Памяти киевских трамваев:: Форумы::

КИЕВСКИЙ ТРАМВАЙНЫЙ ФОРУМ
История трамвая и других видов транспорта
Оффтопики здесь запрещены
Правила | ЧаВо | Новости ]

Список тем | Создать тему ]

0‒15 | 16‒35 | 36‒55 ] [ Все сообщения ]

HAnSRe: Трольдепо №5 [23][Ответить
[16] 2007-06-05 21:51> а ТРЕД3? или такого нету? 

уважненько читаємо

>Друге - на Довженка між Дегтярівською й Шулявською
>Третє - за Севаст. пл. в напрямку Жулян. Ніколи там не був.
>Четверте - Куренівка

Александр КолегаевRe: Трольдепо №5 [23][Ответить
[17] 2007-06-05 21:55ой. извините, просто не отбилосообщение чёто у меня, спасибо. да, за севастополькой это интересно... ща гляну гугльмап...

[18] 2007-06-05 22:00http://maps.google.com/maps?ll=50.414015,30.454316&spn=0.00307,0.007102&t=h&z=17&om=1 вот... ничё интересного но всё же...

[19] 2007-06-05 22:03ой...а тама старая карта можно увидеть тед тараса шевченка.... там даже кобру разглядеть можно... прям хоть плач... http://maps.google.com/maps?ll=50.430762,30.512102&spn=0.001534,0.003551&t=h&z=18&om=1

HAnSRe: Трольдепо №5 [28][Ответить
[20] 2007-06-05 22:08> ой...а тама старая карта можно увидеть тед тараса
> шевченка.... там даже кобру разглядеть можно... прям хоть
> плач...
> http://maps.google.com/maps?ll=50.430762,30.512102&spn=0.001534,0.003551&t=h&z=18&om=1 

Можна =)

MikolalexТАП на Троєщині[Ответить
[21] 2007-06-09 12:09Повністю підтримую таке рішення.
Аргументи:
1) Переваги периферійного розташування депо.
Візьмемо для прикладу 50-й автобус. Ситуацію з цим маршрутом я б назвав "раденькі що дурненькі": з першого погляду нульвий рейс справді мінімальний, адже АП2 і Ленінградка зовсім поряд, але насправді усі вранішні рейси у напрямку Троєщини йдуть майже пустими, адже основний пасажиропотік вранці іде ДО метро(а ввечері, відповідно, навпаки ВІД), тому фактично нульовий рейс виявляється дуже довгим. Вже неодноразово говорилося про переваги периферійного розташування депо перед центральним: були теми про тролдепо на Теремках, де ситуація аналогічна.
2) Потреба в тролдепо на Лівому березі. Якщо вже справді збираються запускати трол маршрут по Перова до Дарниці, то без 5 тролпарку не обійтись.

Коментарі:
Не зрозуміло, чому після відкриття збираються закривати АП7(принаймні таке випливає з першого поста). Якщо вже справді буде забагато вільного місця у стійлах ;), тоді вже краще закрити АП2. Маршрути, які зараз обслуговуються АП 2, в змозі взяти на себе і АП 7(маю на увазі територіальний аспект, а не кількість РС звичайно ж ;-)). А от якщо закриють АП7, то Харківському буде туго.
Також можна було б реанімувати ідею трамСТО(=профілакторій) на Милославській. 2-ка тут не при чому - потреба в СТО зумовлена уже хоча б 28 і 35 маршрутами, де ситуація з пасажиропотоками аналогічна 50-му автобусу.

/// ІМХО, Грегорі сам винний у флуді: зрозуміти написані ним в першому пості помилкові аргументи виявилося не під силу мозочкам деяких форум"ян, тож вони зовсім охололи до топіку і перейшли на обговорення давно знайомих, "рідних" і зрозумілих тем ;-)

NickRe: ТАП на Троєщині[Ответить
[22] 2007-06-10 00:48Гадаю, що треба спочатку вивчити історію та реалії київського транспорту, а вже потім давати якісь поради киянам.

MikolalexRe: Трольдепо №5 [23][Ответить
[23] 2007-06-10 18:15За статистикою, лише 20% жителів Києва є киянами в другому поколінні, так що ваш столичний снобізм тут ні до чого. Я вже рік живу в Києві, до того ж саме на Лівому березі, і досить непогано ознайомлений із ситуацією ;-)))
Крім того загальні принципи функціонування транспортних систем залишаються незмінними і в Африці, і Київ аж ніяк не є винятком. Маєте якісь контраргументи - будь ласка, тільки щоб потім модератору не довелося їх видаляти ;-)

GregoryRe: Трольдепо №5 [23][Ответить
[24] 2007-06-10 18:35и после этого меня еще обвиняют в >>>>ІМХО, Грегорі сам винний у флуді:

а вот принципы функционирования транспорта в Европе, СНГ, Америке, Африке и Азии несколько отличаются.

