[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒94 | 95‒114 | 115‒134 | 135‒154 ] [ Все сообщения ]
V@nder$ar | Re: список підкоректовано [106] | [Ответить] |
Хто буде їхати із Ж/Д вокзалу там ходить 2 маршрути №8 (випуск 1) і №3 (випуск 19 :)
Сідаєте на №3 ! На передній площадці на стінці біля місць для дітей буде карта рівненських маршрутів з зупинками :) он там і рахуйте:) перед остання зупинка !!! КП Рівнеелектроавтотранс !!! | ||
V@nder$ar | Re: список підкоректовано [106] | [Ответить] |
http://www.picatom.com/10/187392-1.html
Схема маршруту із зупинками на потрібній стороні:) | ||
V@nder$ar | й | [Ответить] |
499952202
Мій ICQ# Там і про мобільні контакти поговорим:) | ||
RVR | Re: ja | [Ответить] |
Я підтверджую свою участь. Відмінити може хіба що якийсь "форс-мажор"..! Найімовірніше приїду автобусом, що в 11.45 у Рівному. | ||
AHTOH | Re: ja | [Ответить] |
НАРОД! Про BCE домовлено! Збір о 12:00 біля депо.
Відповідальний Працівник проведе на територію, відкриє кімнатку-музей і покаже будь-що, що кого зацікавить. Якщо є ПИТАННЯ щодо ОФІЦІЙНОЇ інформації про роботу підприємства (статистика, цифри, факти) - будь-ласка, ЗАДАВАЙТЕ тут і зараз, щоб згаданий В.П. підготувався дати на вих відповідь. І ще нюанс: за штурвалом таки буде не Сека, а якийсь аксакал з 1 класом. Можливо хтось із водіїв ЛАЗа - Дмишук або Сорока. Служба руху залишила за собою право вибору водія, то я ще сам не знаю, хто це буде. Як тільки визначаться з кандидатурою - я проведу з ним розмову. На дійство запрошені представники ВСІХ рівненських газет та телебачення! До речі, 132 вчора якраз гавкнула трохи з причини "електроніка барахлить", але гол.інж. пообіцяв до суботи "зробити все можливе". У будь-якому випадку - дві з трьох бажаних машин (ще 127 або 139) на ходу повинні бути! > Найімовірніше приїду автобусом, що в 11.45 у Рівному. Тоді попроси водія, щоб тебе висадили на Радіозаводі - там одну зупинку пройдеш до депо і якраз встигнеш :) | ||
AV | Re: | [Ответить] |
навігаційне питання: маршрутка зі Здолбунова їде на автовокзал??? | ||
AHTOH | Re: | [Ответить] |
маршрутка зі Здолбунова №207 (через "посьолок", що дорожче і довше по часу), а також прохідні машрутки з навколишніх сіл (в "посьолок" не заїжджають, дешевші) йдуть на ЗАЛІЗНИЧНИЙ вокзал у Рівному. Вони ходять ДУЖЕ часто.
Розклад маршруток зі Здолбунова на автовокзал вивішено там окремо. | ||
LIS | Re: | [Ответить] |
Я і TFA прибуваємо з Луцька електричкою в 11.40. Можливо на кілька хвилин запізнимось, прохання організаторів нас зачекати. | ||
Тоді ШВИДКО на 3-ку і до депо! | ||
ОСТАННЄ нагадування: збір гостей 4 липня, субота, 12:00 біля трол.депо!! | ||
TFA | Re: | [Ответить] |
Дякую Антону за організацію покатушок. Дуже сподобалося екскурсія в депо. Загалом було весело:) | ||
Завжди будь-ласка! Тепер чекаємо фоток і прес-релізів.
Єдине, що засмучує - у Рівному трапилася загальновідома подія, яка по значимості для преси може перевершити ТрольРівнівку... Але, головне, щоб для гості отримали задоволення від подорожі по Рівному. Нагадую: було покрито ВСЮ мережу, окрім лінії на вокзал. Крім того, мали ексклюзивну нагоду розвернутися на площі Перемоги :) | ||
Владимир М. | [Ответить] | |
Велике спасибі організаторам за чудову програму та велике спасибі всім, хто приймав участь у такому святі! Все було весело і гарно! Чекаємо фото. | ||
HAnS | Re: | [Ответить] |
Дякую за покатушки, усьо було супер! :) | ||
Саня | Re: | [Ответить] |
Величезна подяка Антону за налзвичайно цiкавi покатушки-сподобалася екскурсiя депо та розповыдь керывника пыдприэмства про стан господарства.
також сподобався троль №132 та усе-усе,що було в час покатушок! отже,величезне дяк!!! також хочу висловити враження про мiсто-дуже гарне,охайне,позитивне,зелене!!! хочеться повторити подорож до Рiвного в майбутньому! | ||
це був не керівник підприємства, а зам.нач.служби руху - був за головного у вихідний день. Окрім нього ніякого начальства не спостерігалося. | ||
V@nder$ar | Re: | [Ответить] |
Хочете пару фоток:)
http://obus.at.ua/forum/2-23-1#214 | ||
HAnS | Re: | [Ответить] |
Звіт із файної поїздки тут :)
http://picasaweb.google.com/hansovemylo/200903 | ||
http://img-kiev.fotki.yandex.ru/get/3503/lilumi-odi.3/0_258ac_6df6b5c3_orig - одна із ЗАГАЛЬНИХ фотографій! | ||
tvs_vitalik | Re: | [Ответить] |
Велике спасибі за організацію дійства...
Було всьо чьотко! :) |
[ Список тем | Создать тему ]