[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒39 | 40‒85 | 86‒105 ] [ Все сообщения ]
| Morze | Re: Жирно слишком - для Львова метро [39] | [Ответить] |
| > Не треба ще Львову метро...
> Пасажиропотоку небуде... > До 2025 року прогнозують населення на рівні = 750 тис. > осіб... > Най ліпше за ці гроші трамвай та тролейбус розвивають! А знаєте скільки населення прогнозували до 2000 року в Києві в ті часи, коли будували СБЛ? Не більше 2х мільйонів. Через це зробили 5-ти вагонні потяги в метро. І це була велика помилка. Усі люди зараз їдуть до міст, і це стосується не лише Києва. Так що одним трамваєм і тролейбусом ви всіх не перевезете. Метро - це ціль майбутнього. Треба подумати все ж таки про дітей наших. Та й де ви пустите ті трамваї та тролейбуси, якщо вже зараз по центру Львова цілий день транспорт рухається зі швидкістью пораненої черепахи? | ||
| רעב שורא | Re: Жирно слишком - для Львова метро [39] | [Ответить] |
| Прочитав я ту статтю у Львівській газеті. Три лінії через центр - забагато, до того ж напрям Левандівка - Майорівка доведеться рити під Полтвою.:) На моє ІМГО, центру Львова буде достатньо трьох ліній - одна з них Рясне-Левандівка-Вокзал-Політех-...-Сихів, і друга Південний - ... - Політех-Універ-Варшавська-Збоїща. Крім того зробити кільце, яке б зв'язало усі житлові райони на окраїнах.
Але до того як починати будівництво метро треба сказати "Бе" після сказаного уже 10 років тому "А". Йдеться про залізницю на Сихів. На даний момент бачу дві основні проблеми. 1. Зробити лінію на Сихів двоколійною, що в рази підніме парність поїздів 2. Побудувати платформи біля перетинів з вулицями, як то біля Кн. Ольги, Стрийської, нового сихівського мосту. Це підніме прив'язку міської електрички до решти транспортної інфраструктури. Наявні на лінії станції (Персенківка та Сихів) залишити як вантажні станції. | ||
| Андрій | Re: Жирно слишком - для Львова метро [39] | [Ответить] |
| >1. Зробити лінію на Сихів двоколійною, що в рази підніме парність поїздів
>2. Побудувати платформи біля перетинів з вулицями, як то біля Кн. Ольги, Стрийської, нового сихівського мосту. Це підніме прив'язку міської електрички до решти транспортної інфраструктури. Наявні на лінії станції (Персенківка та Сихів) залишити як вантажні станції. Ну то хіба пускати рейковий трамвай із інтервалом 10 чи 20 хвилин. Тоді разом із другою колією будувати вздовж залізниці автотрасу, як то планувалося ще за Союз. | ||
| Martinek | Re: Во Львове планируют построить метро [12] | [Ответить] |
| >> Проект подземного трамвая во Львове был и мы все знаем, что с него осталось.
>А чи можна детальніше? Щось колись конкретно будувалось? Може є які-небудь посилання на веб-сторінки? Пожалуйста: http://martinek84.foto.w.interia.pl/inne/lwow_premetro.jpg (из книги С. Тархова - История львовского трамвая) | ||
| Buran | Re: Варіанти для Львова | [Ответить] |
| > якось тяжко уявити розвязки на львівських вулицях))
> навіть якщо виділити для ст окрему вулицю, то що робити з > перехрестями, а їх буде багатооо... А хоч би і спробували. Однак необхідно вирівняти лініі для мінімалізації поворотів. Ось фото празького трамвая з нету: http://www.railfaneurope.net/pix/cz/trams/Praha/KT8D5RN2P/P59.jpg http://www.railfaneurope.net/pix/cz/trams/Praha/T3/advertisement/Praha_DPP_6962_6501_1_20050713.jpg http://www.railfaneurope.net/pix/cz/trams/Praha/T3/cream-red/7000/DPP_7128_7129_9_Plzenska_20050713.jpg | ||
| Nick | Re: Варіанти для Львова | [Ответить] |
| Проблема з перевантаженістю СБЛ в Києві не в тому, що там 5 вагонів замість 6, а в тому, що мережа наземного транспорту за роки Незалежності бездумно знищувалася. Зараз багато маршрутів зроблено таким чином, що вони ведуть до кінцевих станцій метро. І що ж залишається робити пасажиру? Їхати на метро.