в Европе идет расширение рельсового сегмента общетвенного транспорта, строительство новых трамвайных систем, организация выделенок для автобусов и троллейбусов.

в СНГ и так все видят: приближение транспортного коллапса, демонтаж трамваев и местами троллейбусов, расцвет маршруток

в Америке, Азии, как и в Африке ситуация разная в разных регионах. например говорить о ОТ в НАмибии довольно сложно.

в качестве илюстраций - маршрутки в Индии:
http://ru.wikipedia.org/wiki/Изображение:Metro-5174750.jpg

>>>>За статистикою, лише 20% жителів Києва є киянами в другому поколінні, так що ваш столичний снобізм тут ні до чого
Я вже рік живу в Києві, до того ж саме на Лівому березі

ИМХО, называться киевлянином, проживя здесь только год, Вам еще рано. более того, у меня, как человека, родившегося, выросшего, выучившегося в Киеве, заявления типа "я киевлянин, правда, только полгода здесь живу" вызывают мягко говоря неприятие.

кроме того настоящий киевлянин в курсе событий во всем городе, а не только в своем районе. иначе он Троещинец, Борщаговец, Березняковец, но не Киевлянин.

>>>> і досить непогано ознайомлений із ситуацією
вполне возможно. мне иногда и нескольких часов в другом городе достаточно, чтобы разобраться в ситуации. но чтобы понять историю, дух города и транспортной системы, нужно большее время и понимание. кому-то нужно несколько часов, кому-то - лет. кто-то так и не понимает до конца.

успехов в понимании сути и духа Города!

NickRe: Трольдепо №5 [23][Ответить
[25] 2007-06-10 22:49> За статистикою, лише 20% жителів Києва є киянами в другому
> поколінні, так що ваш столичний снобізм тут ні до чого. Я
> вже рік живу в Києві, до того ж саме на Лівому березі, і
> досить непогано ознайомлений із ситуацією ;-))) Крім того
> загальні принципи функціонування транспортних систем
> залишаються незмінними і в Африці, і Київ аж ніяк не є
> винятком. Маєте якісь контраргументи - будь ласка, тільки
> щоб потім модератору не довелося їх видаляти ;-) 

Я думаю, что Киеявлянин (с большой буквы), хоть немного РАЗБИРАЮЩИЙСЯ в транспортной системе Города, не стал бы способствовать попыткам уничтожения трамвая на Оболони:

http://forums.mashke.org/cgi-bin/forum.cgi?n=1&f=l&a=lm&t=1979&ft=1&s=nd&fm=0&lm=-1 Сообщения [7] 17, 18, 21, 23, 24, 32

GregoryRe: Трольдепо №5 [23][Ответить
[26] 2007-06-10 23:02[7] 2005-12-31 11:39 >>> але ось вам приклад: назвіть мені хоч якийсь обєктивний аргумент проти заміни трамваю на Оболоні тролейбусом!

2007-06-10 18:15 >>> Я вже рік живу в Києві, до того ж саме на Лівому березі

с Левого берега виднее, что нужнее на Оболони. особенно если не с Киева писать и в нем не жить (конец 2005 - середина 2007 = 1,5 года).

СаняRe: Трольдепо №5 [23][Ответить
[27] 2007-06-10 23:26В мене взагалі ще прадід був киянином далеко не в першому поколінні,тож для мене Київ-Батьківщина і велику літеру я поставив невипадково.
Згоден із Грегорі, що не можна вважатися киянином,проживши тут півроку,рік,два,п"ять.Киянином слід народитися або бодай,будучи киянином не за народженням,прожити тут більшу частину життя.
Трамвай слід розвивати,а не знищувати-Європа тому приклад.Що відбувається пісял зняття трамваю-міст Патона,Саксаганського тому приклад...

IRJRe: Трольдепо №5 [23][Ответить
[28] 2007-06-11 11:14> ИМХО, называться киевлянином, проживя здесь только год, Вам еще рано.

Тема магическая! :) Так и тянет на флуд...

> более того, у меня, как человека, родившегося, выросшего, выучившегося в Киеве, заявления типа "я киевлянин, правда, только полгода здесь живу" вызывают мягко говоря неприятие.

Простите, а я могу называться киевлянином? У меня предки живут в Киеве с 1934-го года. ;)

AMYRe: Трольдепо №5 [28][Ответить
[29] 2007-06-11 14:04> Простите, а я могу называться киевлянином? У меня предки
> живут в Киеве с 1934-го года. ;) 

Ні, ви - совєтскіє окупанти та їх нащадки ;))

DenVolRe: Трольдепо №5 [28][Ответить
[30] 2007-06-11 14:19А я вообще родился в Кировограде, а в Киев переехал в 7 месяцев. Отец у меня родился в Киеве. По-вашему получается, что я могу себя назвать жителем Киева, но не киевлянином, так ли? Тем не менее Киев я знаю лучше большинства коренных киевлян...

