[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒6 | 7‒26 | 27‒128 | 129‒148 ] [ Все сообщения ]
Mikolaj Bartlomie... | Тролейбусы БОГДАН Т601 | [Ответить] |
Знает кто-нибудь на каких тролейбусных маршутах ездят тролейбусы БОГДАН Т601 в городах: Львов, Луцк и Хмельниський? В августе я хотельбы посетить эте городы и увидеть троплейбусы Богдан. | ||
tvs_vitalik | Re: Тролейбусы БОГДАН Т601 [0] | [Ответить] |
> Знает кто-нибудь на каких тролейбусных маршутах ездят
> тролейбусы БОГДАН Т601 в городах: Львов, Луцк и > Хмельниський? В августе я хотельбы посетить эте городы и > увидеть троплейбусы Богдан. 1. НЯЗ, в Луцьку нема Т601 (поки-що), а є тільки Т501 і Е231. 2. НЯЗ, в Хмельницькому зараз Т601 не їздять - чекають нове скло (для дверей), бо уже вибили. 3. В Львові т601 бувають на різних маршрутах - зараз, в основному, на 11 та 24. п.с. Краще таке питання задавати безпосередньо в темі того міста, про яке йдеться, (наприклад, в темі про Львів), а не створювати окрему тему... | ||
nic | Re: Тролейбусы БОГДАН Т601 [0] | [Ответить] |
Насчет приведенных городов не знаю, а вот то, что в Симферополе Богдан бегает по 3 я знаю:)))) | ||
Mikolaj Bartlomie... | Re: Тролейбусы БОГДАН Т601 [0] | [Ответить] |
Болшое спасиба за ответ !
> 3. В Львові т601 бувають на різних маршрутах - зараз, в основному, > на 11 та 24. В субботу или воскресенье т601 тоже ездят? >п.с. Краще таке питання задавати безпосередньо в темі того міста, >про яке йдеться, (наприклад, в темі про Львів), а не створювати >окрему тему... Извините ! | ||
AV | Re: Тролейбусы БОГДАН Т601 [3] | [Ответить] |
> Болшое спасиба за ответ ! > 3. В Львові т601 бувають на
> різних маршрутах - зараз, в основному, > на 11 та 24. В > субботу или воскресенье т601 тоже ездят? Один може стояти в депо на вихідних, однак наприклад сьогодні у суботу обидва Т601 працювали на Сихівському напрямку, тобто маршрути 11 та 24. На 11 м-ті працює зазвичай тролейбус №112, на 24 м-ті №111. | ||
LAEN | Re: Тролейбусы БОГДАН Т601 [3] | [Ответить] |
Забыли Кременчуг, 2 шт. | ||
TFA | Re: Тролейбусы БОГДАН Т601 [3] | [Ответить] |
В Хмельницькому 010 їздить, 009 простоює в депо |
[ Список тем | Создать тему ]