Ви будуете сміятись, але маршрутки дещо розвантажили метро, оскільки їхні маршрути схожі на довжелезні маршрути Т-ТР, які існували в 70-х-80-х роках. | ||
| Morze | Re: Варіанти для Львова [45] | [Ответить] |
| > Проблема з перевантаженістю СБЛ в Києві не в тому, що там 5
> вагонів замість 6, а в тому, що мережа наземного транспорту > за роки Незалежності бездумно знищувалася. Зараз багато > маршрутів зроблено таким чином, що вони ведуть до кінцевих > станцій метро. І що ж залишається робити пасажиру? Їхати на > метро. > Ви будуете сміятись, але маршрутки дещо розвантажили метро, > оскільки їхні маршрути схожі на довжелезні маршрути Т-ТР, > які існували в 70-х-80-х роках. Не знаю не знаю. В якому місці вони його розвантажили. Якщо Ви даєте мені вибір транспорту, яким я маю переїхати з точки а в точку б то я однозначно оберу метро. Тому що так швидше. Я не знаю таких маршрутів наземного транспорту, знищення котрих так суттєво вплинуло на завантаженість метро. Скажете 27 та 35 трамвай. Але як на мене, то це останній маршрут який би я обрав щоб їхати на лівий берег з правого. Бо поїздка займала години зо дві. Приведу приклад. Мені щоб доїхати з дому до університету є 4 шляхи. 1) 73 автобус до Петрівки, звідти 27 тролейбус до НАУ - це придлизно 1 год 15 хв, якщо на дорозі нема заторів. 2) 150 маршрутка до НАУ. - приблизно 1 год, якщо теж без заторів. 3) 73 до Петрівки, потім на метро до КПІ, звідти на ШТ до НАУ. - 1год 10 хв. Якщо нема заторів на Московському мосту. 4) 37 троль до Лісової, потім так само як варіант 3. - 1 год 15 хв. І я обираю зазвичай третій або четвертий шлях, хоча це і величезний гачок через центр в обох випадках, бо такого дня, щоб на Теліги не було заторів я вже й не пам'ятаю, тому й намагаюсь уникати цю вулицю. Я веду до того, що задля компенсації деякого навантаження на метро потрібна величезна кількість наземного транспорту. А на метро все одно буде швидше, і туди влізе більше людей. Є багато речей, котрими я не задоволений у Київському метро, і зокрема це стосується його співіснування з наземним транспортом, але його не розвантажиш відвівши наземний транспорт в інше місце. Люди все одно лізтимуть в метро. Додайте до червоної гілки метро ще пару станцій та їй буде гаплик. Те саме стосуєтсяі блакитної. Я собі не уявляю що там буде відбуватися, коли добудують ділянку до НВЦ. Тому продлема саме в тому, що потяги у нас маленькі, і ніхто зараз навіть не думає, а що з цим в біса робити і що буде далі. | ||
| Солнечный ветер | Re: Варіанти для Львова [45] | [Ответить] |
| Если бы проблема заключалась, только, в строительство станций и тоннелей... Прежде, чем приступить к закачиванию миллиардов в эту бездонную яму, предстоит пройти несколько сложных и дорогостоящих этапов, главный из которых создание производственной базы. Это десятки предприятий. Например, в Киеве и Харькове железобетонные и стальные конструкции изготовляли десятки заводов. Выемку и транспортировку грунта осуществляли специализированные главки или тресты ( механизации и экскавации ) с объёмами сопоставимыми со строительством одновременно нескольких гидро- или атомных электростанций. Годовой мощности, например, харьковского ЗЖБК метрополитена хватало при полной загрузке для ввода не менее 500 тыс. кв. м жилья. Это при том, что даже в лучшие периоды советского массового жилищного строительства в Харькове вводилось силами всех подрядных организации около 1 млн. кв. м в год.
