[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒15 ]
Тимофей Беспятов | Вниманию знатоков-историков!!!!! | [Ответить] |
Если кто-то что-то знает, помогите пожалуйста
http://www.tr.ru/forum/read.php?3,433879! | ||
Rebe | Re: Вниманию знатоков-историков!!!!! | [Ответить] |
The database connection failed. Please check your database configuration in include/db/config.php. If the configuration is okay, check if the database server is running.
З оцим допомогти чи що? | ||
Тимофей Беспятов | Re: Вниманию знатоков-историков!!!!! | [Ответить] |
чавоооо? | ||
>The database connection failed. Please check your database
>configuration in include/db/config.php. If the configuration is okay, >check if the database server is running. Просто таке мені висвічувалося при натисканні на лінк. Коротше, Кварнгольм - це півострів у західній частині Накка. Якщо маєш яку-ніяку мапу Стока, то від Сьодермальма (Південного острова) на схід через міст Фолькунгагатан і далі буде вулиця по осі острова, яка називається Кварнгольмсвеген. Ото воно і є | ||
Sankt-Lambrecht
Bezirk: Murau Einwohner (VZ 2001): 1.688 Fläche: 44,17 km² Це то? | ||
Elbingerogde інакше Гарц, містечко на 5 тис. у Нижній Саксонії. Карту міста прислати? :) | ||
Jever - старовинне містечко на захід від Вільгельмсгафена.
Плани обох є на цьому посиланні http://www.staedte-verlag.de/stadtplaene/stadt-stadtseite.php4?plz=26382 | ||
Сергій_П | Re: Вниманию знатоков-историков!!!!! | [Ответить] |
Швейцария.
2) Где находилась система Val-de-Ruz? Вообще-то, как я понял, селения называются Les Hauts-Geneveys и Villiers, но вот на карте такого нигде нет. По логике, Женевские Высоты (точнее, Высоко-Женевские буквально) должны быть в окрестностях Женевы или Женевского озера... Но чё-то не видел ничё такого, и никакого Вийе... Зато в том районе есть селение Рю (очевидно Ruz). Короче подскажите где оно находилось! Це ж Geneveys, не Genevieve, чи якось так. Біля Невшателя maps.google.com ==> Les Hauts-Geneveys, Switzerland На схід - Villiers Австрия. Где точно находится Санкт Ламбрехт? Видел такой НП с датами 1945-1951. Кілометрів з 10 на південний схід від Murau. Тільки вантажні тролейбуси. http://verbundlinie.at/service/_download/liniennetz_steiermark_schem.pdf Бельгия. Были ли собственные м-ты в г.Серен (Seraing)? Или только линия в Льеж? Там були тільки маршрути в межах міста Seraing компанії RELSE (Railways Economique de Liege - Seraing et Extensions): C. Seraing Banque - Chatqueue, 1,7 км, 15.05.1936 - 1951; М. Seraing Banque - Іvoz - La Mallieue, 12 км, 1938 - ..., 1948 - 31.08.1968 Лінії тролейбусів 21, 22, 24, 25-31, 33, 35-38 компанії TULE (Tramways Unifies de Liege et Extensions) не доходили до Seraing. Найближчі до нього були 25, 27 в Ougree між Л'єжем та Seraing. Дания. Были ли системы кроме Копенгагена и Оденсе?. Hellerup. Франция. 1) Варанжевиль - даты открытия/закрытия? Если вообще такая система существовала. И что такое Villey - рядом с Варанжевилем ничё такого нет, может вообще деревня какая-то? Тільки вантажні тролейбуси. Дати не знаю. 2) Линия Ним - Ремулен. Вот собственно, что такое этот Ремулен (Remoulins)? В какую сторону он находится? На північний схід. maps.google.com ==> Remoulins, France 3) Система Мутье - Сален. (Moutiers - Salins) - вопрос аналогичен. Я так понял, это в районе Шамбери...? В мене Moutier - Brides-les-Baines - Villard-du-Planay, 17 km, відкрито 15.04.1930 4) Теперь собственно вопрос по Шамбери. Видел "Chambery - Chignin", так что такое этот Chignin (Шиньен очевидно) и опять же в какую сторону его искать? maps.google.com ===> Chignin, France 4а) Дата закрытия этой системы - ??? 1955. | ||
Тимофей | Re: Вниманию знатоков-историков!!!!! | [Ответить] |
давайте так - просто пришлите мне свой список, как это сделал уже Другой Человек, а я потом дома на досуге буду рыть и добра нарывать где и что находится и искать отличия и недочёты в списках. К сожалению карт хороших Европы дома нет.
Ребе, если у вас есть тоже мировой список тролл. систем - просьба откликнуться. Страринные схемы приветствуются ну просто оччччччень!!! | ||
רעב שורא | Re: Вниманию знатоков-историков!!!!! | [Ответить] |
А ось і нема! Щось сучасне наколупував з блікпунктштрасбану, а сторовинних не маю.
І не люблю тролейбусів - вони конкуренти улюбленому рейковому транспорту | ||
רעב שורא | Re: Вниманию знатоков-историков!!!!! | [Ответить] |
Що таке старовинні схеми? 15-16 століття? :)
Короче в моїй колекції є плани 70-х років. Щось з того цікавить? | ||
Сергій_П | Re: Вниманию знатоков-историков!!!!! [8] | [Ответить] |
> давайте так - просто пришлите мне свой список, как это
> сделал уже Другой Человек, а я потом дома на досуге буду > рыть и добра нарывать где и что находится и искать отличия > и недочёты в списках. Це мені пропозиція? Якщо так, то мушу засмутити: в мене немає жодних списків. Є дві шафи з різними статтями, часописами та мапами. Щоб знайти відповіді на окремі запитання, я переглянув з п'ять часописів, статті типу "тролейбуси Франції", "тролейбусні системи Швейцарії ... років" чи "міський транспорт Барселони та Мадріду 1960-х років" (хотів знайти дати іспанських систем, але нічого не було). Так що простіша систама буде "вранці - запитання, ввечері - відповіді". | ||
Сергій_П | Re: Вниманию знатоков-историков!!!!! [8] | [Ответить] |
>Страринные схемы
> приветствуются ну просто оччччччень!!! Щодо "старовинних" схем, згідно з запитаннями, є в мене копія накресленої від руки схеми тролейбусів та трамваїв Льєжа та Серену за 1952 рік з часопису сімдесятих років. | ||
Тимофей | Re: Вниманию знатоков-историков!!!!! [8] | [Ответить] |
Можно прислать? спасибо заранее.
или она не отсканирована? | ||
Сергій_П | Re: Вниманию знатоков-историков!!!!! [13] | [Ответить] |
> Можно прислать?
Отримав? | ||
Tim. | Re: Вниманию знатоков-историков!!!!! [13] | [Ответить] |
отримав, дякую |
[ Список тем | Создать тему ]