[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒154 ]
ФРЕЩР | Покатушки у РІВНОМУ !!! | [Ответить] |
Ну що, любі друзі, прохання висловлювати побажання і пропозиції з приводу:
1. Дата (тільки не червень, бо він у мене забитий!) 2. Транспортний засіб для катання 3. Маршрут :)))))) | ||
козак Олег (ЛУЦЬК) | Re: Покатушки у РІВНОМУ !!! | [Ответить] |
Дата - десь середина липня.
Транспорт - тролейбус + дитяча залізниця. Всі маршрути Рівного! + хоча б годинна екскурсія (пішоходна) по Рівному! | ||
LIS | Re: Покатушки у РІВНОМУ !!! | [Ответить] |
Радий, що появилася ця тема. Я вже давно розмірковував про можливість проведення покатушок в Рівному.
Отже мої пропозиції: 1. Дата: було б добре в кінці серпня - на початку липня: на цей період не заплановано ще ніяких покатушок, а також ще можна було б поїхати на вузькоколійку Антонівка-Зарічне з можливістю відпочинку на озері Білому. Люди, які там були, залишились дуже задоволені. 2. ТЗ: безумовно 9Тр, було б дуже добре на тиристорній. 3. Маршрут: Мототрек - РЗВА - РЗТА - Ювілейне - Боярка (але здається КМ не дає можливості здійснити такий поворот) - Льонокомбінат або Північний. Але маршрут нехай краще вирішує "абориген"... | ||
TFA | Re: Покатушки у РІВНОМУ !!! | [Ответить] |
Я теж тільки за!! Якщо в липні, то 4 або 5 число було б найкраще.
Теж за 9тр ТіСУ. Кінцеві, на які б хотілося заїхати: РЗТА, Боярка, Льонокомбінат, Північний і Мототрек само собою. | ||
AV | Re: Покатушки у РІВНОМУ !!! | [Ответить] |
краще може 11 липня. Тролейбус - однозначно "девятка" з ТІСУ | ||
Аби не 12 липня. В мене вручення дипломів і відповідно гулянка:) | ||
ФРЕЩР | Re: Покатушки у РІВНОМУ !!! | [Ответить] |
Щодо дати - давайте подумаємо про початок серпня. | ||
Якщо нічого не зміниться, то нормально. | ||
Саня | Re: Покатушки у РІВНОМУ !!! | [Ответить] |
УРА!!!Покатушки в Рівне!
Звісно,+1!!! я обома руками за пішохіднк екскурсію містом,а карта Рівного в мене вже є. будь-яка дата підходить-я влітку маю бути вільний,хіба екскурсії будуть,але я вже коригуватиму план проведення екскурсій відповідно до дати поїздки. ТЗ-тільки 9Тр! | ||
tvs_vitalik | Re: Покатушки у РІВНОМУ !!! | [Ответить] |
Початок липня - я за!!! Екскурсія - також. Ну і 9тр - теж класно))
п.с. Як завжди: якщо нічого не трапиться непередбачуваного, то +1. | ||
tvs_vitalik | Re: Покатушки у РІВНОМУ !!! | [Ответить] |
Стосовно тролейбуса - я за №132.
Моя пропозиція стосовно маршруту: Депо - Мототрек - Д. Галицького - Боярка - Льнокомбінат - РЗВА - РЗТА - Північний - Мототрек - Депо. | ||
V@nder$ar | Re: Покатушки у РІВНОМУ !!! | [Ответить] |
О і тут темка є, уже третій форум:-)
Скопіюю те й що на УТФ ________________________ http://rivne-troleybus.ucoz.ua/forum/2-33-1 Тут теж тема, уже двоє є зі мною троє:) 1. Дата - початок Липня 2.Тиристорна 9Тр - №127 -сама найкраща, я по 5 оборотів випробував кожну:-) но не №139 там звук уже зовсім майже не чути:-( 3. Спочатку екскурсія по депо Виїзд на маршрут: Депо - Мототрек - Льонокомбінат - РЗВА - РЗТА - Північний - Боярка - ДЕПО АНТОН а на скільки годин ми берем троль??? Спочатку вияснить це треба а потім згідно часу маршрут: Вибір тролейбуса на - покатушки 2009 Рівне ТИРИСОР 9тр:))))) № 127 - я вважаю брати його, відмінний троль http://rivne-troleybus.ucoz.ua/_fr/0/6703953.jpg №132 - теж хороший http://rivne-troleybus.ucoz.ua/_fr/0/4182834.jpg №133 - відмінний троль, але в рекламі:-( http://rivne-troleybus.ucoz.ua/_fr/0/5542061.jpg №139 - краще не брати, звук ТИСУ майже не чути:-(((( http://rivne-troleybus.ucoz.ua/_fr/0/0021414.jpg п.с Ж/д вокзал і Ювілейне нічого цікавого, Ювілейне на лінійному траліку прикольно, а ми і так будемо їздити без зупинок:-) | ||
А і ледь не забув
Хто не знає наших ще маршрутів та кінцевих, я викладу схему маршрутів на карті міста:-) Автор схеми Я http://stts.mosfont.ru/photo/187392.jpg | ||
Доречі будні дні - дорожча забава:( | ||
Жетон | Re: Покатушки у РІВНОМУ !!! | [Ответить] |
Рівне--я за, +2. Дуже бажана екскурсія на дитячу залізницю. | ||
> Доречі будні дні - дорожча забава:(
Тобі-то звідки знати? ;) Та, як би не було - захід слід планувати на суботу. Дит.залізниця - ДО катання, чи ПІСЛЯ - як краще? Сам на ній 100 років не їздив... | ||
Георгий | Re: Покатушки у РІВНОМУ !!! | [Ответить] |
Я теж за покатушки у Рівному. Дата - найкраще липень місяць. | ||
> Тобі-то звідки знати?
