[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 8‒27 | 28‒47 ] [ Все сообщения ]
miaow | Re: Катался ли кто-нибудь на колбасе? [27] | [Ответить] |
> > > Здpавствуй, All! Сегодня два пpикола было. Пpикол
> пеpвый. > А я думал, Murcielago похвастает как сам пару > остановок на > лесенке ЗИУ ехал а потом навернулся, когда > хотел слезть, а > траллик вдруг поехал :-) Это ты сам > придумал? Это ты сам рассказвал :-) Или про порванную куртку и джинсы - это все был 3,14здеж, трындеж и провокация? :-) | ||
Тимофей Беспятов | ??? | [Ответить] |
Господа, я вообще-то про трамвай спрашивал!!!!!! | ||
kot1066 | Re: катание на автосцепке | [Ответить] |
Такое возможно без особых последствий только на "чешках"
На КТМ - держатся не за что....:-) | ||
ant132 | Re: ??? [29] | [Ответить] |
> Господа, я вообще-то про трамвай спрашивал!!!!!!
в середині 90-их бачив як якісь штріхи катались на задньому сцепному мех. кт4, придурки ,бо памятую що навіть в салоні на роздовбаних євпаторійських рейках трясло непогано, а там.. | ||
mkv | Re: ??? [31] | [Ответить] |
> > Господа, я вообще-то про трамвай спрашивал!!!!!! в
> середині 90-их бачив як якісь штріхи катались на задньому > сцепному мех. кт4, придурки ,бо памятую що навіть в салоні > на роздовбаних євпаторійських рейках трясло непогано, а > там.. Сьогодні бачив - хлопець років 10 бомжововатого виду їхав на сцепці татри-т3. На зупинці втік, бо кондуктор його налякав, що вдарить :-) | ||
Nick | Re: ??? [31] | [Ответить] |
>>P.S. а на счёт мусоров - так я сам видел как бобик ехал за троллейбусом, на колбасе которого сидели 2 пацанов
А где у троллейбуса колбаса? | ||
Aztec | Re: ??? [31] | [Ответить] |
Лестница сзади у ЗиУ-9 по которой на крышу поднимаются называется в народе колбаса. | ||
Тернополянин | Re: ??? [31] | [Ответить] |
> > Господа, я вообще-то про трамвай спрашивал!!!!!! в
> середині 90-их бачив як якісь штріхи катались на задньому > сцепному мех. кт4, придурки ,бо памятую що навіть в салоні > на роздовбаних євпаторійських рейках трясло непогано, а > там.. >>Сьогодні бачив - хлопець років 10 бомжововатого виду їхав на сцепці татри-т3. На зупинці втік, бо кондуктор його налякав, що вдарить :-)<< - Ятеж бачив, як у Львові ззаду Т-4 на прицепному катався малолітній циганчук. Причому він так проїхав дві-три зупинки. Його ніхто з трама навіть не бачив... | ||
AMY | Колбаса | [Ответить] |
Катание на трамвайной колбасе на Оболони
А это массовые катания на электричке в Ирпене | ||
Murcielago | Re: Катался ли кто-нибудь на колбасе? [28] | [Ответить] |
> > > > Здpавствуй, All! Сегодня два пpикола было. Пpикол >
> пеpвый. > А я думал, Murcielago похвастает как сам пару > > остановок на > лесенке ЗИУ ехал а потом навернулся, когда > > хотел слезть, а > траллик вдруг поехал :-) Это ты сам > > придумал? Это ты сам рассказвал :-) Или про порванную > куртку и джинсы - это все был 3,14здеж, трындеж и > провокация? :-) Трындеж -- это то, что ты тут написал. Из серии "что не услышал, сам придумал" (-: | ||
Aztec | Re: Колбаса | [Ответить] |
> Катание на трамвайной колбасе на Оболони А это массовые
> катания на электричке в Ирпене. А на электричке это приколько, аж 4 чела)) Весёлые ребята. Я бы тоже прокатился да жаль на ЕР-1 не за что зацепиться)) В тоннеле бы с ветерком. Точно какой-нибудь омон вызовут, в тоннеле же охрана есть)) | ||
