[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒62 | 63‒82 | 83‒102 | 103‒122 ] [ Все сообщения ]
HAnS | Re: !!!! [82] | [Ответить] |
> Насколько я понимаю из-за ремонта Старовокзальной и
> разворотного круга, закрывают и 15 с 18 Хм. невже влом поласти поворот?? Бо в даному разі раціонально провести реко Дмитрівської: все одно трами там не ходють | ||
DenVol | Re: !!!! [78] | [Ответить] |
А выпуск, с выпуском что будет?????!!!! У них есть интересная мысля вернуть четверку?
"Ти мені м'ясо, м'ясо давай!" | ||
HAnS | Re: !!!! [78] | [Ответить] |
Мені спало на думку... ГОТУЙТЕ НАМЕТИ!!!
Під шумок реконструкції ШТ скориставшись відсутність 15/18 можуть провести реконструкцію Димитрівської. Але по-своєму, так ЩО ТРАМВАЮ БІЛЬШЕ ТАМ НЕ БУДЕ!!!! Дуже дуже хочу помилитися! | ||
Misha | Re: !!!! [78] | [Ответить] |
Вряд ли. "Выборы" впереди. Но мы посмотрим. | ||
HAnS | Re: !!!! [86] | [Ответить] |
> Вряд ли. "Выборы" впереди. Но мы посмотрим.
Треба пильнувати | ||
Misha | Re: !!!! [86] | [Ответить] |
Затем и существует Комитет :-) | ||
Женя | Re: !!!! [78] | [Ответить] |
> 2 - 06 - 2007
Ню-ню. :-D Ps. Уже 23 мая, а, НЯП, о [временных] изменения работы городского транспорта (в данном случае о закрытии 15 с 18) обязаны сообщать за 2 недели. Особенно - в случае с началом ремонта в начале месяца, когда масса народу накупит проездных. Так что моё ХО - либо ничего не будет делаться (что наиболее вероятно), либо будет как с мостом Патона.. | ||
> 2 - 06 - 2007
А на скільки надійне джерело інфи? А то я на днях катнувся по 18 і ні на КП, ні на Старовокзальній, ні на ст. Пл. Перемоги ніде ЖОДНОЇ інфи про 2-ге число не знайшов. | ||
Я_R | Re: !!!! [78] | [Ответить] |
2 червня почнуть реконструкцію швидкісного трамваю
30 травня 2007 17:10 2 червня має розпочатися реконструкція швидкісного трамваю. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Денис Басс. «З 2 червня буде закрито відрізок шляху на ділянці від Кільцевої дороги до зупинки «Гната Юри», а з 16 червня закриється відрізок від зупинки «Старовокзальна» до проспекту Перемоги. Задля організації належного транспортного забезпечення мікрорайону, «Київпастранс» додав машини на автобусні маршрути №№ 56 і 83. Крім того, тимчасово будуть створені короткі маршрути цих автобусів, аби кияни могли швидко дістатися до станцій метро «Житомирська» та «Святошин», - наголосив Басс. Нагадаємо, що київська лінія швидкісного трамваю – перша в Україні, експлуатується з 1978 року. За цей час основні елементи лінії (трамвайні колії, контактний кабель живлення, апаратура системи автоматичного регулювання швидкості) жодного разу не мінялись і нині перебувають у вкрай зношеному стані. Після реконструкції, лінія швидкісного трамваю буде подовжена до вул.Старовокзальної, довжина гілки складе 19,25 км. Це дасть можливість пересаджуватись пасажирам з трамваю на станцію метро «Вокзальна» і на потяги приміського сполучення. При цьому швидкість трамвайного сполучення зросте до 28 км на годину, а пропускна спроможність – до 25 тис. пасажирів на годину. Інтервал руху складатиме 1-3 хвилини. «Фактично це буде наземна гілка метрополітену. За рахунок використання передових технологій і реконструкції колій, рівень шуму під час руху трамваїв значно зменшиться», - підкреслив Денис Басс. http://prokiev.com.ua/ukr/news/2007/05/30/171009.html | ||
Ага, значить 16 червня закривають Старовокзальну. Це пояснює відсутність оголошень
Дай боже нашому теляті та й вовка з"їсти! | ||
Після реконструкції, лінія швидкісного трамваю буде подовжена до вул.Старовокзальної
Бугага =))) | ||
Rainbow | Re: !!!! [78] | [Ответить] |
>Інтервал руху складатиме 1-3 хвилини.
Та що ви кажете.... | ||
VL-77 | [Ответить] | |
А скорость 28 км/ч... Получается она останется такой, как есть?
Еще давно была информация, что после реконструкции, трамваи будут ездить значительно быстрей чем сейчас. | ||
Misha | Re: | [Ответить] |
Это средняя скорость. Сейчас она около 17 км/ч. В метро около 40. | ||
Andruha | Re: | [Ответить] |
У меня вопрос такого плана: а что будет с трамваями депо Шевченко на време реконструкции? Вполне логичным было бы на время реконструкции все машины передать в Куреневское депо. Иначе кого и куда они будут перевозить? | ||
Misha | Re: | [Ответить] |
Серьёзную часть вагонов, ага, передадут в Подольское депо. | ||
Я_R | Re: | [Ответить] |
40 вагонов из 120 | ||
Andruha | Re: [98] | [Ответить] |
> Серьёзную часть вагонов, ага, передадут в Подольское депо.
Зашибись!!!! Может тогда чаще будет ходить 12-й. Если так, то тогда я готов ждать очень затяжной реконструкции СТ :)))) Хотя, на сколько я понимаю, после реконструкции там по идее должны пойти совершенно другие трамваи (ну типа ж низкопольные). Поэтому логичнее было б передать сразу весь подвижной состав на КУРЕНЕВКУ. Или все трамвай туда не влезут? | ||
Misha | Re: [98] | [Ответить] |
СТ ведь будет работать и во время реконструкции. А полностью обновят его парк ну очень нескоро. | ||
Andruha | Re: [99] | [Ответить] |
> 40 вагонов из 120
А что там будут делать оставшиеся 80 вагонгов? |
[ Список тем | Создать тему ]