[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒15 | 16‒35 ] [ Все сообщения ]
Воля у Гуляйполі | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [15] | [Ответить] |
> Закрываются мощно - один может и
> не удержать. Надежнее вдвоем держать обе створки. Взагалі-то ствірки синхронні, якщо одна ствірка утримується, друга залишитиметься у такій же позиції. Перевірено практикою (не раз на Видубичах у ранковий "пік" проводив опитування "Видубичі, виходять?" і у разі відсутності відповіді просто утримував одну ствірку дверей. Ефект - 100%. Іноді можна було зловити лулзи (річ у тім, що той контингент любить штурмувати вагон - тільки-о відчиняються двері і 5-10 чоловік стрімголов летить у них. Одного разу я не дав дверям відчинитись і один чоловік, не очікувавши такого розвитку подій, по інерції з розбігу вдарився у двері (тоді зо сміху ледь не відпустив двері). Когда-то > было модно открывать двери находу. Это нужно делать вдвоем, > точно. Но чтоб кого-то прибило... Выпадили находу - было. В КМ? Я таке про Москву десь, колись, в довебдванульову епоху чув. | ||
Ночной_Дозор | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [15] | [Ответить] |
Особенно популярно, в Москве. У нас вообще народ тихий. Там с разгону, вместо дверей и между вагонами попадали. | ||
Андрей(BLEK) | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [12] | [Ответить] |
> У нас - 5 хвилин запізнення на пару - +2 кола (до
> стандартних під час розминки 5 кіл, у дні здачі бігових > нормативів - 3 кола). Студент, що запізнився на 15 хвилин > на пару - студент, що заздалегідь прийшов на наступну пару. Помню помню эту физРу....Хорошо что на 3 курсе уже нет у нас,отбегали своё.Но там тоже не всё так страшно было,смотря какой препоп попадётся.На Спорт играх знаю дрючили сильно.Я был на Тренажерном зале,дрючили терпимо.Самое убийственное было приседание на одной ноге,а вторая вытянутая перед собой,вот то жесть реальная,а остальное там 44 раза отжимание,15 подтягивание....с бегом проблем не было никогда. Но так по правда 85% из моей только группы покупали эту ФизРу с первого курса 200-250 грн,я за такую туфту не платил...стыдно как то. | ||
DenVol | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [7] | [Ответить] |
> А крутим був колись
> привід дверей, що стояв у вагонах 8880, 8878 та 0888. Он и сейчас стоит, во всяком случае до ремонта в ТЧ-1 я этим летом ездил в 8880 - стоял. Двери закрываются четко, без хлопка, с немного металлическим звуком, так? | ||
Воля у Гуляйполі | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [7] | [Ответить] |
У 0888 його вже немає. Я сподіваюсь, що він на 8880 та 8878 залишиться після ремонту.
А ще у відносну давнину на дверях цих двох вагонів замість класичних "Не притулятися / Не прислоняться" був написаний текст (російською) стрічок у 4-5 на тему приводу дверей. | ||
Воля у Гуляйполі | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [18] | [Ответить] |
> Хорошо что на 3 курсе уже нет у
> нас,отбегали своё. Це у вас, архітектори, по ходу, єдині, у кого фізра 3 роки. Типу кара за те, що з'являємось там рідко. > Я был на Тренажерном зале,дрючили > терпимо. Туризм/гребля рулить :-) > Самое убийственное было приседание на одной ноге,а > вторая вытянутая перед собой,вот то жесть реальная Я б сказав, що жесть не у самій вправі (навесні 41 раз зробив, типу змагання було :-), а у кріпатурі на наступний день та неможливості піднімання по сходах. > Но так по правда 85% из моей > только группы покупали эту ФизРу с первого курса 200-250 > грн,я за такую туфту не платил...стыдно как то. Правильно. | ||
Женя | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [2] | [Ответить] |
> > у нас на фізвихованні ледь не щопари хтось втрачає
> свідомість під час бігових вправ Вы еще и бегаете там О_о > бедные архитекторы... Теперь понятно, почему почти все киевские новострои - сплошь уродство. :-] | ||
Женя | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [5] | [Ответить] |
> > А от исправной можно конечно получить хороший пинок. В
> Нью-Йоркском метро не возможно Ни от не исправной, ни от, > тем более, исправной. Не закрываются ни те, ни другие? ;) | ||
Женя | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [10] | [Ответить] |
> > > у нас на фізвихованні ледь не щопари хтось втрачає >
> свідомість під час бігових вправ Вы еще и бегаете там О_о > > бедные архитекторы... Кто не может заниматься - существует > спецгруппа. Да, ее нужно оформлять, проходить медосмотр - > но терять сознание все время тоже не дело. Нужно было в школьные годы поменьше всякой травы из красочных пакетиков трескать, типа сухариков. | ||
Женя | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [24] | [Ответить] |
но терять сознание все время тоже не дело.