Aztec | Re: Колбаса | [Ответить] |
А с трамвая чувак даже рукой помахал при съёмке?)) | ||
Ночной_Дозор | Re: Колбаса [38] | [Ответить] |
> В тоннеле бы с ветерком. Точно какой-нибудь омон вызовут, в
> тоннеле же охрана есть)) И что сделают? Я когда-то заскочил в "попутный" товарняк в районе ДВРЗ. Стрелки на мосту через Днепр на меня очень подозрительно смотрели, ну и что? Плохо только сразу после моста поезд развил жуткую скорость и соскочить удалось уже далего от города. Пришлось обратно добираться на такси. | ||
Женя | Re: Колбаса [40] | [Ответить] |
> > В тоннеле бы с ветерком. Точно какой-нибудь омон вызовут,
> в > тоннеле же охрана есть)) И что сделают? Я когда-то > заскочил в "попутный" товарняк в районе ДВРЗ. Стрелки на > мосту через Днепр на меня очень подозрительно смотрели, ну > и что? Плохо только сразу после моста поезд развил жуткую > скорость и соскочить удалось уже далего от города. Пришлось > обратно добираться на такси. Вывод: нужно носить с собой бутылочку фанты. | ||
В.О.М. | Re: Колбаса [40] | [Ответить] |
http://www.youtube.com/watch?v=g5jlhac6e4k&feature=c4-overview&list=UUb19mXbEPB45GgQ512X7lTQ
на електричці в Тернополі (тільки там це називається по іншому - просто "зацепінг"). На тролейбусі ще не пробував. | ||
Связист | Re: Колбаса [40] | [Ответить] |
Сьогодні у післяобідню пору (близько 15:00) на Відрадному сталася прикра пригода. Двоє юнаків завдали шкоду здоров’ю водію трамваю №15 та втекли з місця пригоди. Постраждалого забрала карета «швидкої допомоги».
Свідки події розповіли деякі подробиці інциденту. Вчепившись за задній причіпний гак трамвайного вагона, два підлітки (приблизний вік – 16 років) вирішили розважитися. Вони їхали ззаду на трамваї до зупинки вул. Академіка Білецького (трамвай їхав у напрямку до Кисневого заводу). На зупинці Білецького водій вийшов з кабіни і рушив у бік юнаків, щоб відігнати їх від рухомого складу. Один з них встиг відбігти від трамваю, а другого вхопив водій. Побачивши це, перший юнак повернувся назад, витяг з кишені кастет і вдарив водія трамваю в обличчя. Хлопці втекли, проте один з них на місці пригоди загубив кросівок чорного кольору з білою смужкою. Відомо, що одного з хлопців звати Дмитром, оскільки другий звертався до нього «Діма». Біля трамваю було багато крові. Після втечі хуліганів до місця бійки приїхала «швидка». Лікарі констатували, що у водія – зламаний ніс та верхня щелепа. Прохання до всіх киян: якщо ви можете допомогти покарати хуліганів, якщо 17 листопада біля 15:00 ви бачили на Відрадному хлопців, один з яких був без кросівку, телефонуйте до міліції за телефоном 102. | ||
Сергій Володимирович | Re: висловлюю співчуття [40] | [Ответить] |
Сподіваюсь зловмисників буде знайдено та притягнуто до відповідальності. Висловлюю щире співчуття постраждалому. | ||
Меня знают | Re: висловлюю співчуття [40] | [Ответить] |
А ещё в эту тему уповноважанный мент не захотел возбуждать уголовное дело против этих"роспиз...ев", вероятно чьи то родственники на несли удар кастетом... | ||
Аркадий | Re: висловлюю співчуття [40] | [Ответить] |
Я катался в Киеве на колбасе в семидесятых...там моя школа была... | ||
Аркадий | Re: висловлюю співчуття [40] | [Ответить] |
я катался на колбасе |
[ Список тем | Создать тему ]