[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒82 | 83‒102 | 103‒122 | 123‒142 | 143‒162 ] [ Все сообщения ]
Chub | Re: Шкоды 9Тр рулят! [90] | [Ответить] |
Запишіть і мене, плз.
Якраз 2й десяток закрию :) | ||
лихвар | [Ответить] | |
отже, Buran'у вже повідомили остаточну вартість заходу - 250 грн за екскурсію та катання, можете рахувати :) | ||
лихвар | Re: Шкоды 9Тр рулят! [103] | [Ответить] |
> Запишіть і мене, плз. Якраз 2й десяток закрию :)
добре, а ви/ти хто/звідки?) | ||
RVR | Re: Шкоды 9Тр рулят! [103] | [Ответить] |
отже, Buran'у вже повідомили остаточну вартість заходу - 250 грн за екскурсію та катання, можете рахувати :)
+ десь 20 грн. за екскурсію (?) + 20-30 грн. водію! - десь по 15 гривень з брата! | ||
Владимир М. | Re: Шкоды 9Тр рулят! [103] | [Ответить] |
я еще под вопросом еду или нет, но очень хочу поехать и собираюсь, записан под ником Вовка | ||
Chub | Re: Шкоды 9Тр рулят! [105] | [Ответить] |
>> Запишіть і мене, плз. Якраз 2й десяток закрию :)
>добре, а ви/ти хто/звідки?) Ім'я моє Павло, я з Києва. Буваю на форумі Railroad, раніше і на метрофорум ходив. Тут мене точно знають камради Жетон і DenVol ;) | ||
Buran | Re: Шкоды 9Тр рулят! [105] | [Ответить] |
...а я крім того, що співорганізатор покатушок, організовую зі своєї сторони телевізійну зйомку. Буде сюжет у новинах на каналі, де я працюю, плюс на сайті (Smile-TV - http://smiletv.te.ua/ ) | ||
bryNET | Re: Шкоды 9Тр рулят! [102] | [Ответить] |
> BryNET (Тернопіль)?
Вибачаюсь що не підніс трубки, просто не чув телефон (не було при собі). Мені нажаль в суботу не получиться, навчання якраз на суботу і цих пар не виходить пропустити ніяк. Нарахунок моїх одноклубників: хотіло 2 чоловік, але 1 на роботі (не в Тернополі), а другий їде на села на городи. Дякуємо велике за запрошення і вибачаємось шо немає можливості покататись з Вами. Гарно всім віддихнути!!! Тернопіль в травні ДУЖЕ гарне місто! | ||
HAnS | Re: Шкоды 9Тр рулят! [110] | [Ответить] |
> Гарно всім
> віддихнути!!! Ну ви й добра людина:) Але віддихати якось не хочеться ве-таки)) | ||
Rainbow | Re: Шкоды 9Тр рулят! [110] | [Ответить] |
Доречі в Тернополі є одне дуже цікаве кафе. "Старий Млин" називається. Кожен раз коли буваю в Тернополі, туди заходжу на обід. | ||
Олег Винница | Re: Шкоды 9Тр рулят! [110] | [Ответить] |
на жд вокзале кто то будет встречать и с какого по какое время? | ||
RVR | Re: Шкоды 9Тр рулят! [110] | [Ответить] |
Одобецький (Тернопіль) ? буду ще до нього дзвонити!
= дзвлнив до нього. Казав,що має бути! на жд вокзале кто то будет встречать и с какого по какое время? = не знаю, якщо зможу то когось і зустріну. Але це малореально... З вокзала до депо можна заїхати на тролейбусі № 11 або автобусами (МТ) № 27 і 30 | ||
И12 | Тернополь | [Ответить] |
Какие маршруты и их интерваллы? | ||
лихвар | мнєсто сустрєчі | [Ответить] |
> на жд вокзале кто то будет встречать и с какого по какое
> время? можу я :) 096 95-65-795 (антон) або на аську стукайте | ||
лихвар | Re: Тернополь [115] | [Ответить] |
> Какие маршруты и их интерваллы?
це є на сайті про терн. тролейбуси http://trolter.nm.ru/marshruty.html єдині зміни - №7 уже постійний маршрут (в міжпік ітервал 30хв, вихідний - 1 год.) та №8 повертається в.великого не через хмельницького, а по довгій (галичини). схема http://trolter.nm.ru/ternopileltrans06.gif ще на рахунок добирання до депо - якщо з-під носа втік №11, то можна трохи пройтись по хмельницького-руській (карта вище) - звідти до депо крім №11 ходить ще №2, також можна сідати на будь-який троль з табл. "в депо" :) інтервал 2/11 в той час буде десь 10-20 хв. | ||
лихвар | [Ответить] | |
на рахунок зустрічання приїжджаючих - можна написати час прибуття, аби знати як краще то усе організувати. | ||
Rainbow | Re: | [Ответить] |
Приїжджаю зі Львова поїздом Львів-Москва. | ||
Buran | ... | [Ответить] |
Отож, завтра покатушки! | ||
Rainbow | Re: ... | [Ответить] |
Отож я вже їду в Тернопіль! | ||
ЮМЗ Т2АЕ | Re: ... | [Ответить] |
Ну как покатались?? :) |
[ Список тем | Создать тему ]