[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒39 | 40‒42 | 43‒62 ] [ Все сообщения ]
LIS | ТролКвітневка-2007 в Луцьку | [Ответить] |
14 квітня 2007 року в славетному та древньому Луцьку відбудуться черговий з’їзд шанувальників громадського транспорту – ТролКвітневка-2007.
У програму заходу входить: 1. Зустріч та прийом учасників. 2. Екскурсія старою частиною міста або самостійна прогулянка вулицями Луцька з метою фотографування транспорту. (до 12 год.) 3. Відвідання підприємства електротранспорту (12-14 год.): - екскурсія по території; - показ ремонтної частини депо; - відвідання історичного куточка (музею); - зустріч з керівництвом підприємства. 4. Катання на відреставрованому тролейбусі Шкода-9Тр №34 http://www.trolley-lutsk.iatp.org.ua/index.php?mp=photo_park&pt=34 Проїзд по всій тролейбусній мережі Луцька. Можлива зупинка на кінцевій „Гаразджа” з метою відпочинку у лісовій місцевості та влаштування обіду. 5. Після закінчення, можливе продовження у інших транспортних системах Західної України: Львів, Рівне, Антонівка (вузькоколійка)... Чекаю всіх бажаючих. Буду дуже радий бачити Вас у своєму рідному місті. Свої питання та пропозиції висловлюйте тут, пишіть на мейл 165lis@ukr.net, або телефонуйте – 80632552558. Розклад руху поїздів по ст. Луцьк http://www.trolley-lutsk.iatp.org.ua/train/schedule.htm | ||
Влад | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку | [Ответить] |
Хотілося б приїхати, але подивимося ;-) | ||
Gregory | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку | [Ответить] |
буду. | ||
Я_R | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку | [Ответить] |
+1 | ||
Юрий Анисимов | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку | [Ответить] |
У меня запланирована поездка в Луцк весной этого года. Поэтому, возможно, поеду с вами. | ||
Rainbow | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку | [Ответить] |
Якщо в Ізраїль по роботі не пошлють, то буду стопудово. | ||
Buran | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку | [Ответить] |
А чим до Луцька з Тернополя можна добратися, і скільки це вартує (проїзд + затрати на місці)? | ||
LIS | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку [6] | [Ответить] |
> А чим до Луцька з Тернополя можна добратися, і скільки це
> вартує (проїзд + затрати на місці)? Напевно найкраще добиратися авобусом. Щодо вартості, то я не знаю, оскільки міжміським автотранспортом не користуюсь. | ||
ant132 | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку [6] | [Ответить] |
хотілось би, але ще не знаю... | ||
Buran | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку [8] | [Ответить] |
> хотілось би, але ще не знаю...
Як будеш знати, сповісти мене. Хоча я й сам не знаю, чи таки зможу. | ||
LIS | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку [8] | [Ответить] |
А хіба з Тернополя до Луцька так далеко?.... Вранці виїхав, а ввечері повернувся. | ||
M@cro$ | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку [8] | [Ответить] |
2 Buran: тільки автобусами і маршрутками. розклад виясняй на автовокзалі, десь так 6-8 рейсів за день є.
п.с. тільки не пригадую ніякого маршруту, щоб до 12 ранку приїхати. п.с.2. 5 років так їздив :) | ||
M@cro$ | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку [8] | [Ответить] |
2 LIS: десь 120 км. автобус іде 4,5 год., маршрутки десь на годину-півтори менше. | ||
Коржик | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку [8] | [Ответить] |
В Луцк можно добраться на маршрутках, которые ходят с Южного жд вокзала. | ||
Murcielago | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку [12] | [Ответить] |
> десь 120 км. автобус іде 4,5 год.,
Чтобы ехать 120 км 4.5 часа, нужно быть фанатом неспешного движения (-: | ||
Nick | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку [12] | [Ответить] |
Да ещё надо и постараться, чтобы так ехать. Больших автостанций там вроде нет, разве только в Дубно. | ||
LIS | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку [12] | [Ответить] |
Покатушки в Луцьку переносяться на 1 квітня, і будуть продовженням львівських, та трішки спростяться, оскільки заплановане відкриття музею та видання книжки буде пізніше.
Отож: 1) збір учасників 0 12 год. поблизу прохідної депо. 2) з 12.15 до 13 екскурсія по депо. 3) з 13 розпочинається екскурсія по тролейбусній мережі Луцька на Шкоді-9Тр. Маршрут буде такий: Депо – ЛПЗ – Цегельний з-д – Гаразджа – КРЗ – Вересневе – Лісництво – Володимирська – Вокзал. Можуть бути інші варіанти. Ще не вирішено питання з водієм та вартістю. Я розраховую на суму 400-500 грн. Мені хотілося б, щоб за кермом був дуже класний водій-ветеран, але він буде у відпустці. Зі Львова добиратись можна: 1) дизель-поїзд Львів-Ківерці (18 год зі Львова, 24 год. в Луцьку). 2) поїзд Чернівці-Брест (в Луцьку о 5.20) 3) автотранспортом. До Києва можна їхати: 1) електричкою Луцьк-Київ (24 год. з Луцька, 6 год. ранку в Києві). 2) поїзд Ковель-Київ (з Луцька о 20 гож, в Києві о 5.30) 3) численними автобусами та мікроавтобусами. Сподіваюсь, щоб всі бажаючі зможуть побувати.... Чекаю запитань. | ||
Maxy | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку [12] | [Ответить] |
поїзда Чернівці-Брест у потрібний день нажаль не буде.
Він вирушає з Чернівців по парних (зі Львова відправлення після опівночі, тобто здавалось би що повинен бути, але у ніч з 31 квітня на 1 травня його не буде, тому-що на стику березня і квітня маємо 2 непарні дати підряд). | ||
ant132 | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку [12] | [Ответить] |
+1 якщо не буду хворий (сьогодні зявилась підозра на запалення легень :(( ).. | ||
LIS | Re: ТролКвітневка-2007 в Луцьку [12] | [Ответить] |
На численні побажання жителів дальних міст, які вважають, що після луцьких покатушок вони не зможуть вчасно потрапити додому і постала проблема з ночівлею, вирішив знову перенести ТролКвітневку на 21 квітня .
Прошу вибачення за незручності, просто я хочу щоб всім було зручно.... Ще які будуть пропозиції? |
[ Список тем | Создать тему ]