[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒39 | 40‒59 | 60‒827 | 828‒847 ] [ Все сообщения ]
Vyacheslav | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [19] | [Ответить] |
> >Найперший випущений на заводі ЛАЗ-52527 потрапив на
> початку > грудня 1998р. саме в АТП-13028. Мав досить оригінальне > > пофарбування, яке на наявних в мене фотках вже не > збереглося. > Антоне, а це 100%? Маю сумніви, бо колись давно бачив у АП2 > ЛАЗ 52527 ( на А50 і А55) із клеєними вікнами і наклейкою з > технічними характеристиками на лобовому склі. То інший - біло-коричневий. А в АП-1 був біло-сірий з жовто-червоно-зеленим(?) візерунком. Теж з виставки. | ||
Anton | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [19] | [Ответить] |
> >Найперший випущений на заводі ЛАЗ-52527 потрапив на
> початку грудня 1998р. саме в АТП-13028. Мав досить > оригінальне > пофарбування, яке на наявних в мене фотках > вже не збереглося. Антоне, а це 100%? Маю сумніви, бо > колись давно бачив у АП2 ЛАЗ 52527 ( на А50 і А55) із > клеєними вікнами і наклейкою з технічними характеристиками > на лобовому склі. Це на 100%, оскільки в нього кузов має номер W0000001. Автобус, про який ти кажеш (07933КА з АП-2), має кузов W0000002, тобто він був другим, і, ймовірно, був випущений слідом за першим. Але в Київ він надійшов істотно пізніше — в травні 1999р., і перед ним встигло прийти понад 10 інших 52527. Оті наклейки як раз і свідчать, що весь цей час він провів десь на виставках. | ||
Anton | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [18] | [Ответить] |
> > :-) Следующая страничка, посвящённая > ЛАЗ-А141 >Коли з 1
> вересня 1998р. 38-ий маршрут урочисто продовжили >до > Університету ім. Т. Г. Шевченка (колись він ходив до > >Софіївської площі, але на початку 90-х р.р. його скоротили > до >ст. м. "Либідська"), на нього зігнали аж 18 автобусів, > в тому >числі й 06218КА та 06219КА. Втім, така ідилія > тривала там >лише кілька днів, після чого випуск скоротився > чи не вдвічі, а >м'які ЛАЗи звідти забрали взагалі. А я > ведь еще успел проехаться в одном из них по маршруту №38! > Это как раз произошло в те сентябрьские дни 1998-го - я > тогда пошел в Университет культуры на первый курс. Ты не один! (с) Я сам впервые проехался в ЛАЗ-А141 именно тогда, на 38-м А > вообще, насколько я помню, изначально 06218КА и 06219КА > имели светло-голубую окраску, а 07949 - темно-синюю. Ну, скажем так, не тёмно-, а просто синюю (кто не помнит — ес-но, имеется ввиду окраска полос, а не самого автобуса). В отличие 06218КА и 06219КА, у которых полоски были, скорее, голубыми. | ||
Сашок | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [21] | [Ответить] |
> > >Найперший випущений на заводі ЛАЗ-52527 потрапив на >
> початку грудня 1998р. саме в АТП-13028. Мав досить > > оригінальне > пофарбування, яке на наявних в мене фотках > > вже не збереглося. Антоне, а це 100%? Маю сумніви, бо > > колись давно бачив у АП2 ЛАЗ 52527 ( на А50 і А55) із > > клеєними вікнами і наклейкою з технічними характеристиками > > на лобовому склі. Це на 100%, оскільки в нього кузов має > номер W0000001. Автобус, про який ти кажеш (07933КА з > АП-2), має кузов W0000002, тобто він був другим, і, > ймовірно, був випущений слідом за першим. Але в Київ він > надійшов істотно пізніше — в травні 1999р., і перед ним > встигло прийти понад 10 інших 52527. Оті наклейки як раз і > свідчать, що весь цей час він провів десь на виставках. Антоне, можливо забіжу неперед, але тим не менше - як склалася подальша доля 07933КА з теперішнього АП-2? Особисто я останій раз його бачив у оригінальному вигляді 2003 року, причому на той час його можна було побачити на маршрутах не лише №55, а ще також на №№3 та 62. Після появи МАЗів він зник (принаймні з правого берега) і з тієї пори жодного разу мені на очі не траплявся. | ||
Anton | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [23] | [Ответить] |
> Антоне, можливо забіжу неперед, але тим не менше - як
> склалася подальша доля 07933КА з теперішнього АП-2? > Особисто я останій раз його бачив у оригінальному вигляді > 2003 року, причому на той час його можна було побачити на > маршрутах не лише №55, а ще також на №№3 та 62. Після появи > МАЗів він зник (принаймні з правого берега) і з тієї пори > жодного разу мені на очі не траплявся. Все вірно. Він дійсно в числі багатьох ЛАЗ-52523 та -52527 АП-2 одразу після приходу МАЗів встав "під паркан". Але ще один раз після того я його все ж побачив — десь весною 2004р., на 55-му. Вигляд він мав жахливий, а ще було відсутнє велике суцільне скло навпроти задніх дверей (його заварили) — мене ще тоді здивувало, як його в такому вигляді могли на 55-ий випустити. З тих пір намертво стоїть у АП-2, і є великі сумніви, що він ще поїде. Оригінальне пофарбування, і, здається, всі наклейки з характеристиками на ньому залишаються до сих пір... | ||
