[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒404 | 405‒424 | 425‒444 | 445‒464 | 465‒4738 | 4739‒4758 ] [ Все сообщения ]
ОТТО777 | Re: | [Ответить] |
І чому ж вони під парканом у вас? | ||
Дмитрий | [Ответить] | |
Ну так на Т2 запчастей у нас нет. Деньги все разворовали еще в городе. | ||
ОТТО777 | Re: | [Ответить] |
у тред3 чомусь є, і у тд2 навіть на Т1 вистачає... | ||
BKV | Re: | [Ответить] |
Щойно по новинам 1+1 покзали візити Турчинова в Білорусь - будуть розширювати співпрацю з МАЗом, а саме нарощуватимуть поставки автобусів в Україну...
Для чого??? Нехай МАЗ приймає участь в тендерах, виграє їх- робить поставки, чому підтримуватимуть чужого виробника на державному рівні, там усі що з глузду зїхали??? Виходить так: а хай наші люди без роботи сидять... | ||
Дмитрий | [Ответить] | |
Если мы не можем сделать нормальную технику - так надо делать г...о, но при этом говорить что оно наше?...
ЛАЗ в настояшее время гонит брак, опасный в эксплуатации - подробно в мелких новостях. | ||
Сергей | Re: [428] | [Ответить] |
> Щойно по новинам 1+1 покзали візити Турчинова в Білорусь -
> будуть розширювати співпрацю з МАЗом, а саме нарощуватимуть > поставки автобусів в Україну... Для чого??? Нехай МАЗ > приймає участь в тендерах, виграє їх- робить поставки, чому > підтримуватимуть чужого виробника на державному рівні, там > усі що з глузду зїхали??? Виходить так: а хай наші люди без > роботи сидять... интересно, как МАЗ может принимать участие в тендерах, если их просто не проводят? | ||
BKV | Re: [430] | [Ответить] |
> > Щойно по новинам 1+1 покзали візити Турчинова в Білорусь
> - > будуть розширювати співпрацю з МАЗом, а саме > нарощуватимуть > поставки автобусів в Україну... Для > чого??? Нехай МАЗ > приймає участь в тендерах, виграє їх- > робить поставки, чому > підтримуватимуть чужого виробника > на державному рівні, там > усі що з глузду зїхали??? > Виходить так: а хай наші люди без > роботи сидять... > интересно, как МАЗ может принимать участие в тендерах, если > их просто не проводят? А тоді AMY чого постійно виставляє на форум результати тендерів? :))) | ||
BKV | Re: [429] | [Ответить] |
> Если мы не можем сделать нормальную технику - так надо
> делать г...о, но при этом говорить что оно наше?... ЛАЗ в > настояшее время гонит брак, опасный в эксплуатации - > подробно в мелких новостях. Якби МАЗ був би на 10 голів кращим за ЛАЗ, я б нічого проти не мав би, але проблеми з мостами і кузовом та якістю зборки зводять на нівець ваші твердження, особисто я б хотів, за такого розкладу ситуації, в Києві бачити Соляріси... | ||
BKV | Re: [429] | [Ответить] |
http://korrespondent.net/business/390830
Власне про те що я писав вище, просто в Кореспонденті не розписували тему про автобуси... | ||
ОТТО777 | Re: [432] | [Ответить] |
> > Если мы не можем сделать нормальную технику - так надо >
> делать г...о, но при этом говорить что оно наше?... ЛАЗ в > > настояшее время гонит брак, опасный в эксплуатации - > > подробно в мелких новостях. Якби МАЗ був би на 10 голів > кращим за ЛАЗ, я б нічого проти не мав би, але проблеми з > мостами і кузовом та якістю зборки зводять на нівець ваші > твердження, особисто я б хотів, за такого розкладу > ситуації, в Києві бачити Соляріси... Та нє, навіщо нам Соляріси, краще вже Шкоди, або замовити розробку у Мерса))) А чого, ідея, хай Мерс для Києва тролів наклепайе)) І всеодно всі скажуть що пагано-дак краще... Ще треба провести експеремент: пофарбувати дак у жовте написати лаз-і я впевнений що всі теж кричатимуть що він паганий... | ||
BKV | Re: [434] | [Ответить] |
> > > Если мы не можем сделать нормальную технику - так надо
