[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒39 | 40‒59 ] [ Все сообщения ]
Perkele! | Шо то було?!?!?! | [Ответить] |
Сегодня ждал Тр21 на возле Индустриального моста и случайно увидел трамвай, стоявший на остановке СТ в сторону Борщаговки. Трамвай с виду "Кобра", но окраска другая! Желтого цвета я не видел на вагоне вообще! Только синий! Это что, еще одна "Кобра"? Или меня жестко глючит?
2moders: Поиском пользовался | ||
ОТТО777 | Re: Шо то було?!?!?! | [Ответить] |
Може Кобру пофарбували просто? | ||
Perkele! | Re: Шо то було?!?!?! | [Ответить] |
Может и такое, т. к. краска свежей выглядела. | ||
Ну впринципі може й фарба вже полізла, адже не можна забувати що зроблена вона з барахла, тому може вже й почала гнисти. Ну якщо думати логічно, де могла взятися друга кобра у ДШ? З Подільки зараз перевезти було б її досить проблемно... | ||
Sturm | Re: Шо то було?!?!?! | [Ответить] |
Сьогодні близько 12.00 бачив Кобру. яка була, така і є. Може аффтар бачив поїзд у рекламі "3 корочки"? (сині вагони). | ||
Тоді як? Небожна ж сплутати 2 вагони Т3 з однією коброю... Невже 3-вагонні поїзди відновили?)) | ||
А ще неймовірніше те що це може бути 402... | ||
Sturm | Re: Шо то було?!?!?! | [Ответить] |
1) 3 вагонних поїздів не буде (Інфа від водія ДШ).
2) Яка в біса 402? Її вже зробили? 3) Найбільш імовірно - це був якийсь поїзд у рекламі (наприклад 6000+хххх). | ||
Яж кажу що це неймовірно, а 3-вагонок зараз могли зчепити, адже вагонів у них вистачає. Доречі, хто буває у ПД? Як там 402 поживає? Коли вже дороблять? | ||
Леха | Re: Шо то було?!?!?! | [Ответить] |
кобру видал сёдня.. она как и была.. никто её не перекрашивал.. может аффтар таки видел 402? | ||
Єх Льоха, булоб звісно не пагано але щось підказує мені що це анріал... | ||
Леха | Re: Шо то було?!?!?! | [Ответить] |
ну хто його знає.... | ||
Perkele! | Re: Шо то було?!?!?! | [Ответить] |
Снова дорвался до Сети)
Так вот, это не 2хТ3 (две гармошки я отчетливо видел), и оттенок синего совсем не такой как в верхней части 6000 ( это точно, т.к. с 6000 у меня связана куча воспоминаний и я всегда замечаю как выглядит "мой родной" 6000) Посмотрите на эту фотку. Отчетливо видно, что крыша желтая, а у сабжа была синяя! Хоть это и сюрреалистично, но мне все более начинает казаться, что это 402. | ||
Значить починаємо спостереження, якщо почнеться карантин-поїду в ДШ. | ||
Sturm | Re: Шо то було?!?!?! [12] | [Ответить] |
> Снова дорвался до Сети) Так вот, это не 2хТ3 (две гармошки
> я отчетливо видел), и оттенок синего совсем не такой как в > верхней части 6000 ( это точно, т.к. с 6000 у меня связана > куча воспоминаний и я всегда замечаю как выглядит "мой > родной" 6000) Посмотрите на эту фотку. Отчетливо видно, что > крыша желтая, а у сабжа была синяя! Хоть это и > сюрреалистично, но мне все более начинает казаться, что это > 402. 1) Як її привезли у ДШ? 2) Чому ніде немає інформації про появу Кобри №2? Адже мали бути випробування, які б неодмінно привернули увагу. | ||
Sturm | Re: Шо то було?!?!?! [13] | [Ответить] |
> Значить починаємо спостереження, якщо почнеться
> карантин-поїду в ДШ. 2 ОТТО777: Я щодня користуюся ШТ, тому якщо щось побачу - напишу :) | ||
Леха | Re: Шо то було?!?!?! [15] | [Ответить] |
> > Значить починаємо спостереження, якщо почнеться >
> карантин-поїду в ДШ. 2 ОТТО777: Я щодня користуюся ШТ, тому > якщо щось побачу - напишу :) +1 | ||
ОТТО777 | Re: Шо то було?!?!?! [15] | [Ответить] |
OK) А хто зна, може то й були випробування.
1) Як її привезли у ДШ? А як першу перевезли з Дарниці? Так що хлопці можливо лід тронувся. | ||
Леха | Re: Шо то було?!?!?! [15] | [Ответить] |
тем более тут с Подольки нечего везти :)
могли даже ночью не разбирая :) .. только тележки да пантограф снять .. а испытания могли по ночам проводить | ||
ОТТО777 | Re: Шо то було?!?!?! [15] | [Ответить] |
2) Чому ніде немає інформації про появу Кобри №2? Адже мали бути випробування, які б неодмінно привернули увагу.
А хіба в нас рекламують кожен по суті квр? Ні, отже і її вирішили не рекламувати. От якби це був комбіно-гомону було б багато... |
[ Список тем | Создать тему ]