А в будні у кондукторів більший план:-( >Дит.залізниця - ДО катання, чи ПІСЛЯ - як краще? Мабуть ДО, я працював там троохи і пам'ятаю графік. Там 2 графіки. один з 11:00 до 17:30, а інший з 10:00 до 16:30, треба буде піти і подивитися який на суботу:))))) | ||
Жетон | Re: Покатушки у РІВНОМУ !!! [15] | [Ответить] |
> Дит.залізниця - ДО катання, чи ПІСЛЯ - як краще? Сам на ній
> 100 років не їздив... Не суть важливо, але простіше буде ДО катання, бо ДЗ зазвичай працюють зранку до середини дня, та й на маневри буде цікаво подивитись. | ||
ФРЕЩР | [Ответить] | |
> А в будні у кондукторів більший план:-(
Так у БУДНІЙ день ніхто і не приїде кататися :) Про оплату буду домовлятися я, а Заг пообіцяв зробити її символічною. > Мабуть ДО, я працював там троохи і пам'ятаю графік Найкраще - взагалі найпершим рейсом. Туди і назад, чи тільки туди? Як на мене, в один кінець - цілком достатньо, там сідаємо на 38 маршрутку і їдемо прямо до мототрека. | ||
Gibon | Re: Покатушки у РІВНОМУ !!! | [Ответить] |
Я і The WishMaster будемо. Дату пропоную встановити 11 липня. | ||
http://vkontakte.ru/event10013277 - інформація вконтакті | ||
ФРЕЩР | Re: | [Ответить] |
Пропонується дата 4 липня. Хто за? | ||
TFA | Re: | [Ответить] |
+1 за 4 липня | ||
Владимир М. | [Ответить] | |
устраивает любая дата в июле | ||
V@nder$ar (РОВНО) | Дата покатушки | [Ответить] |
+1 за 4 липня :)
Це ж моя пропозиція була:))))) | ||
Жетон | Re: Дата покатушки | [Ответить] |
Згоден на 4те липня, +2, можливо, +3. | ||
Саня | Re: Дата покатушки | [Ответить] |
я також згоден на 4 липня.підтверджую,+1. | ||
Владимир М. | Re: Дата покатушки | [Ответить] |
Кияни, за бажанням квитки на потяг купуємо разом | ||
HAnS | Re: Дата покатушки [28] | [Ответить] |
> Кияни, за бажанням квитки на потяг купуємо разом
+.як тільки визначимося із датою :) | ||
V@nder$ar | Re: | [Ответить] |
> сідаємо на 38 маршрутку і їдемо прямо до мототрека.
Я думаю всі не влізть:) | ||
у мене +2, ще один фанатик з РІвного мабуть буде:-) | ||
Gregory | Re: | [Ответить] |
прохання запостити оптимальний спосіб поїздки до Рівного з Києва. як потягом, так і бусом | ||
Саня | Re: | [Ответить] |
На жаль, Укрзалізниця вибору практично не залишає:
туди: 363П київ ковель цілий рік щоденно київ-пас. 21.15 рівне 4.50 4.58 зворотньо: 364Л ("свiтязь" ) ковель київ цілий рік щоденно 22.17 22.27 6.07 | ||
HAnS | Re: [33] | [Ответить] |
> На жаль, Укрзалізниця вибору практично не залишає:
> туди: 363П київ ковель цілий рік щоденно київ-пас. 21.15 > рівне 4.50 4.58 > зворотньо: 364Л ("свiтязь" ) ковель київ цілий рік щоденно > 22.17 22.27 6.07 Зате поїзд хороший :) | ||
Gregory | Re: [33] | [Ответить] |
а маршрутки хто знає скільки по часу та грошах - потягом не зручно продинатися у 5/6 годин ранку. думаю, що бусом виходить десь годинки за 3:) | ||
Володя Царенко | Re: [35] | [Ответить] |
> а маршрутки хто знає скільки по часу та грошах - потягом не
> зручно продинатися у 5/6 годин ранку. думаю, що бусом > виходить десь годинки за 3:) Ні, не виходить автобусом за 3 години, як ти думаєш, автобус іде 5 годин. http://bus.com.ua/cgi-bin/bus-find?From=%CA%E8%BF%E2&d0=-%3E+%EE%F2+%E4%EE+-%3E&To=%D0%B3%E2%ED%E5 | ||
Gregory | Re: [35] | [Ответить] |
Киев-Житомир - 96+35 км, экспресс идет примерно за час -пятнадцать.
Житомир-Ровно - 87+100 км, т.е. в полтора раза больше примерно. трасса та же, может чуть хуже. так что за 3 часа вполне должен доезжать (экспресс - без заездов на автовокзалы по дороге и стоянок там) | ||
Gibon | Re: [22] | [Ответить] |
> Пропонується дата 4 липня. Хто за?
