[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒8 ]
Дарницький | "Свобода слова" - 17.03.06 :-(( | [Ответить] |
Дивився до кінця - до другої ночі - в надії побачити ТИРКУ. І таки дочекався... Думаю, автори програми саме таку мету й поставили, запросивши на програму Жириновського.
Крім Жира, з Москви приїхав десант у складі Г. Павловського, Нємцова, Алксніса (чи як там його), Маркова та кількох роійських журналістів. Наш міністр оборони Гриценко гнав бочку на РТР - і правильно! Квасьнєвський посоромив Жира... Як наслідок: 1. Жир перебивав усіх і не давав нікому нічого сказати. 2. Жир кричав І. Г. Богословській: "А мне наплевать, что вы женщина". 3. Жир облив водою Глєба Павловського, який захищав Інну Германівну. 4. Павловський обізвав Жира с*кою й поліз із кулаками. 5. Тягнибок обізвав Жира свинею. 6. Богословська кричала Жиру: " А вы в постели с женщиной тоже так кричите?" 7. Бутейко пообіцяв зробити Жира персоною нон-грата в Україні. 8. Жир прокричав: "А мы с вами все в дерьме! И Украина, и Россия! Все в говне !" Остання фраза особливо сподобалась прихильникам інтеграції з Росією. ;-)) ... А тема була про геополітичну стратегію України... Висновок: мета авторів програми була досягнута - "все в дерьме"... | ||
Ночной_Дозор | Re: "Свобода слова" - 17.03.06 :-(( | [Ответить] |
Цель любой программы - развлечь зрителя. Была выполнена. Все родственники катались со смеху. Не будь Ж. получилась бы нечто рядовое, несмотрибельное - "выбор лучшей отары". | ||
Дарницький | Re: "Свобода слова" - 17.03.06 :-(( | [Ответить] |
----Не будь Ж. получилась бы нечто рядовое, несмотрибельное---
Правильно! А так - повна Ж!.. Не дуже-то й смішно було... Пінчук усіх дурнями виставляє. А "Віче", мовляв, он які класні. Свіжі ідеї в них, блін... Тільки коли згадаєш, як Інна Германівна в серпні 2005 року за НЗФ насмерть стояла, тоді розумієш, хто за кого і хто ким є. | ||
AHTOH | Re: "Свобода слова" - 17.03.06 :-(( | [Ответить] |
А скачать сабж десь можна???? Багато чув, хочу побачити... | ||
Володя | Re: "Свобода слова" - 17.03.06 :-(( | [Ответить] |
Що всі три години передачі будеш скачувати? | ||
AHTOH | Re: "Свобода слова" - 17.03.06 :-(( | [Ответить] |
Давай ссилку, а там розберемся :-) | ||
Володя | Re: "Свобода слова" - 17.03.06 :-(( | [Ответить] |
Не знаю я ніякої ссилки,це я спитав, бо я дивився передачу і знаю скільки вона йшла. | ||
аноним | Re: "Свобода слова" - 17.03.06 :-(( | [Ответить] |
http://www.svobodaslova.ictv.ua/video/2006_03_17.wmv | ||
Зигфрид | Re: "Свобода слова" - 17.03.06 :-(( | [Ответить] |
Это все фигня
Вот это тема! http://www.froster.org/forum/uploads/post-1836-1142435085.jpg |
[ Список тем | Создать тему ]