Фантастическим по объёму затрат можно считать подготовительный этап от разработки технико-экономического обоснования,составления масштабного технического проекта,проведения геолого-разведочных работ и геодезических съёмок до нескольких десятков тонн ( на сотни миллионов гривней рабочей проектно-сметной документации ). Как минимум потребуется открыть филиал киеского или харьковского Метропроектов с функцией технического надзора.Нужно создать службу заказчика - дирекцию строящегося метрополитена. Необходимо разработать технологическую часть проекта и разместить заказы на десятки тысяч единиц оборудования на сотнях заводов СНГ с которыми в последние 15 лет прерваны производственные и кооперационные связи. Ввязываться в авантюру со строительством во Львове 100 процентно убыточного, причём на на десятки лет метрополитена с миллиардными дотациями, в первую очередь из местного бюджета преступная авантюра. Силам которые в угоду сиюминутной коньюктуре морочат голову своим избирателям нужно строго указать на недопустимость в политической борьбе негодных схем и технологий. | ||
| Morze | Re: Варіанти для Львова [47] | [Ответить] |
| > Если бы проблема заключалась, только, в строительство
> станций и тоннелей... Прежде, чем приступить к закачиванию > миллиардов в эту бездонную яму, предстоит пройти несколько > сложных и дорогостоящих этапов, главный из которых создание > производственной базы. Это десятки предприятий. Например, в > Киеве и Харькове железобетонные и стальные конструкции > изготовляли десятки заводов. Выемку и транспортировку > грунта осуществляли специализированные главки или тресты ( > механизации и экскавации ) с объёмами сопоставимыми со > строительством одновременно нескольких гидро- или атомных > электростанций. Годовой мощности, например, харьковского > ЗЖБК метрополитена хватало при полной загрузке для ввода не > менее 500 тыс. кв. м жилья. Это при том, что даже в лучшие > периоды советского массового жилищного строительства в > Харькове вводилось силами всех подрядных организации около > 1 млн. кв. м в год. > Фантастическим по объёму затрат можно считать > подготовительный этап от разработки технико-экономического > обоснования,составления масштабного технического > проекта,проведения геолого-разведочных работ и > геодезических съёмок до нескольких десятков тонн ( на сотни > миллионов гривней рабочей проектно-сметной документации ). > Как минимум потребуется открыть филиал киеского или > харьковского Метропроектов с функцией технического > надзора.Нужно создать службу заказчика - дирекцию > строящегося метрополитена. Необходимо разработать > технологическую часть проекта и разместить заказы на > десятки тысяч единиц оборудования на сотнях заводов СНГ с > которыми в последние 15 лет прерваны производственные и > кооперационные связи. Ввязываться в авантюру со > строительством во Львове 100 процентно убыточного, причём > на на десятки лет метрополитена с миллиардными дотациями, в > первую очередь из местного бюджета преступная авантюра. > Силам которые в угоду сиюминутной коньюктуре морочат голову > своим избирателям нужно строго указать на недопустимость в > политической борьбе негодных схем и технологий. Емое, хоть на трибуну выпускай =) | ||
| no_rem | Re: Варіанти для Львова [47] | [Ответить] |
| Солнечный ветер, ви не були колись відомі під ніком Красный атом? :) | ||
| d3fai13r | Re: Варіанти для Львова [46] | [Ответить] |
| Тому
> продлема саме в тому, що потяги у нас маленькі, і ніхто > зараз навіть не думає, а що з цим в біса робити і що буде > далі. А робити ти вже не зробиш....Збільшити під 6 вагонів технічно неможливо, єдине що відвести частину пасів від метро, але це можливо наприклад для маршутів типу Святишин-НВЦ(дугових, між останніми станціями метро), але для цього треба РС, вільні дороги, щоб було не набагато довше чим на метро | ||
| Morze | Re: Варіанти для Львова [46] | [Ответить] |
| Вихід є. Але він утопічний в тій ситуації, що маємо зараз. Це будівництво паралельного метро. Під новими стандартами. Але зрозуміло, що ніхто цим займатись не буде. А про вільні дороги можете забути. Такого в Києві ви вже не побачите. | ||
| RVR | Re: Варіанти для Львова [46] | [Ответить] |
| кому то потрібно?
