[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒23 | 24‒43 | 44‒464 | 465‒484 ] [ Все сообщения ]
Kostas | ЗиУ-9 у Києві: третя спроба | [Ответить] |
Отже, на цей раз 22 грудня 2006 року, знову на випробування і знову до депо № 3. Як і 1974 та 1978 року це нова машина, приписана до певного міста (на цей раз до нас прийшов кіровоградський тролейбус). Відмінність від двох попередніх проб полягає у тому, що, на щастя, Київ просто обрано місцем для сертифікаційних випробувань, оскільки Тролза, судячи з усього, позиціонує ці тролейбуси як нову модель. Крім того, тролейбус вже має кіровоградський інвентарний номер та агітаційний напис. Так що питання про перевірку доцільності їх роботи у Києві на порядку денному не стоїть, хоча деякі наші експлуатаційники цілком не проти замість Е183 одержувати ці злегка оновлені Тролзи.
Фото можна побачити тут: http://www.urbantransport.kiev.ua/dir/trol/depot3/khr-265-20061225.jpg У цій же директорії є ще два види з різних боків. Я був у депо в інших справах, тому не мав часу чекати, доки хтось з відповідальних осіб відкриє машину, щоб побувати в салоні. Незабаром машину мають завантажити баластом, так що буде нагода побачити її і на вулицях Києва. | ||
Зигфрид | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба | [Ответить] |
Аааааа, жесть!!!!! | ||
Зигфрид | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба | [Ответить] |
А покатушки вдасться? | ||
DenVol | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба | [Ответить] |
ОФФФФФФФИГЕТЬ!!!!!!!!!
Все!!! Еду в ТД №3!!! А идею брать их вместо ЭлектроЛАЗов поддерживаю на 1000%!!! Уж эта штука хоть проверена временем и на душу придется лучше, чем всякое барахло низкопольное. Я тащусь! Молодцы, земляки кировоградцы! Так держать! | ||
Сергей | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба | [Ответить] |
Когда выйдет на линию, свистните мне, чтобы я фотик захватил. Очень уж хочется сфоткать. По сравнению с ЗиУ-9 70-х годов - только исковеркано переднее окно. | ||
Anton_H | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба | [Ответить] |
УЖОССССС!!!! НЕ ДАЙ БОГ ЗІУ В КИЇВ!!!! | ||
DenVol | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба [5] | [Ответить] |
> УЖОССССС!!!! НЕ ДАЙ БОГ ЗІУ В КИЇВ!!!!
Я так же могу сказать - не дай Бог ЭлектроЛАЗ в Тернополь. Лучше говори: не дай Бог еще больше Т2шек в Киев! | ||
Anton_H | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба [5] | [Ответить] |
1) До чого тут Тернопіль???
2) Краще вже Т2 чи Е186 | ||
Янковский Андрей | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба [6] | [Ответить] |
> Лучше говори:
> не дай Бог еще больше Т2шек в Киев! Чем эти КорчеТролзы лучше? | ||
Сергей | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба [0] | [Ответить] |
> http://www.urbantransport.kiev.ua/dir/trol/depot3/khr-265-20061225.jpg
> У цій же директорії є ще два види з різних боків. Я був у http://www.urbantransport.kiev.ua/dir/trol/depot3/khr-265_lb-20061225.jpg http://www.urbantransport.kiev.ua/dir/trol/depot3/khr-265_zb-20061225.jpg | ||
Vyacheslav | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба [3] | [Ответить] |
> А идею брать их вместо ЭлектроЛАЗов поддерживаю на 1000%!!!
> Уж эта штука хоть проверена временем и на душу придется > лучше, чем всякое барахло низкопольное. Ага. МТБ-82 форева. | ||
Янковский Андрей | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба [3] | [Ответить] |
> Ага. МТБ-82 форева.
Зачем? Электроход Сименса 1882 года - для нас самое оно. Проверенная временем машина. | ||
Сергей | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба [3] | [Ответить] |
Даже если этот ЗиУ долго в Киеве не продержится, плиз, выпустите его один раз на 27 маршрут, я прокачусь на нем от Петровки до работы или наоборот. Пхи-пхи-пхи... прошу на коленях. | ||
DenVol | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба [12] | [Ответить] |
> Даже если этот ЗиУ долго в Киеве не продержится, плиз,
> выпустите его один раз на 27 маршрут, я прокачусь на нем от > Петровки до работы или наоборот. Пхи-пхи-пхи... прошу на > коленях. Они его дадут коммандировочным рейсом на Троещину, чтоб заранее убить хорошенько перед отправкой в Кировоград. | ||
Володя | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба [3] | [Ответить] |
А чего ты на форуме просишь?
Иди в депо и там договаривайся. Может лично для тебя и выпустят. | ||
DenVol | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба [8] | [Ответить] |
> > Лучше говори: > не дай Бог еще больше Т2шек в Киев! Чем
> эти КорчеТролзы лучше? Хотябы тем, что они КРАСИВЕЕ!!! И они проверены временем! | ||
Vyacheslav | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба [15] | [Ответить] |
> > > Лучше говори: > не дай Бог еще больше Т2шек в Киев! Чем
> > эти КорчеТролзы лучше? > Хотябы тем, что они КРАСИВЕЕ!!! И они проверены временем! "Чем красивее? Чем Т2" :-) А щодо "перевірені часом" - ну в музей можна взяти :-) | ||
Anton_H | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба [15] | [Ответить] |
> > > Лучше говори: > не дай Бог еще больше Т2шек в Киев!
> Чем > эти КорчеТролзы лучше? Хотябы тем, что они > КРАСИВЕЕ!!! И они проверены временем! Мда, теж мені красивіше. Как говорят, на вкус и цвет товарища нет, але я ніколи не думав, що настільки!!! А на тему перевіреності, то за твоєю логікою краще взагалі на МТБ-82 повернутись? | ||
Алексей | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба [12] | [Ответить] |
> Даже если этот ЗиУ долго в Киеве не продержится, плиз,
> выпустите его один раз на 27 маршрут, я прокачусь на нем от > Петровки до работы или наоборот. Пхи-пхи-пхи... прошу на > коленях. На коленях у кого захотел поехать Сергей? | ||
Aztec | Re: ЗиУ-9 у Києві: третя спроба | [Ответить] |
Дак а кто же против Skoda, Solaris, Volvo, MB, ЕлектроЛАЗ ? Давайте в каждый город их по штук 100-200, обновим ПС, только для этого придётся пол Украины продать)))) Кому не нравятся ЗиУ, договаривайтесь с начальством депо, чтоб их всех мерзких и противных, устаревших троллейбусов 70-х годов отсылали в Севастополь, желательно подарком и с доставкой за счёт того города, откуда отсылают. Мы не откажемся, у нас им будут рады! |
[ Список тем | Создать тему ]