[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒21 | 22‒41 | 42‒61 ] [ Все сообщения ]
Trender | Re: Lviv-LAZ | [Ответить] |
І ще. На дводверному ЛАЗі теж є шпарина над моторним відсіком. | ||
Vyacheslav | Re: Lviv-LAZ | [Ответить] |
До речі, ЛАЗ, часом, не отримав право на чужий лейбл? Бо бачив сьогодні якийсь МАН - один в один 5208. | ||
Murcielago | Re: Lviv-LAZ [43] | [Ответить] |
> До речі, ЛАЗ, часом, не отримав право на чужий лейбл? Бо
> бачив сьогодні якийсь МАН - один в один 5208. А я видел Volkswagen — один в один ЗИУ-682! (-: | ||
BKV | Re: Lviv-LAZ [43] | [Ответить] |
> До речі, ЛАЗ, часом, не отримав право на чужий лейбл? Бо
> бачив сьогодні якийсь МАН - один в один 5208. 5208 це є МВ Турізмо | ||
Delfi | Re: Lviv-LAZ [19] | [Ответить] |
> кажется, что передняя и задняя двери ЛАЗа уполовинены или
> так и есть? какие новости.... Вид этой десятиметровой машины я выкладывал ещё в июне http://foto.mail.ru/mail/ltkaby61/1/45.html двери у него 80см шириною, а уполовиненые -это 60см. А название этого буса планировалось- А 152 . | ||
HAnS | Re: Lviv-LAZ [19] | [Ответить] |
Фотки
http://grohotailo.livejournal.com/31788.html | ||
JaMoS | Re: Lviv-LAZ [25] | [Ответить] |
> > Эту тему нужно было назвать "Конец минчанам от львовян" >
> (-: Тільки не кажи це JaMoSу :))) Да я вас умоляю :) Без ложного пафоса признаю - компоновка этого ЛАЗа куда удачнее, чем у МАЗ-206 за счет наличия трех дверей, и в том числе задней, пусть и одинарной. НО вот только если бы у него не вываливались сами собой стекла да за два года не ржавел кузовной и отделочный металл да не стоял китайский движок... эти вещи сведут на нет достоинства компоновки... | ||
BKV | Re: Lviv-LAZ [48] | [Ответить] |
> > > Эту тему нужно было назвать "Конец минчанам от львовян"
> > > (-: Тільки не кажи це JaMoSу :))) Да я вас умоляю :) > Без ложного пафоса признаю - компоновка этого ЛАЗа куда > удачнее, чем у МАЗ-206 за счет наличия трех дверей, и в том > числе задней, пусть и одинарной. НО вот только если бы у > него не вываливались сами собой стекла да за два года не > ржавел кузовной и отделочный металл да не стоял китайский > движок... эти вещи сведут на нет достоинства компоновки... :))) Особливо дивує зазор між вікном та кришкою двигуна - таке враження, що збирали поспіхом... Кузов...хм, я не здивуюсь тепер, якщо виявиться що офинкований метал був завезений із Китаю, оцинковка різна буває 1, 3 або 5 мікрон і т.д., хоча на сайті ЛАЗу звучить гарно: кузов оцинкований, а яка оцинковка... МАЗ теж не може похвалитись якістю та корозійною стійкістю, так що варто визнати що ЛАЗ-МАЗ один одного варті - low quality техніка, дешеве рідко буває якісним, доволі нагадує Китай... | ||
BKV | Re: Lviv-LAZ [48] | [Ответить] |
Оцинкований метал:))) очепятка:) | ||
Nick | Re: Lviv-LAZ [28] | [Ответить] |
> > На Барвистій
> Україні не було російського номера ЛАЗ спочатку стояв без номерів, а коли треба було від'їжджати, було поставлено саме ці російські номери. На MIMS-2007 ЛАЗ молодець: А152, А191, А183, 52081. Є в планах розробка 15-тиметрової міської машини, 10-ти - та 13,5-м приміської+ 13.5 м для аеропотів. | ||
BKV | Re: Lviv-LAZ [51] | [Ответить] |
> > > На Барвистій > Україні не було російського номера ЛАЗ
> спочатку стояв без номерів, а коли треба було від'їжджати, > було поставлено саме ці російські номери. На MIMS-2007 ЛАЗ > молодець: А152, А191, А183, 52081. Є в планах розробка > 15-тиметрової міської машини, 10-ти - та 13,5-м приміської+ > 13.5 м для аеропотів. А де 17м дволанковий тролейбус? Я вже викладав інфо, що ЛАЗ якоби розробив - і усе більше ніякої інформації я не знаходив... Чи не є цей 17 м тролейбус самий перший прототип гармошки? | ||
Vyacheslav | Re: Lviv-LAZ [52] | [Ответить] |
> А де 17м дволанковий тролейбус? Я вже викладав інфо, що ЛАЗ
А навіщо він потрібен? | ||
Gregory | Re: Lviv-LAZ [52] | [Ответить] |
для міст з вузькими вулицями і великим паспотоком | ||
maxy | Re: Lviv-LAZ [52] | [Ответить] |
як впливає вузькість вулиць на необхідність купувати 17-метрову машину замість19-метрової? Ширина ж у них однакова | ||
BKV | Re: Lviv-LAZ [55] | [Ответить] |
> як впливає вузькість вулиць на необхідність купувати
> 17-метрову машину замість19-метрової? Ширина ж у них > однакова Ширина тут ні до чого, коротшому тролейбусу легше "хвіст" за собою тягнути і повороти проходити... | ||
www3 | Re: Lviv-LAZ [55] | [Ответить] |
>52081.
А как выглядит эта машина(если есть фотки выложите пожалуйста)? | ||
Nick | Re: Lviv-LAZ [55] | [Ответить] |
http://www.laz.ua/ukr/products/5208/photo.html
17-тиметрова машина була в проекті. | ||
Nick | Re: Lviv-LAZ [55] | [Ответить] |
Відносно того, що 18.7-метрова машина важче проходить повороти, ніж 17-метрова, на російському форумі була велика дискусія. Конструкція причепу Е301 зроблена такою, що дозволяє легко маневрувати. | ||
Trender | Re: Lviv-LAZ [55] | [Ответить] |
Мабуть все значно простіше. ІМХО, ЛАЗ просто хоче зробити лінійку машин із широким діапазоном довжини, з кроком приблизно 2 метри. Щоб кожен покупець міг обирати саме ту довжину машини, яку він вважає найбільш доцільною для своїх умов. | ||
HAnS | Re: Lviv-LAZ [48] | [Ответить] |
> да не стоял китайский движок...
Не стоїть) Принаймні на 001 - Дойц BF4M1013EC. На Сіті А183 - Дойц BF6M1013FC. http://photofile.ru/users/nezh2005/3037455/62990601/#mainImageLink |
[ Список тем | Создать тему ]