[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒7483 | 7484‒7503 | 7504‒7523 | 7524‒7543 | 7544‒29926 | 29927‒29946 ] [ Все сообщения ]
Dimon | Re: [7504] | [Ответить] |
Лучше хоть что-то, чем ничего | ||
SEmix | Re: [7504] | [Ответить] |
Интересный подход:
ЛАЗ (которые поставляют в той комплектации, которую заказывают) - дерьмо МАЗ (от которого отказались и выбора комплектации небыло) - лучше хоть что-то, чем ничего Искренне вам всем сочувствую! | ||
bogdan-- transport | Re: [7504] | [Ответить] |
Віднедавна на тролях і бусах появилися нові таблички.В Тред-3,Тред-1,Ап-2.
Як в 3906,11хх(бачив колись),524,або в Тр18(нові таблички типу : МАЙДАН НЕЗАЛЕЖНОСТІ 18 Вул.Фрунзе,Пл.Шевченка ВУЛ.СОШЕНКА _______________________________________________________ Хто скаже,де найбільше нових МАЗІВ Ап-3? | ||
maks | Re: Я кажеться разгадал!!! [7498] | [Ответить] |
> В АП-1 один "Икарус" > продолжает выходить на маршрут.
> Какой именно - не знаю. Не > просветите, что за "Икарус" > такой особенный? Вы уверены, что он маршрутный, может, > развозка/служебный/заказной? Где и при каких > обстоятельствах Вы его видели? В том-то и дело, что не видел) Только слышал :-) Слышал, что очень-очень хорошая машина, потому и разрешили его дальнейшую эксплуатацию. | ||
BKV | Re: [7505] | [Ответить] |
> > Цього року Київ допоміг МАЗу із реалізацією непотребу...
> Вы специально провоцируете? Чому? Мені "до вподоби" реакція людей на форумі стосовно МАЗів та ЛАЗів... Що не почитаєш про ЛАЗ - все не так, все криво і взагалі ЛАЗ треба розігнати і т.д. в тому ж дусі... Пришли нові МАЗи, реально купили у завода непотріб який МАЗ не міг продати: криво зібрані машини, криво пофарбовані, не низькорівневі, з вузькими шпаринками форточками - і тишина на форумі - претензій до МАЗу ноль, зате ЛАЗ хаять всі кому не лінь... Я просто не розумію логіки людей, якщо ця логіка взагалі присутня... | ||
Д-616 | Re: [7505] | [Ответить] |
> не низькорівневі
О! Какая трагедия! | ||
Леха | Re: [7510] | [Ответить] |
> > > Цього року Київ допоміг МАЗу із реалізацією
> непотребу... > Вы специально провоцируете? Чому? Мені "до > вподоби" реакція людей на форумі стосовно МАЗів та ЛАЗів... > Що не почитаєш про ЛАЗ - все не так, все криво і взагалі > ЛАЗ треба розігнати і т.д. в тому ж дусі... Пришли нові > МАЗи, реально купили у завода непотріб який МАЗ не міг > продати: криво зібрані машини, криво пофарбовані, не > низькорівневі, з вузькими шпаринками форточками - і тишина > на форумі - претензій до МАЗу ноль, зате ЛАЗ хаять всі кому > не лінь... Я просто не розумію логіки людей, якщо ця логіка > взагалі присутня... мне как пасажиру они НРАВЯТЬСЯ БОЛЬШЕ,чем Сити. При моём росте 190см я помещаюсь на все сиденья в МАЗе. В Сити я невлажу на половину сидений.Колени упираються в фанерку/следующее сидение/Cидящих напротив пасажиров | ||
Sturm | Re: [7505] | [Ответить] |
Я просто не розумію логіки людей, якщо ця логіка взагалі присутня...