-2. Категорично проти. Нажаль 4 липня ми будемо десь під Салехардом)))) А ось 11 липня, як і пропонувалося спочатку, цілком влаштовує. | ||
Жетон | Re: [22] | [Ответить] |
+1 за 363й поезд. Автобус--дорого и отнюдь не быстро, без раннего вставания никак не обойтись. Не реал за 3 часа доехать, разве что на своей машине, и то сомнительно. От Киева до Ровно по трассе 320 км. За 3 часа--только если все время ехать 100 км\ч, без единой остановки, не теряя не минуты. | ||
ФРЕЩР | Re: [22] | [Ответить] |
> Автобус--дорого и отнюдь не быстро
???? С вокзала главного и південного - каждые 15 минут маршрутка, 4 часа идёт, 65 грн. стоит. Всего-то! От Киева до окружной Ровно - 322 км + 5 км до автовокзала + 3 км до центра. | ||
Жетон | Re: [22] | [Ответить] |
Вот Ыменно. Мало того, что на дорогу 130 грн уйдет. Так еще и для того, чтобы приехать хотя бы в 10 часов (и то это поздно) придеться выехать в 6, встать--часа в 4. Не лучше ли встать в то же время уже в поезде и выйти прямо в Ровно, летом уже светло, погулять пару часов до начала движения чего-либо и вперед! | ||
Gregory | Re: [22] | [Ответить] |
а поезд во сколько обойдется (купе)? | ||
Володя Царенко | Re: [42] | [Ответить] |
> а поезд во сколько обойдется (купе)?
78 гривен. | ||
ФРЕЩР | Re: [42] | [Ответить] |
НАРОД!!! А як щодо дати 27 червня? Щоб не тягнути гуму за хвіст у довгий ящик? :)
ще може кого цікавить такий метр українського мистецтва як Василь Васильців - у Рівному в той день буде його концерт :))) | ||
LIS | Re: [42] | [Ответить] |
Для мене поки що дата ролі ніякої не граю. Але слід пам'ятати, що 28 червня ще заплановані в Києві покатушки з ДЗ. | ||
LIS | Re: [42] | [Ответить] |
*грає :) | ||
Жетон | Re: [42] | [Ответить] |
Та да, навіщо переносити на тиждень назад, та ще й на день перед іншими покатушками? Хай вже буде 4те липня. Інакше можна зіпсувати і Київські, і Рівненські покатушки, адже бажаючих і так не надто багато. | ||
ФРЕЩР | Re: [42] | [Ответить] |
ясно, тоді 27 число відпадає. То як, більшість зголошується на 4 липня? | ||
HAnS | Re: [42] | [Ответить] |
Я - так | ||
Алексей -ТХ- | Re: [42] | [Ответить] |
+1!
Очень постараюсь приехать. Только напишите окнчательно, когда можно брать билеты. И сколько будет стоить аренда троллейбуса? | ||
LAEN | Re: [48] | [Ответить] |
> ясно, тоді 27 число відпадає. То як, більшість зголошується
> на 4 липня? 3го останній екзамен. У роздумах. | ||
SPB | Re: [51] | [Ответить] |
> > ясно, тоді 27 число відпадає. То як, більшість
> зголошується > > на 4 липня? > 3го останній екзамен. > У роздумах. що тут думати: "здам - нап'юсь, нездам теж нап'юсь"(с) )) доречі мене теж запишіть:) | ||
fon Butterfly | Re: [51] | [Ответить] |
А вот и я скажу:
Похоже, с выходными определились? Ибо только по ним детская ж/д катает... А вот моя версия маршрута, если он ещё не утверждён: Депо -->Мототрек --> Ж/д вокзал (ч/з автовокзал) -->Мототрек (ч/з площадь Победы) --> м/р-н Северный --> Боярка --> Льнокомбинат --> РЗВА --> пос. Юбилейный --> РЗВА --> РЗТО --> Мототрек (ч/з автовокзал). Эта схема прикольна тем, что перекрывает ВСЕ участки КС (правда, не все - туда и сюда) и все конечные остановки, а во-вторых, включает в себя максимально возможное плечо - РЗТО --> Мототрек (ч/з автовокзал). Правда, и долговат маршрут: ~4.5 часа. Как по деньгам? Не много выйдет? Сортиры по пути: Мототрек, РЗВА, Боярка - деповские, ж/д вокзал - обсчественный. | ||
fon Butterfly | Re: [51] | [Ответить] |
максимально возможное плечо - РЗТО --> Мототрек (ч/з автовокзал).
Я имел в виду - максимально возможное ПРЯМОЕ плечо. | ||
ФРЕЩР | Re: [51] | [Ответить] |
Версия неудобна тем, что нужно несколько раз пересекать центр, что нежелательно, а также по дороге на вокзал маневрировать возле рынка - а что это значит, ты знаешь не по наслышке :)
А ты-то сам будешь? По деньгам - Заг обещал "символическую плату", так что при посещаемости 20 человек рассчитываю на 20-30 хрн. з фейса :) | ||
AV | Re: [51] | [Ответить] |
Антон, підкажи будь ласка, як зручніше добратися до Рівного зі Львова? | ||
ФРЕЩР | Re: [51] | [Ответить] |
Якщо збір біля депо запланувати на 13:00 - то можна "рейковим автобусом", який зі Львова відправляється о 9:36. Якщо раніше - поїздом Ухгород-Харків до Здолбунова (5:16 - 8:26) - а там маршруткою до Рівного - рукою подати!
І ще, УВАГА: дата 4 ЛИПНЯ пропонується як остаточна, бо, як стало відомо, у липні перекривається Театральна площа (ну люблять у нас копати, що поробиш!) і проїзд нею, тим більш, на тролейбусі, буде утруднений. | ||
V@nder$ar | Re: [51] | [Ответить] |
(ну люблять у нас копати, що поробиш!)
