[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒11 ]
LIS | Транспортні сайти: як краще створювати | [Ответить] |
В мене перестав функціонувати сервер, на якому знаходився сайт «Тролейбуси Луцька». Тому зараз не знаю що робити: закинути проект чи розпочати роботу над новим, що висвітлюватиме роботу всього пасажирського транспорту Волинської області. Але для цього потрібно новий сервер та освоїти сучасні навики по Web-дизайну.
Тому можливо хтось підкаже, куди краще закидати сайт (чимось на зразок narod.ru користувутись не хочеться), як навчитися php та інші думки по цьому приводу. | ||
LAEN | Re: Транспортні сайти: як краще створювати | [Ответить] |
тема для салону, ІМХО | ||
Я_R | Re: Транспортні сайти: як краще створювати | [Ответить] |
я вважаю, що найкраще не вигадувати велосипед, а користуватися вже створеними зручними для користувачiв ресурсами з гарною вiдвiдуванiстю та непоганим дизайном, наприклад СТТС. | ||
LAEN | Re: Транспортні сайти: як краще створювати [2] | [Ответить] |
> я вважаю, що найкраще не вигадувати велосипед, а
> користуватися вже створеними зручними для користувачiв > ресурсами з гарною вiдвiдуванiстю та непоганим дизайном, > наприклад СТТС. не зовсім згоден... на свій сайт можна викласти будь який знімок. а на СТТС - лише той, який захочуть викласти модератори. | ||
Трамвай 7008 | Re: Транспортні сайти: як краще створювати [3] | [Ответить] |
> на свій сайт можна
> викласти будь який знімок. а на СТТС - лише той, який > захочуть викласти модератори. А зачем вообще выкладывать снимок если он плохого качества? | ||
LAEN | Re: Транспортні сайти: як краще створювати [3] | [Ответить] |
есть снимки,к ак я их называю - на любителя. одному понравится - другому нет. | ||
Трамвай 7008 | Re: Транспортні сайти: як краще створювати [3] | [Ответить] |
Ну всё же думаю - равняться надо на мнение большинства! | ||
LAEN | Re: Транспортні сайти: як краще створювати [3] | [Ответить] |
ладно, проехали. человеку помочь нужно, а не СТТС обсуждать...
я сижу с сайтом на народе и кроме рекламных страничек при прямых ссылках на фото меня всё устраивает. | ||
HAnS | Re: Транспортні сайти: як краще створювати [0] | [Ответить] |
> В мене перестав функціонувати сервер, на якому знаходився
> сайт «Тролейбуси Луцька». Тому зараз не знаю що робити: > закинути проект чи розпочати роботу над новим, що > висвітлюватиме роботу всього пасажирського транспорту > Волинської області. Але для цього потрібно новий сервер та > освоїти сучасні навики по Web-дизайну. Тому можливо хтось > підкаже, куди краще закидати сайт (чимось на зразок > narod.ru користувутись не хочеться), як навчитися php та > інші думки по цьому приводу. Раджу так: тимчасово перенести старий сайт на новий хостинг, паралельно пишучи нову версію. Хоститнг, ну наприклад http://www.ho.ua/ хоча 64 Мб може бути мало. ПХП я вчив самотужки в основному по Гуглу. Поставив собі завдання і у вирішенні його вивчав мову. | ||
LIS | Re: Транспортні сайти: як краще створювати [0] | [Ответить] |
А що можете сказати про цей хост http://www.ucoz.ua/ ??? | ||
HAnS | Re: Транспортні сайти: як краще створювати [0] | [Ответить] |
На жаль нічого сказати не можу :( | ||
LAEN | Re: Транспортні сайти: як краще створювати [0] | [Ответить] |
ИМХО - тупость... |
[ Список тем | Создать тему ]