[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒6998 | 6999‒7018 | 7019‒7038 | 7039‒7058 | 7059‒29926 | 29927‒29946 ] [ Все сообщения ]
Андрей Р /BLEK | Re: [7019] | [Ответить] |
> Похоже, что 4 депо превратят в склад "опытного
> металлолома"... :(. С управления пришло указание перевести > 46й и 46к на... Е231. Завтра группа из деповского > начальства едет в Луцк на "Богдан" для договоренностей. > Задорожный протестует против прихода этих "корчей" т.к. они > все будут подпирать забор ибо Е231 - Г..О. Что будет дальше > - пока не известно, но в случае несогласия угрожают забрать > новые К12 последней поставки в 1 депо... Я боюсь ето себе представить ету паганую рухлядь Богдан на тр46 и 46к.Нашли куда ету гадость заслать,А вот интересно а вместо чего их поставят.Неужели лазов немного заберут?Хотя нет куда же лазы забирать заберут те 6-8 Авиантов что ходят и впихнут ето.......слов просто не. Интересно вот читать как все спорят нащет К12 то в ТД-1 их или в ТД-3.А что ж не кто про лазы не вспонинает.Они везде.Почему ето ТД-4 должно имеенно Авианты давать?Берите европейские низкопольные лазы или еще лучше тот же Богдан.Я согласен и мне тоже обидно что в ТД-3 нету Авиантов но ето уже притензии к ООО. | ||
mazilo | Re: [7019] | [Ответить] |
>Берите европейские низкопольные лазы
Чувак, если бы они были эвропейские, то они были бы сделаны в европе, а не у нас, а мы не европа и это просто низкопольные украинские лазы, которые могут розвалиться через 4-5 лет | ||
ОТТО777 | Re: [7021] | [Ответить] |
mazilo, Андрей Р /BLEK Re: [7021]
Ок, давайте нам усі Е301 з вашої куренівки до насу ТД3 або 2, а самі їздіть на авіантах ті що у вас є, я тільки за, от добре у нас буде, відразу всі Т1 попиляють, нормальна техніка поїде в центр а не роздолбайки. Вистачить вже на лаз гнати, не такі вони вже й погані як ви оце всі розказуєте. Салон жлобськуватий, трохи китайське, але якби була нормальна комплектація все було б ок. Ще раз хотілося б нагадати те що вже півроку каже БКВ: що лазу замовили, те він і поставив, нема чого казати що ми не можемо збирати техніку європейського рівня. | ||
Д-616 | [Ответить] | |
>Берите европейские низкопольные лазы
нет, такого нам в трэд-3 не нужно, их и так достаточно. | ||
BKV | Re: [7022] | [Ответить] |
> >Берите европейские низкопольные лазы Чувак, если бы они
> были эвропейские, то они были бы сделаны в европе, а не у > нас, а мы не европа и это просто низкопольные украинские > лазы, которые могут розвалиться через 4-5 лет Ну, я би так не казав... Перші ЛАЗи що приходили на початку 2000 доволі непогано тримаються із урахуванням АП сервісу - тоді якість зборки була ще гірша аніж зараз - так що думаю положені свої 10 років Сіті відбігають | ||
Андрей Р /BLEK | Re: [7023] | [Ответить] |
> mazilo, Андрей Р /BLEK Re: [7021]
> Ок, давайте нам усі Е301 з вашої куренівки до насу ТД3 або > 2, а самі їздіть на авіантах ті що у вас є, я тільки за, от > добре у нас буде, відразу всі Т1 попиляють, нормальна > техніка поїде в центр а не роздолбайки. Вистачить вже на > лаз гнати, не такі вони вже й погані як ви оце всі > розказуєте. Салон жлобськуватий, трохи китайське, але якби > була нормальна комплектація все було б ок. Ще раз хотілося > б нагадати те що вже півроку каже БКВ: що лазу замовили, те > він і поставив, нема чого казати що ми не можемо збирати > техніку європейського рівня. Зря ты так Т1 прикольные троли.Если все Лазы ТД-4 перекинуть в ТД-2 то пусть тогда ТД-2 и обслуживает 46 и 46к.Но ето бред. | ||
ОТТО777 | Re: [7023] | [Ответить] |
Чому дарма??? Мене не влаштовують тролейбуси, особливо в центрі, які смикаються-сіпаються, і від яких відпадає обшивка, капає зі стелі вода під час дощу, темно вночі і тд... Я не розумію ваших "понятій"!!!! Невже новий лаз, з плавним ходом ГІРШЕ за роздолбайку що розвалюється на ходу???? | ||
ОТТО777 | Re: [7023] | [Ответить] |
А було б непагано кинути усі лази від вас до наз... Був би у нас 2670))) | ||
Андрей Р /BLEK | Re: [7027] | [Ответить] |
> Чому дарма??? Мене не влаштовують тролейбуси, особливо в