Копачі )))))))))))))))) >>>>УВАГА: дата 4 ЛИПНЯ Це найкраща дата для багатьох:-) | ||
fon Butterfly | Re: [55] | [Ответить] |
> Версия неудобна тем, что нужно несколько раз пересекать
> центр, что нежелательно, а также по дороге на вокзал > маневрировать возле рынка - а что это значит, ты знаешь не > по наслышке :) Центр - 6 раз. Возле рынка - 2 раза. Экс-коллеги говорят, что щазз полегче стало, гайцы толпу бычья круторогого подразогнали. Но зато ВСЕ перегоны!.. > А ты-то сам будешь? По деньгам - Заг обещал > "символическую плату", так что при посещаемости 20 человек > рассчитываю на 20-30 хрн. з фейса :) ХЗ. Посмотрю по обстанивке. ЗЫЖ 20 · (20...30) = 400-600 грн - это дневной (9.5 часа на линии) план выручки. За 4-5 часов без кондуктора - многовато... Это "символически"? "И в чём здесь симвология?" | ||
ФРЕЩР | Re: [55] | [Ответить] |
Тема центра поднимается ещё вот почему: может быть, у тому времени Театралку УЖЕ раскопают, и проезжая часть там сузится вдвое... А из-за маршруток там и так протолкнуться проблематично бывает. Так что с линией на вокзал я б не рекомендовал сталкиваться - кому надо, так и в частном порядке прогуляться-прокататься может.
Насчёт цены - разговор о конкретике пока не шёл, но понятие "символическая плата" звучало. Плюс, к работе собственно троллейбуса, необходимо будет приплюсовать морогыч "ответственному работнику", который будет проводить в ВЫХОДНОЙ день экскурсию. Тут ещё новая лажа добавляется: из достоверных источников узнал, что планируется временный (надеюсь!) демонтаж участка кабелей от двух подстанций, питающий линию 6-ки - там хрень типа эстакады, по коей оные кабеля миновали какую-то преграду, кто-то куда-то умудрился продать, так что ответственные умы думают над решением проблемы... Самое радикальное решение - естественно, демонтаж всей линии, которая и так пока ещё существует в качестве рудимента.... | ||
V@nder$ar | Re: [55] | [Ответить] |
Сьогодні перегоріла підстанція десь на покровськом, весь підйом вулиці Соборної був у тролейбусах, ціла колона, стояли всі рівно годину!
Ток зникав поступово, спочатку на відрізку Покровський собор - Сієста, а п через хвилин 10 - 12 школа - Покровський собор - Степана Бандери - Театральна :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((( | ||
ФРЕЩР | Re: | [Ответить] |
ЩО МАЄМО:
Дата: 4 ЛИПНЯ Машина: тиристорна Шкода-9Тр, в порядку спадання фотогенічності: 132, 127, 139, 133 Учасники, які ТОЧНО зголосилися на цю дату, як розумію: 1. Я 2. Олег (Луцьк) 3. LIS (Луцьк) 4. TFA (Луцьк) 5. Vandersar (Рівне) 6. Андрій Василюк (Львів) 7. Лихваріус (Тернопіль) 8. Саня 9. твс_віталік 10. Жетон-1 11. Жетон-2 12. Владимир М. 13. НАнС 14. Алексей -ТХ- 15. SPB під питанням 16. Вандерсар-2 17. Gregory 18. ЛАЕН 19. фон Батерфляй. Зауваження, уточнення - прохання писати. | ||
LAEN | Re: [62] | [Ответить] |
> Зауваження, уточнення - прохання писати.
Нік пишеться латиною :) | ||
Георгий | Re: [62] | [Ответить] |
> Зауваження, уточнення - прохання писати.
Прошу прощения, но себя что-то не нахожу в списке участников, хотя отписывался что буду пару страниц назад ))) | ||
fon Butterfly | Re: [62] | [Ответить] |
Берите 132-ю - она самая скоростная, если не поломали. | ||
FlasH | Re: [62] | [Ответить] |
> 10. Жетон-1
11. Жетон-2 Раздваиваецца? ;-)))) | ||
Жетон | Re: [66] | [Ответить] |
> > 10. Жетон-1 11. Жетон-2 Раздваиваецца? ;-))))
Нет, просто не один еду. Стандартная запись в таких случаях, не вижу повода для сарказма. | ||
V@nder$ar | Re: [66] | [Ответить] |
Під питанням :
Ван дер Сар 2 - викреслюємо але заносим Skoda та ДИМА - обидва з Києва - 65% того що будуть | ||
Sturm | Re: [66] | [Ответить] |
Попередньо +2 | ||
козак Олег (ЛУЦЬК) | Re: [66] | [Ответить] |
Так який тролейбус всетаки вирішили брати? | ||
TFA | Re: [66] | [Ответить] |
Більшість за 132 | ||
Георгий | Re: [68] | [Ответить] |
> Під питанням :
> Ван дер Сар 2 - викреслюємо > але заносим Skoda та ДИМА - обидва з Києва - 65% того що > будуть V@nder$ar - ну меня хоть добавите в список? ))) | ||
RVR | Re: [68] | [Ответить] |
Зауваження, уточнення - прохання писати.
