[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒39 | 40‒61 | 62‒81 ] [ Все сообщения ]
BKV | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [38] | [Ответить] |
Трохи оффу, щоб не створювати нової теми:
По данним з білоруського форуму, вартістьМАЗ 203 становить 155 000у.о. - я думаю що це в доларах тобто виходить 100 000Євро за сьогодняшнім курсом, якщо привезти в Україну і сплатити усі податки виходить 144 000Євро або 220 000доларів... Це теоретична ціна, яку сплатив Донецьк за нові МАЗи http://forum.esmasoft.com/viewtopic.php?t=1349&start=325 По моей информации, МАЗ-203 в АП-6 пришёл за 155.000 у. е. | ||
Murcielago | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [40] | [Ответить] |
> Трохи оффу, щоб не створювати нової теми: По данним з
> білоруського форуму, вартістьМАЗ 203 становить 155 000у.о. Дешевле ЛАЗа... > - я думаю що це в доларах тобто виходить 100 000Євро за > сьогодняшнім курсом, якщо привезти в Україну і сплатити усі > податки виходить 144 000Євро або 220 000доларів... Це > теоретична ціна, яку сплатив Донецьк за нові МАЗи Ну, во-1х, это было давно, а во-2х, расчеты в студию ((-: | ||
BKV | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [41] | [Ответить] |
> > Трохи оффу, щоб не створювати нової теми: По данним з >
> білоруського форуму, вартістьМАЗ 203 становить 155 000у.о. > Дешевле ЛАЗа... Та невже?:) Останні ЛАЗи пришли до Києва по ціні в 750 000грн=100 000Євро, МАЗ за 155 000доларів - це якраз 100 000Євро... де тут дешевше виходить??? :))) > - я думаю що це в доларах тобто виходить > 100 000Євро за > сьогодняшнім курсом, якщо привезти в > Україну і сплатити усі > податки виходить 144 000Євро або > 220 000доларів... Це > теоретична ціна, яку сплатив Донецьк > за нові МАЗи Ну, во-1х, это было давно, Як давно??? не пройшло і півроку, ціни в Євро як правило виробники тримають постійними, ЛАЗ вже скільки часу продає А183 по 100 000Євро, ціна тільки в гривнях міняється :) > а во-2х, расчеты в > студию ((-: http://www.autoconsulting.com.ua/custom.php?tipTS=2 Вартість 100 000Євро Марка МАЗ Обєм двигуна 8000см3 (хоча він і бльший, для обрахунків використав мінімальні значення) Вартість 145 075Євро в Україні або 218 000доларів - це вже вартість ЛАЗ А292... | ||
Murcielago | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [42] | [Ответить] |
> > > Трохи оффу, щоб не створювати нової теми: По данним з >
> > білоруського форуму, вартістьМАЗ 203 становить 155 > 000у.о. > Дешевле ЛАЗа... Та невже?:) Останні ЛАЗи пришли > до Києва по ціні в 750 000грн=100 000Євро, МАЗ за 155 > 000доларів - це якраз 100 000Євро... де тут дешевше > виходить??? :))) МАЗ дешевле выходит. Т.к. ЛАЗ стоит 4300000 грн. / 5 = 860000 грн. = $170000 (((-: | ||
Sturm | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [42] | [Ответить] |
А тема взагалі про ЛіАЗ... | ||
BKV | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [43] | [Ответить] |
> > > > Трохи оффу, щоб не створювати нової теми: По данним з