... хіба що чиновникам-казнокрадам... а простому львівському пасажиру краще додати кращих і зручніших трамваїв, тролейбусів і автобусів (без бидловозів!)... | ||
| Андрій | Re: Варіанти для Львова [46] | [Ответить] |
| Іване, погоджуюсь. Метро гарно, але дорого і через то малореально. Давайте електротранспорт! А трамвай на Сихів знова в ж.... | ||
| Солнечный ветер | Re: Варіанти для Львова [46] | [Ответить] |
| Львов наверняка прошёл многострадальную эпопею с повышением стоимости коммунальных тарифов. Один из самых "болючих" - стоимость проезда в метро. К метро привязана жизнь горожан . Среди пострадавших есть и пенсионеры, и ветераны , и студенты, и инвалиды, и матери-одиночки, и чернобыльцы, и афганцы для которых каждая копейка на счету. И тогда начинаются мучительные поиски средств на латание дыр. А поскольку свободных денег ни в одном муниципальном образовании нет, начинается перекачка "воздуха" из пустого в поржнее. Даже неккоректно сравнивать возможности киевского и львовского городских бюджетов. Почти девяносто процентов системообразующих компаний Украины расчитываются по налоговой. тарифной, акцизной и прочей задолженности исключительно в городе Киеве. Но Киев, например, не Москва , и поэтому также не распологает излишками кредитных и инвестиционных рессурсов для строительства сотен объектов жилья и нфраструктуры в десятках стран ближнего и дальнего зарубежья.
Правда можно получить льготные кредиты в международных финансовых институтах, но это вряд ли приведёт к желаемому результату. Не всё в международных отношениях определяется, как мы все уже прекрасно поняли, чистой экономикой. | ||
| Pau Barcelona | Re: Варіанти для Львова [46] | [Ответить] |
| А чем Львов хуже той же Валенсии, где фактически закопали гибрид трамеая с электричкой и обзывают всё это метрополитеном? Валенсия по населению 800.000 похожая на Львов. В пригородах эти FGV (Ferrocarril de Generalitat Valenciana)- Железная дорога Валенсианского правительства- выходит на поверхность. А начиналось всё с пригородных ж.д. линий, потом в центре их закопали. Если кто понимает по-испански: ссылка-здесь: www.fgv.es | ||
| Frank | Re: Варіанти для Львова [46] | [Ответить] |
| Львов хуже валенсии тем, что бюджет Валенсии в разы больше Львовского и там могут себе построить подземный транспорт. | ||
| Мазай | Re: Варіанти для Львова [46] | [Ответить] |
| да ну причем здесь Львов и Валенсия действительно.... | ||
| Nick | Re: Варіанти для Львова [46] | [Ответить] |
| > > Я не знаю таких маршрутів
> наземного транспорту, знищення котрих так суттєво вплинуло > на завантаженість метро. Скажете 27 та 35 трамвай. Але як > на мене, то це останній маршрут який би я обрав щоб їхати > на лівий берег з правого. Бо поїздка займала години зо дві. Справа в тому, що не всі пасажири мають їхати з одного кінцевого пункту в інший. Бажаєте отримати маршрути, знищення яких вплинуло на завантаження метро - прошу: Т1, Т5, Т27 Підкреслюю, що максимальне завантаження метро - саме в центрі, а не по всій лінії. Це і ТР 20, Т2 (так, дійсно!), і майже знищений А71, закритий А8, і скорочення ТР 8, 9, 17; скорочення Т 1, 11, 12 - досить великий вплив на ККЛ. Зараз пасажиру, щоб доїхати з Майдану до площі Толстого, потрібно спускати в метро - от вам і переповнені пересадочні вузли! Це ж нонсенс! Завантаження СБЛ: знищення Т21, 27, 31, 34 (лівобережна частина), а з іншого боку - відсутність ремонту ШТ 1, 3 (правобережна частина). Майже відсутність ТР 14, зняття трамваю з вокзалу. Цього замало? | ||
| Morze | Re: Варіанти для Львова [46] | [Ответить] |
| Всё верно. Безусловно закрытие вышеуказанных маршрутов привело к увеличению загрузки на метро. Да вот только сравнивать загрузку этих маршрутов и метро просто некорректно. Загрузка метро во много раз больше. Верните сейчас к примеру 20 троллейбус. Допустим он будет ходить как в лучшие времена 1 в 3 - 5 минут пускай не забитый, но скажем нормально заполненый. Способно ли это хоть както сравниться с тем количеством пассажиров, что пользуються метро на отрезке Арсенальная - Крещатик - Пл. Льва Толстого только между этими тремя станциями (в смысле без учёта тех, кто едет куда-то ещё)? Очевидно, что нет.