+ я ще подумаю. Поки що ймовірність моєї присутності бл. 50 % ... | ||
ФРЕЩР | Re: [68] | [Ответить] |
списка как такового не составляю - просто ориентируюсь на количество людей :) Меня интересует, будет ли ГАРАНТИРОВАННО как минимум 15 человек? | ||
V@nder$ar (РОВНО) | Re: [68] | [Ответить] |
+2:
+Георгий - вкл до списку:) +ДЕНИС СМІРНОВ - 99% що він на покатушці :) | ||
ФРЕЩР | Re: [68] | [Ответить] |
так що ТОЧНО присутні:
1. Я 2. Олег (Луцьк) 3. LIS (Луцьк) 4. TFA (Луцьк) 5. Vandersar (Рівне) 6. Андрій Василюк (Львів) 7. Лихваріус (Тернопіль) 8. Саня 9. твс_віталік 10. Жетон-1 11. Жетон-2 12. Владимир М. 13. НАнС 14. Алексей -ТХ- 15. SPB 16. Георгий 17. ДЕНИС СМІРНОВ під питанням: 16. Skoda 17. Gregory 18. LAEN 19. Дима (Київ) 19. фон Батерфляй. 20. RVR Так? | ||
лихвар | Re: [76] | [Ответить] |
перебивки в списку по два 16/17 пункти :) | ||
RVR | Re: [76] | [Ответить] |
під питанням:
А Сєка буде ??? | ||
Max_zp | Re: [76] | [Ответить] |
> під питанням:
+1 Max_zp | ||
V@nder$ar | Re: [76] | [Ответить] |
>під питанням:
А Сєка буде ??? Або Сека, або Валера :) | ||
fon Butterfly | Re: [76] | [Ответить] |
И... и... И-Валера? | ||
Buran | Re: [76] | [Ответить] |
Можливо ще буду я, якщо не буде проблем із грошима... | ||
Chub | Re: [76] | [Ответить] |
Панове, мене запишіть плз!
Поїду обов*язково. | ||
Sturm | Re: [76] | [Ответить] |
Я точно буду і зі мною можилво ще 1 людина | ||
V@nder$ar | Список учасників на 21 червня 2009 року | [Ответить] |
Список учасників на 21 червня 2009 року
1. ФРЕЩР 2. Олег (Луцьк) 3. LIS (Луцьк) 4. TFA (Луцьк) 5. V@nder$ar (Рівне) 6. Андрій Василюк (Львів) 7. Лихваріус (Тернопіль) 8. Саня 9. твс_віталік 10. Жетон-1 11. Жетон-2 12. Владимир М. 13. НАнС 14. Алексей -ТХ- 15. SPB 16. Георгий 17. ДЕНИС СМІРНОВ 16. Chub 17. Sturm під питанням: 18. Skoda 19. Gregory 20. LAEN 21. Дима (Київ) 22. фон Батерфляй. 23. RVR 24. Buran 25. Sturm-2 | ||
V@nder$ar | САЙТ | [Ответить] |
http://obus.at.ua/
Сайт новий про Рівненськи тролейбуси, прийшов на заміну старому Інформація про кожен троль + фотовиставка, фотоальбом для користувачів, відеокаталог, форум, випуски, та багато іншого | ||
LIS | Re: САЙТ | [Ответить] |
... А також заплановані Покатушки-2009 на тролейбусі ТИСУ 9Тр - детально на форумі сайту :) | ||
RVR | Re: Список | [Ответить] |
Остаточно підтрерджу свою участь десь наприкінці місяця..! | ||
Жетон | Re: Список | [Ответить] |
Доречі, шановні кияне, вже саме час йти та брати квитки, бо якось нецікаво всім окремо їхати. | ||
Саня | Re: Список [89] | [Ответить] |
> Доречі, шановні кияне, вже саме час йти та брати квитки, бо
> якось нецікаво всім окремо їхати. колего,я лище за! давайте якось зберемося! | ||
vv | Re: Список [89] | [Ответить] |
+2
Огласите время начала и конца (примерно) покатушек. | ||
AHTOH | Re: Список [89] | [Ответить] |
Розмову з начальством власне "по суті" хочу провести ЗАВТРА, по своєму приїзді до Рівного. На минулому тижні з цим не склалося, оскільки Заг був на лікарняному. Сподіваюся, він уже вийшов. | ||
Георгий | Re: Список [89] | [Ответить] |
Нажаль - не зможу бути присутнім на ціх покатушках. Прошу пробачення за незручності... | ||
tvs_vitalik | Re: Список [89] | [Ответить] |
Список учасників на 21 червня 2009 року
1. ФРЕЩР 2. Олег (Луцьк) 3. LIS (Луцьк) 4. TFA (Луцьк) 5. V@nder$ar (Рівне) 6. Андрій Василюк (Львів) 7. Лихваріус (Тернопіль) 8. Саня 9. tvs_vitalik (Івано-Франківськ) 10. Олег (Івано-Франківськ) 11. Жетон-1 12. Жетон-2 13. Владимир М. 14. НАнС 15. Алексей -ТХ- 16. SPB 17. Георгий ?? 18. ДЕНИС СМІРНОВ 19. Chub 20. Sturm під питанням: 18. Skoda 19. Gregory 20. LAEN 21. Дима (Київ) 22. фон Батерфляй. 23. RVR 24. Buran 25. Sturm-2 трошки підправив.. п.с. українською в мене трохи інші ініціали :) | ||
HAnS | Re: Список [89] | [Ответить] |
Кияни, коли ідем по квитки? | ||
Жетон | Re: Список [89] | [Ответить] |
Уважно почитавши тему, прийшов до висновку що йти за квитками ще рано--покатушки ще не підтверджені остаточно. Пан АНТОН обіцяв сьогодні (25.06) провести розмову з начальством. Чекаєм на результати. | ||
V@nder$ar | Re: Список [89] | [Ответить] |
1. ФРЕЩР
2. Олег (Луцьк) - вичеркуємо, але вносимо - Андрія Смірнова 3. LIS (Луцьк) 4. TFA (Луцьк) 5. V@nder$ar (Рівне) 6. Андрій Василюк (Львів) 7. Лихваріус (Тернопіль) 8. Саня 9. tvs_vitalik (Івано-Франківськ) 10. Олег (Івано-Франківськ) 11. Жетон-1 12. Жетон-2 13. Владимир М. 14. НАнС 15. Алексей -ТХ- 16. SPB 17. Георгий ?? 18. ДЕНИС СМІРНОВ 19. Chub 20. Sturm під питанням: 18. Skoda 19. Gregory 20. LAEN 21. Дима (Київ) 22. фон Батерфляй. 23. RVR 24. Buran 25. Sturm-2 26. Денис Смірнов-2 | ||
