Памяти киевских трамваев:: Форумы::

КИЕВСКИЙ ТРАМВАЙНЫЙ ФОРУМ
История трамвая и других видов транспорта
Оффтопики здесь запрещены
Правила | ЧаВо | Новости ]

Список тем | Создать тему ]

0‒12 ]

славомирОдеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом[Ответить
[0] 2008-10-25 20:30Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом (21 жовтня 2008, вівторок, 09:24)

Інформаційне агентство "Українські Новини"
Одеса має намір замінити всі маршрутні таксі автобусами великої місткості й електротранспортом до 2012 року.

Про це журналістам у понеділок повідомив мер Одеси Едуард Гурвіц.

З його слів, у 2009 році планується закупити 80 нових тролейбусів, а також взяти в Європейського банку реконструкції й розвитку кредит на 13 років для закупівлі нових трамваїв і реконструкції трамвайних ліній.

"Місто повинен зробити все можливе, щоб громадський транспорт розвивався не на користь перевізників, а на користь одеситів", - сказав Гурвіц.

Мер додав, що заміна маршруток звільнить центр міста від тисяч мікроавтобусів, що поліпшить екологію й звільнить Одесу від заторів.

Він додав, що маршрутні таксі можна використовувати тільки для сполучення із приміськими районами.

"Використовувати маршрутні таксі на вулицях міста нелогічно й не раціонально. В усьому світі використовуються автобуси великої місткості", - сказав Гурвіц.

Як повідомляло агентство, на міських автобусних маршрутах в Одесі працюють понад 20 перевізників.

В Одесі проживають понад 1 млн. чоловік.

Одеська міська рада 9 жовтня дозволила комунальному підприємству "Одесміськелектротранс" взяти кредит 50 млн. євро в Європейського банку реконструкції й розвитку.

Повну версію новин ви зможете отримувати, передплативши сервіс агентства. Для цього зверніться у відділ маркетингу та продажів:
E-mail: user@ukranews.com
тел. +38 (044) 494-31-61
факс +38 (044) 494-31-62

VIVASRe: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом[Ответить
[1] 2008-10-25 21:15Видел уже такую новость. Особенно повеселили коментарии внизу. Кое-кто уже счтает маршрутки единственным видом транспорта :)
Ну что ж, когда я был 1 раз в Одессе этим летом, мне очень транспорт там понраился. Я бы сказал - один из лучших в Украине, вместе с Днепропетровском.

Сергей ФедосовRe: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [1][Ответить
[2] 2008-10-26 00:25> Видел уже такую новость. Особенно повеселили коментарии
> внизу. Кое-кто уже счтает маршрутки единственным видом
> транспорта :) Ну что ж, когда я был 1 раз в Одессе этим
> летом, мне очень транспорт там понраился. Я бы сказал -
> один из лучших в Украине, вместе с Днепропетровском. 

Судя по фотографиям, которые вывешивает Зыкин, там всё далеко от идеала. Да и чудес китайского автопрома вроде этого Шаолиня, Лифанчика или Юйика я на фотках транспорта в самом Китае тоже пока не обнаружил.

DenVolRe: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [1][Ответить
[3] 2008-10-26 00:30> Ну что ж, когда я был 1 раз в Одессе этим
> летом, мне очень транспорт там понраился. Я бы сказал -
> один из лучших в Украине, вместе с Днепропетровском.

+100! Безусловно!

AntonRe: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [0][Ответить
[4] 2008-10-26 02:01> "Місто повинен зробити все можливе, щоб
> громадський транспорт розвивався не на користь
> перевізників, а на користь одеситів", - сказав Гурвіц. Мер
> додав, що заміна маршруток звільнить центр міста від тисяч
> мікроавтобусів, що поліпшить екологію й звільнить Одесу від
> заторів.

Влюбом случае, когда такое говорит первое лицо города, это — хорошо!

VIVASRe: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [0][Ответить
[5] 2008-10-26 02:17Ну что же, по-моему, все крупные города у нас уже мыслят позитивно :) правда, конечно, в основном больше мыслят, чем делают, но это уже что-то!

Сергей ФедосовRe: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [0][Ответить
[6] 2008-10-26 02:30Насколько мне известно от Вадима Зыкина, это именно тот мэр, который ввёл в 1994-м году бесплатный проезд, причём только на электротранспорте, после чего этот электротранспорт почти полностью сдох и начал восстанавливаться уже при другом мэре.
Если, конечно, этот мэр поумнел, это хорошо.

Денис ДнепрRe: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [0][Ответить
[7] 2008-10-26 08:25еще один город,который "мае намiр"...

bogdan-transportRe: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [0][Ответить
[8] 2008-10-26 13:20О,Києву б таке....А у нас навпаки долборшутки "виживають" тролі та трами!!!!

AndrzejRe: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [0][Ответить
[9] 2008-10-26 18:09Re: Одеса має намір ////

Суми мають намір побудувати трольлінії на Марс...

Тимофейя конечно дико извиняюсь...[Ответить
[10] 2008-10-26 20:29Если никто не обратил внимания... Никто из одесситов эту тему даже не стал комментировать:)) Ну вы поняли почему...;)
В переводе с одесского на русский новость означает совершенно обратное. Ну это типа как фраза "шоп ты был мне здоров!" на русский переводится "шоп ты здох"! Серьёзно.
Больше в этой теме обсуждать нечего.

СаняRe: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [8][Ответить
[11] 2008-10-26 20:34> О,Києву б таке....А у нас навпаки долборшутки "виживають"
> тролі та трами!!!! 
Та я б не стверджував цього,скоріше відбувається зворотній процес.Тепер маршрутники заявляють,що їм "стало невигідно працювати в Києві"!

SantehnikRe: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [8][Ответить
[12] 2008-10-26 20:35Заявить много чего можно :)
на деле же им очень выгодно работать :)

0‒12 ]

Список тем | Создать тему ]

Новое сообщение   [Поддерживаются: <a><b><u><i><tt><pre><s><small><sub><sup>]

Автор:
Электронный адрес:
Тема сообщения:
 Отправлять ответы на указанный электронный адрес

SMForum v1.30 2011-11-16 © Stefan Mashkevich 2002‒2011