Вы поймите, я не против, а только за нормальное и постоянное развитие наземного транспорта во всех его проявлениях, кроме маршруток. Но надо смотреть правде в глаза. Без метро - никак. И если во Львове этого не осознают в ближайший десяток лет, то тогда когда городу надо будет расти он задохнётся в машинах. Это то, что сеёчас в Киеве происходит. Из-за того, что метро сделали "маленьким" сейчас уже сложно его дальше растягивать. Возможности сети на пределе. А Львову я такой участи не желаю. Я очень люблю этот город, поэтому хотельсь бы, чтоб там был порядок во всём, и в транспорте не в последнюю очередь. | ||
| Misha | Re: Варіанти для Львова [46] | [Ответить] |
| Интересно, а почему в Москве метро перегружено - потому что его сделали "маленьким" - 8+ вагонным? | ||
| Morze | Re: Варіанти для Львова [60] | [Ответить] |
| > Интересно, а почему в Москве метро перегружено - потому что
> его сделали "маленьким" - 8+ вагонным? Ну да. Именно потому. В Нью-Йорке ещё в 30х годах поезда метро достигали 200 метров в длинну. Они почему-то смогли рассчитать. А мы нет... | ||
| Trender | Re: Варіанти для Львова [59] | [Ответить] |
| > Всё верно. Безусловно закрытие вышеуказанных маршрутов
> привело к увеличению загрузки на метро. Да вот только > сравнивать загрузку этих маршрутов и метро просто > некорректно. Повну завантаженість може і некоректно, але... Метро призначене для перевезення людей на великі відстані. Наземний ЕТ — на відстані значно менші. Тож, зараз із зменшенням кількості наземного транспорту, для поїздок на короткі та середні відстані люди використовують метро. Крім того, замість розгалудженої мережі, в метро є тільки невелика кількість ліній, і для пересування потрібно обирати не найбільш зручний шлях, а найближчий до певних станцій, при цьому можливі ситуації, коли час пересування пішки до метро та від метро більший за час пересування у самому метро. Якщо є розгалуджена мережа маршрутів наземного транспорту, яка є більш зручною для пересування на невеликі відстані, то в метро залишаться тільки ті, кому потрібно їхати на великі відстані. | ||
| Саня | Re: Варіанти для Львова [61] | [Ответить] |
| > > Интересно, а почему в Москве метро перегружено - потому
> что > его сделали "маленьким" - 8+ вагонным? Ну да. Именно > потому. В Нью-Йорке ещё в 30х годах поезда метро достигали > 200 метров в длинну. Они почему-то смогли рассчитать. А мы > нет... Тому що там,схоже,думали на перспективу.а в нас-ні.Ну от скільки їжджу через Вокзальну-дивуюся недалекоглядності тих,хто проектував наприкінці 50-х станцію-я маю на увазі те,що ескалатор має лише 3 смуги,а на такій станції потрібно не менше 4... | ||
| Morze | Re: Варіанти для Львова [63] | [Ответить] |
| > Тому що там,схоже,думали на перспективу.а в нас-ні.Ну от
> скільки їжджу через Вокзальну-дивуюся недалекоглядності > тих,хто проектував наприкінці 50-х станцію-я маю на увазі > те,що ескалатор має лише 3 смуги,а на такій станції > потрібно не менше 4... Зато у нас там гранита столько, шо таймс сквер можно в 2 слоя покрыть =))) | ||
| Nick | Re: Варіанти для Львова [59] | [Ответить] |
| > Да вот только
> сравнивать загрузку этих маршрутов и метро просто > некорректно. Загрузка метро во много раз больше. Верните > сейчас к примеру 20 троллейбус. Допустим он будет ходить > как в лучшие времена 1 в 3 - 5 минут пускай не забитый, но > скажем нормально заполненый. Способно ли это хоть както > сравниться с тем количеством пассажиров, что пользуються > метро на отрезке Арсенальная - Крещатик - Пл. Льва Толстого > только между этими тремя станциями (в смысле без учёта тех, > кто едет куда-то ещё)? Очевидно, что нет. Неужели? А вереница ТР 1, 8, 9, 11, 20 по Крещатику, когда они ездили с итервалом 20-30 секунд в поездах, Вам ни о чём не говорит? Очевидно, что поезд метро не везёт столько же пассажиров, сколько и один троллейбус. Но снятие нескольких аршрутов при грубом подсчёте приводит к тому, что раньше (до снятия) поезд был загружен на 80%, а после снятия - на 90%. Отсюда и вся перегрузка на пересадочных узлах. | ||
