[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒1879 | 1880‒1899 | 1900‒1919 | 1920‒1939 | 1940‒2129 | 2130‒2149 ] [ Все сообщения ]
| лихвар | Re: Новини [1899] | [Ответить] |
| > 127 сьогодні не 10 За кермом ІМХО зовсім другий водій (не
> прикріплений) і що в цьому цікавого / особливого ?.. | ||
| Вова127 | Re: Новини [1899] | [Ответить] |
| Нічого, просто я asterisk-у хотів в аську те написати.
Кагбе нє туда. | ||
| Вова127 | Re: Новини [1899] | [Ответить] |
| Тролейбус №100 було списано та порізано на металобрухт!
Дата списання: березень 2010р. Приблизно десь цього тиждня. | ||
| Вова127 | Тролейбусофотографування. | [Ответить] |
| Хто з найпалкіших тролейбусних фанатів, сьогодні (Неділя, 21 березня) фотографував на вул. 15 квітня біля церкви, о 9:29
099 троль по 11 маршруту ? | ||
| igorko | Re: Свіжі новини. [1852] | [Ответить] |
| > >Все таки зручніше коли кондуктор обілечує на місці, ніж
> бігати до >кіоску по квитки, а потім у переповненому тролі > пхатися до >компостера чи просити передати квиток на > компостер Наприклад в Чехії можна придбати квитки на строк > від 1 год. до 1 місяця, тобто самому обрати > найоптимальніший варіант проїзду. При вході в тролейбус > коло кожних дверей висить термінал, в якому реєструються > квитки. Одночасно комп'ютер тролейбуса веде статистику > пасажирів. Це дозволяє вивчити пасажиропотік по кожному > тролейбусі, навіть в розрізі окремих годин роботи. Правда, > до такої системи потрібно звикнути. Звичайно, зручніше - > електронні картки, які поповнюються подібно до мобільних > рахунків. Але така система потребує як заміни пільг на > адресну допомогу, так і значних фінансових вкладень в > обладнання. Та й ніхто не буде ставити таку електроніку на > старі 9тр, так що поки не буде оновлено рухомий склад, > ніяких змін в системі оплати проїзду не буде. До речі, таке > обладнання стояло на наших б/у 14тр (сьогодні залишилися > лише отвори в поручнях біля дверей). у львові ввели безкондукторну систему 2 роки тому. говорив із заступнико директора з економіки. хоча дохід на 10% менший, але за рахунок відсутності зарплати кондукторів виходить невеликий виграш!!! | ||
| igorko | [Ответить] | |
| обговорюємо маршрутну мережу!!!
пропоную №11 пускати по Бандери, а №10 - на Лесі Українки, №8 - закрити, або прокласти лінію до Подолян | ||
| igorko | Re: про тролі [1520] | [Ответить] |
| > Читав в гуглі що є симулятор тролейбуса.....там хлопці зі
> львова зробили половину Львова реального тролейбусного > маршруту....може би то нам таке з Тернополем зробити??? закиньте посилання на тролейбусний симулятор, можна львів, будь ласка | ||
| лихвар | Re: Свіжі новини. [1905] | [Ответить] |
| > > лише отвори в поручнях біля дверей). у львові ввели
> безкондукторну систему 2 роки тому. говорив із заступнико > директора з економіки. хоча дохід на 10% менший, але за > рахунок відсутності зарплати кондукторів виходить невеликий > виграш!!! сумніваюсь в ефективності такого заходу - мало хто буде шукати кіоски щоб затарюватись квитками (принаймі я таким не займатимусь), а купівля у водія - це ще більш тянуті графіки і зниження безпеки руху. здається вже хочуть підняти плату за проїзд в маршрутках до грн. (правда то може бути і першоквітневий жарт ;)) http://te.20minut.ua/news/172135 | ||
| asterisk | Re: Свіжі новини. [1908] | [Ответить] |
| > а купівля у водія - це ще більш тянуті
> графіки і зниження безпеки руху. і додаткові незручності для пасажирів - передавати на проїзд водієві, як у маршрутках. Коли намагалися ввести обов"язкове компостування придбаних у кондуктора квитків, то з того так нічого і не вийшло > пропоную №11 пускати по Бандери, а №10 - на Лесі Українки 10 маршрут - один з найприбутковіших, передусім завдяки можливості швидко добратись з центру на бам, тому не треба його чіпати Якщо таку функцію покласти на 11 - можуть бути проблеми з інтервалами руху через недостатню кількість тролейбусів > здається вже хочуть підняти плату за проїзд в маршрутках тоді можливо буде більше пасажирів у тролейбусах | ||
| Вова127 | Re: Свіжі новини. [1908] | [Ответить] |
| На тему реконструкції 10, та відновлення минулої 11тки - чіпати ці маршрути не потрібно! Як вже пояснив asterisk, маршрути одні з найприбутковіших передусім завдяки можливості швидко добратись з центру на бам.