> > > делать г...о, но при этом говорить что оно наше?... ЛАЗ > в > > настояшее время гонит брак, опасный в эксплуатации - > > > подробно в мелких новостях. Якби МАЗ був би на 10 > голів > кращим за ЛАЗ, я б нічого проти не мав би, але > проблеми з > мостами і кузовом та якістю зборки зводять на > нівець ваші > твердження, особисто я б хотів, за такого > розкладу > ситуації, в Києві бачити Соляріси... Та нє, > навіщо нам Соляріси, краще вже Шкоди, або замовити розробку > у Мерса))) А чого, ідея, хай Мерс для Києва тролів > наклепайе)) І всеодно всі скажуть що пагано-дак краще... Ще > треба провести експеремент: пофарбувати дак у жовте > написати лаз-і я впевнений що всі теж кричатимуть що він > паганий... :))) | ||
Sturm | Re: [434] | [Ответить] |
Вибачте за оффтоп:
А давайте на вагоні кафе спереду ЛАЗівський логотип почепимо, і половину дописувачів у нього і силоміць не затягнеш :) | ||
Сергей | Re: [431] | [Ответить] |
> интересно, как МАЗ может принимать участие в тендерах, если
> > их просто не проводят? А тоді AMY чого постійно > виставляє на форум результати тендерів? :))) ты бы хоть почитал, что там написано ;))) | ||
BKV | Re: [437] | [Ответить] |
> > интересно, как МАЗ может принимать участие в тендерах,
> если > > их просто не проводят? А тоді AMY чого постійно > > виставляє на форум результати тендерів? :))) ты бы хоть > почитал, что там написано ;))) Читав, МАЗів там і не видно... А що МАЗ може запропонувати? Київ вирішив закупити низькорівневі гармошки - у МАЗа вони є? Зуміли ж МАЗівці пропхати свої 203 в Донецьк, тільки от ціна до сих пір таємниця за 7 печатями... Відкат відкатом, але є підстави вважати, що там із самою чистою ціною на автобус не все гаразд, тобто машина дорожча за СітіЛАЗ, тому все й покрито таємниєю, меру важко буде пояснити, чому він придбав дорожчі машини без тендеру та відповідного технічного обгрунтування покупки: тобто чим саме МАЗ кращий за ЛАЗ чи інших потенційних претендентів: ЛіАЗ, Соляріс, Богдан... | ||
Тобто можно зробити висновок, або МАЗ наразі повністю ігнорує ринок України, або ціна на їх техінку така, що приймати участь у тендері немає сенсу по причині завідомого програшу... | ||
Тобто, тепер існує аналогічна техніка, по дешевшим цінам:
МАЗ 103 (110 000дол) - ЛАЗ А183F0 (від 80 000дол) МАЗ 203 (135 000Євро) - ЛАЗ А183 (від 100 000Євро) МАЗ 206/226 (від 80 000дол) - ЛАЗ А185 (ціна наразі не відома) МАЗ 203С (від 130 000Євро) - ЛАЗ А191 (припускаю, що ціна має бути десь 80 - 100 000Євро, задній міст то звичайний) От і рахуйте... По якості машини ідентичні, ціни різні, а якщо так, то навіщо платити більше? | ||
Д-616 | Re: [437] | [Ответить] |
>провести експеремент: пофарбувати дак у жовте написати лаз-і
>я впевнений що всі теж кричатимуть що він паганий... чё за бред, ДАК останется ДАКом! да хоть если его покрасить в чёрный и написать "Майбах"! Суть не изменится! всё равно это будет для меня лучший тролль ! Вот 6016 весь жёлтый после рекламы, ну и чё? Татра как Татра, ничё особенного. а с 001 фокус не пройдёт. Салон на лазовский ничуть не похож, да и писк совсем не такой кошмарный. Кроме того, это трамвай. | ||
Д-616 | Re: [437] | [Ответить] |
>По якості машини ідентичні
Вот этот пункт как раз весьма сомнителен. | ||
BKV | Re: [442] | [Ответить] |
> >По якості машини ідентичні Вот этот пункт как раз весьма
> сомнителен. :))) протыкаючих дахів у СітіЛАЗів я не бачив, і пригадай ЯКІ прийшли МАЗи в Київ, як двері не закривались, сам бачив як на 45 маршруті двері з кріплення злітали, неякісна приварка металу і т.д. і т.п... Тема не варта до обговорення, так як на таку ж кількість перелічених дефектів ЛАЗу - наведу не меньшу кількість дефектів МАЗу, а може ще й більше, тому загалом по якості техніка однакова... | ||
Дмитрий | [Ответить] | |
1681, 1682, 1687 - крыша течет на ура... :-(( |
[ Список тем | Создать тему ]