| Morze | Re: Варіанти для Львова [65] | [Ответить] |
| > Очевидно, что поезд метро не везёт столько же пассажиров,
> сколько и один троллейбус. Но снятие нескольких аршрутов > при грубом подсчёте приводит к тому, что раньше (до снятия) > поезд был загружен на 80%, а после снятия - на 90%. > Отсюда и вся перегрузка на пересадочных узлах. Тралики там поснимали уже оочень давно. Вы ещё за поезда вспомнили - так я их и не помню даже в силу своего возраста. Но зато чётко помню что ещё лет 7 назад в метро было можно ездить вполне нормально. 20ки уже тогда не было вроде? Но факт тот, что семь лет назад троль-поезда по крещатику с таким интервалом не ходили. А теперь их туда и не вернуть в таком количестве. Машин там очень много, и пробки постоянные. Так что ездить быстро они всё равно не будут. Я хочу ещё раз акцентировать внимание на том, что я за возвращение нормального наземного транспорта на Крещатик в часности и на улицы Киева вообще. Просто я пытаюсь доказать то, что ни автобус ни троллейбус ни даже трамвай метро заменить не способны. Как минимум в силу того, что ходит оно под землёй, там где ничто движению не мешает. Они способны его дополнить в единой системе Rapid Transit, где линии метро и электрички являются артериями, а большинство другого транпорта подвозит пасажиров к ним. Если вернуться к теме и говорить о Львове, то как пример можно привести город Копенгаген, в котором всего 500 тысяч населения. Но тем не менее когда у них стал выбор между трамваями и метро они выбрали именно метро. И это был самый дорогой из предложеных вариантов. Теперь на нём ездит 120000 пасажиров в день и оно прекрасно вплетено в систему пригородных и городских электричек и наземного транспорта (автобусов). Если Львову метро не нужно прямо вот сейчас, то оно уж точно пригодиться лет через 10. А через 10 лет его закончат если начнут строить сейчас. Уже сейчас по центру Львова не проехать. Там сплошные пробки. В них стоят и машины, и трамы и быдловозы. Можно запретить вьезд машин в центр. Хорошо, а куда их девать? Меньше их от этого не станет. Так что метро нужно. | ||
| Nick | Re: Варіанти для Львова [65] | [Ответить] |
| >>>Тралики там поснимали уже оочень давно. Вы ещё за поезда вспомнили - так я их и не помню даже в силу своего возраста. Но зато чётко помню что ещё лет 7 назад в метро было можно ездить вполне нормально. 20ки уже тогда не было вроде? Но факт тот, что семь лет назад троль-поезда по крещатику с таким интервалом не ходили. А теперь их туда и не вернуть в таком количестве. Машин там очень много, и пробки постоянные. Так что ездить быстро они всё равно не будут.
Да? 20-ка "временно" закрыта с 03.2001. Сколько лет? Прочитайте ещё раз [58]: там указаны все факторы, влияющие на перегрузку метро (кроме Т2, Т1, 11, 12, которые были сняты раньше, до 2001 года). А что, если на Крещатике пробки, то там ОТ не нужен? :) Интересная логика получается. | ||
| Жека | О Москве [60] | [Ответить] |
| > Интересно, а почему в Москве метро перегружено - потому что
> его сделали "маленьким" - 8+ вагонным? Нет. 8-вагонные составы сделали много лет назад, когда НОТ ещё не был в таком ужасном состоянии и в центр можно было доехать на трамвае-троллейбусе из многих точек города. Затем: рост числа машин -> пробки на дорогах -> снятие трамвая -> все побежали в метро -> оно оказалось перегруженным. Думаю, с этим всё понятно. Последние примеры - снятие трамвая на Ленинградском проспекте и на проспекте Мира в угоду автотранспорту. | ||
| Morze | Re: Варіанти для Львова [67] | [Ответить] |
| > Да? 20-ка "временно" закрыта с 03.2001. Сколько лет?