LAEN | Re: Список [89] | [Ответить] |
Я нажаль, не зможу бути присутнім. | ||
HAnS | Re: Список [99] | [Ответить] |
Кияни, пропоную завтра ввечері, в 18-30 іти за квитками | ||
V@nder$ar | Покатушка в суботу:) | [Ответить] |
Копіюю своє повідомлення із мого сайту! http://obus.at.ua/
№132 ; 4 липня 2009 рік ( в цю суботу :)) Персонал: Андрій Сека (водій №096) Валерій Савич (водій №114) Учасники: 1. Антон Бриних 2. V@nder$ar 3. TFA 4. LIS 5. Андрій Сміров 6. Андрій Василюк (Львів) 7. Лихвар 8. Саня 9. tvs_vitalik (Івано-Франківськ) 10. Олег (Івано-Франківськ) 11. Жетон-1 12. Жетон-2 13. Владимир М. 14. НАнС 15. Алексей -ТХ- 16. SPB 17. Георгий 18. Den_Smirnov 19. Chub 20. Sturm 21. Евгений Гура 22. tvs.vitalik-2 під питанням: 23. Skoda 24. Gregory 25. Дима (Київ) 26. фон Батерфляй. 27. RVR 28. Buran 29. Sturm-2 30. Денис Смірнов-2 (присутність 75%) | ||
V@nder$ar | список підкоректовано | [Ответить] |
Учасники:
1. Антон Бриних 2. V@nder$ar 3. TFA 4. LIS 5. Андрій Сміров 6. Андрій Василюк (Львів) 7. Лихвар 8. Саня 9. tvs_vitalik (Івано-Франківськ) 10. Олег (Івано-Франківськ) 11. Жетон-1 12. Жетон-2 13. Владимир М. 14. НАнС 15. Алексей -ТХ- 16. SPB 17. Георгий 18. Den_Smirnov 19. Chub 20. Sturm 21. Евгений Гура 22. tvs.vitalik-2 23. Евгений Гура - 2 24. Евгений Гура - 3 під питанням: 25. Skoda 26. Gregory 27. Дима (Київ) 28. фон Батерфляй. 29. RVR 30. Buran 31. Sturm-2 32. Денис Смірнов-2 (присутність 75%) Підкоректовано! Антон, а збір буде в 10:00 біля депо ???? | ||
AHTOH | Re: список підкоректовано | [Ответить] |
Які 10:00, ти що? Я в таку раню ще сплю... :) | ||
RVR | Re: список підкоректовано [106] | [Ответить] |
Антон, а збір буде в 10:00 біля депо ????
> Які 10:00, ти що? Я в таку раню ще сплю... :) - з Тернополя нормальний автобус (шоб не виїжджати серед ночі) тільки в 11.45 прибуває...! | ||
Sturm | Re: список підкоректовано [106] | [Ответить] |
Нажаль не зможу бути присутнім | ||
tvs_vitalik | Re: список підкоректовано [106] | [Ответить] |
Маленька поправочка: -1 в списку, бо Олег(Ів-Фр) = tvs.vitalik-2 | ||
Axiom | Re: список підкоректовано [106] | [Ответить] |
Тільки що дотелефонувався до Загинея на мобільний. Нічого не міняється: він дійсно на лікарняному (лікує тромб). Але радує те, що він пообіяв зателефонувати заступнику і попередити про наші наміри (по телефону він сказав, що взагалі перший раз чує про суботу).
Стосовно грошей, то це не від нього залежить. В минулу суботу випускники катались і їм порахували калькуляцію на це задоволення. Щоб КРУ не причепилось - тепер вони мусять її дотримуватись =( Так що дешевше не буде. | ||
Жетон | Re: список підкоректовано [106] | [Ответить] |
Одже, закупка квитків бандою з Києва успішно проведена. Прибуваємо о 05:00 (04:50 якшо бути точним). "Жетон-2" нажаль не приїде((( Велике прохання до когось із організаторів залишити тут свої мобільні контакти для організації оперативного зв*язку про всяк випадок. | ||
AHTOH | Re: список підкоректовано [106] | [Ответить] |
Карочі так:
ЗБІР О 12:00 БІЛЯ ТРОЛЕЙБУСНОГО ДЕПО. Їхати з центра міста (Театральна площа, ЦУМ) до зупинки "Рівнеелектроавтотранс". До 13 години - екскурсія по депо, потім - виїзд. Бонус фіча: при великій кількості учасників дійства пиво може бути халявним. | ||
AHTOH | Re: список підкоректовано [106] | [Ответить] |
Забув сказати: їхати тролейбусом маршруту №3. Маршрутки закликаю бойкотувати, хіба якщо хто захоче прокататися на дитячій залізниці з центру до Басів-Кута - звіди до мототрека доїжджайте маршруткою №38, і одну зупинку до депо по лінії 3 маршруту пройжете пішки. | ||
AV | Re: список підкоректовано [106] | [Ответить] |
Можливо будуть ще кілька львів"ян! Присутність SPB під питанням | ||
V@nder$ar | Re: список підкоректовано [106] | [Ответить] |
Хто буде їхати із Ж/Д вокзалу там ходить 2 маршрути №8 (випуск 1) і №3 (випуск 19 :)
Сідаєте на №3 ! На передній площадці на стінці біля місць для дітей буде карта рівненських маршрутів з зупинками :) он там і рахуйте:) перед остання зупинка !!! КП Рівнеелектроавтотранс !!! | ||
V@nder$ar | Re: список підкоректовано [106] | [Ответить] |
http://www.picatom.com/10/187392-1.html
Схема маршруту із зупинками на потрібній стороні:) | ||
V@nder$ar | й | [Ответить] |
499952202
Мій ICQ# Там і про мобільні контакти поговорим:) | ||
RVR | Re: ja | [Ответить] |
Я підтверджую свою участь. Відмінити може хіба що якийсь "форс-мажор"..! Найімовірніше приїду автобусом, що в 11.45 у Рівному. | ||
AHTOH | Re: ja | [Ответить] |
НАРОД! Про BCE домовлено! Збір о 12:00 біля депо.
