[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒66 | 67‒86 | 87‒106 | 107‒126 | 127‒146 | 147‒166 ] [ Все сообщения ]
maks | Re: Для Я_R | [Ответить] |
А кондукторши АП-2 говорят, что на А63 очень неплохой пасспоток. И маршрут хвалят. | ||
Юрий Анисимов | Re: Для Я_R | [Ответить] |
Да нет, всё-таки тараканы. И ещё ого-го какие. Огромные просто. Жить в несуществующем мире легче, наверное, чем вариться в этом котле вот здесь, на Земле. Нет, я не презираю. | ||
Anton | Re: Для Я_R [87] | [Ответить] |
> А кондукторши АП-2 говорят, что на А63 очень неплохой
> пасспоток. И маршрут хвалят. Потому что сменяемость пассажиров хорошая. Из конца в конец никто не едет. Ну или план на маршруте (пока) невысокий. | ||
Юрий Анисимов | Re: Для Я_R [87] | [Ответить] |
Я так понял, что А63 - совершенно новый маршрут? Был ли до этого авт. с номером 63? | ||
Nick | Re: 63 [77] | [Ответить] |
> > Нажаль, точно виміряти не можу, але ось вам
> картинка, по якій все наочно видно: > http://www.picatom.com/j/Chh-1.html Шлях автобуса десь в > півтора рази довший. Невже? А скільки хвилин у нас іде Т 29 до метро і скільки А 51 до метро? Дуже велике прохання > > спочатку поїхати туди, а вже потім планувати там автобус, > > Оболонь, ЧХ, Т 29 для киян. Ну звичайно автобус від > Тростянецької можна пустити по ХШ. Проблема в тому, що у > нас влада завжди йде по шляху виправдання того що вона > наробила. А навіщо такий автобус на Харківському шосе до ЧХ, коли вже швидше буде до "Вирлиці"? І з тягнучками біля Харківської площі. | ||
Anton | Re: Для Я_R [90] | [Ответить] |
> Я так понял, что А63 - совершенно новый маршрут?
Да Был ли до > этого авт. с номером 63? Был (ВДНХ — Институт Теоретической Физики) | ||
Вячеслав Рассыпаев | Re: Для Я_R [88] | [Ответить] |
> Да нет, всё-таки тараканы. И ещё ого-го какие. Огромные
> просто. Жить в несуществующем мире легче, наверное, чем > вариться в этом котле вот здесь, на Земле. Нет, я не > презираю. Представляю тогда, какие тараканы в голове у Алсу или Билана, живущих отнюдь не жизнью колхозниц и рабочих. Правда, они там все без исключения имеют категорию "В" - даже Диана Гурцкая небось... | ||
Юрий Анисимов | Re: Для Я_R [90] | [Ответить] |
Давно был? И что с ним случилось? Что теперь взамен него? | ||
Юрий Анисимов | Re: Для Я_R [93] | [Ответить] |
> Представляю тогда, какие тараканы в голове у Алсу или
> Билана, живущих отнюдь не жизнью колхозниц и рабочих. > Правда, они там все без исключения имеют категорию "В" - > даже Диана Гурцкая небось... Ну если сравнивать Вас и этих, извиняюсь, п....., то это всё равно, что скрещивать арбузы с мухами. | ||
mikolalex | А63 | [Ответить] |
> А кондукторши АП-2 говорят, что на А63 очень неплохой
> пасспоток. И маршрут хвалят. Звичайно, у 22-го трамвая своя аудиторія, і 63-й не просто трохи відібрав у нього пасажирів, а й наступив на горло багатьом маршруткам що йдуть через Чернігівську по Гагаріна на Ленінградку і Дарницький вокзал(МТ22, 529 і т.п.). А от яка заповнюваність безпосередньо біля ЧХ - систематичних даних не маю. У непік ІМХО там 63 не потрібен. Між іншим, є одна малореалістична ідея: продовжити 63 по Кіото до Лісової(додаткових 2 випуски) і "склеїти" з А81. Таким чином новий маршрут покриє ще більше паспотоків які зараз перевозяться маршрутками. Звичайно, за умови достатньо низьких інтервалів. | ||
Sturm | Re: А63 [96] | [Ответить] |
> Лісової(додаткових 2 випуски) і "склеїти" з А81. Таким
> чином новий маршрут покриє ще більше паспотоків які зараз > перевозяться маршрутками. Звичайно, за умови достатньо > низьких інтервалів. Щодо ""склеїти" з А81" - маразм. У А81 функція одна - зв"язок ст.м.ЛІсова з Лісовим масивом. Так і кільцевий маршрут навколо міста можна "склеїти". От тільки навіщо? | ||
mikolalex | Re: 63 [91] | [Ответить] |
> > > Нажаль, точно виміряти не можу, але ось вам > картинка,