> Прочитайте ещё раз [58]: там указаны все факторы, влияющие > на перегрузку метро (кроме Т2, Т1, 11, 12, которые были > сняты раньше, до 2001 года). > А что, если на Крещатике пробки, то там ОТ не нужен? :) > Интересная логика получается. Ещё раз повторю фразу из предидущего поста: """Я хочу ещё раз акцентировать внимание на том, что я за возвращение нормального наземного транспорта на Крещатик в часности и на улицы Киева вообще. Просто я пытаюсь доказать то, что ни автобус ни троллейбус ни даже трамвай метро заменить не способны.""" | ||
| Misha | Re: Варіанти для Львова [67] | [Ответить] |
| О чекм спор?
Посмотрите статистику. Перевозки наземным ОТ упали в 1.5-2 раза за 15 лет. Куда излишек делся? Всех маршрутки подхватили, что ли? | ||
| ant132 | Re: Варіанти для Львова [67] | [Ответить] |
| особливість в тому, що малореально забезпечити стабільний рух будь якого виду наземного трансорту крізь львівський центр. | ||
| Vyacheslav | Re: Варіанти для Львова [71] | [Ответить] |
| > особливість в тому, що малореально забезпечити стабільний
> рух будь якого виду наземного трансорту крізь львівський > центр. Реально - тільки треба заборонити весь інший транспорт. А для цього треба побудувати транзитні шляхи за межами центру. | ||
| Morze | Re: Варіанти для Львова [72] | [Ответить] |
| > > особливість в тому, що малореально забезпечити стабільний
> > рух будь якого виду наземного трансорту крізь львівський > > центр. > Реально - тільки треба заборонити весь інший транспорт. А > для цього треба побудувати транзитні шляхи за межами > центру. Для того щоб збудувати дорогу, що об'їжджатиме центр треба зносити будівлі. При теперишніх цінах на нерухомість і землю будівництво метро меже вийти навіть дешевшим. | ||
| Morze | Re: Варіанти для Львова [70] | [Ответить] |
| > О чекм спор?
> Посмотрите статистику. > Перевозки наземным ОТ упали в 1.5-2 раза за 15 лет. Куда > излишек делся? Всех маршрутки подхватили, что ли? Ну очень много пересели на личный автотранспорт. Во сколько раз выросло количество машин в Киеве за те же 15 лет? Бог его знает, я такой статистикой не располагаю. Но помню, что когда шёл в первый класс (93 год) то через дорогу (жил тогда на Шелковичной) переходил не оглядываясь. Машин просто не было. А вот к 10 классу меня пару раз чуть не сбили. Сейчас там в 8 утра уже пробка до Лютеранской от Грушевского. | ||
| Vyacheslav | Re: Варіанти для Львова [73] | [Ответить] |
| > Для того щоб збудувати дорогу, що об'їжджатиме центр треба
> зносити будівлі. При теперишніх цінах на нерухомість і Частину проблем могла б зняти дорога вздовж залізниці на Ходорів (і ця дорога НЯЗ є у генплані). Північний об'їзд Львова міг би розвантажити Городоцьку. > землю будівництво метро меже вийти навіть дешевшим. А будівництво автомобільних тунелів (наприклад під Знесінням - для зв'язку Підзамча з Личаковим) - можливо ще дешевше - менше треба інфраструктури і комунікацій нема. | ||
| Morze | Re: Варіанти для Львова [75] | [Ответить] |
| > > Для того щоб збудувати дорогу, що об'їжджатиме центр
> треба > > зносити будівлі. При теперишніх цінах на нерухомість і > Частину проблем могла б зняти дорога вздовж залізниці на > Ходорів (і ця дорога НЯЗ є у генплані). Північний об'їзд > Львова міг би розвантажити Городоцьку. > > землю будівництво метро меже вийти навіть дешевшим. > А будівництво автомобільних тунелів (наприклад під > Знесінням - для зв'язку Підзамча з Личаковим) - можливо ще > дешевше - менше треба інфраструктури і комунікацій нема. Припустимо вам треба закопати 6-полосну магістраль. Наврядчи це дешевше метро-тунеля. А комунікації - усюди потрібні. В авто-тунелі також. Та й безпека в такій споруді значно менша за метро. | ||