> > > > білоруського форуму, вартістьМАЗ 203 становить 155 > > 000у.о. > Дешевле ЛАЗа... Та невже?:) Останні ЛАЗи пришли > > до Києва по ціні в 750 000грн=100 000Євро, МАЗ за 155 > > 000доларів - це якраз 100 000Євро... де тут дешевше > > виходить??? :))) МАЗ дешевле выходит. Т.к. ЛАЗ стоит > 4300000 грн. / 5 = 860000 грн. = $170000 (((-: По перше не рівняй ціну на 5 автобусів для Вінниці та цінами для Києва - обєми замовлень різні+Київ постійний замовник, це по перше, а по друге по неперевіренним данним поки що Вінниця купила автобуси в лізинг... 170 000дол=115 000вро, Кельце придбало автобуси за 130 000Євро :), якщо відняти усі мита і податки (загалом близько 20-25% - залежить який ще двигун, Євро3, 4 чи 5) то виходить ціна аккурат 100 000Еуро:) МАз наприклад продав в Польщу правда 105 модель за 700 000 злотих - 185 000Єуро...:) Той самий ЛАЗ продавав наприклад стандартні комплектації троллейбуса і по 1млн грн, коли на сайті озвучеа ціна в 860 000грн:))) Так що аналізуй для початку інформацію, а потім видавай на гора інформацію... Це бізнес:))) Навіщо ЛАЗу продавати по мінімальним цінам,якщо можно заробити на цьому, всі одно ж Вінниця не купить МАЗи по 150 000 Еуро, якщо Вінниця замовить наприклад хоча штук 20 автобусів - думаю й ціна буде відповідна... Ну і не забуваємо факт можливих відкатів:))) P.S. В Мінськ мали приходити МАЗ 203, але вернулись до МАЗ 103 - існує версія на білоруському форумі, що для Мінська задорога техніка... | ||
Murcielago | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [45] | [Ответить] |
1) не вижу подтверждения киевской цены
2) за то время автобусы могли подорожать (-: То, что ты "анализуешь" инфу всегда в пользу ЛАЗа, мне известно. Но в данном случае на основании имеющихся данных твои аргументы несостоятельны ((-: | ||
BKV | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [46] | [Ответить] |
> 1) не вижу подтверждения киевской цены
Ну і память у тебе селективна:))) > 2) за то время > автобусы могли подорожать (-: не подорожчали вони... http://forum.metropoliten.kiev.ua/dload.php?action=file&file_id=37 За 100 штук автобусів ЛАЗ А-183 D1 усього 75 000 000,00грн з ПДВ:))) > То, что ты "анализуешь" инфу > всегда в пользу ЛАЗа, мне известно. Це робота і зарплата працівникав ЛАЗу, а не МАЗу чи ЛіАЗу, як я і раніше писав - якщо буде скасовано пільги для МАЗу і ЛіАЗу - те саме має стати для ЛАЗу - крутіться як знаєте... > Но в данном случае на > основании имеющихся данных твои аргументы >несостоятельны > ((-: В даному випадку як і не в перший раз твої аргументи виявляються лише пшиком... | ||
Murcielago | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [47] | [Ответить] |
> > 1) не вижу подтверждения киевской цены Ну і память у тебе
> селективна:))) > 2) за то время > автобусы могли подорожать > (-: не подорожчали вони... > http://forum.metropoliten.kiev.ua/dload.php?action=file&file_id=37 > За 100 штук автобусів ЛАЗ А-183 D1 усього 75 000 000,00грн > з ПДВ:))) "октябрь 2007"... ты бы еще данные за 1977 год нашел (((-: > То, что ты "анализуешь" инфу > всегда в пользу > ЛАЗа, мне известно. Це робота і зарплата працівникав ЛАЗу, > а не МАЗу чи ЛіАЗу, як я і раніше писав - якщо буде > скасовано пільги для МАЗу і ЛіАЗу - те саме має стати для > ЛАЗу - крутіться як знаєте... > Но в данном случае на > > основании имеющихся данных твои аргументы >несостоятельны > > ((-: В даному випадку як і не в перший раз твої аргументи > виявляються лише пшиком... Как бы очень хорошо видно, чего стоят твои аргументы в этом треде... особеннопрошлогодняя стоимость для Киева очень убедительна ((-: | ||
Sturm | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [47] | [Ответить] |
Оффтоп: скільки коштує Murcielago? Хочу купити і розбити | ||