IRJRe: Трольдепо №5 [28][Ответить
[31] 2007-06-11 14:32> Ні, ви - совєтскіє окупанти та їх нащадки ;))

;)

> Тем не менее Киев я знаю лучше большинства коренных киевлян...

Да? Сейчас проверим :)

1. Как звали водителя троллейбуса, номер 17-какой-то-там?
2. Куда он ехал?
3. По сколько и на что он собирал?
4. Проездные были действительны?
5. В каком режиме работал троллейбус (воскресного такси или субботнего извозчика)?
6. Каким он рейсом ехал (коммерческим или командировочным)?

А? Смогли сразу ответить на все поставленные вопросы? :)

MurcielagoRe: Трольдепо №5 [31][Ответить
[32] 2007-06-11 15:02> Сейчас проверим :) 1. Как звали водителя троллейбуса, номер
> 17-какой-то-там?

Номер 1274, водитель Шкода Девять Трович.

> 2. Куда он ехал?

На Троещину

> 3. По сколько и на что он собирал?

Собирал на пиво, всего собрал пятерочку.

> 4. Проездные были действительны?

Нет.

> 5. В каком режиме работал троллейбус (воскресного такси или
> субботнего извозчика)?

В обоих.

> 6. Каким он рейсом ехал (коммерческим или
> командировочным)?

Командировочным.

MikolalexRe: Трольдепо №5 [31][Ответить
[33] 2007-06-11 15:46Я дуже розчарований, панове, що ви не змогли навіть виразити свій протест у якійсь певній формі ;-), хоч якось мінімально навести аргументи, а тільки безладно галасуєте на "животрєпєщущіє" теми, хто тут киянин а хто тут ні. Я себе таким не називав, зате мимоволі виявився злісним флеймером ;-), дозволивши завсідникам клубу флудерів поплескати язики на улюблені теми.
Модераторе, коли будеш чистити флуд у цій гілці видаляй цей пост, а якщо дуже хочеться, то і "провокаційний" пост №23(ну, "во ізбєжаніє", як то кажуть, рецидиву...), все одно невдячна це справа - метати бісер перед свиньми[нічого особистого, просто фразеологізм ;-].
За цим відкланююсь, іду убивати себе об стіну ;-)

maksRe: Трольдепо №5 [31][Ответить
[34] 2007-06-11 23:21Панове, гарні у вас тут теми виходять... Навіщо знову починати перетирати те, що вже зроблено було до вас?.. не провокуйте один одного, і тоді форум стане для вас значно цікавішим та приємнішим :-)

Якщо ж по темі, то скажу наступне. Особисто я не підтримую поступову заміну трамвайних та автобусних маршрутів тролейбусними. Як на мене, тролейбус є найменш маневреним видом транспорту, адже він не має ані виділеної лінії, як трамвай, ані "свободи пересування", як автобус. Звісно, розвивати цей вид транспорту потрібно, але в останню чергу. Віддавати перевагу треба трамваям та автобусам (до речі, яскравий приклад такої транспортної системи - та ж Прага). Трамваї - центр міста та лінії найбільших пасажиропотоків, автобуси - у якості допоміжного виду транспорту на околицях та у малозаселених районах. Звісно, потрібно розвивати метро, але не в "лісовому" напрямку.
Тр-А депо - штука непогана. Але я не бачу сенсу в закритті АП-7. Саме АП-7 є єдиним критим АП Києва, має велику кількість рухомого складу. Навіщо щось скорочувати та закривати, якщо відчувається дефіцит громадського транспорту? Це нелогічно.
Жодний із АП Києва, які на сьогоднішній день ще залишилися "в живих" не можна закривати, адже це може призвести до транспортного коллапсу. Ну не можна аргументувати закриття АП словами: "через великі витрати, пов'язані з експлуатацією...". Якщо поставити нормального керівника, то навіть при відсутності достатнього фінансування він зможе підтримувати стан РС у задовільному стані. Яскравий приклад - цілковитий занепад АП-2 та поступове відродження (можливо, звісно, я неправий, але принаймні складається таке враження) АП-1 та АП-5. Там же ж якось зводять кінці з кінцями...
Тож нове Тр-А депо - річ, безперечно, дуже добра, коли вона робиться не на перешкоду вже існуючому господарству.

СаняRe: Трольдепо №5 [31][Ответить
[35] 2007-06-12 09:32Тем не менее Киев я знаю лучше большинства коренных киевлян...
Добре,на тему знання Києва поговоримо 16 числа,я підготую запитання:).

0‒15 | 16‒35 | 36‒55 ] [ Все сообщения ]

Список тем | Создать тему ]

Новое сообщение   [Поддерживаются: <a><b><u><i><tt><pre><s><small><sub><sup>]

Автор:
Электронный адрес:
Тема сообщения:
 Отправлять ответы на указанный электронный адрес

SMForum v1.30 2011-11-16 © Stefan Mashkevich 2002‒2011