| Vyacheslav | Re: Варіанти для Львова [76] | [Ответить] |
| > Наврядчи це дешевше метро-тунеля. А комунікації - усюди
> потрібні. В авто-тунелі також. Та й безпека в такій споруді > значно менша за метро. Я мав на увазі, що тунель метро треба будувати там, де є пасажироутворюючі об'єкти, до яких вже прокладена система комунікацій, що треба переносити в процесі будівництва. Для автомобільного ж тунеля можна обрати трасу так, що роботи з перекладання комунікацій будуть зведені до мінімуму. | ||
| Morze | Re: Варіанти для Львова [76] | [Ответить] |
| Авто-тунель - це транзитна споруда. Їй ті об'єкти не дуже в роботі допоможуть. Як Ви собі уявляєте автобусну зіпинку у тунелі чи ще шось таке? Тут мабуть мається на увазі саме шлях, що допоможе машинам уникнути центр міста. А якщо так, то він має бути ізольований на якомога більшій ділянці. Тобто лише розв'язки з виїздами через кожні кілька кілометрів. По іншому я собі таку систему не уявляю. Розкажіть будь-ласка детально, як Ви собі уявляєте? | ||
| Vyacheslav | Re: Варіанти для Львова [78] | [Ответить] |
| > Авто-тунель - це транзитна споруда. Їй ті об'єкти не дуже в
> роботі допоможуть. Як Ви собі уявляєте автобусну зіпинку у > тунелі чи ще шось таке? Тут мабуть мається на увазі саме Так я ж і кажу, що зайвих виходів на поверхню немає. > шлях, що допоможе машинам уникнути центр міста. А якщо так, > то він має бути ізольований на якомога більшій ділянці. > Тобто лише розв'язки з виїздами через кожні кілька > кілометрів. По іншому я собі таку систему не уявляю. > Розкажіть будь-ласка детально, як Ви собі уявляєте? Саме так і уявляю. І саме з цих причин, автомобільний тунель може бути дешевшим за тунель метро. | ||
| sergiy | Re: Варіанти для Львова [78] | [Ответить] |
| http://mpj.lviv.ua/modules.php?name=News&file=print&sid=248
а тут чисто по львівськи: "нам ніц не треба, нашо, і так добре!":) мріяти про метро то добре, але коли реально не має ЕЛЕКТРИКИ, ВОДИ, ДОРІГ, ЧИСТОТИ, ПАДАЮТЬ БАЛКОНИ... | ||
| Жека | Глупый разговор [80] | [Ответить] |
| > http://mpj.lviv.ua/modules.php?name=News&file=print&sid=248
> а тут чисто по львівськи: "нам ніц не треба, нашо, і так > добре!":) мріяти про метро то добре, але коли реально не > має ЕЛЕКТРИКИ, ВОДИ, ДОРІГ, ЧИСТОТИ, ПАДАЮТЬ БАЛКОНИ... Я с Вами согласен. И самое главное - нет денег. Ни в государстве, ни, тем более, во Львове. Печально, но всё это глупые разговоры. | ||
| Morze | Re: Глупый разговор [80] | [Ответить] |
| В государстве деньги есть. Просто некоторые личности их попросту тырят у нас с Вами из под носа. Неужели вы всерьёз думаете, что если дофина народу езжит на мэрсах и платит при этом налоги, то гдето межет нехватать денег на покупку автобуса, кареты скорой помощи или ещё чегото? Отсюда назревает выводж, что гдето имеется дырочка и притом немаленькая. Хватит уже бедными себя считать. Не бедные мы блин. Просто нам лень даже пальцем пошевелить, несмотря на то, что знаем что тырят, и знаем даже кто. Хата с краю... | ||
| Morze | Re: Глупый разговор [80] | [Ответить] |
| Блин, во я ошибок наделал=) | ||
| Саня | Re: Глупый разговор [80] | [Ответить] |
| Звичайно не бідні.Такий трафік на вулицях,що за голову берешся-90% автомобілів-іномарки,а навколо Києва "хатинки" ростуть наче гриби.І в той же час постійно чутно "не вистачає грошей", "ми бідні".Гроші є,просто вони не завжди(на жаль...) ідуть туди і тим,кому це дійсно треба:((( | ||
| Жека | Ну что ж, идите к Ахметову. Может он отвалит от своего миллиарда, или сколько у него там. [82] | [Ответить] |
| > Просто нам лень даже пальцем пошевелить, несмотря на
> то, что знаем что тырят, и знаем даже кто. Хата с краю... Итак, все на борьбу с коррупцией. | ||
[ Список тем | Создать тему ]