BKV | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [48] | [Ответить] |
> > > 1) не вижу подтверждения киевской цены Ну і память у
> тебе > селективна:))) > 2) за то время > автобусы могли > подорожать > (-: не подорожчали вони... > > http://forum.metropoliten.kiev.ua/dload.php?action=file&file_id=37 > > За 100 штук автобусів ЛАЗ А-183 D1 усього 75 000 > 000,00грн > з ПДВ:))) "октябрь 2007"... ты бы еще данные за > 1977 год нашел А що для Києва є новіші результати??? Лінк в студію!!! Чи ціни скачуть як скажені??? Як було 100 000Євро так і залишилось... Повторюю ще раз - в Польщу ЛАЗ продав автобус по 100 000Євро - ціна нижча за Вінницьку, але там і завдання інше - закріпитись на ринку - думаю і так зрозуміло такі маркетингові аспекти... До речі від жовтня 2007 до квітня 2008 прошло півроку усього ж... Можливо цього року автобуси для Києва і будуть дорожчими - КМДА збирається купувати їх в лізінг, але це поки що лише слова - з обіцяних 500шт в 2008 ще нічого не закуплено:) > В даному випадку як і не в перший > раз твої аргументи > виявляються лише пшиком... Как бы > очень хорошо видно, чего стоят твои аргументы в этом > треде... особеннопрошлогодняя стоимость для Киева очень > убедительна ((-: Кхе-кхе - давай нові ціні для Києва і не по лізінговій схемі:) А то якось пусто звучать твої слова... флуд короче кажучи... | ||
BKV | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [49] | [Ответить] |
> Оффтоп: скільки коштує Murcielago? Хочу купити і розбити
Ціни стартують від 300 000Євро - принаймі такий цінник бачив в Штуттгарті:) | ||
Murcielago | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [49] | [Ответить] |
> Оффтоп: скільки коштує Murcielago? Хочу купити і розбити
Твоих сбережений хватит только на модель в масштабе 1:43 (((-: ЗЫ: а к чему был пост [49]? по сути возражения имеюццо? ((-: | ||
Murcielago | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [50] | [Ответить] |
> > > > 1) не вижу подтверждения киевской цены Ну і память у
> > тебе > селективна:))) > 2) за то время > автобусы могли > > подорожать > (-: не подорожчали вони... > > > http://forum.metropoliten.kiev.ua/dload.php?action=file&file_id=37 > > > За 100 штук автобусів ЛАЗ А-183 D1 усього 75 000 > > 000,00грн > з ПДВ:))) "октябрь 2007"... ты бы еще данные за > > 1977 год нашел А що для Києва є новіші результати??? Лінк > в студію!!! Новых результатов по Киеву нет, зато есть данные по Виннице, наверно, самая свежая закупка ЛАЗов на данный момент, а значит — самая актуальная инфа по цене. Чи ціни скачуть як скажені??? Як було 100 > 000Євро так і залишилось... Повторюю ще раз - в Польщу ЛАЗ > продав автобус по 100 000Євро - ціна нижча за Вінницьку, > але там і завдання інше - закріпитись на ринку - думаю і > так зрозуміло такі маркетингові аспекти... Ну так это было раньше, с тех пор цена могла измениться (-: > До речі від > жовтня 2007 до квітня 2008 прошло півроку усього ж... > Можливо цього року автобуси для Києва і будуть дорожчими - > КМДА збирається купувати їх в лізінг, але це поки що лише > слова - з обіцяних 500шт в 2008 ще нічого не закуплено:) > И что? Будет закупка - узнаем цену (-: > В даному випадку як і не в перший > раз твої аргументи > > виявляються лише пшиком... Как бы > очень хорошо видно, > чего стоят твои аргументы в этом > треде... > особеннопрошлогодняя стоимость для Киева очень > > убедительна ((-: Кхе-кхе - давай нові ціні для Києва і не > по лізінговій схемі:) А то якось пусто звучать твої > слова... флуд короче кажучи... Пусто звучат твои попытки опровергнуть мой тезис о том, что ЛАЗ дороже МАЗа, когда цифры это подвтерждают. | ||