Відповідальний Працівник проведе на територію, відкриє кімнатку-музей і покаже будь-що, що кого зацікавить. Якщо є ПИТАННЯ щодо ОФІЦІЙНОЇ інформації про роботу підприємства (статистика, цифри, факти) - будь-ласка, ЗАДАВАЙТЕ тут і зараз, щоб згаданий В.П. підготувався дати на вих відповідь. І ще нюанс: за штурвалом таки буде не Сека, а якийсь аксакал з 1 класом. Можливо хтось із водіїв ЛАЗа - Дмишук або Сорока. Служба руху залишила за собою право вибору водія, то я ще сам не знаю, хто це буде. Як тільки визначаться з кандидатурою - я проведу з ним розмову. На дійство запрошені представники ВСІХ рівненських газет та телебачення! До речі, 132 вчора якраз гавкнула трохи з причини "електроніка барахлить", але гол.інж. пообіцяв до суботи "зробити все можливе". У будь-якому випадку - дві з трьох бажаних машин (ще 127 або 139) на ходу повинні бути! > Найімовірніше приїду автобусом, що в 11.45 у Рівному. Тоді попроси водія, щоб тебе висадили на Радіозаводі - там одну зупинку пройдеш до депо і якраз встигнеш :) | ||
AV | Re: | [Ответить] |
навігаційне питання: маршрутка зі Здолбунова їде на автовокзал??? | ||
AHTOH | Re: | [Ответить] |
маршрутка зі Здолбунова №207 (через "посьолок", що дорожче і довше по часу), а також прохідні машрутки з навколишніх сіл (в "посьолок" не заїжджають, дешевші) йдуть на ЗАЛІЗНИЧНИЙ вокзал у Рівному. Вони ходять ДУЖЕ часто.
Розклад маршруток зі Здолбунова на автовокзал вивішено там окремо. | ||
LIS | Re: | [Ответить] |
Я і TFA прибуваємо з Луцька електричкою в 11.40. Можливо на кілька хвилин запізнимось, прохання організаторів нас зачекати. | ||
Тоді ШВИДКО на 3-ку і до депо! | ||
ОСТАННЄ нагадування: збір гостей 4 липня, субота, 12:00 біля трол.депо!! | ||
Дякую Антону за організацію покатушок. Дуже сподобалося екскурсія в депо. Загалом було весело:) | ||
Завжди будь-ласка! Тепер чекаємо фоток і прес-релізів.
Єдине, що засмучує - у Рівному трапилася загальновідома подія, яка по значимості для преси може перевершити ТрольРівнівку... Але, головне, щоб для гості отримали задоволення від подорожі по Рівному. Нагадую: було покрито ВСЮ мережу, окрім лінії на вокзал. Крім того, мали ексклюзивну нагоду розвернутися на площі Перемоги :) | ||
Владимир М. | [Ответить] | |
Велике спасибі організаторам за чудову програму та велике спасибі всім, хто приймав участь у такому святі! Все було весело і гарно! Чекаємо фото. | ||
HAnS | Re: | [Ответить] |
Дякую за покатушки, усьо було супер! :) | ||
Саня | Re: | [Ответить] |
Величезна подяка Антону за налзвичайно цiкавi покатушки-сподобалася екскурсiя депо та розповыдь керывника пыдприэмства про стан господарства.
також сподобався троль №132 та усе-усе,що було в час покатушок! отже,величезне дяк!!! також хочу висловити враження про мiсто-дуже гарне,охайне,позитивне,зелене!!! хочеться повторити подорож до Рiвного в майбутньому! | ||
це був не керівник підприємства, а зам.нач.служби руху - був за головного у вихідний день. Окрім нього ніякого начальства не спостерігалося. | ||
Хочете пару фоток:)
http://obus.at.ua/forum/2-23-1#214 | ||
HAnS | Re: | [Ответить] |
Звіт із файної поїздки тут :)
http://picasaweb.google.com/hansovemylo/200903 | ||
http://img-kiev.fotki.yandex.ru/get/3503/lilumi-odi.3/0_258ac_6df6b5c3_orig - одна із ЗАГАЛЬНИХ фотографій! | ||
tvs_vitalik | Re: | [Ответить] |
Велике спасибі за організацію дійства...
