет. А у МТС есть такая гадкая вещь как воровать деньги со счёта... | ||
Дарницький | Re: UMC - МТС [10] | [Ответить] |
> Дай Бог, чтобы раньше "шкод" и МТСа ушел навсегда тупой
> национализм. СКАЖЕМО НАШЕ БАГАТОГОЛОСЕ "НІ" ТУПОМУ НАЦІОНАЛІЗМОВІ !!! ХАЙ ЖИВЕ ГОСТРИЙ НАЦІОНАЛІЗМ!!! Слава Україні! Героям - слава! Смерть фашистським окупантам!!! Дайош іще одну тему про українізацію, імперіалізм і СС "Галичина"!!! ;-))))))) Блін, усі теми зводяться до ТУПИХ РОЗБОРОК!.. Я в шоці... ;-(( | ||
І взагалі - ЩО кардинально зміниться, крім назви?!!
НІЧОГО!!! Не буде ні гірше, ні краще. Назва МТС мене не ображає. Як були московські вланики, так і є. Треба було ображатися, коли продавали росіянам компанію... | ||
вланики - власники | ||
Misha | Re: UMC - МТС [10] | [Ответить] |
LOL
Оскорбляет название "МТС"... LOL... Везде Москва видится... А это МОБИЛЬНЫЕ телесистемы... Господа - лечиться надо ;))) | ||
Misha | Re: UMC - МТС [10] | [Ответить] |
Аваль->Райффайзен никого не возмутил?
Ау, любители национальных брендов! :-))) | ||
AMY | Re: UMC - МТС [29] | [Ответить] |
> А у МТС есть такая
> гадкая вещь как воровать деньги со счёта... какие проблемы? на сегодняшний день уже внедрены online-сервисы и у Киевстара, и у UMC - http://my.umc.ua http://my.kievstar.net бесплатная детализация звонков - номер, время, стоимость особо не поворуешь :)) | ||
Vyacheslav | Re: UMC - МТС [34] | [Ответить] |
> Аваль->Райффайзен никого не возмутил?
> Ау, любители национальных брендов! > :-))) Бренд "Аваль" залишився. | ||
vovaf | Re: UMC - МТС [19] | [Ответить] |
багато всяких думок, але тим панам які аж піною бризкають-так нелюблять москалів варто оглянутися довкола : 70% українського бізнесу є власністю російських компаній.
А щодо зміни назви оператора з УМЗ на МТС до це справа "особиста".Мені,наприклад таке неподобається.Я вже понад 8 років користуюся зв"язком УМЗ і якщо одного дня на дисплеї мого телефона з"явиться МТС то я без вагань поміняю оператора. | ||
Саня | Re: UMC - МТС [19] | [Ответить] |
треба зробити як у випадку з авалем-UMC-МТС,щоб було більш звично...продають Україну прийшлим панам...Скоро нічого свого не буде з такою політикою... | ||
Misha | Re: UMC - МТС [19] | [Ответить] |
Логика где?
Компания UMC уже *давно* продана россиянам. Абоненты UMC *уже* пользуются услугами компании МТС под брендом UMC. Возмущаться и менять оператора по этой логике надо было в день продажи оператора. |
[ Список тем | Создать тему ]