> по якій все наочно видно: > > http://www.picatom.com/j/Chh-1.html Шлях автобуса десь в > > півтора рази довший. Невже? Так, і мені вас жаль, якщо для вас це не очевидно А скільки хвилин у нас іде Т 29 > до метро і скільки А 51 до метро? Так в тому то і річ, що тільки через тихохідність трамваю цей маршрут виходить довший, і про це я писав у пості №57. Якби був автобус від Дарницького вокзалу до Бориспільської, то для жителів навколишніх районів не треба було б ніякого ЧХ. А навіщо такий автобус на Харківському шосе до > ЧХ, коли вже швидше буде до "Вирлиці"? І з тягнучками біля > Харківської площі. Звичайно, на перший погляд Вирлиця видається кращим варіантом, але, знову ж таки, якщо на Бориспільській вже будуть повні вагони, то бажаючі сісти на Вирлиці не сядуть. А по-друге, не всім же їхати в центр, на Бориспільській є пересадки на Бортничі, Бориспіль, взагалі на багато приміських напрямків. Як варіант, можна організувати рух по трикутнику: ХШ-Бориспільська-просп. Бажана - Вирлиця - Вірменська - ХШ. Таким чином, їдеш вранці на метро - сідаєш на Бориспільській, ввечері повертаєшся - виходиш на Вирлиці. І взагалі, не це головне, основне те, що хоч на Вирлицю, хоч на Бориспільську жителям Дарниці(від Привокзальної до Волго-Донського пров.) фізично ближче, але через "піклування" міської влади, що побудувала ЧХ і прив"язала до нього автобусні маршрути, люди змушені обирати довший шлях. | ||
mikolalex | Re: А63 [97] | [Ответить] |
> > Лісової(додаткових 2 випуски) і "склеїти" з А81. Таким >
> чином новий маршрут покриє ще більше паспотоків які зараз > > перевозяться маршрутками. Звичайно, за умови достатньо > > низьких інтервалів. Щодо ""склеїти" з А81" - маразм. У А81 > функція одна - зв"язок ст.м.ЛІсова з Лісовим масивом. Так і > кільцевий маршрут навколо міста можна "склеїти". От тільки > навіщо? Не поспішайте! Є маршрутки що йдуть з Лісового масиву на Ленінградку, і у них є пристойний паспотік, який міг би прийняти на себе 63 в разі "склейки". Ну але це лише мої ідеї, припущення, які можуть бути вірними або ні, але в будь-якому разі навряд чи колись втіляться в життя :--) | ||
Sturm | Re: А63 [97] | [Ответить] |
На Лісовій натовп чекає ПОРОЖНІЙ автобус. Уявіть собі, що буде з автобусом, коли він приїде ВЖЕ ЗАПОВНЕНИЙ з тієї ж Чернігівської. | ||
Вячеслав Рассыпаев | Re: Для Я_R [83] | [Ответить] |
> > > Раньше в 9-40 > (уже молчу про 7-40), когда приходилось
> ехать на 2ю пару, > на харьковской в любом вагоне, кроме > 1го было достаточно > свободных мест, сейчас же даже в > 10-00 свободных мест нет > ни в одном из 5ти вагонов, как > результат - пересел на > машину... Я_R, а никак нельзя не ногой её вести? :-_( | ||
Саня | Re: Для Я_R [94] | [Ответить] |
> Давно был? И что с ним случилось? Что теперь взамен него?
Маршрутки(по Метрологічній,тобто від вул.Заболотного до кінця),частково 2 та 11 тролейбус... | ||
Kraz | Re: Для Я_R [90] | [Ответить] |
> Я так понял, что А63 - совершенно новый маршрут? Был ли до
> этого авт. с номером 63? Был... От ВДНХ до ин-та Теорфизики, исключительно Икарус-280 на нем работали, которые, правда даже в пик не были сильно забиты пассажирами. Где-то в середине 90-х его тихо закрыли, пустив вместо него А15 от Лыбедской (на нем только ЛАЗ695 были), а еще пару лет спустя и его убрали. А еще в том же направлении были 60 и 61, теперь всё оккупировано маршрутками. А 11 троллейбус - не такой уж и частый по интервалу. | ||
Я_R | Re: Для Я_R [101] | [Ответить] |
> >Я_R,
> а никак нельзя не ногой её вести? :-_( увы нет :( | ||
Anton | Re: Для Я_R [103] | [Ответить] |
> Был... От ВДНХ до ин-та
> Теорфизики, исключительно Икарус-280 на нем работали, Ну, не исключительно — в последние годы там ЛАЗ-695 были. А на А61 были Икарусы-280, хотя бы иногда? | ||
kostyan | Re: Для Я_R [103] | [Ответить] |
Сейчас на А63 пасспоток слишком небольшой для Сити А183. Там хватило бы и А-144.5. Не стоило Сити забирать с А55 для А63. |
[ Список тем | Создать тему ]