Що до продовження 8ки до Подолян... Цей маршрут і так "дуже довгий"... хоча, закуповуй обладнання, домовляйся з депо.. удачі =] Що до стажерських тролів, то на самому початку було 12 стажерів, зараз, як не помиляюся залишилося не більше 5. Сподобалася мені стажерша з 068 :))) Прослідкував за її роботою, і сьогодні помітив, що у неї з її наставником дуже теплі стосунки. Сьогодні на 4ці вони палко обнімали одне одного:)) Наставник Вітя, стежер Ксюша:)) | ||
| Вова127 | Re: Свіжі новини. [1908] | [Ответить] |
| п.с у Віті було хендсфрі у вухах, часом не "той" ??))) | ||
| igorko | Re: Свіжі новини. [1909] | [Ответить] |
| > > а купівля у водія - це ще більш тянуті
> > графіки і зниження безпеки руху. квитки продаються в кіосках преси | ||
| >>10 маршрут - один з найприбутковіших, передусім завдяки можливості швидко добратись з центру на бам, тому не треба його чіпати
>>Якщо таку функцію покласти на 11 - можуть бути проблеми з інтервалами руху через недостатню кількість тролейбусів треба перекласти цб функцію на 11 за рахунок переведення кількох тролів з 10-го плюс із закритих маршрутів (4,5,8) на нових тролів | ||
| igorko | Re: [1913] | [Ответить] |
| треба перекласти цю функцію на 11 за рахунок переведення кількох тролів з 10-го плюс із закритих маршрутів (4,5,8) та нових тролів | ||
| asterisk | Re: [1914] | [Ответить] |
| > треба перекласти цю функцію на 11 за рахунок переведення
> кількох тролів з 10-го плюс із закритих маршрутів (4,5,8) > та нових тролів хз чи будуть найближчим часом нові тролі не чув щоб 5 маршрут закривали. А от підсилити його за рахунок 4 маршруту цілком реально няз 8 маршрут зараз то лише випуски 1-2 тролів у години пік | ||
| хто знає, щось конкретне про зміну маршрутної мережі в Тернополі (хто робить, маршрути, дата проведення конкурсів і т.д.)
Може хтось має вихід на управління транспорту? | ||
| Вова127 | Re: | [Ответить] |
| >няз 8 маршрут зараз то лише випуски 1-2 тролів у години пік
"Вісьмьорка" - з 7.10 - 10.15 (1 випуск в депо ч\з шептицького, збруч) з 7.2х - 10:35 (2 випуск в депо тудою ж ) _ (це розривний графік) з 15:10 - 16:хх - (1 випуск з депо до березовиці) (потім той же випуск їде по 7 маршруту, і після завершеня (17:15) на збаразькому повороті міняє трафарети на "№8". від Збаразького ч\з Л.Українки по бандери до ринку, і далі по маршруту) з 17:15 - 19:1х з 15:45 - 19:3х | ||
| RVR | Re: [1916] | [Ответить] |
| > хто знає, щось конкретне про зміну маршрутної мережі в
> Тернополі (хто робить, маршрути, дата проведення конкурсів > і т.д.) Може хтось має вихід на управління транспорту? Я знаю, що туди є вхід: вул. Коперника,1. 5-ий поверх, вхід через двері, де є табличка департаменту (чи управління) ЖКГ. Заходьте туди — думаю, що ваші пропозиції приймуть... | ||
| igorko | Re: [1918] | [Ответить] |
| > > хто знає, щось конкретне про зміну маршрутної мережі в
> > Тернополі (хто робить, маршрути, дата проведення > конкурсів > > і т.д.) Може хтось має вихід на управління транспорту? > Я знаю, що туди є вхід: > вул. Коперника,1. 5-ий поверх, вхід через двері, де є > табличка департаменту (чи управління) ЖКГ. > Заходьте туди — думаю, що ваші пропозиції приймуть... пропозиції приймуть, а хто їх буде втілювати??? крім того, я мав на увазі, хто буде проводити транспортні дослідження, розробляти схеми транспорту, бо на скільки я знаю в Тернополі нема транспортних спеціальностей в політесі | ||
| asterisk | Re: [1919] | [Ответить] |
| > крім того, я мав на увазі, хто буде проводити транспортні
> дослідження, розробляти схеми транспорту, бо на скільки я > знаю в Тернополі нема транспортних спеціальностей в > політесі львівська політехніка)) | ||
[ Список тем | Создать тему ]