[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 10‒29 | 30‒49 ] [ Все сообщения ]
kostas | Re: ?Тролейбуси Луцька? ? новий транспортний сайт. [20] | [Ответить] |
Грошей може не вистачити тепер, а тоді за 14Тр міста не платили. Вони їх одержували централізовано. Просто існувала певна квота для республік (щоправда, Грузія отримувала у відносних величинах достатньо тролейбусів; мабуть, у них були вагоміші аргументи :-) Тому на відміну від часів, коли постачались 9Тр, з 14Тр було скрутніше і відповідно, ряд міст після 9Тр переходили на ЗиУ. До Західної України чеські тролейбуси було зручніше транспортувати, тому у першу чергу 14Тр надходили сюди. Можливо, у Луцьку рельєф більш рівнинний (хоча тут не певен, оскільки був там лише одного разу), ніж у сусідніх містах, а може просто начальство не наполягало (на відміну від того ж Франківська). | ||
Сильвестр | Re: ?Тролейбуси Луцька? ? новий транспортний сайт. [20] | [Ответить] |
Порівняно з Рівним (та й із тими самими Тернополем чи Івано-Франківськом, не кажучи вже про Луганськ, принаймні, ту його частину, де є тролейбусні лінії) рельєф центральної частини Луцька - просто-таки гірський. | ||
M@cro$ | Re: ?Тролейбуси Луцька? ? новий транспортний сайт. [20] | [Ответить] |
Ну-ну, з Тернополем не варто порівнювати.
В Тернополі однозначно більш "гірський" рельєф. | ||
Тернополянин | Re: ?Тролейбуси Луцька? ? новий транспортний сайт. [20] | [Ответить] |
Шановний МАКРОС, напишіть будь-ласка, мені мейл щодо надання місця для сайту про тролейбуси Тернополя!!!
Десь там згадувалося про недоступність te.ua, але нібито є альтернатива? Яка? Мій мейл -- f16@ua.fm | ||
Юра | Re: ?Тролейбуси Луцька? ? новий транспортний сайт. [20] | [Ответить] |
>Порівняно з Рівним (та й із тими самими Тернополем чи
>Івано-Франківськом, не кажучи вже про Луганськ, принаймні, >ту його частину, де є тролейбусні лінії) рельєф центральної >частини Луцька - просто-таки гірський. Вперше чую про гірський рельєф Луцька. Серйозним випробування для тролейбусів є хіба вул. Паркова в центрі, а так кругом майже рівнина. | ||
AHTOH | Re: ?Тролейбуси Луцька? ? новий транспортний сайт. [20] | [Ответить] |
>Порівняно з Рівним ... рельєф центральної частини
>Луцька - просто-таки гірський. Сільвестре, давно в Рівному були? Гірку на Соборній ще ніхто не вирівняв! | ||
Сильвестр | Re: ?Тролейбуси Луцька? ? новий транспортний сайт. [20] | [Ответить] |
На мене вона не справила такого враження, як спуск від театру до замку в Луцьку, а особливо зворотній підйом. Усе ж таки такі гірки, як на Соборній у Рівному, є ледь не в кожному тролейбусному місті - взяти хоча б Макшосе (проспект Ілліча) в Донецьку, маршрути № А та Б у Дніпропетровську, спуск до Південного вокзалу в Полтаві, спуск до вокзалу в Маріуполі (де працюють не лише "Шкоди"), не кажучи вже про Севастополь, будуть складніші. | ||
Murcielago | Re: ?Тролейбуси Луцька? ? новий транспортний сайт. [20] | [Ответить] |
> Сприводу ЮМЗ чи ПМЗ,
> http://www.trolley-lutsk.iatp.org.ua/park/park195/195aare.jpg > то там заводський надпис "ПМЗ" і в салоні так само. Хотелось бы посмотреть на фото этой таблики, ибо у наших ЮМЗов они одинаковые - что у павлоградских, что у днепропетровких ("ЮМЗ-Т1 м. Днiпропетровськ") А в документах написано следующее: "...троллейбус производства завода ЮМЗ г. Днепропетровск тип ЮМЗ-Т1..." "...троллейбус производства завода ПМЗ г. Павлоград тип ЮМЗ-Т1..." | ||
Юра | Re: ?Тролейбуси Луцька? ? новий транспортний сайт. [20] | [Ответить] |
Отже, я собисто перевірив таблички, на 188-191 написано "ЮМЗ", доречі немає заводського номере, а на 193-195 - "ПМЗ". | ||
Murcielago | Re: ?Тролейбуси Луцька? ? новий транспортний сайт. [38] | [Ответить] |
> Отже, я собисто перевірив таблички, на 188-191 написано
> "ЮМЗ", доречі немає заводського номере, а на 193-195 - > "ПМЗ". Там, где "ПМЗ", какой город на табличке указан? Днепропетровск или Павлоград? Где можно увидеть фото такой таблички? | ||
Юра | Re: ?Тролейбуси Луцька? ? новий транспортний сайт. [38] | [Ответить] |
Я трішки сайта обновляю, кому цікаво - заходьте http://www.trolley-lutsk.iatp.org.ua . Врахував всі ваші побажання. | ||
Алексей -ТХ- | Тролейбуси Луцька. Еще одна галерея. | [Ответить] |
Луцькі тролейбуси тепер і на херсонському сайті. Зустрічайте - нова галерея http://transport-ks.narod.ru/photo/photo-vo/photo-vo01.htm (26 фото) | ||
Юра | Re: Тролейбуси Луцька. Еще одна галерея. | [Ответить] |
Паралельно можете заглянути і на мій. я його поступово обновляю. | ||
LIS | Re: Тролейбуси Луцька. Еще одна галерея. | [Ответить] |
Сьогодні перша річниця
http://trolley-lutsk.iatp.org.ua/ За цей рік даний ресурс змінив свій зовнішній вигляд, частково реформувався і далі радо вітає своїх відвідувачів.... | ||
Я_R | Re: Тролейбуси Луцька. Еще одна галерея. | [Ответить] |
Вітаю ;) | ||
Володя | Re: Тролейбуси Луцька. Еще одна галерея. | [Ответить] |
Вітаю Юрія з першою річницею сайту!
| ||
Тернополянин | Re: Тролейбуси Луцька. Еще одна галерея. | [Ответить] |
Я теж приєднуюся до привітань... | ||
Angel | Re: Тролейбуси Луцька. Еще одна галерея. | [Ответить] |
По-здра-вля-ю! По-здра-вля-ю! По-здра-вля-ю!
А обмывать годовщину сайта будем? ;) | ||
ant132 | Re: Тролейбуси Луцька. Еще одна галерея. | [Ответить] |
вітаю!!!
пропоную якимось гарненьким волинським пивком - по 4, ні, навіть 5, ящиків, кожному... (рімейк моєї розмови з хресною про мою забогованість))) а щось новеньке планується на сайті?)) | ||
LIS | Re: Тролейбуси Луцька - 1 рік в ефірі | [Ответить] |
>а щось новеньке планується на сайті?))
Планується багато чого, але через відсутніст ь вільного часу та роботою над новим сайтом це не робиться. |
[ Список тем | Создать тему ]