> Нужно было в школьные годы поменьше всякой травы из > красочных пакетиков трескать, типа сухариков. всякой Oтравы :-))) | ||
DenVol | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [24] | [Ответить] |
> Нужно было в школьные годы поменьше всякой травы из
> красочных пакетиков трескать Да. Видишь к чему это привело ) | ||
Santehnik | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [24] | [Ответить] |
> Да. Видишь к чему это привело )
Та да, до сих пор срачка идет :-))) | ||
Андрей(BLEK) | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [24] | [Ответить] |
> Нужно было в школьные годы поменьше всякой травы из
> красочных пакетиков трескать, типа сухариков. Скорее меньше алкоголя употреблять и сигарет курить)а то потом и круг по стадиону будет сложно пробежать. | ||
Андрей(BLEK) | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [21] | [Ответить] |
> Це у вас, архітектори, по ходу, єдині, у кого фізра 3 роки.
> Типу кара за те, що з'являємось там рідко. Сочувствую....3 года той физры....это бред. > > Самое убийственное было приседание на одной ноге,а > > вторая вытянутая перед собой,вот то жесть реальная > Я б сказав, що жесть не у самій вправі (навесні 41 раз > зробив, типу змагання було :-), а у кріпатурі на наступний > день та неможливості піднімання по сходах. Помню...как инвалид ходил...ступеньки то кошмар был дня 2) | ||
dimentiy | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [21] | [Ответить] |
Капец! Тема-то о дверях, а рассказы о физкультурных группах!.. МОДЕРАТОРЫ? ПОЧЕМУ?!!
По дверям, шановний Воля у Гуляйполі, хто там щось казав про метрофорум, де ніхто нічого не знає?.. Наразі він "лежить", спеціально подивитись не можу, але якщо в мене все добре з пам'яттю, тиск у циліндрах 3 атмосфери. Навіть одна людина без проблем двері зможе утримати, і навіть відчинити закриті двері (враховующи також, що взятися немає за що) - не проблема. Отримати удар від дверей такої сили, щоб знепритомніти від удару вважаю неможливим. Знепритомніти там можна хіба що від переляку. Santehnik, з приводу поступового зменшення швидкості закриття, по-перше, воно не поступове, а присутнє наприкінці закриття. По-друге, ще далеко не усі двері у КМ перероблені під це. З заводу вони приходять без такої функції. | ||
Воля у Гуляйполі | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [30] | [Ответить] |
> По дверям,
> шановний Воля у Гуляйполі, хто там щось казав про > метрофорум, де ніхто нічого не знає?.. Наразі він "лежить", > спеціально подивитись не можу, але якщо в мене все добре з > пам'яттю, тиск у циліндрах 3 атмосфери. Навіть одна людина > без проблем двері зможе утримати, і навіть відчинити > закриті двері (враховующи також, що взятися немає за що) - > не проблема. Отримати удар від дверей такої сили, щоб > знепритомніти від удару вважаю неможливим. А я десь стверджував протилежне? Якщо уважно почитати написане мною вище, то воно в цілому сходиться з Вашими словами. Навпаки, я неодноразово писав про те, що утримати двері (і розсунити двері, що не встигли зачинитись) можна з легкістю (утримати - навіть одним пальцем). Надалі, будь ласка, уважніше читайте мої повідомлення (а саме 8,16; далі флуд пішов) та відрізняйте їх від повідомлень інших дописувачів форуму. > Знепритомніти там можна хіба що від переляку. Santehnik, з > приводу поступового зменшення швидкості закриття, по-перше, > воно не поступове, а присутнє наприкінці закриття. > По-друге, ще далеко не усі двері у КМ перероблені під це. З > заводу вони приходять без такої функції. | ||
Klovsky | 3 атмосфери | [Ответить] |
Двері різні бувають. Статистично-середньо все зрозуміло, але на одному вагоні бачив закриття дверей зі швидкістю у рази 3 більшою, ніж зазвичай. | ||
dimentiy | Re: 3 атмосфери | [Ответить] |
Швидкість більша тоді, коли, наприклад, двері щось клинить і в циліндрах з'являється тиск ще тоді, коли вони відкриті. У момент, коли розклинює - швидкість закриття буде значно більшою за звичайну. | ||
slavutich | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [30] | [Ответить] |
>але якщо в мене все добре з пам'яттю, тиск у циліндрах 3 атмосфери.
3.5 | ||
slavutich | Re: Удар дверью вагона метро. Вопрос. [30] | [Ответить] |
2 Воля у Гуляйполі: По поводу возможности удержать двери одним пальцем-далекоо не на все составах...например на РОСах точно не выйдет... |
[ Список тем | Создать тему ]