BKV | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [53] | [Ответить] |
> > > > > 1) не вижу подтверждения киевской цены Ну і память
> у > > тебе > селективна:))) > 2) за то время > автобусы > могли > > подорожать > (-: не подорожчали вони... > > > > http://forum.metropoliten.kiev.ua/dload.php?action=file&file_id=37 > > > > За 100 штук автобусів ЛАЗ А-183 D1 усього 75 000 > > > 000,00грн > з ПДВ:))) "октябрь 2007"... ты бы еще данные за > > > 1977 год нашел А що для Києва є новіші результати??? > Лінк > в студію!!! Новых результатов по Киеву нет, зато > есть данные по Виннице, наверно, самая свежая закупка ЛАЗов А що Вінниця закупила 100шт автобусів, що мали отримати добру ціну??? Менеджмент в ауті: що 5 автобусів, що 100 автобусів - ціна одна... логіка просто залізна, почитай, що я раніше писав - Е183 був закуплений по ціні навіть в 1млн грн і що? Решта придбали по 860 000 і навіть по 650 000грн - висновки про ціну будемо робити за 1млн грн??? Короче тут із тобою ясно - довести зворотнє не можеш... > на данный момент, а значит — самая актуальная инфа по цене. > Чи ціни скачуть як скажені??? Як було 100 > 000Євро так і > залишилось... Повторюю ще раз - в Польщу ЛАЗ > продав > автобус по 100 000Євро - ціна нижча за Вінницьку, > але там > і завдання інше - закріпитись на ринку - думаю і > так > зрозуміло такі маркетингові аспекти... Ну так это было > раньше, с тех пор цена могла измениться (-: Не змінилась - в березні 2008 року Кєльце отримав решта автобуси - ціна та сама 500 000злотих, розрахунок наводив вище - виходить 100 000Євро... > До речі від > > жовтня 2007 до квітня 2008 прошло півроку усього ж... > > Можливо цього року автобуси для Києва і будуть дорожчими - > > КМДА збирається купувати їх в лізінг, але це поки що лише > > слова - з обіцяних 500шт в 2008 ще нічого не закуплено:) > > И что? Будет закупка - узнаем цену От до того часу будь-ласка утримайся від коментарів, ціну на МАЗи навів для партії в 50шт для Мінська, різниця між 5 автобусами для Вінниці та 50шт для Мінську очевидна - в 10 разів, не забувай - МАЗ має пільгове оподаткування - підприємство то державне - флагман Білорусі..., про яке ЛАЗ може мріяти... > Пусто звучат твои попытки опровергнуть мой тезис о том, что > ЛАЗ дороже МАЗа, когда цифры это подвтерждают. Я тобі навів ціни для Києва і для Кєльце... Я не бачу дієвих аргументів, чому саме ЛАЗ дорожче за МАЗ... | ||
Sturm | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [52] | [Ответить] |
> > Оффтоп: скільки коштує Murcielago? Хочу купити і розбити
> Твоих сбережений хватит только на модель в масштабе 1:43 Хто пан такий, щоб рахувати мої кошти? По темі: буде цікаво, якщо ЛіАЗ коштуватиме менше за ЛАЗ :) | ||
BKV | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [55] | [Ответить] |
> > > Оффтоп: скільки коштує Murcielago? Хочу купити і
> розбити > Твоих сбережений хватит только на модель в > масштабе 1:43 Хто пан такий, щоб рахувати мої кошти? По > темі: буде цікаво, якщо ЛіАЗ коштуватиме менше за ЛАЗ :) Думаю не скоро, ЛіАЗу вистачає замовлень в Росії - навіщо їм ціну спускати, якщо та сама Москва по доржчій ціні може купити? | ||