Сашок | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [24] | [Ответить] |
> > Все вірно. Він
> дійсно в числі багатьох ЛАЗ-52523 та -52527 АП-2 одразу > після приходу МАЗів встав "під паркан". Але ще один раз > після того я його все ж побачив — десь весною 2004р., на > 55-му. Вигляд він мав жахливий, а ще було відсутнє велике > суцільне скло навпроти задніх дверей (його заварили) — мене > ще тоді здивувало, як його в такому вигляді могли на 55-ий > випустити. З тих пір намертво стоїть у АП-2, і є великі > сумніви, що він ще поїде. Оригінальне пофарбування, і, > здається, всі наклейки з характеристиками на ньому > залишаються до сих пір... Коли я бачив його останій чи передостаній раз, в нього непрацювали задні двері (одностулкові). Якщо я не помиляюсь, він тоді працював на маршруті №3 (вже неіснуючому...) А на маршрут №62, за моїми даними, він працював лише кілька разів: спершу у лютому чи березні 2000 року, коли реконструювали кінцеву частину бульвару Лесі Українки і будували підземний перехід під ним біля Печерського мосту, і вдруге в червні 2003 року, коли їхав з дому до Університету культури захищати диплом. Здається, він там з'являвся ще одного разу, але я точно не пам'ятаю. | ||
Anton | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [0] | [Ответить] |
Продолжаем. Добавлено 61 фото 19 автобусов ЛАЗ-52523
Всего в данный момент выставлено 367 фотографий 99 машин. | ||
Anton | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [0] | [Ответить] |
По ходу, вопрос возник.
Кто помнит, когда в Киев пришли первые ЛАЗ-52523? Мною принято считать, что в декабре 1993 года, это были 2 машины — будущие 1343 и 1344КИТ, тогда ещё со львовскими номерами. Кто-то может подтвердить/опровергнуть? | ||
Сашок | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [0] | [Ответить] |
Лично я первый раз автобусы этой модели увидел году в 1994 на маршруте №62 - их там было больше всего. Потом они мне попались на маршруте №38 (еще до Лыбедской) - как сейчас помню, на одном из них в окошке маршрутоуказателя была реклама: "ЛАЗ-52523: Україна - Франція. ЛАЗ-центр при АТП-13028". Еще потом (ближе к концу года) "523-е" стали ездить на маршруте №71 (там их ждали, как манны небесной). Могу также более-менее точно утверждать, что машины с новой заводской перегородкой кабины, разделяющей створки передней двери, стали появляться в 1995 году. | ||
DenVol | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [0] | [Ответить] |
А раньше как было? Как в Ик-260.00 ? :-) | ||
Anton | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [29] | [Ответить] |
> А раньше как было? Как в Ик-260.00 ? :-)
Не только как в Икарусах 260.00 — у многих других, например у 280.33, и у первых ЛАЗ-52523 водительская перегородка не отгораживала водителю половину передней двери. | ||
DenVol | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [30] | [Ответить] |
> > А раньше как было? Как в Ик-260.00 ? :-) Не только как в
> Икарусах 260.00 — у многих других, например у 280.33, и у > первых ЛАЗ-52523 водительская перегородка не отгораживала > водителю половину передней двери. Я всегда говорил, что ЛАЗ 5252 - это прекрасный автобус... :-))) | ||
Anton | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [30] | [Ответить] |
ну, смотря на фоне чего :-))) | ||
Nick | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [29] | [Ответить] |
А что было в 260.00? | ||
DenVol | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [32] | [Ответить] |
> ну, смотря на фоне чего :-)))
На фоне СитиЛАЗов - пррррекрасный автобус! Отличнейший автобус! :-))) | ||
Сашок | Re: "Все автобусы Киева" — новая фотогалерея. [29] | [Ответить] |
Скорее как в ЛАЗ-4202 ;) | ||
У фотогалереи наконец-то появилась вступительная страничка, с которой можно попасть на все доступные в данный момент фотогалереи. | ||
Добавлены фото ЛАЗ-695 — 6 машин, 10 фото, в т.ч. 3 фото Стефана Машкевича. | ||
Кстати, последнего оставшегося ЛАЗ-695 АП-1 у меня до сих пор так и нету нормальной фотографии! Может, кому-то удалось/удастся его сфоткать? | ||
Имеется ввиду 04421КА (2118) |
[ Список тем | Создать тему ]