[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒39 | 40‒59 ] [ Все сообщения ]
Dimon | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [10] | [Ответить] |
А я наоборот завидую. Потому что Шкода - это ТРОЛЛЕЙБУС!!! | ||
ant132 | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [19] | [Ответить] |
> завезли около 30 ЛАЗовских гармошек и одна стоит около 1млн
> грн. А у Ривному на эти деньги можна купить 5 подержаных > тролей, но у них даже таких денег нету. Сочуствую вам > жытели Ривного и желаю, чтобы у вас всё было харашо и > закупили этих 15 обещаных тролей. справа не стільки в грошах, скільки в тупому укр.законодавстві - тролі ніби-то підпадають під закон про ввіз юзаних машин.. | ||
BKV | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [20] | [Ответить] |
> А я наоборот завидую. Потому что Шкода - это ТРОЛЛЕЙБУС!!!
:))) Повірь, Ікарус 280Т набагато краще, жив близько 10 років в БУдапешті, був час як то говориться роздивитись...:))) | ||
GPS_27 | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [19] | [Ответить] |
> Ой народ почитал я это всё и подумал "как же мы ещё харашо
> жевём в Киеве", нам тут в одно 4 депо за последние 4 месяца > завезли около 30 ЛАЗовских гармошек и одна стоит около 1млн грн. Не в ЛАЗах счастье :-) А Шкода есть Шкода. | ||
Я_R | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [19] | [Ответить] |
Шкода есть Шкода, когда троллейбусу максимум до 5 лет, позже - дрова | ||
Dimon | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [19] | [Ответить] |
Ни фига! 14 ТрМ тому подтвердждение! | ||
Я_R | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [19] | [Ответить] |
во все конструкции, а тем более те, что работают в динамическом режиме, закладывается определенный предел прочности. Снаружи может быть все ок, но внутри под обшивкой ежедневные нагрузки на раму дают о себе знать. | ||
ЛОБАН | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [19] | [Ответить] |
а что за Шкоды 24 и25 или другие | ||
Sturm | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [25] | [Ответить] |
> Ни фига! 14 ТрМ тому подтвердждение!
Таке враження що у всіх дах зірвало цими Шкодами. Що, крім Шкоди більше ніхто тролейбуси не робить??? Візміть той же Соляріс | ||
Dimon | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [25] | [Ответить] |
Якби в нас були Шкоди і Соляріси - тоді я міг би робити порівняння. А так - Навіть 20-річна Шкода краща за 5-річний Авіант. На Ямах шкода мяко "пригає" і "чихае", і тому я не відчуваю сильної тряски, яка є на Авіантах і нажаль у ЛАЗах через низьку посадку. Плюс ЛАЗа - дуже швидкий розгон і красивий дизайн | ||
DAN | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [25] | [Ответить] |
Шкода - кращі тролейбуси, що у нас були коли-небудь взагалі. Статистики про експлуатацію Солярісів в наших умовах нічого невідомо. Тому є природнім, що всі порівняння відбуваються відносно кращої марки тролейбуса. | ||
BKV | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [30] | [Ответить] |
> Шкода - кращі тролейбуси, що у нас були коли-небудь
> взагалі. Статистики про експлуатацію Солярісів в наших > умовах нічого невідомо. Тому є природнім, що всі порівняння > відбуваються відносно кращої марки тролейбуса. Важко порівнювати по статистиці в данному випадку: Шкода на ринку давно, а Соляріс відносно не давно... І немає досвіду експулатації у нас | ||
ant132 | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [30] | [Ответить] |
в будь-якому випадку рівне не буде брати нової закордонної техніки, нова - тільки українська.
та й справа не в тому, рівному (як тернополю) необхідна швидка і відносно дешева заміна 9тр, яких там +/-35 шт, для цього найкраще підходять поюзані шкоди 14тр. крім того можна замінити "ненажер"-т1 на 15тр. | ||
ЛОБАН | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [30] | [Ответить] |
вы так и не ответили на мой вопрос какие Шкоды и ,когда прийдут? | ||
ant132 | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [33] | [Ответить] |
> вы так и не ответили на мой вопрос какие Шкоды и ,когда
> прийдут? якщо, то 14тр, можливо й 15тр. коли - сумніваюсь, що це відомо комусь на нашій планеті :) | ||
AHTOH | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [33] | [Ответить] |
> вы так и не ответили на мой вопрос какие Шкоды и ,когда
> прийдут? - Тралєбуси ідут на восток! - Тралєбуси ідут НА...!! Штірліц живьот етажом више! Соррі за оголтєлий цинізьм, але схоже, що тролейбусів у Рівному таки скоро не буде як явища :-( | ||
Володя Царенко | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [33] | [Ответить] |
Антоне, які є підстави для такого песимізму? | ||
Verden | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [6] | [Ответить] |
> ЗІУ Рівне точно купувати не буде, ІМХО
цікаво, чому таке припущення:) Взагалі, на форумі я недавно, але багато читав коментарів проти ЗІУ. Чому так? Просвітіть плз, хто знає причини:) бо я особисто особливих мінусів в цих тролейбусів не бачу(принаймні проти Київских шкод, в яких зимою без рукавичок за поручні триматись неможливо, рідні ЗІУшки радують теплом і порівняним затишком :) ) | ||
ant132 | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [35] | [Ответить] |
> НА...!! Штірліц живьот етажом више! Соррі за оголтєлий
> цинізьм, але схоже, що тролейбусів у Рівному таки скоро не > буде як явища :-( в нас на початку 200х теж нічого доброго не світило, але тим не менш трохи поліпшилось. | ||
ant132 | Re: У 2007 році Рівне придбає 15 чеських тролейбусів [37] | [Ответить] |
> причини:) бо я особисто особливих мінусів в цих тролейбусів
> не бачу(принаймні проти Київских шкод, в яких зимою без > рукавичок за поручні триматись неможливо, рідні ЗІУшки > радують теплом і порівняним затишком :) ) киїуські шкоди зараз далеко не ідеальні..(( |
[ Список тем | Создать тему ]