Nick | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [43] | [Ответить] |
> > > > Трохи оффу, щоб не створювати нової теми: По данним з
> > > > білоруського форуму, вартістьМАЗ 203 становить 155 > > 000у.о. > Дешевле ЛАЗа... Та невже?:) Останні ЛАЗи пришли > > до Києва по ціні в 750 000грн=100 000Євро, МАЗ за 155 > > 000доларів - це якраз 100 000Євро... де тут дешевше > > виходить??? :))) МАЗ дешевле выходит. Т.к. ЛАЗ стоит > 4300000 грн. / 5 = 860000 грн. = $170000 (((-: ЛАЗ стоит 750 т. >>>>1) не вижу подтверждения киевской цены 2) за то время автобусы могли подорожать (-: То, что ты "анализуешь" инфу всегда в пользу ЛАЗа, мне известно. Но в данном случае на основании имеющихся данных твои аргументы несостоятельны ((-: Аргументы были предоставлены. А что, МАЗ подорожать не мог? А что, вообще кому-то известно, какая комплектация у 203-го за такую сумму? | ||
BKV | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [57] | [Ответить] |
> А что, вообще кому-то известно,
> какая комплектация у 203-го за такую сумму? Двигун Євро 3 МВ Задній міст - ZF Гальма - Knorr-Bremse КПП - автомат Передній міст - думаю, що МАЗ, тим більше вони ж мають своє виробництво Салон - на скільки мені відомо (на всі 100% стверджувати не буду) - крісла такі як у Київських МАЗів і є новіші - здається або польські або німецькі, решта оздоблювальних матеріалів якщо судити по фото ідентичні до МАЗ 103... | ||
SEmix | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [57] | [Ответить] |
> ЛАЗ стоит 750 т.
ЛАЗ стоит дороже, Это при том, что контракт не на одну, а на 5 единиц, а перед этим был контракт на поставку троллейбусов и планируется ещё контракт на поставку троллейбусов. http://laz.ua/press-center/sobitiya/%D0%A5%D0%BE%D0%BB%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B3%20%C2%AB%D0%9B%D0%90%D0%97%C2%BB%20%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D... Считаем: 4 300 000грн/5автобусов=860 000 грн за штуку | ||
BKV | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [59] | [Ответить] |
> > ЛАЗ стоит 750 т. ЛАЗ стоит дороже, Это при том, что
> контракт не на одну, а на 5 единиц, а перед этим был > контракт на поставку троллейбусов и планируется ещё > контракт на поставку троллейбусов. > http://laz.ua/press-center/sobitiya/%D0%A5%D0%BE%D0%BB%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B3%20%C2%AB%D0%9B%D0%90%D0%97%C2%BB%20%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D...... > Считаем: 4 300 000грн/5автобусов=860 000 грн за штуку А ціна для Києва 750 000грн:) і кількість 100 шт Це нормальна річ, коли на малі обєми дають не саму низьку ціну - це бізнес: хочеш мати кращу ціну - купуй більше... Бо в такому випадку виникає питання, за умови що ЛАЗ усім продає по однаковій ціні, чому подорожчала техніка, якщо комплектація машини бюджетна, якщо не бюджетна - тоді яка комплектація??? На рахунок цін - зачекаємо на поставки машин до Києва - тоді й порівняємо ціні, бо одній малій поставці робити висновки якось не адекватно, тим більш ж наводив приклад коли однієї ж комплектаії тролейбус продавали за 860 000 і за 1млн грн... | ||
BKV | Re: В Украине появились новые автобусы ЛиАЗ [59] | [Ответить] |
Офф: а що з початку року ЛАЗ продав тільки 5 шт автобусів у Вінницю???:) |
[ Список тем | Создать тему ]