> центрі, які смикаються-сіпаються, і від яких відпадає > обшивка, капає зі стелі вода під час дощу, темно вночі і > тд... Я не розумію ваших "понятій"!!!! Невже новий лаз, з > плавним ходом ГІРШЕ за роздолбайку що розвалюється на > ходу???? Тр5 наверняка скоро заменят новыми тролями.А вот т1 уйдёт на другии.Т | ||
ОТТО777 | Re: [7027] | [Ответить] |
Ви не відповіли на питання. Чим конкретно лаз гірше за старючий роздовбаний Т1??? (щоб потім не писати ще пост, напишу зразу: писку вже немає, компоновка салона...це вже суб'єктивно, пагані сидіння-теж суб'єктив-особисто мені подобається, тоді що може не подобатися...) | ||
Д-616 | [Ответить] | |
> А було б непагано кинути усі лази від вас до наз... Був би
> у нас 2670))) Да пожалуста. Берите себе все эти 36хх и 39хх. Взамен отдаете все свои Шкоды 15тр и ЮМЗ-Т1. | ||
mazilo | Re: [7030] | [Ответить] |
> Ви не відповіли на питання. Чим конкретно лаз гірше за
> старючий роздовбаний Т1??? (щоб потім не писати ще пост, > напишу зразу: писку вже немає, компоновка салона...це вже > суб'єктивно, пагані сидіння-теж суб'єктив-особисто мені > подобається, тоді що може не подобатися...) Та нічим, просто Дмитрий нас тут кожен день переконує в цёму, от нам це вже вікложилось в підсвідомості, а так ЛАЗ рулить, мені в нёму все подобається крім пари проблем, які й не думають вирішувати: 1. Дуже погана вентиляція і задуха влітку 2. Взимку біля дверей можна відморозити яйця. 3. Ота тумба ззаді мені не подобається, весь краєвид закриває, та ну її нах, краще б зробили напівнизькорівневого троля із 5ма сидіннями і без той байди. | ||
Д-616 | [Ответить] | |
>Чим конкретно лаз гірше за старючий роздовбаний Т1?
С т.з. пассажира - если убрать писк - компоновкой салона, сиденьями (но отмечу что бывают и нормальные мягкие сиденья, эти - ок) и ящиком сзади. И очень тусклое табло. С т.з. эксплуатации - ненадежностью, повышеной сложностью обслуживания, дешевыми комплектующими. >компоновка салона...це вже суб'єктивно, пагані сидіння-теж > суб'єктив-особисто мені подобається, Как ты писал, писк тебе тоже нравится. | ||
Связист | АП 7 | [Ответить] |
как и обещал вот данные по Икарусам АП7
На ходу осталась лишь одна машина 4721 (на вид в идеальном состоянии) Те что должны были порезать(ещё непорезали,сняли и снимают всё что можно и кто хочет. Это 4728 и 4734 Уже неездящие,коегде без окон и дверей и ни когда непоедут 4730 и 4726 у забора стоят несколько кузовов,уже и номера неразглядишь. можно считать уже порезаны. | ||
Леха | Re: АП 7 | [Ответить] |
ну как я и думал - 4728 и 4734 :( | ||
ОТТО777 | Re: | [Ответить] |
Писк-ні, особливо коли голосний, а ще більше писку мене дратує вереск мазівського Етону наприклад... А подобається мені ЛАЗ у режимі тяги, жоден троль так тихо не розганяється.
То мазіло: Проблема залдухи, як і обігріву-боян. Влітку не включають вентиляцію, а взимку-обігрів. Доречі взимку, коли врубають опалення у ЛАЗі тепліше аніж будь у якому тролі. Тумба то така справа, її не позбудешся, обладнання теж треба діти кудись, а як сходинка то вже буде не низькопідлоговик... Але по великому рахунку, трохи зменшити її не завадило б, особливо у Е183, там взагалі вона візуально хаває півсалону місця. | ||
Зиберт | Re: | [Ответить] |
> а 5404,5405,5406,5407,5409 де оно
> всё?? Знаю, что 5406 был 258-м 4.05.2008. | ||
Дмитрий | [Ответить] | |
Сегодня в депо поймали вора, который воровал в админздании деньги и мобильные телефоны. Действовал он уже пару месяцев. Теперь в депо усилят пропускной режим... | ||
www3 | Re: | [Ответить] |
Сегодня из-за аварии на ул.Сосюры (фура толкнула Таврию в акурат перед трамвайной остановкой и как раз на путях) было остановлено движение трамваев от Ленинградской площади по маршрутам Т22,8, 29. Т33 и Т32 ходити по Т23. Остальные разворачивались по територии депо. На остановке перед депо со стороны Лесной представитель депо записывал маршруты трамваев и "разворачивал" вагоны. Линия не работала больше двух часов. В результате аварии, Таврии придется рихтовать дверь водителя и ставить новое стекло в этой же двери (впечатления визуальные). | ||
Anton | Re: [7038] | [Ответить] |
> Сегодня в депо поймали вора, который воровал в админздании
> деньги и мобильные телефоны. Кто-то из сотрудников? |
[ Список тем | Создать тему ]