[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒12 ]
славомир | Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом | [Ответить] |
Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом (21 жовтня 2008, вівторок, 09:24)
Інформаційне агентство "Українські Новини" Одеса має намір замінити всі маршрутні таксі автобусами великої місткості й електротранспортом до 2012 року. Про це журналістам у понеділок повідомив мер Одеси Едуард Гурвіц. З його слів, у 2009 році планується закупити 80 нових тролейбусів, а також взяти в Європейського банку реконструкції й розвитку кредит на 13 років для закупівлі нових трамваїв і реконструкції трамвайних ліній. "Місто повинен зробити все можливе, щоб громадський транспорт розвивався не на користь перевізників, а на користь одеситів", - сказав Гурвіц. Мер додав, що заміна маршруток звільнить центр міста від тисяч мікроавтобусів, що поліпшить екологію й звільнить Одесу від заторів. Він додав, що маршрутні таксі можна використовувати тільки для сполучення із приміськими районами. "Використовувати маршрутні таксі на вулицях міста нелогічно й не раціонально. В усьому світі використовуються автобуси великої місткості", - сказав Гурвіц. Як повідомляло агентство, на міських автобусних маршрутах в Одесі працюють понад 20 перевізників. В Одесі проживають понад 1 млн. чоловік. Одеська міська рада 9 жовтня дозволила комунальному підприємству "Одесміськелектротранс" взяти кредит 50 млн. євро в Європейського банку реконструкції й розвитку. Повну версію новин ви зможете отримувати, передплативши сервіс агентства. Для цього зверніться у відділ маркетингу та продажів: E-mail: user@ukranews.com тел. +38 (044) 494-31-61 факс +38 (044) 494-31-62 | ||
VIVAS | Re: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом | [Ответить] |
Видел уже такую новость. Особенно повеселили коментарии внизу. Кое-кто уже счтает маршрутки единственным видом транспорта :)
Ну что ж, когда я был 1 раз в Одессе этим летом, мне очень транспорт там понраился. Я бы сказал - один из лучших в Украине, вместе с Днепропетровском. | ||
Сергей Федосов | Re: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [1] | [Ответить] |
> Видел уже такую новость. Особенно повеселили коментарии
> внизу. Кое-кто уже счтает маршрутки единственным видом > транспорта :) Ну что ж, когда я был 1 раз в Одессе этим > летом, мне очень транспорт там понраился. Я бы сказал - > один из лучших в Украине, вместе с Днепропетровском. Судя по фотографиям, которые вывешивает Зыкин, там всё далеко от идеала. Да и чудес китайского автопрома вроде этого Шаолиня, Лифанчика или Юйика я на фотках транспорта в самом Китае тоже пока не обнаружил. | ||
DenVol | Re: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [1] | [Ответить] |
> Ну что ж, когда я был 1 раз в Одессе этим
> летом, мне очень транспорт там понраился. Я бы сказал - > один из лучших в Украине, вместе с Днепропетровском. +100! Безусловно! | ||
Anton | Re: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [0] | [Ответить] |
> "Місто повинен зробити все можливе, щоб
> громадський транспорт розвивався не на користь > перевізників, а на користь одеситів", - сказав Гурвіц. Мер > додав, що заміна маршруток звільнить центр міста від тисяч > мікроавтобусів, що поліпшить екологію й звільнить Одесу від > заторів. Влюбом случае, когда такое говорит первое лицо города, это — хорошо! | ||
VIVAS | Re: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [0] | [Ответить] |
Ну что же, по-моему, все крупные города у нас уже мыслят позитивно :) правда, конечно, в основном больше мыслят, чем делают, но это уже что-то! | ||
Сергей Федосов | Re: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [0] | [Ответить] |
Насколько мне известно от Вадима Зыкина, это именно тот мэр, который ввёл в 1994-м году бесплатный проезд, причём только на электротранспорте, после чего этот электротранспорт почти полностью сдох и начал восстанавливаться уже при другом мэре.
Если, конечно, этот мэр поумнел, это хорошо. | ||
Денис Днепр | Re: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [0] | [Ответить] |
еще один город,который "мае намiр"... | ||
bogdan-transport | Re: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [0] | [Ответить] |
О,Києву б таке....А у нас навпаки долборшутки "виживають" тролі та трами!!!! | ||
Andrzej | Re: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [0] | [Ответить] |
Re: Одеса має намір ////
Суми мають намір побудувати трольлінії на Марс... | ||
Тимофей | я конечно дико извиняюсь... | [Ответить] |
Если никто не обратил внимания... Никто из одесситов эту тему даже не стал комментировать:)) Ну вы поняли почему...;)
В переводе с одесского на русский новость означает совершенно обратное. Ну это типа как фраза "шоп ты был мне здоров!" на русский переводится "шоп ты здох"! Серьёзно. Больше в этой теме обсуждать нечего. | ||
Саня | Re: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [8] | [Ответить] |
> О,Києву б таке....А у нас навпаки долборшутки "виживають"
> тролі та трами!!!! Та я б не стверджував цього,скоріше відбувається зворотній процес.Тепер маршрутники заявляють,що їм "стало невигідно працювати в Києві"! | ||
Santehnik | Re: Одеса має намір замінити маршрутки автобусами й електротранспортом [8] | [Ответить] |
Заявить много чего можно :)
на деле же им очень выгодно работать :) |
[ Список тем | Создать тему ]