НМД на ЛАЗи все ж таки женуть переважно політзбочені, бо це ж "бандеравский автобус". Один цей факт перекреслює і його сучасність і його низькопідлоговість. У нових ЛАЗів вентиляція аналогічна до МАЗівської - все одно пагано. У ЛАЗах випадають вікна, і навіть, як пишуть тут деякі, можуть випасти і когось розрубати. Те що у МАЗів так само добре випадають вікна чомусь ніхто не помічає. У Рут нових такі самі клеєні вікна, цікаво, чи багатьох вони перерубали навпіл? Реально ЛАЗ поступово доводить свою продукцію до ладу. Адже всі недоліки виявляються лише у процесі експлуатації, чого багато з присутніх не розуміють і не хочуть розуміти. Чому оно Шкода випустила 15 Тр аж на початку 90х, хоча 14Тр була розроблена ще наприкінці 70х? Так, 15 Тр були одразу досконалими, але скільки на те пішло часу, і не у кого небуть, а у самої Шкоди! Ви хочете, щоб ЛАЗ 10 років "народжував" новий автобус/троль? Тут писали про К14.01 на базі Авіанта, мовляв Авіант розробить з нуля новий троль. Але вибачте, це нереально. З нуля ідеальну машину не спроможен зробити НІХТО. Ну вийде К14.01, буде сирий та глючний (див. Е186, Е231) також забракують, бо він поганий? А придбати новий і дорогий Соляріс чи Шкоду - так оно умільці, а ля Дмитрия не знатимуть, що з ними робити і спалять їх за лічені місяці. "Разруха в головах..." (с) коротше кажучи. Все нове пагане, все старе - добре. Чи старі гроби дуже подобаються, а ля паралелепіпеду ЮМЗ Т2? З таким підходом їздити нам ще років 50 на Татрах Т3 та Шкодах 14 Тр... Сумно, шановні, сумно. Поки не перестанемо мислити совковими категоріями "хай топорне - зате супер надійне, бо там нема чому ламатися" діла не буде. Крапка. | ||
Sturm | Re: [7511] | [Ответить] |
> > не низькорівневі О! Какая трагедия!
Уяви, трагедія! Потаскайся місяць із візком, може щось зрозумієш... | ||
Дмитрий | [Ответить] | |
Я как раз не спалю. Но с нашей сетью и дорогами им точно прийдет песец, даже при нормальном обслуживании. Ну а хотите нормального обслуживания - найдите деньги на зарплату, чтобы нормальные люди с депо не уходили... | ||
Д-616 | Re: | [Ответить] |
>бо це ж "бандеравский автобус".
Никаких претензий к ЛАЗ 5252Х и 695 у меня нет, скорее наоборот - очень хорошие автобусы. Претензии только к ситилазам. >а ля паралелепіпеду ЮМЗ Т2? Очень даже нравятся. И о эстетических предпочтениях спорить бесполезно. | ||
А политические заскоки как раз у лазофилов - "вiн краще тому що украiнський" (С). Так и будут хвалить все попало, не замечая недостатков, лишь бы это г***о было украинское... Да хоть из Гондураса - пассажирам и эксплуатационщикам все равно, лишь бы техника была хорошая. | ||
SEmix | Re: | [Ответить] |
Хватить воевать чесслово :))))
Уже даже Дмитрий угомонился. Всем уже надоело. Во всём есть свои плюсы и минусы. Причём, как оказалось, многие из них субьективные. Давайте отнесёмся к этому как к дОлжному. Низкопольность недостаток - да будет так. Богда А092 не низкопольный, ЮМЗ тоже. Выбор есть! | ||
Если еще будет приходить желтая пошесть, и те же ЮМЗ Т1 и Т2, и даже Шкоды 15Тр которые лучше лазов в сотни раз по всем параметрам, начнут списывать в угоду Эвропэйському Низкопольному Модному Дизайну. Вот например ДАК 4397. После КВРа, даже не ездил - стоит трупом. | ||
Д-616 | [Ответить] | |
Кстати, на А1тр очень много лазов - так вот, в 5252Х я еду с удовольствием, а ситилазы (если не спешу) пропускаю. | ||
Вячеслав Рассыпаев | Re: | [Ответить] |
А мне - смотря какой 5252х и смотря какой Сити, причём смотря что я уже наездил сегодня... :-) | ||
>З таким підходом їздити нам ще років 50 на Татрах Т3
В очень даже европейской Праге - ездят. Без каких-либо проблем. В Минске ездят на б\у GT8D - и все им довольны, они кстати куда лучше многих киевских неКВРеных Татр. А "хочу эстетический вид" - это не прогресс. Это погоня за модой. К тому же представление об эстетическом весьма разное. Для меня очень даже эстетичны ДАКи, Шкоды15тр, ЮМЗ-Т2, К12. | ||
HAnS | Re: [7522] | [Ответить] |
> >З таким підходом їздити нам ще років 50 на Татрах Т3 В
> очень даже европейской Праге - ездят. Прага замовила 60 Шкод 14Т і 250 15Т. Це означає що або відкриватимуть нові м-ти, або Т3 в Празі через пару років прийде товстий білий пухнастий звір. | ||
Murcielago | Re: [7504] | [Ответить] |
> > всі жовті...
> Цього року Київ допоміг МАЗу із реалізацією непотребу... А как Киев помогает ЛАЗу с реализацией троллейбусного непотреба! (-: | ||
BKV | Re: [7524] | [Ответить] |
> > > всі жовті... > Цього року Київ допоміг МАЗу із
> реалізацією непотребу... А как Киев помогает ЛАЗу с > реализацией троллейбусного непотреба! (-: А Харків просто рекорди б'є по непотребу:))) |
[ Список тем | Создать тему ]