Було всьо чьотко! :) | ||
SPB | Re: | [Ответить] |
дуже дякую організаторам, все було просто супер:) | ||
Я_R | Re: | [Ответить] |
Супер! Дякую! =) | ||
Антон, якщо зможеш, кинь ссилку на відеоматеріал про покатушки, що транслювали у вас. | ||
AV | Re: | [Ответить] |
Хоча після дня проведеного у Рівному на вечір майже не залишалось сил, зате залишились дуже приємні враження! Велике дякую організаторам! | ||
Гербрандт | Re: | [Ответить] |
Дякую Антонові, керівництву трольдепо і водієві борта 132 та усім рівнянам і чисельним гостям за гарні покатеньки та теплу зустріч! Спасибі усім :-) | ||
Franek Grzegorek | Re: | [Ответить] |
Ссилка на відеоматеріал:
http://rivne1.tv/Info/?id=2998 | ||
vv | Re: | [Ответить] |
Пользуясь случаем передаю привет приехавшим и не приехавшим лучанам. Спасибо за ориентировку на местности.
Отдельное спасибо чуваку с мегафоном, было весело :) Ну и само-собой организаторам покатушек. | ||
TFA | Re: [141] | [Ответить] |
> Пользуясь случаем передаю привет приехавшим и не приехавшим
> лучанам. Спасибо за ориентировку на местности. Будь ласка, надіюсь розібралися?:) | ||
Axiom | Re: [141] | [Ответить] |
Ой, і мене з мегафоном запам’ятали :)
Ще раз вдячний всім, хто приїхав. Фотки в основному закинуті Вконтакт. Але коли позбираю їх усіх, то посортую та заллю на фтп. | ||
vv | Re: [142] | [Ответить] |
> > Пользуясь случаем передаю привет приехавшим и не
> приехавшим > лучанам. Спасибо за ориентировку на местности. > Будь ласка, надіюсь розібралися?:) Так. Відвідали все заплановане і навіть встигли на маршрутку. | ||
AHTOH | Re: [142] | [Ответить] |
Завтра в газеті "7 днів" буде велика стаття на тему. На жаль, не на першій сторінці, як було обіцяно раніше - бо передовиці будуть зайняті самізнаєтеким... :( | ||
Ярик Зайцев | Re: [140] | [Ответить] |
> Ссилка на відеоматеріал: http://rivne1.tv/Info/?id=2998
Сюжет -просто супер!Жаль,что не вышло у меня поехать.... Но утешает то,что не раз ездил на 9-тр с ТИСУ... | ||
AHTOH | Re: [140] | [Ответить] |
http://www.rivnepost.rv.ua/showarticle.php?art=021473 - Паша, канєшна, більш фотогенічний, ніж я - "нордична краса і гітлерюгендівська зачіска" :)))) | ||
MetroMan | Re: [140] | [Ответить] |
Спасибо за покатушки!
Ловите фотки: http://picasaweb.google.com/PhotoDocumentalist/Trolrivnivka?feat=directlink | ||
RVR | Re: [140] | [Ответить] |
Теж приєднуюся до всіх подяк !
Було людно, весело і дуже цікаво..! Класна екскурсія по депо, хороший троль на поїздці, весела компанія (особливо Паша і Ко) + обїхали майже всю систему (рідко таке десь буває)... Але... трохи народу забагато (все-таки "стояча поїздка не дуже приємна") і чомусь здивувала ціна заходу при такому аншлазі (!). Як-не-як, але у Тернополі та Луцьку, де справи гірші, вийшло удвічі дешевше! ... все рівно, все було супер! | ||
Щодо ціни: оренда тролейбуса+календарики+накладні витрати+могорич водію+пиво найстійкішим = якраз в нуль і вийшли! | ||
RVR | Re: [140] | [Ответить] |
+могорич водію
= в Тернополі торік 30 грн. заплатили і був дуже задоволений ! | ||
Ну якщо була можливість розкошелитися на "поляну" - то чому б і ні? :) А з Луцьком порівнювати рівненське дійство не слід: НЯЗ, там "кому треба" просто дали "символічну суму" і - катайтеся на здоров"я. А тут була повна легальність - заява, угода, калькуляція, оплата через банк, а тоді по факту оплати - натє вам тролейбус. Крім того, організатори не могли знати заздалегідь кількість учасників (досвід показує, що певний процент людей відморожується в останній момент), і ціна встановлювалася із розрахунку "не боляче влетіти на бабки" і "вийти в нуль". Те, що захід з головою окупився - то завдяки вдалій піар-кампанії :)
Взагалі, обговорення грошових питань вважаю не дуже доречним: кожні "покатушки" - заходи апріорі НЕкомерційні, і організатори, вважаю, просто не вправі ставити собі за мету наживу на гостях. | ||
http://www.youtube.com/watch?v=ifv8bWcgvY4 - ще одне відео, з каналу РТБ | ||
usik.igor | Сервіс на маршрутках Київ-Рівне | [Ответить] |
Як в кіно: "...в п"ятницю, тринадцятого" їздив в Рівне.
Враження Усе почалося з того, що 3 год. дзвонив на "Спрінтер..." - МАРНО, виявляється, у них змінилися телефони. Додзвонився до "Черепахи", замовив "на завтра, на 07.00". Увечері телефонує дівчинка: -Ви замовляли на 07.00?? -Я! -Ви знаєте, ви один на цю машинку, вона не поїде...-Дякую, чудовий сервіс. Виїхав о 8.00. З 65 грн. за квиток "по пенсійному" сплатив 60 грн. Що вам сказати?? ДВД глючив усю дорогу, коли доїхали до проміжної зупинки, я (наївний!) запитав, що будемо пити? Відповідь:"На (??) офісі нічого немає, тому пити не будемо нічого". На зворотньому шляху - те саме... За що підняли плату за проїзд - я не зрозумів |
[ Список тем | Создать тему ]